- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.452
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.321
O değilde mayıs bebeklerinin çoğu nisanda doğdu.bakalım kaçı mayısı bekliycek.
İçimi rahatlattınızYani sacmaliyosun bencede, kiste bakan çocuğu gormezmi, hem hamile kalmak öyle kolay bişey değil canım, o dedigin milyonda bir bi ihtimal, kaç kerede adet olmuşsun, yüzde yüz hamile degilsin emin ol
Gözün aydın tatlım şimdi Nasılsıniz ikiniz dekızlar doğum mmm yaptimmm
Kızlar biberondan bahsetmissiniz bende araştırdım doktor Braun gaz önleyici biboronunu aldım eczaneden üstelik 35 liraydı indirimde pilips awent inde aldım bakalım inşallah sutumuz bol bol olur da kullanmaya gerek kalmaz@flower fairy çok sağol canım ben başlayayım bugünden itibaren kremi kullanmaya
biberonda bi tane küçük alırım o zaman
Belki doktoruma çikolata goturebilirim doğumdan sonra ama sonuçta islerini yapıyorlar bilemedim ki şimdi :))))Kızlar doktorunuza ve hastane personeline hediye düşünüyor musunuz
Canim zamanini takip et kac dk da bir geliyor sanci. Zaten vurup gecer sanciKızlar yardım sancilarim başladı ama bu adet sancisina benziyo vurup geciyo doktora tekrardan gideyimmi yoksa yalancı sancimi bu ... gidersem bu sefer kesin yatirirlar
inşallah canımKızlar biberondan bahsetmissiniz bende araştırdım doktor Braun gaz önleyici biboronunu aldım eczaneden üstelik 35 liraydı indirimde pilips awent inde aldım bakalım inşallah sutumuz bol bol olur da kullanmaya gerek kalmaz
Canım biraz daha takip et sancıyı da kuzunun hareketlerini de ona göre git derim. Ayyy beklenen günlerimiz aynı sen doğuruyorsun anlaşılan bakalım benim ne zaman olacak Allahım yardımcın olsun bi avazda inşKızlar yardım sancilarim başladı ama bu adet sancisina benziyo vurup geciyo doktora tekrardan gideyimmi yoksa yalancı sancimi bu ... gidersem bu sefer kesin yatirirlar
Kızlar yardım sancilarim başladı ama bu adet sancisina benziyo vurup geciyo doktora tekrardan gideyimmi yoksa yalancı sancimi bu ... gidersem bu sefer kesin yatirirlar
Inşallah canm ins cumlemiz tam manasıyla adet sancısı ya bakalim artık hayırlısı olsun suni sanci almiycam diye direnebildigim kadar direncem insCanım biraz daha takip et sancıyı da kuzunun hareketlerini de ona göre git derim. Ayyy beklenen günlerimiz aynı sen doğuruyorsun anlaşılan bakalım benim ne zaman olacak Allahım yardımcın olsun bi avazda inş
Beş dakkada iki kez vurup gidiyo bakalim canm sagolasinbence gerçek sancı canım dakikanı say
Beş dakkada iki kez falan sık tuvalete gidiyorum idrar için bakalim bekliycem dayanılmaz oldunda gidecem ins allah yardimcimiz olsun senin kuzun gibi mis kokulu olsunCanim zamanini takip et kac dk da bir geliyor sanci. Zaten vurup gecer sanci
Beş dakkada iki kez vurup gidiyo bakalim canm sagolasin
Canim nasil oldun devam ediyor mu sancilarin. Zaten acilma artinca agri seviseyide artiyor anlarsin o yuzden evde olmak daha iyi bencede.Beş dakkada iki kez falan sık tuvalete gidiyorum idrar için bakalim bekliycem dayanılmaz oldunda gidecem ins allah yardimcimiz olsun senin kuzun gibi mis kokulu olsun
Inşallah canm ins cumlemiz tam manasıyla adet sancısı ya bakalim artık hayırlısı olsun suni sanci almiycam diye direnebildigim kadar direncem ins
Acı esigiyle alakalı bişey canm benim ağrılarım muayeden sonra başladı anlamadım ama korkma kimini hiç etklilemiyoBana da pzt çatı muayenesi yapckYamuk prensesss ne yalan söyliyim tırsstım
Ne bileyimya dayanabildigim kadar dayanayim diyorum sanki sunisanci bana iyi gelmiycekgibi belkide saçma bi hissagolasin canmBen ilk doğumumda suni sancı almıştım üstüne bi de yürüyünce açılmam oldu ve hemen 45 dkda doğum yaptım. Bence çok da geç kalma Can'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?