2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sezeryan olacak canm. devlette yapacağım 20 mayısa gün verdi Dr . hayırlısıyla hepimiz güzelce atlatiriz inşallah şu dönemleri
Sezaryan senin tercihin değil dimi canjm bana devlette ki zor da kalmazsak yapmıyorz demişti benimki 18 inde randevum var alaattin le bakalım ne diyecek çok stres yaptım :))

Can'ım merhaba Allah yardımcın olsun.Benim de amniyon kesesinden sızıntı var suyum en son 8cm idi doktor iyi demişti.Siz azaldı diyince korktum biraz.Tekrar mı kontrole gitsem acaba?

Sezaryan senin tercihin değil dimi canjm bana devlette ki zor da kalmazsak yapmıyorz demişti benimki 18 inde randevum var alaattin le bakalım ne diyecek çok stres yaptım :))

Aslında isteseler yapar devlette işte yapmiyolar, ben geçen gittim devlette yeni dr uma hiç zorlamadi beni normal diye,zaten bebekte tersmis, 27 sinde anestezi hazırlığı için gel dedi, sezeryan olacak yani

Canım gözün aydın ne mutlu sana defne kuzusu çok güçlü bir kız senin olumlu düşüncelerin ona da yansımış. Sağlıkla kucağına alıp evine cikmak nasip olsun. Tüm kalbimizle duamizla yanindayiz

Suan kilo kaybi doneminde canim ilk 15 gun veriyorlarmis sonra almaya basliyorlarmis. Anne sutu aloyor cok sukur canim. Zor ve uzun bi surec canim ama her gecen gun bizim icin bir arti
Hayirli olsun bebegin gule gule buyut saglikla insallah senin bebek de aceleci çıktı desene :)

Kilo kaybı 15 gun surmez canim 3-4 gun kaybeder eger emerse hemen almaya baslar.Hatta 2 gun bile surebilir :)

Selam kizlar :)

Bende bir hafta once dogum yaptım.Hafif kanamayla hastaneye gittim.Ebe çatı kontrolü yaptigi anda suyum gitti 3 cm aciklik oldugunu soyledi sancilarim cok zayifti cok az suni sanciyla sancilarimi baslattilar.2 saat sanci cektim acilmam tamamlamdi ve bebek hafifce kendini itmeye basladi bebek kendini itemedigi icin biraz daha suni sanci verdiler ve cok şükür bebegimi kucagima aldim
Darisi bebeklerini bekleyen annelere inşallah korkmayin dua edin Allah yardim eder.

gunaydin. Sabah sabah guldurdun.beni. evet sira.sende hadi gari
Ay sıramı kaptılar hep baksana gelen gelenesaka bi yana bütün bebislerimiz sağlıklı olsun inşallah canım

Canım gözün aydın küçük eksikler haricinde bisey kalmamış ogluşun güle güle uyusun icinde inşallah

Canim senin ve bebisin icin en sagliklisi neyse o olsun bak 34 haftada dogan aceleci miniklerimiz varmaşallah hepsi de cok iyi 38bucuk cok cok iyi bebişin icin sakın kafana takma

Ayy bi aceleci bebiş daha gözün aydın canım Allah sağlıklı hayırlı ömür versin minigine darısı başımıza artık böyle güzel dogum hikayeleri hepimizi daha da cesarerlendiriyor. Simdi nasilsiniz peki?

Hayirli ugurlu olsun . Mayis ayi bos gececek zaten biz alıştık ya nisan da ya haziranda dogacak bebisler.

Selam kızlar benim size bir sorum olucak. Hamileliğimin başından beri demir haplarından dolayı kabız olan ben 4 gündür ishal oldum. İnternette doğum başlarken olabilir yazıyo. Sizin doktorlar bu konuyla alakalı birşey dedimi acaba? Ve biraz önce açık sarı berrak bir renktte akıntı geldi. Nişan olabilir mi? Geçen haftaki kontrolde doktorum bu bebek 40 haftayı beklemez demişti. Açılma yoktu ama rahim duvarında incelme var demişti. Şimdide korkuyorum. Allah hayırlısını versin inşallah

Bende geçen oldum ama bişey olmadı canım :) ama evet öyle şeyler yazıyo ishal le ilgili nisan açık pembe ya da kanlı gelir sarı olmaz o dediğin normal akıntı canım

Öyle çok uzun sürmüyo canım benim sancılarım başladığında ishal olmuştum.hatta ben üşüttüm ondan sancı oldu sandım.senin 4 gündür varmış.

ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda

Merhaba,

Listeye göğüs kalkanı ve fiyatları ekledim.

Kızlar merhaba, bayadır takip ediyorum ama yazamıyorum her zamanki gibi :)
Doğumları olan anneleri tebrik ediyorum. Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler verir inşallah. burda yazılan doğum hikayelerini okuyunca da normal doğuma daha da güzel bakmaya başladım.
Cuma günü kontrolüm vardı. cumartesi günü de doğum hazırlığı eğitimine gittim. Burda bahsetmiştiniz bebeğin yıkanması ile ilgili orda bilgiler verdiler. Anne karnında bebeği kaplayan şimdi adını hatırlayamadığım sıvının doğduktan sonra bebeğin derisinin emmesi için yıkanmaması gerektiğini söylediler.. Tahmini göbek bağının düşmesi ile aynı vakte geliyormuş.
Ayrıca, biberon ve emziklerin kullanılmaması gerektiğini de söylediler. bende çeşit çeşit emzik biberon almıştım. yine de çantamda duracak ama emzik ve biberona alışan bebek, annesini emmiyormuş.

ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda

her hafta farklı ölçümlerden olabiliyor. benim bir önceki kontrolümde doktor bebeğin kilosunun geriye düştüğünü söylemişti. bol bol protein yememi tembihledi. bende bir hafta boyunca her gün et, yumurta, balık vb tükettim. sonraki hafta gittiğimde yine eski haline gelmişti bebeğim. ama ben ölçümlerden kaynaklandığını düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar,
Ne guzel bebisler geliyor. Tektek isimleri hatirlamiyorum ama butun taze anneleri tebrik ediyorum. Saglikla buyutsunler bebisleri. Boyle haberleri duyunca bende heyecanlaniyorum. Gerci bizim daha var baya vaktimiz ama belli olmaz.
Defne bebeginde guzel haberlerini duydukca mutlu oluyorum canim neff1316

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…