2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar doktorunuza ve hastane personeline hediye düşünüyor musunuz
ben düşünmüyorum canm ne gerek varki emeklerinin karşılığını maaş olarak alıyorlar zaten
hem bu tarz şeyler bi zaman sonra mecburiyete dönüşür hastane personeli hediye yada para vermeyen hastaya farklı verene farklı davranmaya başlar o yüzden doğru bulmuyorum ben açıkçası

internette elmas şekerleme diye bi yerin sitesini buldum ben canm fiyatlar uygun geldi ordan bebek şekeri alacağım ama diğerlerine bakmadım henüz

kendin yapmayı denesene tatlım ben kendim yapıcam mesela hemde zaman geçiyorum bu şekilde hobi mazemesi satan yerlerden temin edebilirsin istediğini

Ay canım çokk sevindim gözün aydın ayyy herkes doğuruyo ya kızıma diyorum sabah bak bi bebek daha doğmuş diye.anne bi sen kaldın sende doğur artık diyogüle güle büyütün darısı bize inşallah.ay heyecan bastı iyice valla

yok ben hala devam ediyorum, arada doğum başlamazsa son 5 mesaim kaldı, sonra zorunlu izin. Doktoru ikna ettim son bi nstye girdim pazartesi günü, orda da 10 dakikada bir düzenli çıkan ağrı ilginçtir pazartesi hiç çıkmadı. Doktor da izin verdi çalışmama, iyi oldu. Ev uzak ve tek başıma olmak gerdi biraz beni. İşyerinde bi dolu adam var ve doktoruma çok yakın :)

37+5 2.800kg beklemeye devam.38+0 oldum.34 haftada 2kg altiydi bebek son haftalarda kg almaya başladı .pelvik muayenede Dr kesinlikle sezaryan dedi çat dar 1kg çocuk doguramazsin dedi .43 kg ile hamile kaldım şuanda 63 kg yum aldığım kendime gitti :)

Vermez vermez annesi. Büyüyor ve büyümeye devam edecek Defne kızımız. O işini biliyor vallahi :)) bak sen kerataya yaaa. Uc bes güne cam arkasından oyunlara da başlar. Maşallah maşallah kizcemize!! 

Ya aslında bende çalışmayı çok seviyorum. Doktor 38 e kadar calisabilcegimi soyledi. Biz de zorunlu izin yok. Bundan sonra tam 3 hafta daha gitmeyi planlıyorum.
Is yerinde de hiç yorulmuyorum. Çalışma sartlarim çok rahat. Ama sabah kalkmak zor gelmeye başladı gece uyuyamadığım için. Bu aralar acaba 3 yerine 2 hafta daha çalışsam da o bir hafta bebek dogmadan uyusam mı diye düşünmeye başladım :) ama tabi ben şimdiden bu kadar sabırsız iş yerinde en azından kafam dağılıyor. Evde otursam hiç bekleyemicem herhalde.

hislerimi birebir anlattın valla ben ifade etsem bu kadar yazamazdım iş rahat, masabaşı bilgisayar, hatta bu haftalarda bi yoğunluk da yok araziye de çıkmıyorum artık, oturuyorum öyle. Ama gel gör ki sabah erken uyanmak çooook zor! Gece sürekli uyanıp uyanıp uyuyamıyorum ve haliyle de sabah sürüne sürüne kalkıyorum.
Senin için de işyeri daha güvenli olabilir eğer çok yormuyorsa, zaten eşin de aynı yerde, bişey olsa ilk eşin olur yanında. Bence avantajlı bir durum sanki bizim konumumuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…