2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Satwa ben melodi cikolatadan aldım, iki kilo jeltinli üstü kelebekli cikolata ve boncuklu bebek arabası şeklinde süslenmiş sepete toplam 180 + 70= 250 tl verdim
Dogum sonrasi ilk hadta kontrole glderken doktoruma kutu cikolata yaptirmistim, esimde hastaneden cikarken hemsirelere baklava almisti.. Yani cikarken aldigimiz icin bana iyi bak gibi olmuyor baska hastalari da etkilememis oluyir..ama ilgi alakaya tesekkur, mutlulugu paylasma ve dua almis oluyorsun

Biberon konusunda internetten arastirdim medela calma diye bir biberon aldim avent kullanmistim kizimda, kasik biberon da almistik ama ne yapsak olmadi..epey bir zordu ilk cocuk biberona alisti ve anne memesine donememisti kizim.. Bunu deneyeyim dedim

Kızlar yardım sancilarim başladı ama bu adet sancisina benziyo vurup geciyo doktora tekrardan gideyimmi yoksa yalancı sancimi bu ... gidersem bu sefer kesin yatirirlar

@flower fairy çok sağol canım ben başlayayım bugünden itibaren kremi kullanmaya
biberonda bi tane küçük alırım o zaman
Kızlar biberondan bahsetmissiniz bende araştırdım doktor Braun gaz önleyici biboronunu aldım eczaneden üstelik 35 liraydı indirimde pilips awent inde aldım bakalım inşallah sutumuz bol bol olur da kullanmaya gerek kalmaz

Kızlar yardım sancilarim başladı ama bu adet sancisina benziyo vurup geciyo doktora tekrardan gideyimmi yoksa yalancı sancimi bu ... gidersem bu sefer kesin yatirirlar
Canim zamanini takip et kac dk da bir geliyor sanci. Zaten vurup gecer sanci

inşallah canım
aslında süt pompasının biberonuda var onumu alsam diyorum bazen ama oda cam değil
dr braunda çok iyiymiş öyle duymuştum

Canım biraz daha takip et sancıyı da kuzunun hareketlerini de ona göre git derim. Ayyy beklenen günlerimiz aynı sen doğuruyorsun anlaşılan bakalım benim ne zaman olacak Allahım yardımcın olsun bi avazda inş

Canım biraz daha takip et sancıyı da kuzunun hareketlerini de ona göre git derim. Ayyy beklenen günlerimiz aynı sen doğuruyorsun anlaşılan bakalım benim ne zaman olacak Allahım yardımcın olsun bi avazda inş
Inşallah canm ins cumlemiz tam manasıyla adet sancısı ya bakalim artık hayırlısı olsun suni sanci almiycam diye direnebildigim kadar direncem ins

Beş dakkada iki kez falan sık tuvalete gidiyorum idrar için bakalim bekliycem dayanılmaz oldunda gidecem ins allah yardimcimiz olsun senin kuzun gibi mis kokulu olsun
Canim nasil oldun devam ediyor mu sancilarin. Zaten acilma artinca agri seviseyide artiyor anlarsin o yuzden evde olmak daha iyi bencede.

Inşallah canm ins cumlemiz tam manasıyla adet sancısı ya bakalim artık hayırlısı olsun suni sanci almiycam diye direnebildigim kadar direncem ins

Ben ilk doğumumda suni sancı almıştım üstüne bi de yürüyünce açılmam oldu ve hemen 45 dkda doğum yaptım. Bence çok da geç kalma Can'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…