- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.701
Kolay gelsin canım ben erken başladım galiba hazırlığa bebeğin kıyafetlarini, kullanınca eşyaları nevresimleri yıkadım yerleştirdim valizimi,hastane süslerini ve hediyeleri hazırladım. evi temizlettim yazlıkları çıkarttım storları yıkattım halıları sildirdim kendi kullanacağım nevresimleri yıkayıp hazırladım buzluğa normal köfte, sulu köfte, mantı ve börek yapıp koydum aklıma gelenler bunlar.merhabalarrrr kızlarrr nasılsınızzz ben bugun raporumu aldımmm 37+0 oldum bugun artık evdeyım. doktora gıttık geldık 3kılo 49 cm bebışş normal dogum yolunda ılerlıyoruz ınsallahhhh nst ye gırdım ılk defa gayet guzel dedı nst sonuclarına da sancım yokmuş bı tek beyne gıden kan akımına mı oksıjen akımına mı ne baktı ve akım goremedıgını soyledı renklı doppler e gonderdı renklı doppler sıkıntı olmadığına daır rapor yazdı yolladı doktor da ben rahat edemem ama sımdı persembe gunu yenıden gel bakalım dedı kendımde gormem lazım bı kere dedı bende ısteyın hergun geleyım dedım :)) çalışmıyorum ya artık :)) eve 1 de geldım bı uyumusum bı kalktım saat 4 sozde cok sey yapacaktım evdeyken ama bugune kısmet degılmıs demekkı hehehe:) buzluga yıyecek atmayı dusunuyorum kızlar sız attınızmı neler yaptınız bıde halıları verıp bı temızlık yapıcam kısmetse yavas yavas artık ..
Amin hepimiz ins hayırlısı ile bebislerimizi kucagimiza alırız.Anladım Canm benim hala 8 düşmemiş ama sızıntı var sürekli bol su iç sol tarafına yat dedi.senin az kalmış zaten dinlen ve stres yapma bişeycik olmaz inşallah.
Ohh izinde baslamis. E tabi ilk once dinlenmek lazim. Temizlikti buzluktu hallolur o isler.merhabalarrrr kızlarrr nasılsınızzz ben bugun raporumu aldımmm 37+0 oldum bugun artık evdeyım. doktora gıttık geldık 3kılo 49 cm bebışş normal dogum yolunda ılerlıyoruz ınsallahhhh nst ye gırdım ılk defa gayet guzel dedı nst sonuclarına da sancım yokmuş bı tek beyne gıden kan akımına mı oksıjen akımına mı ne baktı ve akım goremedıgını soyledı renklı doppler e gonderdı renklı doppler sıkıntı olmadığına daır rapor yazdı yolladı doktor da ben rahat edemem ama sımdı persembe gunu yenıden gel bakalım dedı kendımde gormem lazım bı kere dedı bende ısteyın hergun geleyım dedım :)) çalışmıyorum ya artık :)) eve 1 de geldım bı uyumusum bı kalktım saat 4 sozde cok sey yapacaktım evdeyken ama bugune kısmet degılmıs demekkı hehehe:) buzluga yıyecek atmayı dusunuyorum kızlar sız attınızmı neler yaptınız bıde halıları verıp bı temızlık yapıcam kısmetse yavas yavas artık ..
Ayy insallah canimm.Maşallah minik defnemize, kısa zamanda akranlariyla arayı kapatacak desene annesi
Canim esimede okuttum yazdiklarini ikimizde gozlerimiz dolu dolu defnemizi gormeye gidicez bireazdan.Aslan defnem beeee! ne guzel cuk cuk iciyor annesinin sutlerini. hemencecik tadini almis ve 4 kat daha fazla icmeye baslamis. demek ki annesinin tadi da guzel :) neffcim sutun bol olsun, defnecik hemen toparlansin insallah. odemini de attiysa artik bundan sonra baslar sismanlamaya.. ay ne tatli olur bogum bogum kollar bacaklar. biz kumral dusunmustuk bak daha da sari cikmis. cok can yakacak buyuyunce coook... valla esinle isiniz var. alikaanin kiz arkadaslari bir yandan, defnenin pesindeki delikanlilar bir yandan... on bes sene sonra bugunlerimiz iyimis diye bakabilirsiniz geriye :)
guzel haberlerini aldikca cok seviniyoruz.masallah nazarlar degmesin size.
bu arada ben cok inancli biri degilimdir ama esim tam aksime gunde 5 vakit namaz kilan bir adam. gecen gun gelmis senin kizinin ismi nasil yaziliyor diye soruyor bana. napcan dedim, sasirdim biraz. namaz kilarken iki rekat da onun icin kildim iyilessin diye ama adini dogru soyledim mi bilmiyom dedi. o daphne diye soylemis. yok defne dedim, gitti bi daha kildi geldi. hani olurda adres yanlis olmasin diye
Canim her seferinde ayni sey olucsk diye bir durum yok.Kızlar malum doğum iyice yaklasti oğlumu 5 sene önce normal doğuran ben bu sefer çok korkuyorum bu durumda etkili olan yasadigim şeyler tabi ki dikislerim tutmadı üç ay sonra yine operasyon geçirdim. Dogumda oğlum kakasini yaptı yuttu bir hafta yogun bakımda yattı daha bi sürü, şey. Bugüne kadar yine normal dogururum diyordum is ciddiye bindi korku sardı beni siz olsanız ne yapardınız
Cnm bende 32de bi temizlik yaptırmıştım ama hiç eser kalmadı maalesef :) camlar filan hiç giremicem ama bi temizlik şart yine :) alisverisi tamamladım yarın börek yapıp koyucam çeşit çeşit tüm günüm gider heralde kalbura bastı çok mantıklı geldi bu arada fikir için teşekkürlerne güzel çalışamaz raporunu aldın canım ben kısmetse 2 hafta sonra alacağım. bu hafta sonu buzluğa depo yapmaya başladım, kalbura bastıları pişirdim, şerbetini eklemeden attım buzluğa, hafta sonuda yaprak dolmalarını yapıp koyacağım bi gün, diğer günde kurabiyeleri yapıp atacağım buzluğa, temizlik işinide çalışamaz raporunu alınca halledeceğim yavaştan yavaştan. böyle böyle hazırlıkları tamamlayacağım.
Maşallah sana canım ya allah bana da o enerjiyi versin inşallah şu işler bitse rahatlicam bi daha istediği zaman gelebilir paşam :)Kolay gelsin canım ben erken başladım galiba hazırlığa bebeğin kıyafetlarini, kullanınca eşyaları nevresimleri yıkadım yerleştirdim valizimi,hastane süslerini ve hediyeleri hazırladım. evi temizlettim yazlıkları çıkarttım storları yıkattım halıları sildirdim kendi kullanacağım nevresimleri yıkayıp hazırladım buzluğa normal köfte, sulu köfte, mantı ve börek yapıp koydum aklıma gelenler bunlar.
Aynen cnm artık bekleyis başlayacak bi yandan evde yalnizim tedirginim ama olsun Allah Kerim ben işleri bitirmede elimi çabuk tutayimda bizim iki tarafın aileleride uzakta gelince yemek bile düşünülsun istemiyorum konserve yapmayı planlıyorum inşallah becerebilirimOhh izinde baslamis. E tabi ilk once dinlenmek lazim. Temizlikti buzluktu hallolur o isler.
Bebiste iyimis masallah. Simdi en keyifli sabirsiz bekleyis baslamiss
ah annesi, insan doyamaz tabi yavrusuna ama azicik da olsa hasret giderirsiniz insallah.Canim esimede okuttum yazdiklarini ikimizde gozlerimiz dolu dolu defnemizi gormeye gidicez bireazdan.
Allah kabul etsin esinede cok cok tesekkurlerimi ilet canimm.
Bende öyleyim tatlım gündüz çalışıyorum işyerinde bişey yok eve geliyorum yine iyiyim yemek şu bu derken yatma vakti oldu mu bi haller oluyor o iyi halimden eser kalmıyor midem mi dersin yatak da dönemece mi dersin bel ağrısı mı dersinKizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Bence gelenlerrde is birak canim. Onlar yemekti bulasikti ugrassin sen bol bol bebisine odaklanirsin. Gelenlere is birakmazsan sana sarmasinlar sonraCnm bende 32de bi temizlik yaptırmıştım ama hiç eser kalmadı maalesef :) camlar filan hiç giremicem ama bi temizlik şart yine :) alisverisi tamamladım yarın börek yapıp koyucam çeşit çeşit tüm günüm gider heralde kalbura bastı çok mantıklı geldi bu arada fikir için teşekkürler
Maşallah sana canım ya allah bana da o enerjiyi versin inşallah şu işler bitse rahatlicam bi daha istediği zaman gelebilir paşam :)
Aynen cnm artık bekleyis başlayacak bi yandan evde yalnizim tedirginim ama olsun Allah Kerim ben işleri bitirmede elimi çabuk tutayimda bizim iki tarafın aileleride uzakta gelince yemek bile düşünülsun istemiyorum konserve yapmayı planlıyorum inşallah becerebilirim
Yeni sutunu icmis derrin derin uyuyordu kizcem. Opucuklerinizi ilettiim tabiikiah annesi, insan doyamaz tabi yavrusuna ama azicik da olsa hasret giderirsiniz insallah.
bizden de defne bebege kokulu opucukler iletin lutfen!
Cikolataya bsiey olmaz aslinda ama nasil gporuntusu paketi bilemedim o yuzden.Haciserif ten çikolata siparis ettim ama eşim çok erken davranmissin dedi üzüldüm ya bozulurmuki tadı değişir mi kızlar of
Canim her seferinde ayni sey olucsk diye bir durum yok.
Neden onkadar aksilik olmustu simdi o aksiliklerin onune gecilebilir tecrubeden dolayi.
Ama yinede sen iyi dusun oyle karar ver. Normal dogumun rahatliginida yasayamamissin.
Sana soyle soylityim ilk dogumum normaldi bu mecburi sezeryan oldu. Bana cok zor geldi sezeryanin sonrasi. Vucudundaki agrilar hemen bitmiyor.hemen kalkamiyorsun. Buguj 6. Gunum bel bas agrisi cook zorladi. Birde evde bi tane daha cocuk olunca lohusa gibi yatip dinlenmeye firsat olmuyor. Dinlenmedikce agri artiyor.
O yuzden iyi dusun canim. Sezeryan da cok kolayca olup bitmiyor yani.
Haciserif ten çikolata siparis ettim ama eşim çok erken davranmissin dedi üzüldüm ya bozulurmuki tadı değişir mi kızlar of
Bizim sancilar aksam yada gece gelecek.sanirsamBende öyleyim tatlım gündüz çalışıyorum işyerinde bişey yok eve geliyorum yine iyiyim yemek şu bu derken yatma vakti oldu mu bi haller oluyor o iyi halimden eser kalmıyor midem mi dersin yatak da dönemece mi dersin bel ağrısı mı dersin
Stresten uzak durur sezeryan yaptırırdım, sonuçta her salgıladığın hormon bebeğe de geçiyor... Ben kendimi doktora bıraktım normal olacak ama hiç birşeyi zorlamanın gereği yok.. Strese sokacaksa ısrar etme, bütün doğum ve doğum sonrası sürecini etkileyebilir psikolojinKızlar malum doğum iyice yaklasti oğlumu 5 sene önce normal doğuran ben bu sefer çok korkuyorum bu durumda etkili olan yasadigim şeyler tabi ki dikislerim tutmadı üç ay sonra yine operasyon geçirdim. Dogumda oğlum kakasini yaptı yuttu bir hafta yogun bakımda yattı daha bi sürü, şey. Bugüne kadar yine normal dogururum diyordum is ciddiye bindi korku sardı beni siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?