2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sağol ben hala beklemekteyim evde bakalim hayırlısı olsun inns allah ins seni ve herkeside bir avazda kurtarsın

Sağol canm iste doğal yoldan olsun dedik bugünde 23 nisan tatil doktor yok e malum pazarda bizim kiz gelmek isterse nöbetçi doktorlara kaldık hayırlısı demekten baska çare yok beklemekteyim

ben ilk bebeğime chicco kullandım gaz yapmaz dediler ama memlun kalmadım philips avent aldım anne göğsü gibi ucu inşşalh memlun kalırız kime sorsam bu markayı önerdi bana
evet herkes philipsi öneriyo canm bir ara indirim vardı civilde tekrar bakayım devam ediyomu
küçük boy alayım değilmi

kızlar doğum mmm yaptimmm
Ay Sağlıklı olun inşallah. Sezeryan di sizinde sanırım. Valla insan özeniyor sezeryanı çok kolay stressiz hissettiyir doğum yapanlar . Pirt aliveriolar sancısız. İnşallah senin de öyledir ve simdi ağrısızsindir.

Kızlar etiket yapmadım ama merakinizi gidereyim cuma günü yni dün doktor kkontrolümüz vardı 26 nisana sezeryan günü verdi ama bebek çok aşağıda erkende olabilir dedi eve geldim karnimda aşırı sertleşme akıntı gibi kanlı birşey geldi dikkate almadım fazlalasinca doktoru aradık hemen gel dedi geldim kontrol ettiler ameliyata aldılar bebek 10 dakika da çıkmıştı bile bende 24.00 da odamdaydim agrilarim var sütüm yok henüz

Gunaydin güzel anneler . şöyle bir geçmişi okuyayim dedim . tam kimse dogurmamis diye düşünüyordum ki bi bebisimiz daha durmamış

S sevim1991 gözün aydın canım . güle güle büyütün inşallah miniginizi

Gözün aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin 

Canim gözün aydın, sonunda sende kavustun mis kokulu bebegine,sutunde tez zamanda gelir inşallah,Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. İyi olunca sezeryan konusunda biraz bilgi verirmisin canım ben günüm yaklaştıkça korkmaya başladım da birazcık

Bu arada zorlu bi hamilelik geçirdim surekli yatarak bizim için dua edin bundan sonrası güzel olsun darısı sizlerin başına .37+6 da doğdu
Masallah Allah saglikli bir omur nasip etsin benim kizimda 37+2 de dogmustu simdide beklemedeyiz 23 mayisa sezeryan gunu aldim ama bakalim oglus bekleycekmi.sezeryanda ilk geceyi atlatinca gerisi daha rahat geciyor umarim bir an evvel kalkarsin ayaga saglikla.genel anastezimi oldun yoksa sipinalmi

bende aldım canım ama hala kullanmaya başlamadım
sadece ucunamı sürüyosun yoksa kahverengi bölgenin tamamınamı
tüm bölgeye canım kahverengi kısmıda bebeğin ağzına gıricek çünki helede ilk bebeğinse muhakkak basla yoksa ne doğrduğundan bişe anlatsın nede bebeğinin o mis kokusundan ben bebek uyanınca ağlamaya başılıyodum emicek diye 2 aydan sonra düzeldi

evet herkes philipsi öneriyo canm bir ara indirim vardı civilde tekrar bakayım devam ediyomu
küçük boy alayım değilmi
Ben küçük boyunu aldım 48₺idi yanlış hatırlamıyosam büyüğüde 52₺ biberonla beslemeyi düşünmüyorum o yüzden küçük aldım su içmesi için inşşlh sütümm olurda gerek kalmaz orta boyunu tercih edebilirsin sende istersen yada küçük boyunu büyüğü baya bi büyük küçüğüde 120cc lik
ne gZel maşallh bebeğine tatlım bende rüyalarımda doğuruyorum habiree ayy ben ne zamn yazıcam kızlar doğurdum diye allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasıp et inşşalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…