canim niye ukalalik olarak algilayayim. tam aksine cok zevk aldim okuduklarimdan.
hatta su kopekbaligi olayinda daha yazdiklarinin geri kalanini okumadan icimden dedim ki ay benim kocam boyle bisi soylese dogum aninda, dogumu birakir adama kavgaya baslarim diye. nitekim sen de benzer seyler yazmissin. :) beni anlayabilecek birisisin sen. o yuzden cok hosuma gitti.
buyuk ihtimal ben mutlu anilari falan dusunemem o durumda. hatta bu konuda esime surekli anlatmaya calisiyorum beni oyalamak icin farkli seylerden bahsetmemesi icin. onumdeki isi bitirmeye calismak her zaman bir numarali tercihimdir. ama dusta yaptigin teorik planlama cok hosuma gitti. onu muhakkak deneyecegim. cunku ben de senin gibi herseyi planlayarak rahat edenlerdenim. lanet olsun basak burcuna! ama oyleyim iste. anladigim zaman, olacak seyleri bekledigim zaman, aci da olsa, nasil davranacagimi bildigim zaman kesinlikle daha rahat adapte oluyorum cevreme.
sonuc olarak sanirim ben epiduralden uzak duracagim. ama kafa yapici gulme gazi su anda hala acik defter onumde.
bir de belki daha onceden okumussundur ben sancilarim baslayinca hastaneye gitmeyi planlamiyorum hemen. aksine sancilarimi sayip belirli bir araliga geldiginde hastaneye gitmeyi planliyorum. evde sancilarimi daha rahat atlatacagimi dusunuyorum hastane ortamina gore. ayrica basimda bilmedigim guvenmedigim bir suru hemsirenin beni yanlis yonlendirmesine de izin vermemis olurum boylece. bir de buyuk ihtimal hastaneye gitmis oldugumda epidural icin cok gec olacak. yani zaten benim epidural almam icin herhalde sancilarimin SIklasmadan onceki haline dayanamamis olmam ve pili pirti toplayip kalkiiiinnn hastaneeyeeeee diye kendimi doktorlarin kollarina atiyor olmam lazim.
oyle ya da boyle bir sekilde bu bebek cikacak. ama insallah kolay atlatiriz yaaa... hepimizin dogumlari bir avazda olsun!