- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.561
Canım neyseki hemen almışlar sezeryana ikinizde iyisiniz inşİyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)
İyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)
Gözün aydın canım, Allah hayırlı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin bebişineİyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)
Günaydın Mayıs görünümlü Nisan anneleriBundan sonra böyle diyeceğim aceleci bebisler peşpeşe gelmeye basladı sıranın yavaş yavaş bana doğru yaklaştığının farkındayım o yüzden cok heyecanlıyım bu heycanım tansiyona da yansıyor şu sorunu da bi atlatırsam gelsin Ela Baharımmmm
Herkese mutlu pazarlar
İyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)
Canım benim ilkinde gece sancım tutmuştu.bundada öyle olursa eğer annem burda olursa ya annem ya kv yanımda gelir biri kızımın yanında kalcak yok annem burda olmazsa ona haber vercez hemen.dedesi kızımın yanında kalcak kv benle gelcek sabahınada annanesi yanında olcak.tek düşündüğüm o zaten.gece anne diye ağlarmı üzülürmü annem yok diye onu düşünüp duruyorum.bide inşallah gündüz olur diye dua ediyorum.dogurmazsin insallah hayatim, bebis bekler seni. bu binde bir olan bir ornek. basimiza gelecek degil ya. icimizi ferah tutmakta fayda var.
o degilde senin gibi ikinciye anneler buyuk cocuklarini ne yapiyor ya? mesela suyun gecenin korunde geldi, kizini kaldirip goturecek misin?
benim buyuk bebegim kedim. valla aklima takiliyo nolcak hayvancagiz diye. halbuki o yatar uyur aslinda ama. ya ac kalirsa ya susuz kalirsa diye elli defa dusunuyorum. allahtan annem eve gelecek geceleri. benimki acikirsa zaten ortaligi yikar bana bakin diye. kedi anneligi bile zor meslek!
Aynen canım normal mi sezaryan mi senin belli mi buarada
Günaydın güzel annisler
Benim gözüm korktu valla bugün son hazirliklarimi tamamlamaya karar verdim inşallah, bebegimin herseyi hazır çok şükür ama ben daha pijama gecelik felan almadım onları halledeyim. Oğlumun beşiği de geldi kuruldu, öyle heyecan vericiki gözümü beşikten alamıyorum, kıyafetlerini seviyorum sürekli, Rabbim hepimize sağlıklı günlerde giydirme nasip etsin inşallah. Beşiğimizin resminide atıyorum
Kızlar uzun oldu giremedim
Merak ettiğim öyle şeyler var ki
Ay defnecik ne yaptı mesela kuzum
neff1316
Ve ayrıca erken doğum riski olanlar
Mesela S sevim1991
Biz 32.haftada gittik raporumuzu aldık
Oğlum 2.20 gr olmuş maşallah
Yürüyüşlere başla dedi
Toplamda 9 kilo almışım
34.haftada sezaryen tarihi vermek için tekrar çağırdı
NST ye aldı
Problem yok şükür
Bu arada neden 40.Haftalara kadar bekleyemiyorum sezaryen icin diye sordum.38bucuk haftalikken almamız lazım yoksa ilk doğumun da sezaryen olduğu için dikisinin altındaki zar incelir son haftalarda yavaş yavaş sancılar başlayınca ve bu benim senin rahmini dikmemi zorlastirir dedi
Dr böyle aciklamalar yapinca ikna oldum
Napalım 38bucukta gelsin paşam
Yeter ki ikimiz de sağlıklı olalim
Herkes nasiiiilllll????
Umarim her şey yolundadir? ??
Hayirli oldun canim. Dr lar o riski goze almiyorlar genel olarak.İyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)
Suan kilo kaybi doneminde canim ilk 15 gun veriyorlarmis sonra almaya basliyorlarmis. Anne sutu aloyor cok sukur canim. Zor ve uzun bi surec canim ama her gecen gun bizim icin bir artineff1316 canim ne kadar guclj bir annesin. Kizinda sana benzedi. Masallah size. Defnemiz nasil kilo almaya basladimi dr lar ne diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?