2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim nasil oldun devam ediyor mu sancilarin. Zaten acilma artinca agri seviseyide artiyor anlarsin o yuzden evde olmak daha iyi bencede.
Ediyor cati M uayyenesi oldum kanamam yine siddetlendi neff1316 ağrım bazen çok artiyo ama zihnimde bastırmaya çalışıyorum esimde yerde yatiyo heran tetikte uyanıp gidelim diye acaba bu agri muayyene kaynaklı olabilirim canım benim çok sagol

Ne bileyimya dayanabildigim kadar dayanayim diyorum sanki sunisanci bana iyi gelmiycekgibi belkide saçma bi hissagolasin canm

Sancı 5 dakikada bire düşünce doğum başlıyor benim hatta dakikada bire düşmüştü doğuma çıkarken. Senin ne sıklıkta şimdi ?

Sancı 5 dakikada bire düşünce doğum başlıyor benim hatta dakikada bire düşmüştü doğuma çıkarken. Senin ne sıklıkta şimdi ?
Düzensiz beş dakkada iki kez beş dakkada birkez ama wcye gidiyorum kanamam çok onunlami bağlantılı adet sancısı yani canım ama dayanilmayacak değil

Düzensiz beş dakkada iki kez beş dakkada birkez ama wcye gidiyorum kanamam çok onunlami bağlantılı adet sancısı yani canım ama dayanilmayacak değil

Kanaman varsa açılman çok da olabilir Can'ım ya. Çünkü benim de kanamam gelince baktıklarında açılmam 7-8 cm olmuştu. Yine de git bence doktora.

Kanaman varsa açılman çok da olabilir Can'ım ya. Çünkü benim de kanamam gelince baktıklarında açılmam 7-8 cm olmuştu. Yine de git bence doktora.
Işte çok telafuz ettim ama çatıdan sonra kanamam oldu yoksa hiç yoktu benim ona bağlıyorum birazda neyse artarsa gitcem ins çok sagol canm

Bekliyorum canm koltuğun üstünde dakka sayıyorum dua ediyorum bakalim bizim kiz bu gece hayırlısıyla gelcekmi bütün belirtiler var bi suyum gelmedi ins herşeyin hayırlısı cumlemiz icin

Allah saglikla kolayca kavustursun. Benim doktorum bir pedi dolduracaj kadar kanama olursa acil haataneye gitmemi soyledi. Ayni sekilde su geldiginde. Sana soylemeden gecemedim kanaman coksa git istersen

Bekliyorum canm koltuğun üstünde dakka sayıyorum dua ediyorum bakalim bizim kiz bu gece hayırlısıyla gelcekmi bütün belirtiler var bi suyum gelmedi ins herşeyin hayırlısı cumlemiz icin
Allah yardımcın olsun.Heycan panik yapma dicem ama zor inş herşey yolunda gider.

Ben de uyuyamadım foruma bakayım dedim, canım naptın hastanede misin, Rabbim yanındadır inş, bol bol dua et, kasılmaların gerçek doğumsa eğer Allah su gibi doğum nasip etsin sana, meleğini sağ salim kucagına al inşallahhh :)

Valla ne yalan söyliim ben de ağladım. Nasıl güzel bi ana şahitlik etmişler ve ne güzel yönlendirmişler.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Gunaydinnn ben kızlar önceden belirlenmiş nisim gelsin diye dua ederdim şimdide sütüm gelsin diye dua ediyorum mmm bir damla geldi sadece oda süt değil sarı su. Bu arada sezeryan yapacak arkadaşlara spinal tavsiyem olsun. Güzel ve yeni bebis haberleri almak ümidiyle

Yamuk prensesss canım doğurdunmu acaba.belirtiler doğum belirtisi gibiymiş.ama maşşallsh baya rahatmışsın.panik yapmamışsın hiç.ay hergün doğum haberleri geliyo hadi hayırlısı bakalım.

Çok teşekkür ederim. İnşallah herşey yolunda gider

Sinirim bozuldu galiba artık. Sabahtan beri durup durup ağlıyorum.

Sürekli su içiyorum, günde 6-7 saat serum takıyoruz gebe de kızımın suyu artmıyor gün be gün azalıyor. Sürekli yatıyorum, hergün dra gidiyorum sadece. Dün gece 2 defa tuvalete kalktım. Demek ki gene çok su tüketmedi ufaklık, ondan beri moralim bozuk. Korkuyorum acaba bir rahatsızlığı mı var bu kadar az su içerisinde.

Bir de doğum korkusu başladı. Ya doğumda başına birşey gelirse. Ya bi aksilik olursa. Nasıl atlatıcam bu düşünceleri bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…