- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.581
Sezaryan senin tercihin değil dimi canjm bana devlette ki zor da kalmazsak yapmıyorz demişti benimki 18 inde randevum var alaattin le bakalım ne diyecek çok stres yaptım :))Sezeryan olacak canm. devlette yapacağım 20 mayısa gün verdi Dr . hayırlısıyla hepimiz güzelce atlatiriz inşallah şu dönemleri
Can'ım merhaba Allah yardımcın olsun.Benim de amniyon kesesinden sızıntı var suyum en son 8cm idi doktor iyi demişti.Siz azaldı diyince korktum biraz.Tekrar mı kontrole gitsem acaba?Selam kızlar sizi sürekli takip edip okuma ya çalışıyorum... bugün kontrole gittim suyum 8 cm çıktı azalmış dedi dr birde nst de bebeğin hareketleri ayına gore güçsüz dedi hareketli olduğu halde, ilk gebeliğim de preeklemsi olunca sıkı takip edicez dedi sanırım 37 zor görürüz vs dedi moralim çok bozuk esim de polis ve eğitim de onun da doğum da olmasını istiyorumsalı tekrar kontrolum var
Sezaryan senin tercihin değil dimi canjm bana devlette ki zor da kalmazsak yapmıyorz demişti benimki 18 inde randevum var alaattin le bakalım ne diyecek çok stres yaptım :))
Canım gözün aydın ne mutlu sana defne kuzusu çok güçlü bir kız senin olumlu düşüncelerin ona da yansımış. Sağlıkla kucağına alıp evine cikmak nasip olsun. Tüm kalbimizle duamizla yanindayizSelam kizlar hepinize.
Defnemi ve beni merak eden soran mesaj atan herkese cok cook tesekkur ederimm.
Dun minnak kizcemi 09:15 te dogurdum daha dogrusu karnimdan alivetdilr.
Cok sukur simdilik yolunda hersey. İlk etapta kendi nefes alabiliyormus ama sonradan biraz skinti olmus burundan hortum destegiyle aliyormus simdi. Dunden beri sutumu de goinderiyorum kizceme. İciyormus cok sukur.
Cojta agliyormus kipir kipir durmuyormus yerinde oyle dedi babasi. Ben henuz goremedim. Bugun gorucem insallah.
Bu arada minnak kizim 840 gr 33 cm dogdu. Bekledigimizden daha iyi cok sevindirdi bu bizi.
Bobrrk kalp ve buyumesini onleyen sebepler henuz belli degil gunden gune tetkiklerle belli olucak sanirim. Bugun dr undan da bilgi aliucaz inaallah.
Dogumdan sonra gpordugum an kizimin gucune olan inancim dahada artti. Karnimda hissetigimden daha guclu biliyorum. Sizlerrinde duasiyla moral destegiyle ikimizde coj daha iyi olucaz allahin izniyle.
Hepnize cok cook tesekkur ediyorum hersey icin. Kizimin haberlerini aldikca firsat bulup yazicam sizlerede.
Hepinizi cok opuyorumm
Hayirli olsun bebegin gule gule buyut saglikla insallah senin bebek de aceleci çıktı desene :)Suan kilo kaybi doneminde canim ilk 15 gun veriyorlarmis sonra almaya basliyorlarmis. Anne sutu aloyor cok sukur canim. Zor ve uzun bi surec canim ama her gecen gun bizim icin bir arti
Ay sıramı kaptılar hep baksana gelen gelenegunaydin. Sabah sabah guldurdun.beni. evet sira.sende hadi gari
Canım gözün aydın küçük eksikler haricinde bisey kalmamış ogluşun güle güle uyusun icinde inşallahGünaydın güzel annisler
Benim gözüm korktu valla bugün son hazirliklarimi tamamlamaya karar verdim inşallah, bebegimin herseyi hazır çok şükür ama ben daha pijama gecelik felan almadım onları halledeyim. Oğlumun beşiği de geldi kuruldu, öyle heyecan vericiki gözümü beşikten alamıyorum, kıyafetlerini seviyorum sürekli, Rabbim hepimize sağlıklı günlerde giydirme nasip etsin inşallah. Beşiğimizin resminide atıyorum
Canim senin ve bebisin icin en sagliklisi neyse o olsun bak 34 haftada dogan aceleci miniklerimiz varKızlar uzun oldu giremedim
Merak ettiğim öyle şeyler var ki
Ay defnecik ne yaptı mesela kuzum
neff1316
Ve ayrıca erken doğum riski olanlar
Mesela @sevim1991
Biz 32.haftada gittik raporumuzu aldık
Oğlum 2.20 gr olmuş maşallah
Yürüyüşlere başla dedi
Toplamda 9 kilo almışım
34.haftada sezaryen tarihi vermek için tekrar çağırdı
NST ye aldı
Problem yok şükür
Bu arada neden 40.Haftalara kadar bekleyemiyorum sezaryen icin diye sordum.38bucuk haftalikken almamız lazım yoksa ilk doğumun da sezaryen olduğu için dikisinin altındaki zar incelir son haftalarda yavaş yavaş sancılar başlayınca ve bu benim senin rahmini dikmemi zorlastirir dedi
Dr böyle aciklamalar yapinca ikna oldum
Napalım 38bucukta gelsin paşam
Yeter ki ikimiz de sağlıklı olalim
Herkes nasiiiilllll????
Umarim her şey yolundadir? ??
Ayy bi aceleci bebiş dahaSelam kizlar :)
Bende bir hafta once dogum yaptım.Hafif kanamayla hastaneye gittim.Ebe çatı kontrolü yaptigi anda suyum gitti 3 cm aciklik oldugunu soyledi sancilarim cok zayifti cok az suni sanciyla sancilarimi baslattilar.2 saat sanci cektim acilmam tamamlamdi ve bebek hafifce kendini itmeye basladi bebek kendini itemedigi icin biraz daha suni sanci verdiler ve cok şükür bebegimi kucagima aldim
Darisi bebeklerini bekleyen annelere inşallah korkmayin dua edin Allah yardim eder.
Selam kizlar :)
Bende bir hafta once dogum yaptım.Hafif kanamayla hastaneye gittim.Ebe çatı kontrolü yaptigi anda suyum gitti 3 cm aciklik oldugunu soyledi sancilarim cok zayifti cok az suni sanciyla sancilarimi baslattilar.2 saat sanci cektim acilmam tamamlamdi ve bebek hafifce kendini itmeye basladi bebek kendini itemedigi icin biraz daha suni sanci verdiler ve cok şükür bebegimi kucagima aldim
Darisi bebeklerini bekleyen annelere inşallah korkmayin dua edin Allah yardim eder.
Ters olduğu için zorlamamistir belki canım :)Aslında isteseler yapar devlette işte yapmiyolar, ben geçen gittim devlette yeni dr uma hiç zorlamadi beni normal diye,zaten bebekte tersmis, 27 sinde anestezi hazırlığı için gel dedi, sezeryan olacak yani
Bende geçen oldum ama bişey olmadı canım :) ama evet öyle şeyler yazıyo ishal le ilgili nisan açık pembe ya da kanlı gelir sarı olmaz o dediğin normal akıntı canımSelam kızlar benim size bir sorum olucak. Hamileliğimin başından beri demir haplarından dolayı kabız olan ben 4 gündür ishal oldum. İnternette doğum başlarken olabilir yazıyo. Sizin doktorlar bu konuyla alakalı birşey dedimi acaba? Ve biraz önce açık sarı berrak bir renktte akıntı geldi. Nişan olabilir mi? Geçen haftaki kontrolde doktorum bu bebek 40 haftayı beklemez demişti. Açılma yoktu ama rahim duvarında incelme var demişti. Şimdide korkuyorum. Allah hayırlısını versin inşallah
Öyle çok uzun sürmüyo canım benim sancılarım başladığında ishal olmuştum.hatta ben üşüttüm ondan sancı oldu sandım.senin 4 gündür varmış.Selam kızlar benim size bir sorum olucak. Hamileliğimin başından beri demir haplarından dolayı kabız olan ben 4 gündür ishal oldum. İnternette doğum başlarken olabilir yazıyo. Sizin doktorlar bu konuyla alakalı birşey dedimi acaba? Ve biraz önce açık sarı berrak bir renktte akıntı geldi. Nişan olabilir mi? Geçen haftaki kontrolde doktorum bu bebek 40 haftayı beklemez demişti. Açılma yoktu ama rahim duvarında incelme var demişti. Şimdide korkuyorum. Allah hayırlısını versin inşallah
Merhaba hanımlar,
Ben 2016 Mart annesiyim. Eminim çoğunuzun hazırlıkları tamamdır.
Biraz fazla bez stoku yapmışız. Birkaç tane daha alıp da kullanamadığım bebek malzemesi var. Aşağıdakileri uygun fiyata verebilirim:
1. 108'li 1 numara Prima Premium Care 40TL
2. Lansinoh Lanolin krem (40 ml, açılmamış) 20TL
3. Woombie Air kundak (bubblegum)80TL
4. Bebedor Yan yatış yastığı 10TL
5. Philips Avent göğüs kalkanı 20 TL
İzmir Karşıyaka'dayım. Elden de verebilirim.
Burası umarım size ulaşmak için uygun konu başlığıdır. 2. el sayfaları çok karışıktı hatırladığım.
Güzel doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum hepinize.
Merhaba hanımlar,
Ben 2016 Mart annesiyim. Eminim çoğunuzun hazırlıkları tamamdır.
Biraz fazla bez stoku yapmışız. Birkaç tane daha alıp da kullanamadığım bebek malzemesi var. Aşağıdakileri uygun fiyata verebilirim:
1. 108'li 1 numara Prima Premium Care
2. Lansinoh Lanolin krem (40 ml, açılmamış)
3. Woombie Air kundak
4. Yan yatma yastığı
İzmir Karşıyaka'dayım. Elden de verebilirim.
Burası umarım size ulaşmak için uygun konu başlığıdır. 2. el sayfaları çok karışıktı hatırladığım.
Güzel doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum hepinize.
ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda
Ters olduğu için zorlamamistir belki canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?