- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.641
34. Haftadadogdu ama 25 haftayla uyumlu benim bebegim. Ssuan kuvozde canimKacinci haftada dogdu canim 840 grm kuveze girdimi oy yerim ben onu minicik barbi bebek gibi
Gelisim geriligini ogrenup kucuk dogacagini ogrendigimden beri premature bebek videolarini izledim nerdeyse hepsini canim.Neffcim sen kutsal bir kadınsın. Hakikaten bak. Her doğuran anne olmuyor ne yazık ki. Hepimiz burda çocuğumuzun iyiliğini istiyoruz ama senin şu sabrın, iyiliğin, umutla dünyaya bakışın, iki çocuğuna da anneliğin benim için her zaman ders olacak.
Bu arada geçen gün youtube ta yine hamilelerin izlememesi gereken videoları izledim :) bebiş 700 gr doğmuş. Defne kadar dedim içimden. Büyüme ve iyileşme sürelerini hep videoya almışlar. Neredeyse sana gonderecektim videoyu ama ne halde olduğunu bilmedigm ve kendim izlerken hüngür hüngür ağladığım için göndermeme kararı aldım. Sadece sana şu kadarını soyleyecegm. O zorlu sürecin sonunda iki avuç içinden küçük ve sayısız boru /kabloyla doğmuş bebek tombis şirin mi şirin bir kız çocuğu oldu! Ve ben yine aynı şeyi söylüyorum. Aynen Defne gibi! Defnos da tombislescek bak gör annesi. Benim sonsuz bir inancım var buna.
Çok severim çok öperim sizi!!
Bende de aynı durum var daha zamanı olmasını rağmen korkuyorum erken doğum olursa diye evde hiçbir iş bırakmamaya çalışıyorum tabi bir de doğum sonrasını düşünüyorum nasıl bakılacak kim yardım edecekGünler yaklaştıkça geriliyorum kızlar sizler nasılsınız(
Cok sagol satwacimm.Herkese Günaydın :)
Ancak vakit bulup girebiliyorum
Saate bakın :)
neff1316 cnm çok sevindim hayırlı olsun doğumun
Rabbim gücüne güç katsın Defnecigi bir an önce alıp evine goturmek nasip olsun inşallah
@sevim1991
Çok az kalmış hadi hayırlısı canım
@NicksizYumurta
Haklısın 38bucuk hafta hiç hiç erken değil
Yeter ki sağlık olsun cnm
Yazdiklarimi alintilayip bütün cevap veren beğenen annecikler çok çok sağolun...
Şimdi sabah namazı vakti
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)
Tatlim bende herkesten ayri ayri alinti yapamiyotum. Nolur kusuruma bakmayin.ben de ilaci sevmem herkes cani pek tatli der ama bence aci esigim yuksek ya da en azindan dedikleri gibi tatli degil. Sonucta regl olunca vs agridan kivransam da ilac alan ya da basim agriyo bi agri kesici atayim diyen biri degilim bence yuksektir aci esigimiz..nazdir o naz
neff1316 hep aklimdasiniz uzun uzun mirands gibi guzel seyler yazamiyorum ama kalbimden gecenleri o soyluyor sagolsun. Insallah saglikla hastaneden cikar sadece kucuk dogdu ama hizli toparladi deriz insallah
İlk sancilar hissedilmeyebilkiuyor canim. Normal bi durum.Herkese merhaba
Burayi takip ediyorum ancak ilk defa mesaj yaziyorum.
Ben de 37. Haftadayim normalde 8 mayista 40 haftam doluyor. Ancak cumartesi gunu nst de 2.5 dkda bir sancim cikti 2 haftaya kalmaz dogurursun dedi doktorum. Sanciyi hic hissetmiyorum bu durumda olan var mi?
Herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden.
Hehrhehe.Gunaydin iyi haftalar kizlar
Biraz evvel belimde elektrik carpmasi gibi belden arka taraftan kasiklarima dogru ilerleyen sok dalgasi yasadim. Anaaa dedim noluyo. Neyseki geçti. Acaba gercek sancilarda boylemi. Elektrik carmasi gibi. Gulsemmi bagirsammi bilemedim. Ay cok heyecanli
Braxton hicks midir nedir benim pesimi bırakmıyor karnim agriyor kasiliyor izmir yanıyor ben evde hapis ayaklarım şişiyor davul gibi lohusa depresyonu böyle mi başlıyor acaba her şeye Ağlıyorum
Hehrhehe.
Gercek sancilari tarif etmek zor. Ama elektrik carpmis gibi oluyor mu dersen belki oda oluyordur derrim canim sana
Herkese merhaba
Burayi takip ediyorum ancak ilk defa mesaj yaziyorum.
Ben de 37. Haftadayim normalde 8 mayista 40 haftam doluyor. Ancak cumartesi gunu nst de 2.5 dkda bir sancim cikti 2 haftaya kalmaz dogurursun dedi doktorum. Sanciyi hic hissetmiyorum bu durumda olan var mi?
Herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden.
Suan hicbisey yapamadigin icin oylr hissediyorsun canim. O sislikler dogumdan sonra duzelmeye basliycak. Simdiki gibi halsiz depresif hissetmiyceksin. Zaten oyle bir kostyrmaca olucak ki ne olkdunu anlamicaksinBraxton hicks midir nedir benim pesimi bırakmıyor karnim agriyor kasiliyor izmir yanıyor ben evde hapis ayaklarım şişiyor davul gibi lohusa depresyonu böyle mi başlıyor acaba her şeye Ağlıyorum
Rahatina bakicaksin tabi canimm.Yaaaa bende izmirdeyim. Bende ayni dertteyim. Harika bir hava bahar gelmis kordon süper ben cok cok cikabilsem anca bir cafede oturabiliyorum oda zor yani. Rezeletin bini 1 para. Ayakkabilar olmuyo. Topuguna basiyorum gecen aldigim buyuk babetlerin. Şlak şlak yuruyorum.. Gecen kafede otururken ayaklarim iyice rahatsiz oldu . Sandalyeyi çevirdim. Ayaklari kaldirdim yan korumaliklara ayyyy dedim kusura bakmayin mazeretim.varrrr
Son ay hamilelik yuk gibi oluyor gerrcektrn yaavallahi çok korkmaya rağmen dogursam da kurtulsam şu hamilelikten diyorum sabirsizlaniyorum Allah kolaylık versin hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayi nasip etsin inşallah
Olsunda artik dogum canim. İstedigi zmaan gelebilir minnakimizvee geldim yine bir nst seansından, bu sefer bir mucize oldu ve bende hiç sancı çıkmadı, bir tane bile çıkmadı. Baya şaşkınım :)
hal böyle olunca çalışmaya da devam yürüyüşlere de. Evde tek başıma napıcam ben diyordum, sevindim işe devam etme olayına
Doktorun dediğine göre bu saatten sonra her an doğum olabilirmiş, ve normalmiş artık doğumun başlaması, hayırlısı olsun bundan sonra doğumu beklicez.
Umarım hepimize kolay doğumlar, sağlıklı huzurlu bebekler nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?