2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım neyseki hemen almışlar sezeryana ikinizde iyisiniz inş Allah güzel ömürler versin

Hayirli ugurlu olsun canim. Ikinizde iyisiniz anladigim kadarıyla . . Erkenci mayis bebekleri .

Gözün aydın canım, Allah hayırlı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin bebişine Neyseki aceleci minik ve sen iyisin

Günaydın Mayıs görünümlü Nisan anneleriBundan sonra böyle diyeceğim aceleci bebisler peşpeşe gelmeye basladı sıranın yavaş yavaş bana doğru yaklaştığının farkındayım o yüzden cok heyecanlıyımbu heycanım tansiyona da yansıyor şu sorunu da bi atlatırsam gelsin Ela Baharımmmm
Herkese mutlu pazarlar

gunaydin. Sabah sabah guldurdun.beni. evet sira.sende hadi gari

Hayırlı olsun canım, Rabbim saglikli sıhhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Günaydın güzel annisler
Benim gözüm korktu valla bugün son hazirliklarimi tamamlamaya karar verdim inşallah, bebegimin herseyi hazır çok şükür ama ben daha pijama gecelik felan almadım onları halledeyim. Oğlumun beşiği de geldi kuruldu, öyle heyecan vericiki gözümü beşikten alamıyorum, kıyafetlerini seviyorum sürekli, Rabbim hepimize sağlıklı günlerde giydirme nasip etsin inşallah. Beşiğimizin resminide atıyorum

Eklentiler

• IMG-20160415-WA0016.webp
    9 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20160415-WA0014.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar uzun oldu giremedim
Merak ettiğim öyle şeyler var ki
Ay defnecik ne yaptı mesela kuzum
neff1316
Ve ayrıca erken doğum riski olanlar
Mesela S sevim1991

Biz 32.haftada gittik raporumuzu aldık
Oğlum 2.20 gr olmuş maşallah
Yürüyüşlere başla dedi
Toplamda 9 kilo almışım
34.haftada sezaryen tarihi vermek için tekrar çağırdı
NST ye aldı
Problem yok şükür

Bu arada neden 40.Haftalara kadar bekleyemiyorum sezaryen icin diye sordum.38bucuk haftalikken almamız lazım yoksa ilk doğumun da sezaryen olduğu için dikisinin altındaki zar incelir son haftalarda yavaş yavaş sancılar başlayınca ve bu benim senin rahmini dikmemi zorlastirir dedi
Dr böyle aciklamalar yapinca ikna oldum
Napalım 38bucukta gelsin paşam
Yeter ki ikimiz de sağlıklı olalim

Herkes nasiiiilllll????
Umarim her şey yolundadir? ??

hayırlı olsun canım, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) bebeğin durumu nasıl? sen nasılsın?

SEHER YILDIZI naptın canım, ne gelişmeler var? doğum yaptın mı, beklemede misin, merak ettim..
neff1316 minik defne ne durumda? kilo alabildi mi biraz? umarım herşey yolundadır.. Gelişmeler hakkında haber ver bize fırsatın oldukça :)

iyi pazarlar kızlar,
yine doktor doktor geziyoruz, sancılar ben hissetmesem de devam ediyor. Muhtemelen yarın iyibariyle artık işe de gitmeme izin vermicek doktor, hayırlısı olsun artık. Bakalım bizim kızan ne kadar durabilecek, ne kadar aceleci davranacak. Herkese sevgiler

Canım benim ilkinde gece sancım tutmuştu.bundada öyle olursa eğer annem burda olursa ya annem ya kv yanımda gelir biri kızımın yanında kalcak yok annem burda olmazsa ona haber vercez hemen.dedesi kızımın yanında kalcak kv benle gelcek sabahınada annanesi yanında olcak.tek düşündüğüm o zaten.gece anne diye ağlarmı üzülürmü annem yok diye onu düşünüp duruyorum.bide inşallah gündüz olur diye dua ediyorum.

Gule gule yatsin erkekin besiginde annesi. Hepimizi heyecan sardı.. Minnaklar gelsede kiyafetlerini degil onlari sevsek.

Kotu bir haber yok canim kimsede. Herkes sağlıklı sukurler olsun. Benim ilk dogum sezeryan dusunuyorum banada 38.5 gun verdi. Sanirsam o tarihte artik bebek gelismis oluyor ki dr lar o tarihleri seciyor.

Hayirli oldun canim. Dr lar o riski goze almiyorlar genel olarak.
Skinti olmasindansa boylesi daha iyi olmus bence canim.
İnsallah sende bebeginde iyisinizdir

neff1316 canim ne kadar guclj bir annesin. Kizinda sana benzedi. Masallah size. Defnemiz nasil kilo almaya basladimi dr lar ne diyor.
Suan kilo kaybi doneminde canim ilk 15 gun veriyorlarmis sonra almaya basliyorlarmis. Anne sutu aloyor cok sukur canim. Zor ve uzun bi surec canim ama her gecen gun bizim icin bir arti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…