- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.221
Ben biberon aldim seker. Hastane çantasına da emzik.ile beraber onu da ekledim. Her.ihtimale.karşı diye. Bende senin gıbı net ten begendim. Sepete.bile attim.göğüs pompalarına baktım hangisinden alacağıma karar verdim ama almadım canım
eğer doğumdan sonra sağılacak kadar çok sütüm olursa pompayı ve süt torbasını internetten sipariş vereceğim şimdiden almaya gerek yok bence
ama biberon konusunda kararsızım alsammı acaba sen aldınmı ?
Oo ne.guzel.dogum baslamis.yani. hadi.bakalim allah bir avazda kurtarsin inşallah.bi sıkıntı yaratmiyorsa bence de.acilmayi evde.beklemek suni.sanci olmadan daha.mantikli. yabanci.kaynaklarda bile suni.sancinin.normalden.cok.agri.verdigini.duymuştum bende.Öncelikleguz_1 ve @NicksizYumurtammmmmmmm çok çok hayırlı olsun allah anali babalı büyütsün ne guzel ya darisi hepimizin basina .....Bizde bugün kontrol diye gittik cati muayyenesinde dört cm acilmam oldugu cikti doktorum dogum baslamis dedi anlamadım bile ben nstde sanci cikmayinca suni sanci verelim istersen dedi ben istemedim eve geldim sancı gelmesini bekliyorum dua edin kizlarrrrr
hmm peki biberon alırken nelere dikkat etmek lazımBen biberon aldim seker. Hastane çantasına da emzik.ile beraber onu da ekledim. Her.ihtimale.karşı diye. Bende senin gıbı net ten begendim. Sepete.bile attim.Tekli elektrikli philips avent alacağım gerekli olursa.zaten istanbul ici en.gec 2.gun icinde.kargo.geliyor. simdilik almiyim dedim..
Ayy cok tatlisin canim yaa.benimkinin mayısta olacağı kesin gibi. nst de kasılmaların çizgisi dümdüz çıktı.
benim kız içerde mutlu galiba. napalım kokusunu duymak mayısa kaldı. olsun. benim en favori ayım mayıstır.
bu arada elime pc geçti bol bol yazmaya calısıyorum. sana,anneliğine ve pozitifliğine hayranım. uzun süredir yazacağım işte cepten girince yazamadım. defne ve sen kalbimizdesin çok içselleştirdik sizi. inan banasanki sen benim kardeşimsin defne de benim yegenim gibi oldu
Boyle koc kadini diye bahsedince sen defnem de koc oldu supriz bi sekilde ya Birden onun buyumus hali belirdi gpzumde. Buyumus ama ici cocuk cilgin bi koc kadini ayyy bi heyecan yaptim bak simdiahahhaha seni hep kucuk ablama benzetirdim. o da 38 yasinda bir koc kadini. anlasildi simdi neden bu kadar benzediginiz :)
valla sen cocugunun en iyi arkadasi olacaksin. benim ablam benden 8 yas buyuk ama demir her zaman onu bana tercih etmistir. cunku ben hep yegenimin once yemesini, icmesini, sagligini dusunmusumdur. kucuk ablamda nerede cilginlik var onu bulur cikarir ortaya. butun gun ac dolassalar ikisinin de ruhu duymaz. en son yokus asagiya done done iniyorlardi cimenden. ben de arkalarindan kosturarak, duseceksiniz, bir yerinize cali batacak, kalkin cabuk yerden diye bagirarak kosuyordum. halbuki onlar cok mutluydu..
:) :) :)
koc kadinlari hic buyumuyor. degisikligi de cok seviyor. bu arada bayagi komedi oldu bu is, benim yegenimde boga burcu. 5 mayis dogumlu. seninki de o siralarda gelirse oyle guzel bir iliskiniz olacak. demir ilk emeklemeye basladigi andan itibaren buyuk teyzesinin pesinden gitmistir. daha subat ayinda el ele tutusup kanadaya geldiler birlikte. ve demir teyzesine, sakin ol lutfen ben odevlerimi yapinca oynayacagiz diye konusuyordu burdaykenbir de sakinler yani onu. ama dedigim gibi cok ozel bir iliskileri var. eminim sen de prensesinle oyle guzel anlasacaksin!
Çabucak doğum olur inşallah tatlımKizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
ben ilk bebeğime chicco kullandım gaz yapmaz dediler ama memlun kalmadım philips avent aldım anne göğsü gibi ucu inşşalh memlun kalırız kime sorsam bu markayı önerdi banahmm peki biberon alırken nelere dikkat etmek lazım
büyüklüğü filan önemlimidir misila
Ben epey zamandır kullanıyorum canım sabah aksam gunde iki kere suruyorun inşallah faydasını goruruzKızlarrr bu kremii muhakak alın göğüs için silinmeside gerekmiyomuş bebek emerken şimdiden acımaya basladı benimkiler çok çokkk acı veriyo insana inslh olmaz sizde dr erken başlamam gerektiğini söyledi başladım inşalh olmaz
Bencede canım günü dolsun ondan sonra diyelim hatta ben hep diyorum ki daha çok yapacak işlerim var azıcık daha içerde kalsın l:))Kizlar daha gunumuz gelmeden yani takvim bitmedim doguramadim psikolojisine girmeyelim bence. Bazen bakiyorum 36 37. Haftadaki arkadaslar da diyor. Tabi ki 37 den sonra her an dogum olabilir, sanci nisan ya da su gelmesi belirtileri olmadikca o psikolojiyle beklemek daha zor olur bence. Simdiden yogunlasirsak gunleri beklemek daha zor olur gibi.
Canim gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
Bende nerde bu kiz diyprum hayirlki olsun tatliiimm.Merhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
Ay agliycam simdi.Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.
inşşalh yaa çok çektim ilk bebeğimde inşallh bu sefer neşe içinde emziririmBen epey zamandır kullanıyorum canım sabah aksam gunde iki kere suruyorun inşallah faydasını goruruz
sizi okudukça gördükçeee allahım diyorum benim meleğimde gelsin biarn önceAyy bigun girmedim neler olmus nelerrr.
guz_1 dogum basladimi acaba derken dogurup gelmis.
Sesi cikmayanNicksizYumurta meger kizcesini almaya gitmis.
eryesil gorkem pasamiz annesine yaramazlik yapmis. Ama bence dogum yakindir temkinli ol tatlim sen.
Mayis bebelerimiz aceleci meleklerimiz vaktiyle gelsinler insallah
Ayy cok tatlisin canim yaa.
Kizcemi bi gosterebilsem size.
Essek sipasi kucucuk kus gibi agziyla emzik emiyor yaa. Hayret ettim gorunce cikarin azcikta beni emsin dicektimkucucuk bedeniyle herkesi sasirtan bi kizce olmus.Aglamasiyla hareketliligiyle herkes nasil bi minik kiz bu diyorlar. Diyesim geldi onun ne cok duaci teyzesi var bilseniz sasirmazdiniz onun bu haline diye.
Cok inaniyorum dualarimizin inancimizin gucuyle kizcem gunden gune daha iyi oluyor.
İnsallah hepinizin su gibi dogumlari olsun kolayca alin bebeklerinizi kucaginiza. Misss gibi kokularini cekin icinize.
yani cocugun sperm icinde dogup elinin yuzunun pis olmasi bana pek inandirici gelmedi. bebek zaten vernix le dogar ve vucudundaki yapiskan, onu amniyotik sividan koruyan bir tabaka olur. bebek boyle gelirken hemsire ne bilmis cocugun uzerindeki sperm mi vernix mi? mikroskopla mi arastiriyorlar... agzi olan da konusuyor sekerim. bazi seyler abarti. herseye inanamamak lazim. zaten olur da boyle bir hemsireyle karsilasirsaniz verin agzinin payini. onu ilgilendiren bir konu degil kim esiyle ne kadar iliskiye girmis. ne haddineymis kizmak!
ama daha onceki postlarimda da soyledim hocamiz, cinsel iliskinin tepkisi bunyeden bunyeye degisiyor diye soyledi. sen de bu konuda haklisin. zaten aldigimiz basit bir agri kesici bile herkeste farkli tepki yaratirken dogumun ayni olmamasi gayet dogal. hepimizin su gibi dogumlari olur insallah. ama olmazsa da tip var caresi var. er gec bebekler gelecek, ve dogum geri de kalacak
bende aldım canım ama hala kullanmaya başlamadımKızlarrr bu kremii muhakak alın göğüs için silinmeside gerekmiyomuş bebek emerken şimdiden acımaya basladı benimkiler çok çokkk acı veriyo insana inslh olmaz sizde dr erken başlamam gerektiğini söyledi başladım inşalh olmaz
Evet öyleymis hayatım sonradan okudum bendeCanim şeri cigimede yazdım tatlım sağdan soldan ne duyduysam onu yazdım bilen duyan biri vardır diye fikir almak istedim, tecrübem yok sonuçta kimseyle iddalasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?