2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy hareket mi ediyor meleklerimiz ne güzel o zaman geceleri uyandigima artık sevinirim ben de öyle artık gece kalk yat diye geçiyor zaten
Ben de bitek ben miyim böyle olan diye merak ediyordum bütün gece bir sağa bir sola dön dur hep uyaniyorum zaten yüzüstü uyuyabilen biriydim çok zor oluyor uyumak ama gündüz de nerde yer bulsam uyuyorum geçen hasta ziyaretine gittik k.pederim hastanede valla yanındaki refakatçi koltuğunda uyuyakalmışım gözümü açtım herkes bana gülüyor napiim ama

Bişey sorucam size dün restoranda ıslak mendil verdiler ayyy töbe Yarabbim tuhaf bişey kokuyordu yani bana öyle gelmiş kaç defa elimi yikadim hala kokusunu alıyordum annemle eşim şok oldu onlara göre güzel bir çiçek kokusuymuş böyle olan var mı aranızda sizce bunun devamında mide bulantilari mi gelir

Evet arkadaşım ben de dün biraz Evimi toparladim farkettim ki çok begenerek aldigim oda kokusundan adeta tiksiniyorum bu üçlü satılan airwickler var ya onlardan ve paketi yeni açmış eşim daha 2 tane daha var 9 ay bu evin bu kokusunu cekemem ben diye çıldırdım; )

banada arada oluyor cnm sevdiğim kokular bile kötü gelebiliyor

Arkadaslar size cok mahçup bi konu ile ilgili sormak istiyorum... gaz probleminiz var mı sizlerinde benim Karnım gaz dan ötürü davul gibi ve evin içinde af edersiniz gaz çıkartıp duruyorum sancısı olmuyo pek ama ne yesem gaz yapıyo galiba ayyy çok utanıyorum bu durumdan ben

Kızlar cinsellik eskisi gibi devam ediyor mu sizde doktorum onla ilgili bir şey demedi ama bi doktor arkadaş ilk üç ay olmasın dedi. Zaten eskisi gibi olmuyor eşim zarar veririm diye korkuyor ama sizde durumlar nasıl
Bize ilk 3 ay yasakladi. Bir kac defa bir sey olmaz diye dusunduk ama korkudan normal bir sey olmadi. Bundan sonrda psikolojik bir sey kalabilir doguma kadar sanirim

bendede çok var canım karnım davul gibi eşim ne çabuk büyüdü karnın diyo midem de daha çok oluyo ve sancı çekiyorum

Kızlar cinsellik eskisi gibi devam ediyor mu sizde doktorum onla ilgili bir şey demedi ama bi doktor arkadaş ilk üç ay olmasın dedi. Zaten eskisi gibi olmuyor eşim zarar veririm diye korkuyor ama sizde durumlar nasıl

Doktor bana yasağın yok dedi. Bizde değişen bir şey olmadı

Gaz konusunda katiliyorum hele sabah uyandigimda karnimda bi agri sanci oluyor lavaboya gidince o gaz cikinca ne agri ne sanci....cinsellik bizde yasak zaten halimde yok.agizda tukuruk ve su birikmesi oluyormu sizdede hele eksi yedikten sonra...bulantilar full devam.yarinda is bsi..iyi geceler hamisler.

kızlar ben daha hiç aile hekimine gitmedim yarın gideceğim inşallah hangi tahlilleri yapar bana
bide nasıl gitmem gerekiyor aç tok farkedermi
idrara sıkışıkmı olmalıyım

Canim bende öykeyim maalesef ayaklaruni sucak tut.

Cinsellik konusunda dr kalp atisini duyana kadar izin vermedi. Sonrasinda serbest dedi. Bazi arkadaslar 12.hafta demis benim de aklim karisiyor.

kızlar ben daha hiç aile hekimine gitmedim yarın gideceğim inşallah hangi tahlilleri yapar bana
bide nasıl gitmem gerekiyor aç tok farkedermi
idrara sıkışıkmı olmalıyım
Ben aç gittim hatta açmısın diye de ısrarla sordu doktor bence aç gitmelisin canım..

Merhaba arkadasim sen de kayseridensin galiba:) bende kayseride yasiyorum. Hangi dr a gidiyorsun canim? Benim dr um da cinsellik konusunda ozel birsey demedi. Tek bildigim kanama gibi ozel bir durum yoksa dikkatli davranmak sartiyla ve karin bolgesine baski yapacak pozisyinlardan uzak duracak sekilde cinsellige devam edilebilir

Gunaydin minik bebisin tatli annesi Bulantilarim biraz daha azaldı benim tatlım ben evelki güne kadar hep eksi yedim durdum ağzım sulana sulana ama evelki günden beri çok fena tatlı yiyorum tatlı da yapıyor ağız sulugu kuzum bi psikiyatristin makalesinde okumuştum hamile lerde ağız kuruluğu ve ağız sulanması psikolojiktir çünkü çok fazla su tuketmeleri gerrktiklerini böylece anlarlar diyordu ne kadar doğrudur bilemiyorum

Günaydın annisler. 2 gün önce baska bir doktora gittik kalp atislarimizi duyduk cok şükür. Doktorla konuştuğumuz da herseyin normal oldugunu söyledi. Vitamin hapi kullanmayi pek onermiyorum neticede kimyasal onun yerine bitkisel seyler kullanabilirsin dedi. Chai tohumu, gunde 1 maden suyu, badem ceviz vs. Tavsiye ederim dedi. Sonrasinda ikili testler konusunda ben hekim olarak yasal bildirimi yapmak zorundayim ama ben onu da tavsiye etmem neticede sonuçlar yüzde yüz olmadığı gibi gebeliği sonlandirmayi dusunmuyosaniz yaptirmayin kafanizi karistirmayin ben yaptirmadim hamileligimde dedi. Hic aklima gelmemisti bu. yengeme de hamileliginde bebegin sakat olma ihtimali var demislerdi ama aldirmadi. Cok zorluklarla prematüre doğum yaptı ama şuan aslan gibi yegenim var :) bilemedim kızlar sizler neler düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…