2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim allah analı babalı büyütsün çok erken değil artık sabırsız oğlun seni hemen görmek istemiş

Selam kızlar sizi sürekli takip edip okuma ya çalışıyorum... bugün kontrole gittim suyum 8 cm çıktı azalmış dedi dr birde nst de bebeğin hareketleri ayına gore güçsüz dedi hareketli olduğu halde, ilk gebeliğim de preeklemsi olunca sıkı takip edicez dedi sanırım 37 zor görürüz vs dedi moralim çok bozuk esim de polis ve eğitim de onun da doğum da olmasını istiyorum salı tekrar kontrolum var

Allah yardimcimiz olsun ne kadar senin suyun, benim de azalmış 8 cm düşmüş ve bende en son yardim da alarak bahar temizliği yapmıştım bunların mi etkisi oldu acaba ya

Kizlar merhaba. Bugun vr dun cok sotresli bir gun yaşadım. Ondan mi bilmiyorum. Sabahtan buvtara karnim tas gibi. Bebegim arada bir bana isaret veriyor. Iyyim anne dercesine. Ama korkuyorum kasiklarimda adet agrisi gibi agro var ve rahimim kurtaj olmuşum gibi aciyor. Cok korkuyorum 6 aylik bebegimin kalbibdurduktan sonra hemen hamile kaldim bir bucuk yıldır hamileyim. Ve esimle gecen ay ayrildik. Bu cocuk benim hayallerim umutlarim. Cok korkuyorum kucagima sagliklica alamamaktan. Yalnizim doktora gidecek takatim yok ozel hastane bulamadim acil kadin dogumu olan ankara yrnimahalledeyim. Sizce beklesemmi yakin bir tanidiginoz varmi dr danisabilecek. Ben devlet hastanesine gottigim icin yok malesef.

Bana da geçen hafta aynı şeyi söyledi bol bol su ve meyve suyu içi protein ağırlıklı beslen dedi bu hafta tekrar gittim normal dedi moralini bozma düzelir dinlen su gibi akıntın oluyor mu?

Birde hem belik.xok agriyor hemde surekli terliyorum. Normalde terleme nedir asla bilmem
Canimnsen bi dra gorun bence. Takatin olmayacak kadar hastaysan 112 miydi ambulans numarasi cagir gelip alsinlar. Yasadiklarin zor ama burada zaman kaybetme.

Bana da geçen hafta aynı şeyi söyledi bol bol su ve meyve suyu içi protein ağırlıklı beslen dedi bu hafta tekrar gittim normal dedi moralini bozma düzelir dinlen su gibi akıntın oluyor mu?

Yok okdr olmuyo ama bazen çok oluyor dr da dedim alakası yok onunla dedi... zaten protein ağırlıklı besleniyorum daha da dikkat edicem. Senin düzeldi demek ay ins benim de düZelir ya

Yok okdr olmuyo ama bazen çok oluyor dr da dedim alakası yok onunla dedi... zaten protein ağırlıklı besleniyorum daha da dikkat edicem. Senin düzeldi demek ay ins benim de düZelir ya
Badem ye taze sıkılmış meyve suyu iç bana hem su az hem de bebeğin kg az demişti gittiğimde 1900 gr dı 1 haftada 340 gr arttı. benim de moralim bozulmuştu bir de erken alınır böyle giderse demişti herşeye aynen devam ediyorum kontrolüm 2 hafta sonra sıkma canını

Ay ins ya ... ins vaktin de sağlıklı doğururuz

Kızlar mrb haftasonu kimse yok ortalıkta bugün kontrolüm vardı oğluş 49cm 2619 gr olması gerekenden düşükmüş. Napalım doğunca hızlı alır inş... Çatı muayenesini 38 haftada olmama rağmen doğumu tetiklerse diye haftaya erteledi dr. Heyecan dorukta herkese sevgileeer

Canım hani doğuma gidiyorsun ya. İşte o an süper annelik gücü gelmiş oluyor. o an daha iyi anlıycaksın ne demek istediğimi.
evet dediğin gibi çok yatıp dinlenmeye fırsatım olmuyor. Çünkü Alikaan hastane halimden aşırı etkilendi. boynuma sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladı. o halini asla unutmamam çünkü hiç öyle ağlamamıştı bugüne dek. O yüzden hep iyi görünmem lazım. Hatta bugün 4 günlük lohusa ben çıktık gezdik hep beraber oyuncakçıya gittik parka gittik. hatta beraber bikaç dk oyun alanına bile girdik. çok çok yoruldum. Ama gece oğlumla yattığımızda canım annecim seni çok seviyorum deyip elimi tutup uyuyan oğlumun sıcaklığında ne yorgunluk kaldı ne ağrı ne sızı.
Allah insanın içine öyle bi sevgi öyle bi güç veriyor ki. İnan ben bile kendime inanamıyorum. şu 4 günde yaşadıklarımı biri bana anlatsa vay arkadaş nelerle uğraşmışsın neler yaşamışsın ben olsam dayanamazdım bu kadarına derdim. ama dayanılıyormuş. En büyük destekçim eşim. birde annem sağolsun herşeyimize yetişiyor. Ama oda bugün hasta oldu. herşey üst üste gelir ya. buda geçicek diyorum.
Defnem de iyi olucak. şenliklerle getiricem onu evimize.
Bir görsen mirandacım nasıl kıpır kıpır bi kızçe. biran yerinde durmuyor. o minnacık bedenle neler yapıyor. yoğun bakımın çılgın defne si olmuş.
onun tek sorunu küçük olması başka hiçbişeyi yok biliyorum ben. inşallah sıkıntısız yoğun bakım günlerinide atlatıcaz

aa hayırlı olsun canım. Mayıs bebeklerini tutabilene aşkolsun.
Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah oğluşunu

İyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)

Mayısın aceleci bebekleri annelerine kavuşmaya başlamış, hepsi de sağlıklı olsunlar inşallah... Bize de vaktinde ve kolayca doğumlar nasip etsin.

Ins sağlıklı bi sekil de evinize de öyle neselendirecek

Annesi ankarada bildiğim kimse yok ama sen biraz stresini azaltmaya çalış. Boşver muhatap olöa kimseyle. Dr ile görüştükten sonra uzanın evinizde sessiz sakin kitabınızı okuyun sakin birgün geçirin. Rahatlayın birazcık. Değmez hiç kimse için gerilip bebeğe giden kan miktarını azaltmaya.

Günaydın herkeslere dün yine bi bebiş doğmuş Y yslzytn gözün aydın canım.bizimde dün köklü bir temizlik vardı.kadın tuttuk annem vardı bide ben ona rağmen zor yetişti.canım çıkmış resmen o kadar yorulmuşumki gece çok zor uyudum.ama temizlik işide bitmiş oldu şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…