2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Can'ım merhaba Allah yardımcın olsun.Benim de amniyon kesesinden sızıntı var suyum en son 8cm idi doktor iyi demişti.Siz azaldı diyince korktum biraz.Tekrar mı kontrole gitsem acaba?

Bilmiyorum bana öyle dedi nette te yazıyor 8 ve 5 arası sıkıntı, 5 altı da risk diye cnm salı kontrole gidicem tekrar işte...

Insallah canim az kaldi bir hafta daha gecerse kurtardi oglusun kendini. Bak kac haftadir seni strese soktular. Bu kadar ayrintiya inilmesinden ben hoslanmadim. Gereksiz yere insani strese sokuyorlar bazen, 3 gun ileri 5 gun geri ...vs hersey kivaminda olmali.

Kacinci haftada dogdu canim 840 grm kuveze girdimi oy yerim ben onu minicik barbi bebek gibi

Göğüs ucuna sürüyorsun kahverengi yere deil cnm catlayacak yer göğüs ucu.

Anladım canım saol :)

Bu arada nasıl gidiyor gebelik? Oğluşun hazır mı gelmeye? Dr beni son kez ultrasona sokacak 27 nisanda. O zaman 36 haftalık olucam. Sen de girdin mi?

Ne bileyim mgulcum yaa. Nüfusları cogalmamis baksana demek kimse dogurmuyorsa bu yüzden

Hahahah ben de basak burcuyum )

ben de sen gibi hastaneye mumkun oldugunca gec gitmek istiyorum. Bakalim nasil olacak. Belki de aci esigimiz cok yuksek. Muhim olan sonunda saglikla bebislere kavusmak. Hepimize guzel dogumlar nasip olur insallah
Tahmin etmiştim bir başak kadını olduğunu var yaa!! :)))))
Benim acı esigim çok yüksek değildir aslında yaaa atarım kendimi yerden yere :) ama ilaç kullanmayı da sevmem. İki arada bir derede. Sonumuz hayır olsun :))
Bakalım doğum hikayelerimiz nasıl olacak??

Neffcim sen kutsal bir kadınsın. Hakikaten bak. Her doğuran anne olmuyor ne yazık ki. Hepimiz burda çocuğumuzun iyiliğini istiyoruz ama senin şu sabrın, iyiliğin, umutla dünyaya bakışın, iki çocuğuna da anneliğin benim için her zaman ders olacak.
Bu arada geçen gün youtube ta yine hamilelerin izlememesi gereken videoları izledim :) bebiş 700 gr doğmuş. Defne kadar dedim içimden. Büyüme ve iyileşme sürelerini hep videoya almışlar. Neredeyse sana gonderecektim videoyu ama ne halde olduğunu bilmedigm ve kendim izlerken hüngür hüngür ağladığım için göndermeme kararı aldım. Sadece sana şu kadarını soyleyecegm. O zorlu sürecin sonunda iki avuç içinden küçük ve sayısız boru /kabloyla doğmuş bebek tombis şirin mi şirin bir kız çocuğu oldu! Ve ben yine aynı şeyi söylüyorum. Aynen Defne gibi! Defnos da tombislescek bak gör annesi. Benim sonsuz bir inancım var buna.
Çok severim çok öperim sizi!!

Insallah gündüz olur iremcim. Ama olmazsa da kızına en yakınların bakıyor. Aklın kalmasın bence!

Sağol canm bise geldi aklıma sen böyle diyince emzirdikten sonra her halukardami yan yatirilmali bide ne kadar süre yan yatcaksonuçta hep sırtüstü yatirin diyolarla
Canim kendi dönmeye başlayana kadar yani 4-5 aylık olana dek yaklaşık olarak hele ki karnı toksa biz genelde yan yatirdik
Ama kafa şekli sivri olmasın diye uyanikken bilhassa sırt üstü de yatiriyorduk
Şimdi top gibi kafası maşallah yusyuvarlak:)

Herkese Günaydın :)
Ancak vakit bulup girebiliyorum
Saate bakın :)
neff1316 cnm çok sevindim hayırlı olsun doğumun
Rabbim gücüne güç katsın Defnecigi bir an önce alıp evine goturmek nasip olsun inşallah
S sevim1991
Çok az kalmış hadi hayırlısı canım
NicksizYumurta
Haklısın 38bucuk hafta hiç hiç erken değil
Yeter ki sağlık olsun cnm

Yazdiklarimi alintilayip bütün cevap veren beğenen annecikler çok çok sağolun...
Şimdi sabah namazı vakti
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)

ben de ilaci sevmem herkes cani pek tatli der ama bence aci esigim yuksek ya da en azindan dedikleri gibi tatli degil. Sonucta regl olunca vs agridan kivransam da ilac alan ya da basim agriyo bi agri kesici atayim diyen biri degilim bence yuksektir aci esigimiz..nazdir o naz

neff1316 hep aklimdasiniz uzun uzun mirands gibi guzel seyler yazamiyorum ama kalbimden gecenleri o soyluyor sagolsun. Insallah saglikla hastaneden cikar sadece kucuk dogdu ama hizli toparladi deriz insallah

bence de bolca strese sokmaya çalışıyorlar. Hani erken gelecekse de bişey olacaksa da Allaha kalmış, biz önlemimizi alırız, elimizden geleni yaparız, ama herşey bizim kontrolümüzde değil malesef. Bir yerden sonra olacaksa oluyor artık, sadece birazcık temkinli ve sakin yaklaşmak gerekiyor olaylara, gerisi takdiri ilahi.

ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda

Ben dahil cok kişi var canim, hic kafaya takma.. 2-3 hafta geriden geliyo olmasinda bile hicbi ek islem yapmiyo drlar, ayrica son aylara dogru olcumler yanilma payi artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…