- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.081
Ben de bitek ben miyim böyle olan diye merak ediyordum bütün gece bir sağa bir sola dön dur hep uyaniyorum zaten yüzüstü uyuyabilen biriydim çok zor oluyor uyumak ama gündüz de nerde yer bulsam uyuyorum geçen hasta ziyaretine gittik k.pederim hastanede valla yanındaki refakatçi koltuğunda uyuyakalmışım gözümü açtım herkes bana gülüyor napiim amaAyy hareket mi ediyor meleklerimiz ne güzel o zaman geceleri uyandigima artık sevinirim ben de öyle artık gece kalk yat diye geçiyor zaten
Bişey sorucam size dün restoranda ıslak mendil verdiler ayyy töbe Yarabbim tuhaf bişey kokuyordu yani bana öyle gelmiş kaç defa elimi yikadim hala kokusunu alıyordum annemle eşim şok oldu onlara göre güzel bir çiçek kokusuymuş böyle olan var mı aranızda sizce bunun devamında mide bulantilari mi gelir
banada arada oluyor cnm sevdiğim kokular bile kötü gelebiliyorBişey sorucam size dün restoranda ıslak mendil verdiler ayyy töbe Yarabbim tuhaf bişey kokuyordu yani bana öyle gelmiş kaç defa elimi yikadim hala kokusunu alıyordum annemle eşim şok oldu onlara göre güzel bir çiçek kokusuymuş böyle olan var mı aranızda sizce bunun devamında mide bulantilari mi gelir
Bize ilk 3 ay yasakladi. Bir kac defa bir sey olmaz diye dusunduk ama korkudan normal bir sey olmadi. Bundan sonrda psikolojik bir sey kalabilir doguma kadar sanirimKızlar cinsellik eskisi gibi devam ediyor mu sizde doktorum onla ilgili bir şey demedi ama bi doktor arkadaş ilk üç ay olmasın dedi. Zaten eskisi gibi olmuyor eşim zarar veririm diye korkuyor ama sizde durumlar nasıl
bendede çok var canım karnım davul gibi eşim ne çabuk büyüdü karnın diyoArkadaslar size cok mahçup bi konu ile ilgili sormak istiyorum... gaz probleminiz var mı sizlerinde benim Karnım gaz dan ötürü davul gibi ve evin içinde af edersiniz gaz çıkartıp duruyorum sancısı olmuyo pek ama ne yesem gaz yapıyo galiba ayyy çok utanıyorum bu durumdan ben
Kızlar cinsellik eskisi gibi devam ediyor mu sizde doktorum onla ilgili bir şey demedi ama bi doktor arkadaş ilk üç ay olmasın dedi. Zaten eskisi gibi olmuyor eşim zarar veririm diye korkuyor ama sizde durumlar nasıl
Canim bende öykeyim maalesefArkadaslar size cok mahçup bi konu ile ilgili sormak istiyorum... gaz probleminiz var mı sizlerinde benim Karnım gaz dan ötürü davul gibi ve evin içinde af edersiniz gaz çıkartıp duruyorum sancısı olmuyo pek ama ne yesem gaz yapıyo galiba ayyy çok utanıyorum bu durumdan ben
Ben aç gittim hatta açmısın diye de ısrarla sordu doktor bence aç gitmelisin canım..kızlar ben daha hiç aile hekimine gitmedim yarın gideceğim inşallah hangi tahlilleri yapar bana
bide nasıl gitmem gerekiyor aç tok farkedermi
idrara sıkışıkmı olmalıyım
Merhaba arkadasim sen de kayseridensin galiba:) bende kayseride yasiyorum. Hangi dr a gidiyorsun canim? Benim dr um da cinsellik konusunda ozel birsey demedi. Tek bildigim kanama gibi ozel bir durum yoksa dikkatli davranmak sartiyla ve karin bolgesine baski yapacak pozisyinlardan uzak duracak sekilde cinsellige devam edilebilirKızlar cinsellik eskisi gibi devam ediyor mu sizde doktorum onla ilgili bir şey demedi ama bi doktor arkadaş ilk üç ay olmasın dedi. Zaten eskisi gibi olmuyor eşim zarar veririm diye korkuyor ama sizde durumlar nasıl
Gaz konusunda katiliyorum hele sabah uyandigimda karnimda bi agri sanci oluyor lavaboya gidince o gaz cikinca ne agri ne sanci....cinsellik bizde yasak zaten halimde yok.agizda tukuruk ve su birikmesi oluyormu sizdede hele eksi yedikten sonra...bulantilar full devam.yarinda is bsi..iyi geceler hamisler.
KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
Eki Görüntüle 1598599 Eki Görüntüle 1598600 Eki Görüntüle 1598601
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?