- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.681
Eve kapanmak cok zor canim yaa.Antalya sıcak ben daha da sıcak yanıyorum artık dayanamıyorum oğlumu kışın dogurdum ne rahatti şimdi yaşım olmuş 36 vücut iflas etti sanırım bir yerim agriyor diyemiyorum eeşim soluğu doktordan alıyor o kadar korktu ki su an ev almis başını gitmiş salon her yer oyuncak oğlum acısını çıkarıyor eve bağlı kalmaninneff1316 sen bana ideol oldun diyebilirim ben dogurmadan basladim bunalima ama diyorum dogurayim 1 haftalik olunca aticam kendimi disariya oglum da ben de cok bunaldik halasiyla teyzesiyle her yere giden oglum malesef ki bana yapisik yasiyor resmen
Gerilme canim cokta guzel bakarsin bebisine. Mis kokusunu bi duy bak korku kaliypr mubende geriliyorum değişik duygular içindeyim.ilk bebeğim bir de nasıl yapacagım nasıl bakacagım bızı neler beklıyor dusundukce geriliyorum
Nefes kizcemm acele etme annemm. Bak annecigini gorcem diye acele edip gelmeye calisirsan dr ablalar vermez seni annene. Az daha buyu guclu kuvvetli ol oyle gel. Sonra zaten annenin koynundan inmezsin@sevim1991 az önce geldim kontrolden NEFES hanım dayamış kafayı iyice doğum kanalına çıkmak için uğraşıyor dogursam dogmam demiyecek bir hafta daha yatmaya devam mecburen kızım sanırım 2 kg bile olamayacak 1800 gr suyu sınırda burda yeni doğan yoğun bakım yok aAntalya merkezde var o yüzden zor olur gidip gelmek dua etmekten başka çare yok ignelere devam bir gün kan iğnesi 3.gün proloton devam
Anladım Canm benim hala 8 düşmemiş ama sızıntı var sürekli bol su iç sol tarafına yat dedi.senin az kalmış zaten dinlen ve stres yapma bişeycik olmaz inşallah.Benim ki de takip edicem 5 in altına düşerse alırım dedi... yarin kontrol var bakalım 3 güne bir takip edicem dedi. Ama benum ilk gebeliğim de preeklemsi olduğum için onun da etkisi vardır...
bende geriliyorum değişik duygular içindeyim.ilk bebeğim bir de nasıl yapacagım nasıl bakacagım bızı neler beklıyor dusundukce geriliyorum
Kizlarrrr
26 nisana sezeryan gunu aldimm
Bizimde hastaneyle ev arası 1 saat bende korkuyorum yolda doğururum diye
Günaydın güzel annelersona yaklaştıkça heyecan stres kaygı ama en çok da mutluluk artıyor sanırım Ağırlıktan mıdır bilmem günlerce uyusam uyanmak istemem herhalde Inşallah hepimiz kalan gunlerimizi problemsiz sağlıklı bir şekilde atlatiriz vee aylardir bekledigimiz o anı dolu dolu yasariz
Son haftalarda pek hareketli olmuyorlar ama çok belirginse bir doktora git bence. Önceden preeklemsi geçmiş bir de. İçin rahatlasın riske atma hiç.Selam kızlar sizi sürekli takip edip okuma ya çalışıyorum... bugün kontrole gittim suyum 8 cm çıktı azalmış dedi dr birde nst de bebeğin hareketleri ayına gore güçsüz dedi hareketli olduğu halde, ilk gebeliğim de preeklemsi olunca sıkı takip edicez dedi sanırım 37 zor görürüz vs dedi moralim çok bozuk esim de polis ve eğitim de onun da doğum da olmasını istiyorumsalı tekrar kontrolum var
Kizlar merhaba. Bugun vr dun cok sotresli bir gun yaşadım. Ondan mi bilmiyorum. Sabahtan buvtara karnim tas gibi. Bebegim arada bir bana isaret veriyor. Iyyim anne dercesine. Ama korkuyorum kasiklarimda adet agrisi gibi agro var ve rahimim kurtaj olmuşum gibi aciyor. Cok korkuyorum 6 aylik bebegimin kalbibdurduktan sonra hemen hamile kaldim bir bucuk yıldır hamileyim. Ve esimle gecen ay ayrildik. Bu cocuk benim hayallerim umutlarim. Cok korkuyorum kucagima sagliklica alamamaktan. Yalnizim doktora gidecek takatim yok ozel hastane bulamadim acil kadin dogumu olan ankara yrnimahalledeyim. Sizce beklesemmi yakin bir tanidiginoz varmi dr danisabilecek. Ben devlet hastanesine gottigim icin yok malesef.
O süper annelik gcün çok merak ediyorum. Kardeşim de demişti oraya gidince bişey oluyo cesaret geliyo bebeğe odaklanıyosun gibi diye.Canım hani doğuma gidiyorsun ya. İşte o an süper annelik gücü gelmiş oluyor. o an daha iyi anlıycaksın ne demek istediğimi.
evet dediğin gibi çok yatıp dinlenmeye fırsatım olmuyor. Çünkü Alikaan hastane halimden aşırı etkilendi. boynuma sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladı. o halini asla unutmamam çünkü hiç öyle ağlamamıştı bugüne dek. O yüzden hep iyi görünmem lazım. Hatta bugün 4 günlük lohusa ben çıktık gezdik hep beraber oyuncakçıya gittik parka gittik. hatta beraber bikaç dk oyun alanına bile girdik. çok çok yoruldum. Ama gece oğlumla yattığımızda canım annecim seni çok seviyorum deyip elimi tutup uyuyan oğlumun sıcaklığında ne yorgunluk kaldı ne ağrı ne sızı.
Allah insanın içine öyle bi sevgi öyle bi güç veriyor ki. İnan ben bile kendime inanamıyorum. şu 4 günde yaşadıklarımı biri bana anlatsa vay arkadaş nelerle uğraşmışsın neler yaşamışsın ben olsam dayanamazdım bu kadarına derdim. ama dayanılıyormuş. En büyük destekçim eşim. birde annem sağolsun herşeyimize yetişiyor. Ama oda bugün hasta oldu. herşey üst üste gelir ya. buda geçicek diyorum.
Defnem de iyi olucak. şenliklerle getiricem onu evimize.
Bir görsen mirandacım nasıl kıpır kıpır bi kızçe. biran yerinde durmuyor. o minnacık bedenle neler yapıyor. yoğun bakımın çılgın defne si olmuş.
onun tek sorunu küçük olması başka hiçbişeyi yok biliyorum ben. inşallah sıkıntısız yoğun bakım günlerinide atlatıcaz
İyi geceler kizlar... Ben de kizimi, Gunce mi kucagima aldım... 35+6 da sancilarim basladi. Ozelde takibimi yapan doktorum nst sanci goremeyip yalanci sanci diye beni eve yolladi. İlk dogumum 9 saat sonunda 8 cm aciklikla sezaryendi. kizimida 29 nisanda alacaklardi. Neyse dedigim gibi doktorum eve gonderdi ama aksam ustu sancılarım sıklaştı bu sefer devlet hastanesine gittim. Sancim oldugunu doyledigimde direk catala aldilar ve yine 8 cm acikligim olmus bebek kanala inmis. Ama ruptur riskini goze alamayip normal dogumu denetmediler 5 dakikada sezaryene alindim. Kizim 2170 gram 46 cm dogdu 12 nisan 2016 20:45 te... Hepinize zamaninda hayal ettiginiz ve planladığınız sekilde dogum yapmanizi dilerim :)
Günaydın Mayıs görünümlü Nisan anneleriBundan sonra böyle diyeceğim aceleci bebisler peşpeşe gelmeye basladı sıranın yavaş yavaş bana doğru yaklaştığının farkındayım o yüzden cok heyecanlıyım bu heycanım tansiyona da yansıyor şu sorunu da bi atlatırsam gelsin Ela Baharımmmm
Herkese mutlu pazarlar
Selam kizlar :)
Bende bir hafta once dogum yaptım.Hafif kanamayla hastaneye gittim.Ebe çatı kontrolü yaptigi anda suyum gitti 3 cm aciklik oldugunu soyledi sancilarim cok zayifti cok az suni sanciyla sancilarimi baslattilar.2 saat sanci cektim acilmam tamamlamdi ve bebek hafifce kendini itmeye basladi bebek kendini itemedigi icin biraz daha suni sanci verdiler ve cok şükür bebegimi kucagima aldim
Darisi bebeklerini bekleyen annelere inşallah korkmayin dua edin Allah yardim eder.
ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda
ah bi anlasam canım benim, ben diyorum iyiyim bişeyim yok, doktorlar tutturmuş sen hissetmesen de sancı çıkıyor diye. Anlamadım gitti. Ne açılmam var ne yumuşama. Her seferinde en az 2-3 kere bağlıyorlar nstye. İçim dışıma çıktı. Devlet hastanesine güvenmediğim için kaçtım bir daha da gitmedim 32. haftadan sonra. Şimdi çok şükür 35i tamamladık. Tüm bu süreçte de ailelere tanıdıklara hiç bişey söylemedik. Bi hafta daha geçse zaten premature olmayacak inşallah. İlginç bir şekilde ben hala fazla rahatım, işe gidip geliyorum, bu rahatlık nerden geliyor onu çözebilmiş değilim
34+0 da bebeginiz kilo ve boyu kacti arkadaslar
Gunaydin iyi haftalar kizlar
Biraz evvel belimde elektrik carpmasi gibi belden arka taraftan kasiklarima dogru ilerleyen sok dalgasi yasadim. Anaaa dedim noluyo. Neyseki geçti. Acaba gercek sancilarda boylemi. Elektrik carmasi gibi. Gulsemmi bagirsammi bilemedim. Ay cok heyecanli
Gelisim geriligini ogrenup kucuk dogacagini ogrendigimden beri premature bebek videolarini izledim nerdeyse hepsini canim.
İnsan bilmek istiyor nasil gorunucek ne kadar olucak diye.
Kizcvemin o 700 gr dogan bebislerden en buyuk farki aslinda 34 haftalik olmasi. Cunku emme istegi hareketliligi hatta ondan daha buyuk bebeklerden fazla sut alisi hep buna bagli. Ve goruntu olarakta onlardan cok daha farkli gorunuyor. Vucut hatlari ten rengi daha normal bi bebek gibi. Sadece cok kucuuck. O yuzdende daha cabuk toparliucani dusunuyorum ben. Zaten ictigi sut miktarini cok cabuk arttirdilar. İlk iki gun gunde 6 cc sut iciyorken 3. Gun gunluk miktar 24 cc ye cikti.
Keske size bi fotosunu getirebilsem. Ama yasak foto cekmek. Abisi gibi sari kafa olucak galiba.
Bu arada her gittigimde sizden de bahsediyorum. Sanki anlarmis gibi kipirdanmaya basliyor.
Bu arada dun kilo kaybi olmamis onada ayri sevindim. Belki bugun artisi bile olkur.
Tombik defneli gunler cabucak gelir belkide
Gelisim geriligini ogrenup kucuk dogacagini ogrendigimden beri premature bebek videolarini izledim nerdeyse hepsini canim.
Kizcvemin o 700 gr dogan bebislerden en buyuk farki aslinda 34 haftalik olmasi. Cunku emme istegi hareketliligi hatta ondan daha buyuk bebeklerden fazla sut alisi hep buna bagli. Ve goruntu olarakta onlardan cok daha farkli gorunuyor. Vucut hatlari ten rengi daha normal bi bebek gibi. Sadece cok kucuuck. O yuzdende daha cabuk toparliucani dusunuyorum ben. Zaten ictigi sut miktarini cok cabuk arttirdilar. İlk iki gun gunde 6 cc sut iciyorken 3. Gun gunluk miktar 24 cc ye cikti.
Keske size bi fotosunu getirebilsem. Ama yasak foto cekmek. Abisi gibi sari kafa olucak galiba.
Bu arada her gittigimde sizden de bahsediyorum. Sanki anlarmis gibi kipirdanmaya basliyor.
Bu arada dun kilo kaybi olmamis onada ayri sevindim. Belki bugun artisi bile olkur.
ayy maşallah kuzucugaKizcemin bugunki ziyaretinde cok mutlu olduk.
Minnak kizcem 60 gr almisbirde ictigi sut miktarida artmis. Gunde 36 cc sut iciyormus. Dr uyla gorusmedik tam bilmiyoruz ama karnindan beslenmiyor artik sanirim cikarmislar ordaki hortumunuda. Bezini degistirdiklerinde gorduk
Oyy maşallah Defnemize alacak kiloları annesi sütün şifa olacak ona inşallahKizcemin bugunki ziyaretinde cok mutlu olduk.
Minnak kizcem 60 gr almisbirde ictigi sut miktarida artmis. Gunde 36 cc sut iciyormus. Dr uyla gorusmedik tam bilmiyoruz ama karnindan beslenmiyor artik sanirim cikarmislar ordaki hortumunuda. Bezini degistirdiklerinde gorduk
canım ben bugun 37+0 ım bugun daha yenı gırdım nst ye bı sorun gormedıkce 37 ye kadar beklıyolar akıllarında bısey varsa 32. haftadan ıtıbaren ısteyende varNst ye ne zman girdiniz kontroller kac gunde bir oluyor yarin 35 . Haftaya gircem ve randevum var
Maşallah minik defnemize, kısa zamanda akranlariyla arayı kapatacak desene annesiKizcemin bugunki ziyaretinde cok mutlu olduk.
ben de ilaci sevmem herkes cani pek tatli der ama bence aci esigim yuksek ya da en azindan dedikleri gibi tatli degil. Sonucta regl olunca vs agridan kivransam da ilac alan ya da basim agriyo bi agri kesici atayim diyen biri degilim bence yuksektir aci esigimiz..nazdir o naz
neff1316 hep aklimdasiniz uzun uzun mirands gibi guzel seyler yazamiyorum ama kalbimden gecenleri o soyluyor sagolsun. Insallah saglikla hastaneden cikar sadece kucuk dogdu ama hizli toparladi deriz insallah
ne güzel çalışamaz raporunu aldın canım ben kısmetse 2 hafta sonra alacağım. bu hafta sonu buzluğa depo yapmaya başladım, kalbura bastıları pişirdim, şerbetini eklemeden attım buzluğa, hafta sonuda yaprak dolmalarını yapıp koyacağım bi gün, diğer günde kurabiyeleri yapıp atacağım buzluğa, temizlik işinide çalışamaz raporunu alınca halledeceğim yavaştan yavaştan. böyle böyle hazırlıkları tamamlayacağım.merhabalarrrr kızlarrr nasılsınızzz ben bugun raporumu aldımmm 37+0 oldum bugun artık evdeyım. doktora gıttık geldık 3kılo 49 cm bebışş normal dogum yolunda ılerlıyoruz ınsallahhhh nst ye gırdım ılk defa gayet guzel dedı nst sonuclarına da sancım yokmuş bı tek beyne gıden kan akımına mı oksıjen akımına mı ne baktı ve akım goremedıgını soyledı renklı doppler e gonderdı renklı doppler sıkıntı olmadığına daır rapor yazdı yolladı doktor da ben rahat edemem ama sımdı persembe gunu yenıden gel bakalım dedı kendımde gormem lazım bı kere dedı bende ısteyın hergun geleyım dedım :)) çalışmıyorum ya artık :)) eve 1 de geldım bı uyumusum bı kalktım saat 4 sozde cok sey yapacaktım evdeyken ama bugune kısmet degılmıs demekkı hehehe:) buzluga yıyecek atmayı dusunuyorum kızlar sız attınızmı neler yaptınız bıde halıları verıp bı temızlık yapıcam kısmetse yavas yavas artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?