2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım bebeğin zor dönemi atlatmış kafana takma etkilenmesin oda olacağın önüne gecilmez kaderde ne varsa o yaşanır kendine ve bebeğine inan inanki bu zor dönemleri atlatın biran önce sağlıklı doğumlar geçir inşşlh

bende de aynı kuşkular var canım çoğumuz yaşıyoruz bunu ama şöyle düşün bebek ölümleri artık teknoloji sayesinde çok az seviyede insanlar milyarlarca yıldır doğum yapıyor. benim aklıma hep böyle şeyler geldiğinde afrikada yokluk açlık susuzluk içinde dğum yapan kadınlar aklıma geliyor biz bu rahatlıkla çok daha iyisini yapabiliriz ama gelen de allahtan gelir buna da razıyız tabi ki..

o yüzden rahatlamaya çalış kafanı başka seylere yor film izle kitap oku gez dolaş biraz sonra bu zamanları arayacagız =)

Kızlar bişey sorucam birde vajinal mantar olup geçmeyen varmı benim geçmedi ve normal doğumu etkilermi merak ediyorum bilgisi olan varsa yazzsın birde başına gelipte iyileşen varsayardımcı olursa sevinirim.

vajinal mantar normal normal doguma engel degil bildigim ama dogum sirasinda bebege gecme ihtimali var diye biliyorum oyüzden tedavi edilmesi gerekiyomus.cok gecmis olsun

Doğum haberleri geliyor ne güzel, Allah sağlıkla hepimize nasip etsin. Yarın doktor kontrolümüz var bizim de. Doğumla ilgili tüm kararları alacağız inşallah. Dua edin bize her şey yolunda olsun.

Prematüre kilosu kaç oluyor kızlar? Doktorum bebeğimin 3100-3200 civarı doğacağını söyledi.

Prematüre kilosu kaç oluyor kızlar? Doktorum bebeğimin 3100-3200 civarı doğacağını söyledi.

Bence bebeğinin kilosu normal canım, prematüre olmasi için 36.haftadan önce zamansız doğmuş olmasi gerekiyor, sen 38 haftayı gormussun bundan sonrası prematüre olmaz, kilosu da az değil yani, eltimin kizi 40.haftada 2890 gr doğdu, azinsama

Az olduğundan demedim de canım, inşallah hayırlısıyla doğar. bebek bezlerine bakıyordum ne alsam diye çantaya koymak için. 1 beden ve prematüre mi alsam diye düşündüm. yoksa 1 beden ve 2 beden mi alsam? sizler ne yaptınız?

canım ilk süt turuncuya yakın renkte koyu kıvamlı oluyor. sonradan normal süt rengine dönüyor.

yenidoğan al canım. prematüre alma. zaten üzerinde kilo aralıkları da yazıyor. birde ilk aydn çabucak kilo almaya başlıyorlar. 1 numaradan sadece bir paket al stok yapma

canim ben mayisin ilk haftasi ayrilacagim artik gitmek istemiyorum kalkmiyorum zoruma gidiyo ise gitmek

@sirine61 canım anca girebildim, gece baya doğum başlamış senin. Şimdi nasılsın? doğum yapmışsındır diye tahmin ediyorum, umarım her şey yolundadır, sağlıcakla kucağına almışsındır meleğini. Fırsatın olduğunda haber ver bize de olur mu? Öpüyorum çok

yenidoğan al canım. prematüre alma. zaten üzerinde kilo aralıkları da yazıyor. birde ilk aydn çabucak kilo almaya başlıyorlar. 1 numaradan sadece bir paket al stok yapma

Ay biz uc paket bir numara iki paket iki numara stokladik fazla mi gelir ki hatta esime kalsa beser paket alacakti ben sonra aliriz dedim

Ben 2 beden aldım canım primanın ama bizimkinin kilosu 4 ü bulur belki geçer bile sen istersen 1 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…