- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.281
Onların görevleri ama bunun için para aliyolar. Bilmiyorum ilk defa duydum hediye vereniJest olsun diye sonuçta ilgileniyorlar güzel olur diye düşünüyorum
ben düşünmüyorum canm ne gerek varki emeklerinin karşılığını maaş olarak alıyorlar zatenKızlar doktorunuza ve hastane personeline hediye düşünüyor musunuz
internette elmas şekerleme diye bi yerin sitesini buldum ben canm fiyatlar uygun geldi ordan bebek şekeri alacağım ama diğerlerine bakmadım henüzKızlar uzun oldu giremedim
Telaşlar bitmiyor
Size bir sorum olacak
Bebek şekeri
Bebek lokumu bebek cikolatasi
Lohusa serbetinden hangilerini ve nereden tercih ettiniz ?
Ben internetten en uygunu bulalım dedim
Haciserif çıkıyor genelde
N11 ve gittigidiyor üzerinden de alinabiliyormus
Yardımcı olabilir misiniz
Lohusa şerbeti hastanem vermiyormus sanırım
Onu da evde mi yapmam gerekecek acaba
İlk bebegimde hastane bir çok hizmet sunuyordu
Şimdi daha mütevazı bir hastaneye gidiyorum ve iş başa düştü :)
Yardımcı olursanız fikir verirseniz çok memnun olurummm
Bir an önce geçmişi okumak istiyorum
Bakalim bebekler anneler nasi:)
benimkide aynı gün doğdu@NicksizYumurta cnm hayirli ugurlu olsun. Ayni gun dogdu demek kizlarimiz
vala banada sacma geldi ikramlık hastaneye götürdüklerinden doktorun seni ziyarete geldiğinde ikram edebilirsin ama ayrıyetten hediye almak tuaf yaniJest olsun diye sonuçta ilgileniyorlar güzel olur diye düşünüyorum
kendin yapmayı denesene tatlım ben kendim yapıcam mesela hemde zaman geçiyorum bu şekilde hobi mazemesi satan yerlerden temin edebilirsin istediğiniben düşünmüyorum canm ne gerek varki emeklerinin karşılığını maaş olarak alıyorlar zaten
hem bu tarz şeyler bi zaman sonra mecburiyete dönüşür hastane personeli hediye yada para vermeyen hastaya farklı verene farklı davranmaya başlar o yüzden doğru bulmuyorum ben açıkçası
Ben oglumun sekerinden vermistim. Kavanoz icinde cikolata yaprirmistim ondan verdim. Kizcem icin henuz hazorliklar tam bitmedi. Onunda keselerinden bi tane dr uma goturucemKızlar doktorunuza ve hastane personeline hediye düşünüyor musunuz
Ay canım çokk sevindim gözün aydın ayyy herkes doğuruyo yaMerhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
Canım bayadır göremiyorum seni.sende durumlar nasıl.son günler artık.doğurma haberlerini duyunca insan heyecanlanıyo.darısı bize inş.Allah bağışlasn bitanem ne mutlu sana yawruna kavuştuninşallah sende bir an önce iyilesirsin canım
Bende merak ediyorumO değilde mayıs bebeklerinin çoğu nisanda doğdu.bakalım kaçı mayısı bekliycek.
bence de... zaten uykumuzu da alamiyoz. ben saatte iki kere wc ye kalkiyorum geceleri
sanirim ictigim suyun uc katini isiyorum ayiptir soylemesi!
arada yarimsar saatte boyle ruyalar oluyor iste.
hala calisiyor olmanin dezavantaji olsa gerek... bu arada sen isi birakacagim diyordun, biraktin mi mavitepecim?
biz bugun 34+4uz, sanirim ben 3 hafta daha calisacagim.
Bizimkiler bekliycek heralde:)Bende merak ediyorum
kızlar doğum mmm yaptimmm
Benimde bekler 20 mayis dogum insallhhh erken gelmezseBizimkiler bekliycek heralde:)
Vermez vermez annesi. Büyüyor ve büyümeye devam edecek Defne kızımız. O işini biliyor vallahi :)) bak sen kerataya yaaa. Uc bes güne cam arkasından oyunlara da başlar. Maşallah maşallah kizcemize!! Nasilda emiyor istahla yaa o 'kus kadar agziyla hayret ettik biz.bize buyumus gibi geliyor canim. Rengide degisti sanki daha bi kirmiziydi simdi normal bebek rengine dondu sanki. Birazda gobuste buyumus gibi geliyor bize ama emin olamiyoruz. 920 gr oldu. Kilo alimi yavasladi insallah cok kayip olmaz bakalim. Dun almamisti. Bugun vermezse cok sevinicem
Ya aslında bende çalışmayı çok seviyorum. Doktor 38 e kadar calisabilcegimi soyledi. Biz de zorunlu izin yok. Bundan sonra tam 3 hafta daha gitmeyi planlıyorum.yok ben hala devam ediyorum, arada doğum başlamazsa son 5 mesaim kaldı, sonra zorunlu izin. Doktoru ikna ettim son bi nstye girdim pazartesi günü, orda da 10 dakikada bir düzenli çıkan ağrı ilginçtir pazartesi hiç çıkmadı. Doktor da izin verdi çalışmama, iyi oldu. Ev uzak ve tek başıma olmak gerdi biraz beni. İşyerinde bi dolu adam var ve doktoruma çok yakın :)
Ya aslında bende çalışmayı çok seviyorum. Doktor 38 e kadar calisabilcegimi soyledi. Biz de zorunlu izin yok. Bundan sonra tam 3 hafta daha gitmeyi planlıyorum.
Is yerinde de hiç yorulmuyorum. Çalışma sartlarim çok rahat. Ama sabah kalkmak zor gelmeye başladı gece uyuyamadığım için. Bu aralar acaba 3 yerine 2 hafta daha çalışsam da o bir hafta bebek dogmadan uyusam mı diye düşünmeye başladım :) ama tabi ben şimdiden bu kadar sabırsız iş yerinde en azından kafam dağılıyor. Evde otursam hiç bekleyemicem herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?