- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.601
Selam kizlar :)
Bende bir hafta once dogum yaptım.Hafif kanamayla hastaneye gittim.Ebe çatı kontrolü yaptigi anda suyum gitti 3 cm aciklik oldugunu soyledi sancilarim cok zayifti cok az suni sanciyla sancilarimi baslattilar.2 saat sanci cektim acilmam tamamlamdi ve bebek hafifce kendini itmeye basladi bebek kendini itemedigi icin biraz daha suni sanci verdiler ve cok şükür bebegimi kucagima aldim
Darisi bebeklerini bekleyen annelere inşallah korkmayin dua edin Allah yardim eder.
mavitepe canim senin yazilarini okuyorum ama doktorlar niye bukadar kasiyor anlamadim. Sen hic sanci hissetmiyormussun dedigine gore simdiye coktan dogum yaptircaklardi seni. Ben ilk hamileliginde Abd deydim. Birak nst yi ultrasona bile almiyorlar anormal bi durum olmadikca. Dogum icin gittigimde taktilar ilk nst yi. Simdi burda herhafta nst yapilacak olmasi bana biraz anlamsiz geliyor. Yine de tedbirli ol ama kendine bukadar stres yapma canim. Hayirli vakitte gelsin bebisler. Insallah iyi de bir doktor bulursun
Kacinci haftada boyle bir durum oldu peki canim bide hem kilo hem boymu geri cikmistiher hafta farklı ölçümlerden olabiliyor. benim bir önceki kontrolümde doktor bebeğin kilosunun geriye düştüğünü söylemişti. bol bol protein yememi tembihledi. bende bir hafta boyunca her gün et, yumurta, balık vb tükettim. sonraki hafta gittiğimde yine eski haline gelmişti bebeğim. ama ben ölçümlerden kaynaklandığını düşünüyorum.
Oy masallah allah anali babalı büyütsün gözünüz aydın canmİyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)
teşekkür ederim canım.Hayirli olsun bebegin gule gule buyut saglikla insallah senin bebek de aceleci çıktı desene :)
Kilo kaybı 15 gun surmez canim 3-4 gun kaybeder eger emerse hemen almaya baslar.Hatta 2 gun bile surebilir :)
hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini.Selam kizlar :)
Bende bir hafta once dogum yaptım.Hafif kanamayla hastaneye gittim.Ebe çatı kontrolü yaptigi anda suyum gitti 3 cm aciklik oldugunu soyledi sancilarim cok zayifti cok az suni sanciyla sancilarimi baslattilar.2 saat sanci cektim acilmam tamamlamdi ve bebek hafifce kendini itmeye basladi bebek kendini itemedigi icin biraz daha suni sanci verdiler ve cok şükür bebegimi kucagima aldim
Darisi bebeklerini bekleyen annelere inşallah korkmayin dua edin Allah yardim eder.
canım son dönemlerde bikaç günlük farklılıklar olabilir. hiç takılma usg de net ölçüm yapılamadığı için öyle görünür. o söylenen rakamlara çok takılmamak lazım.ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda
Merhaba arkadaslar,
Ne guzel bebisler geliyor. Tektek isimleri hatirlamiyorum ama butun taze anneleri tebrik ediyorum. Saglikla buyutsunler bebisleri. Boyle haberleri duyunca bende heyecanlaniyorum. Gerci bizim daha var baya vaktimiz ama belli olmaz.
Defne bebeginde guzel haberlerini duydukca mutlu oluyorum canimneff1316
Kendini iyi hissetmenden geliyor rhatlığın tatlımah bi anlasam canım benim, ben diyorum iyiyim bişeyim yok, doktorlar tutturmuş sen hissetmesen de sancı çıkıyor diye. Anlamadım gitti. Ne açılmam var ne yumuşama. Her seferinde en az 2-3 kere bağlıyorlar nstye. İçim dışıma çıktı. Devlet hastanesine güvenmediğim için kaçtım bir daha da gitmedim 32. haftadan sonra. Şimdi çok şükür 35i tamamladık. Tüm bu süreçte de ailelere tanıdıklara hiç bişey söylemedik. Bi hafta daha geçse zaten premature olmayacak inşallah. İlginç bir şekilde ben hala fazla rahatım, işe gidip geliyorum, bu rahatlık nerden geliyor onu çözebilmiş değilim
Kacinci haftada boyle bir durum oldu peki canim bide hem kilo hem boymu geri cikmisti
Canım nst ye tok giriyosun demi çünkü aç oluncada farklı çıkıyo.ah bi anlasam canım benim, ben diyorum iyiyim bişeyim yok, doktorlar tutturmuş sen hissetmesen de sancı çıkıyor diye. Anlamadım gitti. Ne açılmam var ne yumuşama. Her seferinde en az 2-3 kere bağlıyorlar nstye. İçim dışıma çıktı. Devlet hastanesine güvenmediğim için kaçtım bir daha da gitmedim 32. haftadan sonra. Şimdi çok şükür 35i tamamladık. Tüm bu süreçte de ailelere tanıdıklara hiç bişey söylemedik. Bi hafta daha geçse zaten premature olmayacak inşallah. İlginç bir şekilde ben hala fazla rahatım, işe gidip geliyorum, bu rahatlık nerden geliyor onu çözebilmiş değilim
Canım nst ye tok giriyosun demi çünkü aç oluncada farklı çıkıyo.
Hepimiz sağlıkla kavuşup büyütelim inşallah. Sarılık düşmeye başladı bizde de çok şükür. Benim kızım memeye çok düşkün 3 saat pek bekleyemiyor ve meme de nerdeyse 1 saat vakit geçiriyor. Dinleniyor emiyor falan. Baya bi zorlu geçiyor emzirme seanslarımız hep orda kalmak istiyorHayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini:)
Oğlum 12 gün küvezde kaldı takip amaçlı.2 kere sınıra yaklaştı sarılığı doktor gerek yok ama tedbir amaçlı fototerapi uygulayalım dedi ve uygulandı.sonrasında sorun olmadı hiç.
Şu an iyiyiz çok şükür.3 saatte bir emziriyorum ama bi öğün emzirme bi öğün biberonla sütümü sağıp protein ekleyip veriyorum.birde doktoru 15. Günden sonra yükselme olmaz artık demişti siz kaç günlüksünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?