2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Eve kapanmak cok zor canim yaa.
Cok yorulsamda alikaan icin ciktim ben disari. Hem bana da iyi geldi. İnsan bunaliyor valla.
Cocuklar cok ertkileniyor annenin hastaligimndan yorgunlugundan canim. Alikaan da benle yapisik bensiz bisry yapmiyor. Cok hassaslasti. Ama epey alisti asrtik. Kizcemi gormeye giderken soyluyorum artik onuda skinti etmiyor.
Hersey cocuklarimiz icin canimm. Anne olmak cok zor ama cok cokk guzel.

Nefes kizcemm acele etme annemm. Bak annecigini gorcem diye acele edip gelmeye calisirsan dr ablalar vermez seni annene. Az daha buyu guclu kuvvetli ol oyle gel. Sonra zaten annenin koynundan inmezsin

Benim ki de takip edicem 5 in altına düşerse alırım dedi... yarin kontrol var bakalım 3 güne bir takip edicem dedi. Ama benum ilk gebeliğim de preeklemsi olduğum için onun da etkisi vardır...
Anladım Canm benim hala 8 düşmemiş ama sızıntı var sürekli bol su iç sol tarafına yat dedi.senin az kalmış zaten dinlen ve stres yapma bişeycik olmaz inşallah.

bende geriliyorum değişik duygular içindeyim.ilk bebeğim bir de nasıl yapacagım nasıl bakacagım bızı neler beklıyor dusundukce geriliyorum

RAPUNZELL ben de 2 gündür korkmaya başladım. Neden korktuğumu da bilmiyorum. Sanki henüz hiç hazır değilmişiz gibi. Mayıs sonu diye hazırladım galiba kafamı şimdi daha erken gelmesinden korkuyorum

Kizlarrrr
26 nisana sezeryan gunu aldimm

Hayırlısı olsun :) Kolaylıkla geçer inşallah

Bizimde hastaneyle ev arası 1 saat bende korkuyorum yolda doğururum diye

Bizimde öyle yaklaşık olarak en büyük korkum bu

Ben de uyumak isityorum uyuyamıyorum deli gibi uyku geliyo ama yok uyumak ne mümkün. Bacak huzurszluğu, ateş basması vs derken uykusuzum

Son haftalarda pek hareketli olmuyorlar ama çok belirginse bir doktora git bence. Önceden preeklemsi geçmiş bir de. İçin rahatlasın riske atma hiç.

Bu taş gibi olma olayı ben de de oluyor kasılma o sanırım. Ara ara yokluyor şuan. Hareketleri düzenliyse paniklemeyin. Son haftalardayız artık adet ağrısı, kasılma olabiliyor.

O süper annelik gcün çok merak ediyorum. Kardeşim de demişti oraya gidince bişey oluyo cesaret geliyo bebeğe odaklanıyosun gibi diye.

Hayırlı olsun canım :) Her şey planlandığı gibi olmuyor. Hamilelik, doğum sürprizlerle dolu :)

Mayıs görünümlü nisan annelerine koptum. Hakatten mayıs annesi kalmayacak şurda bi hafta var bir çok kişi doğum yaptı bile

Hayırlı olsun

ArkadSlar benim bebegim 4 gun geriden cikti canm cok skldi 34+0 da gittim 33+2 cikti boyle olup duzelen varmi aranizda

Ultrason ölçümlerine çok takılma bence bu kilo boy olayı tamamen matematiksel hesaplamalar çünkü.
Çocuk tartılmıyor sonuçta. Bir kaç günlük gerilik vs önemli değil diye biliyorum ben.

Canım öyle deme benim arkadaşım da öyle gitti ben iyim sancım yok gönderin beni diye. Doğum yaptı geldi
Ağrı eşiği yüksek olanlar hissedemeyebiliyor ilk etapta. Sen aksatma kontrolleri doktoru dinle.

34+0 da bebeginiz kilo ve boyu kacti arkadaslar

33+6'da bizimki 2300 çıkmıştı. Boyunu söylemedi. Sizin kaç?

O bende de oluyor zonklama gibi belimde birşey zorluyor gibi. Sanırım doğum başlarken bunun gibi bişey hissedeceğiz Bazen yokluyo öyle panikleniyorum hemen geçiyo sonra

Rabbim senin ve küçük meleğinin yanında olsun canım..güç kuvvet versin size
Minik defne bi an önce hızla büyüyüp güzel bi kız olucak inşallah annesi

Rabbim senin ve küçük meleğinin yanında olsun canım..güç kuvvet versin size
Minik defne bi an önce hızla büyüyüp güzel bi kız olucak inşallah annesi

ayy maşallah kuzucuga

Oyy maşallah Defnemize alacak kiloları annesi sütün şifa olacak ona inşallah

merhabalarrrr kızlarrr nasılsınızzz ben bugun raporumu aldımmm 37+0 oldum bugun artık evdeyım. doktora gıttık geldık 3kılo 49 cm bebışş normal dogum yolunda ılerlıyoruz ınsallahhhh nst ye gırdım ılk defa gayet guzel dedı nst sonuclarına da sancım yokmuş bı tek beyne gıden kan akımına mı oksıjen akımına mı ne baktı ve akım goremedıgını soyledı renklı doppler e gonderdı renklı doppler sıkıntı olmadığına daır rapor yazdı yolladı doktor da ben rahat edemem ama sımdı persembe gunu yenıden gel bakalım dedı kendımde gormem lazım bı kere dedı bende ısteyın hergun geleyım dedım :)) çalışmıyorum ya artık :)) eve 1 de geldım bı uyumusum bı kalktım saat 4 sozde cok sey yapacaktım evdeyken ama bugune kısmet degılmıs demekkı hehehe:) buzluga yıyecek atmayı dusunuyorum kızlar sız attınızmı neler yaptınız bıde halıları verıp bı temızlık yapıcam kısmetse yavas yavas artık ..

bırdeee aklımdaydı yazmayı unutmuşum dun bebek araabasını aldık kızlar ınternette o kadar arastırmama ragmen kımse soylememıstı bu arabayı ylumuzun uzerınde bebek maazası vardı hadı gıdelım dedık de orda gorduk
aradığım en onemlı ozellık benım ıcın hafıf olması ve cıft taraflı olmasıydı genelde cıft taraflı kullanılan bebek arabaları hantal ağır oluyordu tek basıma cıktıgımda bebekle beraber tasıyabıleyım arabanın bagajıda kucuk orayada sıgsın ıstıyordum hep sonunda buldum benım gıbı arayan varsa yardımcı olmak adına yazayım dedım markası baby 2 go ağırlığı 3.5 kılo saka gıbı insanın savuraası gelıyo elindeyke :) tek elle rahatca açılıyo rahatca kapanıyo pek yer de kaplamıyo bır elım doluyken cok rahat kapayıp arabanın bagajına da koyarım bagajdan alıp tek elle acıp kullanbılırım cocuk ağırlastıkcada yenı araba bakmam dedım ve aldım kampanya vardı gıttığım yerde 499 lıradan 429 a dusmustu ve aldık bu kadar:)

Maşallah minik defnemize, kısa zamanda akranlariyla arayı kapatacak desene annesi

Aslan defnem beeee! ne guzel cuk cuk iciyor annesinin sutlerini. hemencecik tadini almis ve 4 kat daha fazla icmeye baslamis. demek ki annesinin tadi da guzel :) neffcim sutun bol olsun, defnecik hemen toparlansin insallah. odemini de attiysa artik bundan sonra baslar sismanlamaya.. ay ne tatli olur bogum bogum kollar bacaklar. biz kumral dusunmustuk bak daha da sari cikmis. cok can yakacak buyuyunce coook... valla esinle isiniz var. alikaanin kiz arkadaslari bir yandan, defnenin pesindeki delikanlilar bir yandan... on bes sene sonra bugunlerimiz iyimis diye bakabilirsiniz geriye :)

guzel haberlerini aldikca cok seviniyoruz. masallah nazarlar degmesin size.

bu arada ben cok inancli biri degilimdir ama esim tam aksime gunde 5 vakit namaz kilan bir adam. gecen gun gelmis senin kizinin ismi nasil yaziliyor diye soruyor bana. napcan dedim, sasirdim biraz. namaz kilarken iki rekat da onun icin kildim iyilessin diye ama adini dogru soyledim mi bilmiyom dedi. o daphne diye soylemis. yok defne dedim, gitti bi daha kildi geldi. hani olurda adres yanlis olmasin diye

ahahah bu naz ise kocam cok cekecek dogum esnasinda. :) :) :)

Kızlar malum doğum iyice yaklasti oğlumu 5 sene önce normal doğuran ben bu sefer çok korkuyorum bu durumda etkili olan yasadigim şeyler tabi ki dikislerim tutmadı üç ay sonra yine operasyon geçirdim. Dogumda oğlum kakasini yaptı yuttu bir hafta yogun bakımda yattı daha bi sürü, şey. Bugüne kadar yine normal dogururum diyordum is ciddiye bindi korku sardı beni siz olsanız ne yapardınız

ne güzel çalışamaz raporunu aldın canım ben kısmetse 2 hafta sonra alacağım. bu hafta sonu buzluğa depo yapmaya başladım, kalbura bastıları pişirdim, şerbetini eklemeden attım buzluğa, hafta sonuda yaprak dolmalarını yapıp koyacağım bi gün, diğer günde kurabiyeleri yapıp atacağım buzluğa, temizlik işinide çalışamaz raporunu alınca halledeceğim yavaştan yavaştan. böyle böyle hazırlıkları tamamlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…