- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.061
Bende korkmuyor değilim canım ama ikiz gerçekten çok heyecanlı çok farklı bişey benimde kimse yok ama bir şekilde bakarız bebislere beraber buyurlerCanim bak daha çok heyecanlandim şimdi ya ikiz hem istiyorum zor olur yetemem diye korkuyorum sadece çünkü yakınımda kimse yok yardım edicek çarşamba ogrenicem insallah
Bak güç verdin bana şimdi gerçekten şimdi ben kimse yok diyorum var insanlar ama doğru düzgün yardım edicek kimse yok hele simdiden karışıyorlar ve nefret ediyorum ben bu durumdanBende korkmuyor değilim canım ama ikiz gerçekten çok heyecanlı çok farklı bişey benimde kimse yok ama bir şekilde bakarız bebislere beraber buyurler
Valla banada erkek diyo ama bence kiz olacak.Çin takvimi ben de kız çıktı ama bence oğlan olucak
kızlar merhaba geçen hafta ilk kontrolüme hastaneye gittm doktor kese var ama içini göremiyorum kabul ediyorsan alttan bakcam dedi ben istemedim biraz daha beklesek görünmezmi dedim doktorun cevabı hadi ölü bi bebekse boşa beklemiş olursun dedi sonra ozaman ayrıntılı ultrasona göndereyim dedi salı günü ona gidicem inşallah iyi haberler alırım dua edin kızlar
Canim ben 9. Haftada bebisin hareket ettiğini bizzat gördüm ve doktor da söyledi var öyle bi şeyGecmis olsun canim 1 haftadir bende cekiyorum gribi üstelik öksürük de var bende. Ilac falan almadim. Bal ve bol su tukettim
Bebisler keyfinde ama anneleri olarak hepimiz meraktayiz ne haldeler diyeKızlar iyi akşamlar nasılsınızBebişler nasıl
Dimi :)) sürekli bir merak içindeyiz ama büyüyoruz Allahın iZniyleBebisler keyfinde ama anneleri olarak hepimiz meraktayiz ne haldeler diye
Bize hiçbirşey demedi doktorumuz ama bizde olmadı hiçKızlar cinsellik eskisi gibi devam ediyor mu sizde doktorum onla ilgili bir şey demedi ama bi doktor arkadaş ilk üç ay olmasın dedi. Zaten eskisi gibi olmuyor eşim zarar veririm diye korkuyor ama sizde durumlar nasıl
Neden 5 hafta bekleyeceksn canım çok uzun değil mi ya ;/Her gün büyüyoruz günden güne sağlıkla inşallah ben de 5 hafta bekleyecem yaa çatlarım artık eski dr ma gidicem hastane değişikliği yapıcam.
Ayy yarin kontrolum var belki bende görürümCanim ben 9. Haftada bebisin hareket ettiğini bizzat gördüm ve doktor da söyledi var öyle bi şey
Her ikiside Can'ım aç git başka testlerde var ama tabi bunun icin kan alınacakkızlar yarın testler için hastaneye gidicem idrar ver kanmı yapılcak sadece bilgi verirmisiniz başka birşey varmı yada sadece kanmı
sağol cnm merak ediyorum hem ne yapılcak hem sonuçlar ne olucak heyecan varHer ikiside Can'ım aç git başka testlerde var ama tabi bunun icin kan alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?