2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kis varmi diye bakti rahime herlde bilmiyomda tam kadin dogum bakti ama ols agozukurdu dimi yani ben sacmaliyorum yok degilim diimi

Kızlar bişey sorucam birde vajinal mantar olup geçmeyen varmı benim geçmedi ve normal doğumu etkilermi merak ediyorum bilgisi olan varsa yazzsın birde başına gelipte iyileşen varsayardımcı olursa sevinirim.

Evet eşimle aynı yerde olmamiz çok şans benim için. Ama benim işim evim hastane hepsi çok yakın birbirine. Eşim olmasa bilr taksiyle beş dk da giderim hastaneye hem işten hem evden. Ama dediğim gibi ben evde oturmaya alışkın değilim. Sen de öylesin ya işte. Hele de çocuk 40-41. Haftada falan gelirse artık o 3-4 hafta deliririm. Bakalım yaa. Çarşamba ultrasonum var. Eğer bebek çok aşağıda değilse sanırım çalışacağım.

Kızlar bişey sorucam birde vajinal mantar olup geçmeyen varmı benim geçmedi ve normal doğumu etkilermi merak ediyorum bilgisi olan varsa yazzsın birde başına gelipte iyileşen varsayardımcı olursa sevinirim.
canım normal doğumu etkilermi bilmiyorum bendede vardı bi ara doktorum krem verdi o geçirdi
bol su iç hergün iççamaşırını değiştir pamuklu iç çamaşırı kullan ve günlük ped kullanma demişti bana

Ben de çatı muayenesi olmadan sezeryana döndüm. Bebeğin suyu az olduğu için riskli diyorlar normal başlasa da acil sezeryana dönebilir dediler. Korkuyorum doğumda kızıma birşey olursa diye o yüzden hiç istemediğim halde sezeryana hazırlıcam psikolojimi. İri bir kadınım ben kalın kemikli uzun boylu yapılı daha evli bile değildim normal doğum yapmayı düşünürdüm şimdi sezeryan fikrini kabullenmekte zorlanıyorum.

Canım gözün aydın Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) stres yapmamaya çalış inşallah sütün de gelicek ayy ne güzel bi bebiş daha oldu maşallah maşallahhhhh

Kis varmi diye bakti rahime herlde bilmiyomda tam kadin dogum bakti ama ols agozukurdu dimi yani ben sacmaliyorum yok degilim diimi

Yani sacmaliyosun bencede, kiste bakan çocuğu gormezmi, hem hamile kalmak öyle kolay bişey değil canım, o dedigin milyonda bir bi ihtimal, kaç kerede adet olmuşsun, yüzde yüz hamile degilsin emin ol

Jest olsun diye sonuçta ilgileniyorlar güzel olur diye , düşünüyorum

Valla biz devlete vergi veriyoruz, devlette onlara maaş ödüyor. Benim eşimde çalışıyor aksama kadar dünya kadar insanla ilgileniyor ama kimse hediye vermiyor, karşılığında maaşını alıyor sonuçta, ben kimseye bişeyler hediye etmeyi düşünmüyorum, senin içinden geldiyse bilemem tercih meselesi

Midem bulanıyo belim ağrıyo ayakta durmayı bırakın nefes almaya halim yok allahım sen yardım et vucudum oğlum için direnmeğe calışıyo ama bana muhtaç bi çocuğum daha var kendimi yetersiz kötü bi anne gibi hissediyorum

Yamuk prensesss canım en son açılman vardı, bi gelişme var mı? doğum yaptın mı? merak ettim.. umarım her şey yolundadır.
Canım sagolasin ...dün cati muayenesinden sonra kanamam çok oldu şimdi doktordan geliyorum yatis yapalım sancin var dedi suni sancida verelim dedi yok istemiyorum dedim tevafuk orda biri daha dogurcakti çok bağırıyordu doktora niye okadar bagiriyo dedim madem sezaryana alincaksa sabah sekizde suni sanci verdiler anca dört cm açılmış kocasida dayanamamış sezeryana alın demişler bekliycem oyuzden evde hareketlerine dikkat ederek

Ben minyonum cnm ,doktor en iyi kararı verir hakkında hayırlı olsun ,

İyi dileklerini için herkese tesekkur ederim sıfır süt ve agrilarlarla bir gün daha geçecek insallah
Yarina daha iyi olucaksin canim. Sur icin pes etme. Bebis agzina sadece ucunu almaya calisir ama kahverengi bolum agzina girmeli sut gelebilmesi icin. Birde eve gidince ilik dus memeye biraz masaj da sut gelmesinde yardimci olur. Dr larda demistir ama bol sivi tuket tatlim.gaz yapan her turlu yiyecekten uzak dur. Ben her sabah tahilli gevrek yiyuorum bagirsaklarimi daha iyi calistiriyor gaz olmayinca agrida olmuyor.

Canim benimde sezeryan korkulu ruyamda hic hic istemiyordum. Ama bebegimin hayati riski nedeniyle mecbur sezeryan oldu. İlk iki gunu atlattiktan sonrasi cok kolay hic endiselenme.
Ben sabah 10 gibi ameliyattan ciktim. Oglen birde sut sagdim yani dayanilmiycak agrilar degil. Ayagada aksam 7-8 gibi kalktim. Gece de wc ye kendim gidebildim esim sadece kalkmama yardim etti. Yani bebeginede rahatlikla bakarsin canim. Sadece bezini degistiremezsin ama sutun geldigi surece emzirmektede zorlanmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…