- 31 Ocak 2016
- 79
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.301
Kis varmi diye bakti rahime herlde bilmiyomda tam kadin dogum bakti ama ols agozukurdu dimi yani ben sacmaliyorum yok degilim diimiO kadar adet gormussun o kadar negatif gormussun, ultrasona girmissin daha ne hamileliğinden bahsediyorsun anlamadım, hamile felan degilsin rahat ol, hamile olsan bugune kadar kocaman çocuk olurdu mercimek tanesi degilki bi köşeye saklansin
Ben kalicam galiba. Cunku cok sabirsizlaniyorum.Bende merak ediyorum
Evet eşimle aynı yerde olmamiz çok şans benim için. Ama benim işim evim hastane hepsi çok yakın birbirine. Eşim olmasa bilr taksiyle beş dk da giderim hastaneye hem işten hem evden. Ama dediğim gibi ben evde oturmaya alışkın değilim. Sen de öylesin ya işte. Hele de çocuk 40-41. Haftada falan gelirse artık o 3-4 hafta deliririm. Bakalım yaa. Çarşamba ultrasonum var. Eğer bebek çok aşağıda değilse sanırım çalışacağım.hislerimi birebir anlattın valla ben ifade etsem bu kadar yazamazdımiş rahat, masabaşı bilgisayar, hatta bu haftalarda bi yoğunluk da yok araziye de çıkmıyorum artık, oturuyorum öyle. Ama gel gör ki sabah erken uyanmak çooook zor! Gece sürekli uyanıp uyanıp uyuyamıyorum ve haliyle de sabah sürüne sürüne kalkıyorum.
Senin için de işyeri daha güvenli olabilir eğer çok yormuyorsa, zaten eşin de aynı yerde, bişey olsa ilk eşin olur yanında. Bence avantajlı bir durum sanki bizim konumumuzda
canım normal doğumu etkilermi bilmiyorum bendede vardı bi ara doktorum krem verdi o geçirdiKızlar bişey sorucam birde vajinal mantar olup geçmeyen varmı benim geçmedi ve normal doğumu etkilermi merak ediyorum bilgisi olan varsa yazzsın birde başına gelipte iyileşen varsayardımcı olursa sevinirim.
37+5 2.800kg beklemeye devam.38+0 oldum.34 haftada 2kg altiydi bebek son haftalarda kg almaya başladı .pelvik muayenede Dr kesinlikle sezaryan dedi çat dar 1kg çocuk doguramazsin dedi .43 kg ile hamile kaldım şuanda 63 kg yum aldığım kendime gitti :)
Canım gözün aydın Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) stres yapmamaya çalış inşallah sütün de gelicek ayy ne güzel bi bebiş daha oldu maşallah maşallahhhhhKızlar etiket yapmadım ama merakinizi gidereyim cuma günü yni dün doktor kkontrolümüz vardı 26 nisana sezeryan günü verdi ama bebek çok aşağıda erkende olabilir dedi eve geldim karnimda aşırı sertleşme akıntı gibi kanlı birşey geldi dikkate almadım fazlalasinca doktoru aradık hemen gel dedi geldim kontrol ettiler ameliyata aldılar bebek 10 dakika da çıkmıştı bile bende 24.00 da odamdaydim agrilarim var sütüm yok henüz
Kis varmi diye bakti rahime herlde bilmiyomda tam kadin dogum bakti ama ols agozukurdu dimi yani ben sacmaliyorum yok degilim diimi
Jest olsun diye sonuçta ilgileniyorlar güzel olur diye , düşünüyorum
Canım sagolasin ...dün cati muayenesinden sonra kanamam çok oldu şimdi doktordan geliyorum yatis yapalım sancin var dedi suni sancida verelim dedi yok istemiyorum dedim tevafuk orda biri daha dogurcakti çok bağırıyordu doktora niye okadar bagiriyo dedim madem sezaryana alincaksa sabah sekizde suni sanci verdiler anca dört cm açılmış kocasida dayanamamış sezeryana alın demişler bekliycem oyuzden evde hareketlerine dikkat ederekYamuk prensesss canım en son açılman vardı, bi gelişme var mı? doğum yaptın mı? merak ettim.. umarım her şey yolundadır.
Evet canim yaa nasil istahla emiyordu bayioldim goruntusuneneff1316 demek defnemiz emzik almış demek çok yakında kucağında olucak inşallah inanıyorum buna canı gönülden çok sevindim
Ben de çatı muayenesi olmadan sezeryana döndüm. Bebeğin suyu az olduğu için riskli diyorlar normal başlasa da acil sezeryana dönebilir dediler. Korkuyorum doğumda kızıma birşey olursa diye o yüzden hiç istemediğim halde sezeryana hazırlıcam psikolojimi. İri bir kadınım ben kalın kemikli uzun boylu yapılı daha evli bile değildim normal doğum yapmayı düşünürdüm şimdi sezeryan fikrini kabullenmekte zorlanıyorum.
Yarina daha iyi olucaksin canim. Sur icin pes etme. Bebis agzina sadece ucunu almaya calisir ama kahverengi bolum agzina girmeli sut gelebilmesi icin. Birde eve gidince ilik dus memeye biraz masaj da sut gelmesinde yardimci olur. Dr larda demistir ama bol sivi tuket tatlim.gaz yapan her turlu yiyecekten uzak dur. Ben her sabah tahilli gevrek yiyuorum bagirsaklarimi daha iyi calistiriyor gaz olmayinca agrida olmuyor.İyi dileklerini için herkese tesekkur ederim sıfır süt ve agrilarlarla bir gün daha geçecek insallah
Canim benimde sezeryan korkulu ruyamda hic hic istemiyordum. Ama bebegimin hayati riski nedeniyle mecbur sezeryan oldu. İlk iki gunu atlattiktan sonrasi cok kolay hic endiselenme.Ben de çatı muayenesi olmadan sezeryana döndüm. Bebeğin suyu az olduğu için riskli diyorlar normal başlasa da acil sezeryana dönebilir dediler. Korkuyorum doğumda kızıma birşey olursa diye o yüzden hiç istemediğim halde sezeryana hazırlıcam psikolojimi. İri bir kadınım ben kalın kemikli uzun boylu yapılı daha evli bile değildim normal doğum yapmayı düşünürdüm şimdi sezeryan fikrini kabullenmekte zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?