2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

ooo hayırlı olsun, gözünüz aydın, mayıs bebekleri gerçekten çok aceleci çıktı. Umarım herşey yolundadır. Sen nasılsın bebek nasıl? kaç kilo kaç cm doğdu? ne kadar kaldınız hastanede? ay çok heyecanlı :)

mavitepe canim senin yazilarini okuyorum ama doktorlar niye bukadar kasiyor anlamadim. Sen hic sanci hissetmiyormussun dedigine gore simdiye coktan dogum yaptircaklardi seni. Ben ilk hamileliginde Abd deydim. Birak nst yi ultrasona bile almiyorlar anormal bi durum olmadikca. Dogum icin gittigimde taktilar ilk nst yi. Simdi burda herhafta nst yapilacak olmasi bana biraz anlamsiz geliyor. Yine de tedbirli ol ama kendine bukadar stres yapma canim. Hayirli vakitte gelsin bebisler. Insallah iyi de bir doktor bulursun

ah bi anlasam canım benim, ben diyorum iyiyim bişeyim yok, doktorlar tutturmuş sen hissetmesen de sancı çıkıyor diye. Anlamadım gitti. Ne açılmam var ne yumuşama. Her seferinde en az 2-3 kere bağlıyorlar nstye. İçim dışıma çıktı. Devlet hastanesine güvenmediğim için kaçtım bir daha da gitmedim 32. haftadan sonra. Şimdi çok şükür 35i tamamladık. Tüm bu süreçte de ailelere tanıdıklara hiç bişey söylemedik. Bi hafta daha geçse zaten premature olmayacak inşallah. İlginç bir şekilde ben hala fazla rahatım, işe gidip geliyorum, bu rahatlık nerden geliyor onu çözebilmiş değilim

Kacinci haftada boyle bir durum oldu peki canim bide hem kilo hem boymu geri cikmisti

Oy masallah allah anali babalı büyütsün gözünüz aydın canm

Hayirli olsun bebegin gule gule buyut saglikla insallah senin bebek de aceleci çıktı desene :)

Kilo kaybı 15 gun surmez canim 3-4 gun kaybeder eger emerse hemen almaya baslar.Hatta 2 gun bile surebilir :)
teşekkür ederim canım.
benim bebeğim erken ve minik doğdu canım 800 gr kadar. normal bebeklerde bu durumun kısa sürdüğünü biliyorum canım bende. ama bizim kızçede durum bu şekilde. emme ihtimalide şuan için yok. sadece sağdığım sütü içebiliyor.

hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini.

ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda
canım son dönemlerde bikaç günlük farklılıklar olabilir. hiç takılma usg de net ölçüm yapılamadığı için öyle görünür. o söylenen rakamlara çok takılmamak lazım.
ilk hamileliğimde hep önden gidiyordu hatta usg ye göre 4 kiloya yakın bi bebek olucak gibiyudi. ama dr um bunlar kesin ölçümler değil yaklaşol 3.5 kilo civarı doğar demişti öylede olmuştu. bak şimdi kızçemde de 600 gr civarı görünüyordu hep 840 gr doğdu fıstığım

Kendini iyi hissetmenden geliyor rhatlığın tatlım

Canım nst ye tok giriyosun demi çünkü aç oluncada farklı çıkıyo.

Canım nst ye tok giriyosun demi çünkü aç oluncada farklı çıkıyo.

evet evet, baya yiyip yiyip giriyorum, hatta nst 3e çıkınca arada yine yiyorum, ama ortalama 10 dakikada bir düzenli sancı çıkıyor, sancı sıklığı azalsa bebeğin kalp atışları rutin çıkıyor. Çıkıyor da çıkıyor, bazen bu kadar detaya inmek yerine eski usul beklesek mi demeden edemiyorum..

Son dönemlerde stres bebeği de anneyi de doğumu da olumsuz etkiliyor. Kafamızı rahat tutmak çok önemli arkadaşlar. Bebeğin kilosu, doğum şekli.... Hepsi olacağına varıyor

Hepimiz sağlıkla kavuşup büyütelim inşallah. Sarılık düşmeye başladı bizde de çok şükür. Benim kızım memeye çok düşkün 3 saat pek bekleyemiyor ve meme de nerdeyse 1 saat vakit geçiriyor. Dinleniyor emiyor falan. Baya bi zorlu geçiyor emzirme seanslarımız hep orda kalmak istiyor artık napalım yapacak bişey yok deyip öyle yapışık bi şekilde takılıyoruz. 2-3 saatte bir emziriyorum bende. 11 günlük olduk bizde.

İyi akşamlar mayıs anneleri yeni doğum yapanlar olmuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bekleyenleri de hayırlı bi şekilde kavuşmayı nasip etsin.

neff1316 defne kızımız Nasıl. İnşallah herşey yolundadır pıtır günlerini sağlıkla tamamlar ve ailesine kavuşur kuzum

Merak ettiğim bir konu var tecrübeli annelerden cevap bekliyorum. ben lansinohun göğüs kremini aldım. çatlakları önlediğini yazıyor ama ben bunu bir süredir göğüs ucuma sürüyorum. kahverengi yere yani. diğer yerlere de sürmek gerekiyor mu? çatlak hangi bölgede oluşuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…