- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.341
Ediyor cati M uayyenesi oldum kanamam yine siddetlendiCanim nasil oldun devam ediyor mu sancilarin. Zaten acilma artinca agri seviseyide artiyor anlarsin o yuzden evde olmak daha iyi bencede.
Ne bileyimya dayanabildigim kadar dayanayim diyorum sanki sunisanci bana iyi gelmiycekgibi belkide saçma bi hissagolasin canm
Düzensiz beş dakkada iki kez beş dakkada birkez ama wcye gidiyorum kanamam çok onunlami bağlantılı adet sancısı yani canım ama dayanilmayacak değilSancı 5 dakikada bire düşünce doğum başlıyor benim hatta dakikada bire düşmüştü doğuma çıkarken. Senin ne sıklıkta şimdi ?
Düzensiz beş dakkada iki kez beş dakkada birkez ama wcye gidiyorum kanamam çok onunlami bağlantılı adet sancısı yani canım ama dayanilmayacak değil
Işte çok telafuz ettim ama çatıdan sonra kanamam oldu yoksa hiç yoktu benim ona bağlıyorum birazda neyse artarsa gitcem ins çok sagol canmKanaman varsa açılman çok da olabilir Can'ım ya. Çünkü benim de kanamam gelince baktıklarında açılmam 7-8 cm olmuştu. Yine de git bence doktora.
Hayırlı geceler herkese.Canım ne yaptın ya merak ettimIşte çok telafuz ettim ama çatıdan sonra kanamam oldu yoksa hiç yoktu benim ona bağlıyorum birazda neyse artarsa gitcem ins çok sagol canm
Bekliyorum canm koltuğun üstünde dakka sayıyorum dua ediyorum bakalim bizim kiz bu gece hayırlısıyla gelcekmi bütün belirtiler var bi suyum gelmedi ins herşeyin hayırlısı cumlemiz icinHayırlı geceler herkese.Canım ne yaptın ya merak ettim
Bekliyorum canm koltuğun üstünde dakka sayıyorum dua ediyorum bakalim bizim kiz bu gece hayırlısıyla gelcekmi bütün belirtiler var bi suyum gelmedi ins herşeyin hayırlısı cumlemiz icin
Allah yardımcın olsun.Heycan panik yapma dicem ama zor inş herşey yolunda gider.Bekliyorum canm koltuğun üstünde dakka sayıyorum dua ediyorum bakalim bizim kiz bu gece hayırlısıyla gelcekmi bütün belirtiler var bi suyum gelmedi ins herşeyin hayırlısı cumlemiz icin
Ben de uyuyamadım foruma bakayım dedim, canım naptın hastanede misin, Rabbim yanındadır inş, bol bol dua et, kasılmaların gerçek doğumsa eğer Allah su gibi doğum nasip etsin sana, meleğini sağ salim kucagına al inşallahhh :)Bekliyorum canm koltuğun üstünde dakka sayıyorum dua ediyorum bakalim bizim kiz bu gece hayırlısıyla gelcekmi bütün belirtiler var bi suyum gelmedi ins herşeyin hayırlısı cumlemiz icin
Valla ne yalan söyliim ben de ağladım. Nasıl güzel bi ana şahitlik etmişler ve ne güzel yönlendirmişler.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin@NicksizYumurta , @guz_1 başka doğuran var mı bilmiyorum arkadaşlar kaçırmış olabilirim gözünüz aydın kizlar .
Sabah uyanıp sayfaya baktigimda bu haberleri ve gece boyu süren @Sherrysherrylady ve @miranda_1986 arkadaşımızın muhteşem tesellileri ve yönlendirmeleri görüncesanki yıllardır can ciğer arkadaşımız gibi içim bi tuhaf oldu . ne güzel bi sayfa oldu böyle bu . heyecanlarda beraber üzüntüler,sevinclerde ..
Vallahi sabah sabah sayfalari okudukça hıçkıra hıçkıra ağladımzaten bi kaç gündür surekli ağlama modundayim .. Allahım hepimize nasip etsin güzel doğum haberlerimizi paylaşmayı
Bende mayısı görürüm canım daha midemde bebiş.hiç bi belirti yok henüzBen kalırım mayisa canım, normal doğum 22 mayıs ama sezeryan bi 10 gün kadar önce olacak yine mayıs inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun
Canim benimde sezeryan korkulu ruyamda hic hic istemiyordum. Ama bebegimin hayati riski nedeniyle mecbur sezeryan oldu. İlk iki gunu atlattiktan sonrasi cok kolay hic endiselenme.
Ben sabah 10 gibi ameliyattan ciktim. Oglen birde sut sagdim yani dayanilmiycak agrilar degil. Ayagada aksam 7-8 gibi kalktim. Gece de wc ye kendim gidebildim esim sadece kalkmama yardim etti. Yani bebeginede rahatlikla bakarsin canim. Sadece bezini degistiremezsin ama sutun geldigi surece emzirmektede zorlanmazsin
Evet cnm eskisehirdeyim bendeEskişehirden mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?