2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Neff sen nasil oldun hastaneden ciktin mi defneyle ilgili gelisme var mi. Hep aklimdasiniz

Hahahah ben de basak burcuyum )

ben de sen gibi hastaneye mumkun oldugunca gec gitmek istiyorum. Bakalim nasil olacak. Belki de aci esigimiz cok yuksek. Muhim olan sonunda saglikla bebislere kavusmak. Hepimize guzel dogumlar nasip olur insallah

Canim gecmis olsun inşallah Nefesimiz vaktini bekler biraz daha büyür

Günaydın güzel annelersona yaklaştıkça heyecan stres kaygı ama en çok da mutluluk artıyor sanırım Ağırlıktan mıdır bilmem günlerce uyusam uyanmak istemem herhalde Inşallah hepimiz kalan gunlerimizi problemsiz sağlıklı bir şekilde atlatiriz vee aylardir bekledigimiz o anı dolu dolu yasariz

Merhaba arkadaşlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben evimi taşıdım ama yorgunluktan vücut iflas etti resmen iki gün önce hastanelik oldum. Tansiyondan dolayı ki zaten tansiyon sıkıntım vardı. Suyum da azalmış baya. Şu an beklemedeyim. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var.

analı babalı büyüsün yaşı uzun olsun canım. Normal doğumu böyle güzel anlatman korkumu yenmemi sağladı. Benimde normal doğum görünüyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Kolay doğumlar yaparız inşallah.

Merhaba hanımlar,

Ben 2016 Mart annesiyim. Eminim çoğunuzun hazırlıkları tamamdır.

Biraz fazla bez stoku yapmışız. Birkaç tane daha alıp da kullanamadığım bebek malzemesi var. Aşağıdakileri uygun fiyata verebilirim:

1. 108'li 1 numara Prima Premium Care
2. Lansinoh Lanolin krem (40 ml, açılmamış)
3. Woombie Air kundak
4. Yan yatma yastığı

İzmir Karşıyaka'dayım. Elden de verebilirim.

Burası umarım size ulaşmak için uygun konu başlığıdır. 2. el sayfaları çok karışıktı hatırladığım.

Güzel doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum hepinize.

Kızlar suyumuz çok azalmış. Suni sancı verip bebeğin dayanıp dayanamayacağına bakacaklarmış eğer dayanamazsa sezaryen yok dayanırsa biraz daha bekleyeceklermiş. Dua edin bana nolur
Hayırlısı olsun canm . güzel haberlerle donersin inşallah. Allah yardimciniz olsun Dualarim z seninle

Canim cok geçmiş olsun, Allah hayırlı dogumlar nasip etsin sağlıklı sihhatli inşallah, dualarim seninle

Kızlar suyumuz çok azalmış. Suni sancı verip bebeğin dayanıp dayanamayacağına bakacaklarmış eğer dayanamazsa sezaryen yok dayanırsa biraz daha bekleyeceklermiş. Dua edin bana nolur
Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kucaklarsin inşallah bebisini

Hanımlar merhaba

Ben nefes aldıkça sağ memem batıyor. derin nefes alamıyorum. anlamadım neden. var mı böyle birşey yaşayan? bi fikri olan?

Hayırlı olsun :) maşallah size de bebile de :) darısı başımıza inşallah vakti gelincr sağlıkla :)

Nefes tekniklerini nereden öğrendiniz bir kitap falan mı bir faydası dokunur belki bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…