2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gelisim geriligini ogrenup kucuk dogacagini ogrendigimden beri premature bebek videolarini izledim nerdeyse hepsini canim.
İnsan bilmek istiyor nasil gorunucek ne kadar olucak diye.
Kizcvemin o 700 gr dogan bebislerden en buyuk farki aslinda 34 haftalik olmasi. Cunku emme istegi hareketliligi hatta ondan daha buyuk bebeklerden fazla sut alisi hep buna bagli. Ve goruntu olarakta onlardan cok daha farkli gorunuyor. Vucut hatlari ten rengi daha normal bi bebek gibi. Sadece cok kucuuck. O yuzdende daha cabuk toparliucani dusunuyorum ben. Zaten ictigi sut miktarini cok cabuk arttirdilar. İlk iki gun gunde 6 cc sut iciyorken 3. Gun gunluk miktar 24 cc ye cikti.
Keske size bi fotosunu getirebilsem. Ama yasak foto cekmek. Abisi gibi sari kafa olucak galiba.
Bu arada her gittigimde sizden de bahsediyorum. Sanki anlarmis gibi kipirdanmaya basliyor.
Bu arada dun kilo kaybi olmamis onada ayri sevindim. Belki bugun artisi bile olkur.
Tombik defneli gunler cabucak gelir belkide

Günler yaklaştıkça geriliyorum kızlar sizler nasılsınız (
Bende de aynı durum var daha zamanı olmasını rağmen korkuyorum erken doğum olursa diye evde hiçbir iş bırakmamaya çalışıyorum tabi bir de doğum sonrasını düşünüyorum nasıl bakılacak kim yardım edecek

Herkese merhaba
Burayi takip ediyorum ancak ilk defa mesaj yaziyorum.
Ben de 37. Haftadayim normalde 8 mayista 40 haftam doluyor. Ancak cumartesi gunu nst de 2.5 dkda bir sancim cikti 2 haftaya kalmaz dogurursun dedi doktorum. Sanciyi hic hissetmiyorum bu durumda olan var mi?
Herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden.

Cok sagol satwacimm.
Defne miz az daha drlara buyuyup oyle gelkicek evimize insallahh

Tatlim bende herkesten ayri ayri alinti yapamiyotum. Nolur kusuruma bakmayin.
Birde evde kucuk adam var ya ondan biseye firsat kalmiyor. Soyle agiz tadiyla bi lohusa olamadim yahu.
Azucik uzanayim gelip kaldiriyor. Geldigimden beri hep bi kosturmaca halindeyim.
Bugunde bas agrisi basladi anestezi yan etkileri tabii.
Birde evde herkrs hasta oldu. Garip gunlrr geciriyorum evde. Duzene girecegi gunleri heyecanla bekliyorum.
Bazen kizcemjn yaninda kalip o dit ditt sesleri arasinda sadece ona bakmak istiyorum? Oyle huzurlu uyuyorki.
Dun oglen 45 dk surdu ziyaret pazar oldugu ve dr olmadigi icin toleransli davrandilar.
Ordan cikiop esim45 dk dir icerdeyiz deyince sok oldum. Hic oyle gibi gelmedi oysaki bana.
Ama 45 saat bile durup izlerim heralde

İlk sancilar hissedilmeyebilkiuyor canim. Normal bi durum.

Selaam kizlar.
Azponce dagatesi ne de yazdim. Yine yazayim dedim. Hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ederim hersey icin.
Yazdiklarinizi okuyrum ama ayri ayri cvp yazamiyorum. İnanin fiursat olmyor.
Evde bi tane daha firlama olunca sira bana gelmiyor.
Birde hastanede oglum hastalandi. O iuyilesti derken anneme bulasti ondan esime bulasti. Bi ara evdeki en saglam insan bendim
Bi lohusa bile olamadim arkadas yaa
Dogumdan sonraki en buyuk skinti benim icin karmasa..
Cok duzenli bi insan dergilim belki ama herseyimin belli bi duzeni var. E dogumdan sonra yetisemiyosunki biseye. Lohusa depresyonuda burda giriyor devreye. Yapmak istiyorsun yetisemiyosun her kafadan bi ses cikiyor.
Aman kendinize hakim olun. Saldirmayin kimseye
Gecicek bu karmasa. Ben hergun tekrarliyorum kendime. Hersey eski duzrnine giricek. Herkes nprmale donucek ben dahil.
Hatta hersey eskisinden de guzel olucak

Hehrhehe.
Gercek sancilari tarif etmek zor. Ama elektrik carpmis gibi oluyor mu dersen belki oda oluyordur derrim canim sana

Braxton hicks midir nedir benim pesimi bırakmıyor karnim agriyor kasiliyor izmir yanıyor ben evde hapis ayaklarım şişiyor davul gibi lohusa depresyonu böyle mi başlıyor acaba her şeye Ağlıyorum

Braxton hicks midir nedir benim pesimi bırakmıyor karnim agriyor kasiliyor izmir yanıyor ben evde hapis ayaklarım şişiyor davul gibi lohusa depresyonu böyle mi başlıyor acaba her şeye Ağlıyorum

Yaaaa bende izmirdeyim. Bende ayni dertteyim. Harika bir hava bahar gelmis kordon süper ben cok cok cikabilsem anca bir cafede oturabiliyorum oda zor yani. Rezeletin bini 1 para. Ayakkabilar olmuyo. Topuguna basiyorum gecen aldigim buyuk babetlerin. Şlak şlak yuruyorum. . Gecen kafede otururken ayaklarim iyice rahatsiz oldu . Sandalyeyi çevirdim. Ayaklari kaldirdim yan korumaliklara ayyyy dedim kusura bakmayin mazeretim.varrrr

Hehrhehe.
Gercek sancilari tarif etmek zor. Ama elektrik carpmis gibi oluyor mu dersen belki oda oluyordur derrim canim sana

Anaaammm yoksam cokmu yakin. Ben haftaya saliya sezeryan tarihi aldim. Yarin da esimin dogum gunu. Kizim ayni gun dogacak diyip duruyordu babasi. Bide bakmisin yarin dogmus. Kaciiiiinnnn evde iki koçla yasamakkkk

benim 32. haftadan beri düzenli sancım çıkıyor, hatta son dönemde 100-150 değerini aşan sancılar çıkmaya başladı. Karnımda ara ara gerginlik hariç hiç bir şey hissetmiyorum. Hazırlık kasılmalarıymış, ve son haftalarda olması gerekliymiş, çok normalmiş yani. Bu kasılmalar arttıkça açılmayı ve doğumu tetikliyormuş. Bu kadar sıklaşması yavaş yavaş yaklaşıyorsun doğuma demek anladığım kadarıyla.
Hayırlı kolay doğumların, kucağına aldığın sağlıklı bebişin olur inşallah.

vee geldim yine bir nst seansından, bu sefer bir mucize oldu ve bende hiç sancı çıkmadı, bir tane bile çıkmadı. Baya şaşkınım :)
hal böyle olunca çalışmaya da devam yürüyüşlere de. Evde tek başıma napıcam ben diyordum, sevindim işe devam etme olayına
Doktorun dediğine göre bu saatten sonra her an doğum olabilirmiş, ve normalmiş artık doğumun başlaması, hayırlısı olsun bundan sonra doğumu beklicez.
Umarım hepimize kolay doğumlar, sağlıklı huzurlu bebekler nasip olur

Suan hicbisey yapamadigin icin oylr hissediyorsun canim. O sislikler dogumdan sonra duzelmeye basliycak. Simdiki gibi halsiz depresif hissetmiyceksin. Zaten oyle bir kostyrmaca olucak ki ne olkdunu anlamicaksin
Yeterki yaninda seni motive eden insanalr olsun lohusa depresyonuda yasamazsin.

Rahatina bakicaksin tabi canimm.
Bende oyleydim oglymdayken ayaklarimi hemen bi yerr uzatirdim
Simdi de oyleyim once kendi rahatimi gozetoyorum kafeye gidince. Su lohusa halimle basladik kafe gezmelrinede biz
Arkama yastik istedim falan oyle rahatim ehehhehe

Olsunda artik dogum canim. İstedigi zmaan gelebilir minnakimiz
En azindan korkmaya gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…