2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kolay gelsin canım ben erken başladım galiba hazırlığa bebeğin kıyafetlarini, kullanınca eşyaları nevresimleri yıkadım yerleştirdim valizimi,hastane süslerini ve hediyeleri hazırladım. evi temizlettim yazlıkları çıkarttım storları yıkattım halıları sildirdim kendi kullanacağım nevresimleri yıkayıp hazırladım buzluğa normal köfte, sulu köfte, mantı ve börek yapıp koydum aklıma gelenler bunlar.

Ohh izinde baslamis. E tabi ilk once dinlenmek lazim. Temizlikti buzluktu hallolur o isler.
Bebiste iyimis masallah. Simdi en keyifli sabirsiz bekleyis baslamiss

Merhaba kızlar bizde bugün izne ayrıldık 37.haftadan selamlar temizligimi bebek esyalarını bitirdim önceden bavulum hastane süslerimde hazır saglıkla dogcagı günü bekliyoruz artık carsamba kontrolümüz var inş güzel haberlerle geliriz :)

Canim esimede okuttum yazdiklarini ikimizde gozlerimiz dolu dolu defnemizi gormeye gidicez bireazdan.
Allah kabul etsin esinede cok cok tesekkurlerimi ilet canimm.

Canim her seferinde ayni sey olucsk diye bir durum yok.
Neden onkadar aksilik olmustu simdi o aksiliklerin onune gecilebilir tecrubeden dolayi.
Ama yinede sen iyi dusun oyle karar ver. Normal dogumun rahatliginida yasayamamissin.
Sana soyle soylityim ilk dogumum normaldi bu mecburi sezeryan oldu. Bana cok zor geldi sezeryanin sonrasi. Vucudundaki agrilar hemen bitmiyor.hemen kalkamiyorsun. Buguj 6. Gunum bel bas agrisi cook zorladi. Birde evde bi tane daha cocuk olunca lohusa gibi yatip dinlenmeye firsat olmuyor. Dinlenmedikce agri artiyor.
O yuzden iyi dusun canim. Sezeryan da cok kolayca olup bitmiyor yani.

Cnm bende 32de bi temizlik yaptırmıştım ama hiç eser kalmadı maalesef :) camlar filan hiç giremicem ama bi temizlik şart yine :) alisverisi tamamladım yarın börek yapıp koyucam çeşit çeşit tüm günüm gider heralde kalbura bastı çok mantıklı geldi bu arada fikir için teşekkürler

Maşallah sana canım ya allah bana da o enerjiyi versin inşallah şu işler bitse rahatlicam bi daha istediği zaman gelebilir paşam :)

Ohh izinde baslamis. E tabi ilk once dinlenmek lazim. Temizlikti buzluktu hallolur o isler.
Bebiste iyimis masallah. Simdi en keyifli sabirsiz bekleyis baslamiss
Aynen cnm artık bekleyis başlayacak bi yandan evde yalnizim tedirginim ama olsun Allah Kerim ben işleri bitirmede elimi çabuk tutayimda bizim iki tarafın aileleride uzakta gelince yemek bile düşünülsun istemiyorum konserve yapmayı planlıyorum inşallah becerebilirim

Canim esimede okuttum yazdiklarini ikimizde gozlerimiz dolu dolu defnemizi gormeye gidicez bireazdan.
Allah kabul etsin esinede cok cok tesekkurlerimi ilet canimm.
ah annesi, insan doyamaz tabi yavrusuna ama azicik da olsa hasret giderirsiniz insallah.
bizden de defne bebege kokulu opucukler iletin lutfen!

Haciserif ten çikolata siparis ettim ama eşim çok erken davranmissin dedi üzüldüm ya bozulurmuki tadı değişir mi kızlar of

Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba

Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Bende öyleyim tatlım gündüz çalışıyorum işyerinde bişey yok eve geliyorum yine iyiyim yemek şu bu derken yatma vakti oldu mu bi haller oluyor o iyi halimden eser kalmıyor midem mi dersin yatak da dönemece mi dersin bel ağrısı mı dersin

Bence gelenlerrde is birak canim. Onlar yemekti bulasikti ugrassin sen bol bol bebisine odaklanirsin. Gelenlere is birakmazsan sana sarmasinlar sonra

Haklısın canm normal doğurdum ama tadını cikaramadim bunda da böyle olmasından aşırı korkuyorum biliyorum önyargı ama inan ki kafam çok karışık

Haciserif ten çikolata siparis ettim ama eşim çok erken davranmissin dedi üzüldüm ya bozulurmuki tadı değişir mi kızlar of

Paketi acilmazsa bişey olmaz bence, sonuçta marketlerde felan aylarca bekliyor bişey olmuyor, sunun şurası 20 gün civarı bişey kalmış doğumuna, gelene kadar 3 5 gün daha geçer zaten.

Bizim sancilar aksam yada gece gelecek.sanirsam

Stresten uzak durur sezeryan yaptırırdım, sonuçta her salgıladığın hormon bebeğe de geçiyor... Ben kendimi doktora bıraktım normal olacak ama hiç birşeyi zorlamanın gereği yok.. Strese sokacaksa ısrar etme, bütün doğum ve doğum sonrası sürecini etkileyebilir psikolojin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…