2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Nasilda emiyor istahla yaa o 'kus kadar agziyla hayret ettik biz.bize buyumus gibi geliyor canim. Rengide degisti sanki daha bi kirmiziydi simdi normal bebek rengine dondu sanki. Birazda gobuste buyumus gibi geliyor bize ama emin olamiyoruz. 920 gr oldu. Kilo alimi yavasladi insallah cok kayip olmaz bakalim. Dun almamisti. Bugun vermezse cok sevinicem

Sen yine takipte ol canim. Oglusun ne yapacagi belli olmaz

Canim gecmis olsun tekrardan. Agrilarin azalicak hic endiselenme. İnsan o an hic gecmiycekmis ghibi hissediyuor ama iyi olucaksin insallah. Bana sezeryan olan arkadaslarim yakin cevrem hep cok yatma yuru gezin kendini zorlamadan demislerdi. Oyle daha cabuk iyilesirsin demislerdi. Ben hic yatmadim nerdeyse oglum sagolsun bugun 11. Gun cok cok iyiyim.
Sut icinde dene ara sira gelicektir hic endiselenme. Rezene cayi ic hem sut yapar hem gaz sancisii cekmezsin. Bebisinide kokla benim icin yanaginimn kenarindan kulaginin arkasindan gecmis olsun tekrardan tatlimm

Hayırlı olsun :) allah analı babalı büyütsün

Yeni dogan bebisleri Allah anali babali büyütsün. Darisi hayirlisiyla bizim basimiza :) Arkadaşlar 37. Haftanin başında doğan bebisler farkli bir sıkıntısı yoksa kuveze girer mi?

Yeni dogan bebisleri Allah anali babali büyütsün. Darisi hayirlisiyla bizim basimiza :) Arkadaşlar 37. Haftanin başında doğan bebisler farkli bir sıkıntısı yoksa kuveze girer mi?
girmez canım. solunumda sıkıntı olmazsa verirler hemen

Kızlar uzun oldu giremedim
Telaşlar bitmiyor
Size bir sorum olacak
Bebek şekeri
Bebek lokumu bebek cikolatasi
Lohusa serbetinden hangilerini ve nereden tercih ettiniz ?
Ben internetten en uygunu bulalım dedim
Haciserif çıkıyor genelde
N11 ve gittigidiyor üzerinden de alinabiliyormus
Yardımcı olabilir misiniz
Lohusa şerbeti hastanem vermiyormus sanırım
Onu da evde mi yapmam gerekecek acaba
İlk bebegimde hastane bir çok hizmet sunuyordu
Şimdi daha mütevazı bir hastaneye gidiyorum ve iş başa düştü :)
Yardımcı olursanız fikir verirseniz çok memnun olurummm

Bir an önce geçmişi okumak istiyorum
Bakalim bebekler anneler nasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…