2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Antalya sıcak ben daha da sıcak yanıyorum artık dayanamıyorum oğlumu kışın dogurdum ne rahatti şimdi yaşım olmuş 36 vücut iflas etti sanırım bir yerim agriyor diyemiyorum eeşim soluğu doktordan alıyor o kadar korktu ki su an ev almis başını gitmiş salon her yer oyuncak oğlum acısını çıkarıyor eve bağlı kalmanin neff1316 sen bana ideol oldun diyebilirim ben dogurmadan basladim bunalima ama diyorum dogurayim 1 haftalik olunca aticam kendimi disariya oglum da ben de cok bunaldik halasiyla teyzesiyle her yere giden oglum malesef ki bana yapisik yasiyor resmen

Teşekkür ederim canım benim senin pozitifligin örnek oluyor zaten bana okudukça yazdıklarını içim rahatliyor iyi ki varsın

Kizlarmerhaba ben 37+6dayim ve bugun genital bolgemde sut beyazi renginde boyle az pismis yumurta aki gibi biraz sivimsi biraz yogun ama su gibi de degil bi akinti gordum ve sildigim halde az az yine bakinca goruyorum ,sizce bu nisan mi, eskiden de akintim olurdu ama boyle degildi bilgisi olan cevap yazabilirmii,hic agrim filan da yok ama bilemedim..

kızlar, benimle aynı hafta olanlar için bakın hamilelik günlüğünde neler yazıyor.

Doğuma 3 hafta kalmış olsa da, aslında bebeğiniz tam hamilelik dönemini doldurmuş durumda. Bu hafta doğuma girerseniz, bebeğinizin akciğerleri rahim dışında yaşayabilecek kadar gelişmiş olacaktır (Bazı bebeklerin biraz daha zamana ihtiyacı olabiliyor, hekimler genellikle 38 hafta tamamlanmadan doğumu planlamıyorlar. Doğum zamanını hekimle birlikte karar vermekte yarar var). Bebeğiniz yaklaşık 3,5 kg ve 48 cm`dir. Birçok bebek 1cm uzunluğunda saçla doğar. Ama bebeğiniz kılları sizinkiyle aynı değilse şaşırmayın çünkü esmer insanlar sarışın veya kızıl saçlı çocuk sahibi olabilirler.
Kasılmalar sıklaşmaya ve uzun süreli olmaya başlıyor. Bu durum biraz rahatsız edici olabilir. Vajinadan gelen akıntıda fark edilebilir bir artış olacaktır. İç çamaşırınızda ya da tuvalette kan görürseniz doğum çok yakındır. Gördüğünüz kanama sonrasında hekiminize mutlaka danışın. GBS kültür sonucunuz hakkında hekiminiz ile görüşün.

Geceleri uyumak her zamankinden zor olacaktır. Gün içinde dinlenmelisiniz, bunlar sessizlik için son şanslarınız. Bebeğinizin hareketlerini izlemeye devam edin, herhangi bir azalma olduğunda hekiminize bilgi verin. En az eskisi kadar aktif olmalı. Uyurken çok hareketli hatta gergin rüyalar görebilirsiniz. Bunun nedeni, bilinçaltınızda anne olmanın ve doğum yapacak olmanın verdiği gerginlik olabilir.

benzeri bişey bende de 2 kere oldu, son dönemlerde akıntının artması normal dedi doktor, pembemsi hafif kanlı sümüksü gibi kıvamlı akıntı olursa o nişan olur dedi. Hatta nişan gelmesi de direk doğum başlıyor anlamına gelmeyebilir 2-3 gün sonrasına başlayabilir doğum dedi. Nişanla birlikte suyun gelirse hemen hastaneye dedi.
Yine de temkinli olmakta yarar var, son haftalarımıza girdik. Benim bildiğim nişan o değil ama herkeste aynı olmadığını da biliyoruz. İçin rahat etsin diye yine doktoruna danışabilirsin istersen.

Nst ye ne zman girdiniz kontroller kac gunde bir oluyor yarin 35 . Haftaya gircem ve randevum var

Genel olarak bir sorun ve sancı çıkmadığı sürece bazı hastanelerde 32. haftadan itibaren bazı hastanelerde ise 34. haftadan itibaren 2 haftada bir nstye alıyorlar. o aralardan itibaren 2 haftada bir, sonlara doğru daha da sık kontrole çağırıyorlar. Haftada bir nst gibi..

S sevim1991 az önce geldim kontrolden NEFES hanım dayamış kafayı iyice doğum kanalına çıkmak için uğraşıyor dogursam dogmam demiyecek bir hafta daha yatmaya devam mecburen kızım sanırım 2 kg bile olamayacak 1800 gr suyu sınırda burda yeni doğan yoğun bakım yok aAntalya merkezde var o yüzden zor olur gidip gelmek dua etmekten başka çare yok ignelere devam bir gün kan iğnesi 3.gün proloton devam

Sordum doktoruma 8 normal 7 nin altında olursa risk teşkil eder dedi.
Benim ki de takip edicem 5 in altına düşerse alırım dedi... yarin kontrol var bakalım 3 güne bir takip edicem dedi. Ama benum ilk gebeliğim de preeklemsi olduğum için onun da etkisi vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…