- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.361
canım bebeğin zor dönemi atlatmış kafana takma etkilenmesin oda olacağın önüne gecilmez kaderde ne varsa o yaşanır kendine ve bebeğine inan inanki bu zor dönemleri atlatın biran önce sağlıklı doğumlar geçir inşşlhSinirim bozuldu galiba artık. Sabahtan beri durup durup ağlıyorum.
Sürekli su içiyorum, günde 6-7 saat serum takıyoruz gebe de kızımın suyu artmıyor gün be gün azalıyor. Sürekli yatıyorum, hergün dra gidiyorum sadece. Dün gece 2 defa tuvalete kalktım. Demek ki gene çok su tüketmedi ufaklık, ondan beri moralim bozuk. Korkuyorum acaba bir rahatsızlığı mı var bu kadar az su içerisinde.
Bir de doğum korkusu başladı. Ya doğumda başına birşey gelirse. Ya bi aksilik olursa. Nasıl atlatıcam bu düşünceleri bilmiyorum.
bizim haftamiz da aynı ama kanala girmedi hala tatlım bekliyoz bos bosCanım bayadır göremiyorum seni.sende durumlar nasıl.son günler artık.doğurma haberlerini duyunca insan heyecanlanıyo.darısı bize inş.
bizim haftamiz da aynı ama kanala girmedi hala tatlım bekliyoz bos bosCanım bayadır göremiyorum seni.sende durumlar nasıl.son günler artık.doğurma haberlerini duyunca insan heyecanlanıyo.darısı bize inş.
Sinirim bozuldu galiba artık. Sabahtan beri durup durup ağlıyorum.
Sürekli su içiyorum, günde 6-7 saat serum takıyoruz gebe de kızımın suyu artmıyor gün be gün azalıyor. Sürekli yatıyorum, hergün dra gidiyorum sadece. Dün gece 2 defa tuvalete kalktım. Demek ki gene çok su tüketmedi ufaklık, ondan beri moralim bozuk. Korkuyorum acaba bir rahatsızlığı mı var bu kadar az su içerisinde.
Bir de doğum korkusu başladı. Ya doğumda başına birşey gelirse. Ya bi aksilik olursa. Nasıl atlatıcam bu düşünceleri bilmiyorum.
Kızlar bişey sorucam birde vajinal mantar olup geçmeyen varmı benim geçmedi ve normal doğumu etkilermi merak ediyorum bilgisi olan varsa yazzsın birde başına gelipte iyileşen varsayardımcı olursa sevinirim.
Yok tatlım bizdede bişey yok daha.bence 40 ı görürüm ben.bizim haftamiz da aynı ama kanala girmedi hala tatlım bekliyoz bos bossizde nasıl durumlar
Prematüre kilosu kaç oluyor kızlar? Doktorum bebeğimin 3100-3200 civarı doğacağını söyledi.
Çok teşekkürler canım inş geçer.vajinal mantar normal normal doguma engel degil bildigim ama dogum sirasinda bebege gecme ihtimali var diye biliyorum oyüzden tedavi edilmesi gerekiyomus.cok gecmis olsun
Bence bebeğinin kilosu normal canım, prematüre olmasi için 36.haftadan önce zamansız doğmuş olmasi gerekiyor, sen 38 haftayı gormussun bundan sonrası prematüre olmaz, kilosu da az değil yani, eltimin kizi 40.haftada 2890 gr doğdu, azinsama
canım ilk süt turuncuya yakın renkte koyu kıvamlı oluyor. sonradan normal süt rengine dönüyor.Gunaydinnn ben kızlar önceden belirlenmiş nisim gelsin diye dua ederdim şimdide sütüm gelsin diye dua ediyorum mmm bir damla geldi sadece oda süt değil sarı su. Bu arada sezeryan yapacak arkadaşlara spinal tavsiyem olsun. Güzel ve yeni bebis haberleri almak ümidiyle
yenidoğan al canım. prematüre alma. zaten üzerinde kilo aralıkları da yazıyor. birde ilk aydn çabucak kilo almaya başlıyorlar. 1 numaradan sadece bir paket al stok yapmaAz olduğundan demedim de canım, inşallah hayırlısıyla doğar. bebek bezlerine bakıyordum ne alsam diye çantaya koymak için. 1 beden ve prematüre mi alsam diye düşündüm. yoksa 1 beden ve 2 beden mi alsam? sizler ne yaptınız?
canim ben mayisin ilk haftasi ayrilacagim artik gitmek istemiyorum kalkmiyorum zoruma gidiyo ise gitmekbizim gunlerimiz seninle ayni canim. ben de her hafta daha agirlastigimi hissediyorum ama sorun olmazsa mayisin 13 une kadar calisacagim. haftaya carsamba ultrasonum var o zaman belli olacak.
gerci benim isim masa basi oldugundan ben iste cok rahatim. ama arada klavyeye cok egildiysem bebek dedigin gibi gum gum tekmeliyokerata rahatina pek duskun.
bu arada ayni senin gibi cabuk dogmasini istiyorum! 38. haftaya kadar calisayim o gun de geliversin diyorum :)
yenidoğan al canım. prematüre alma. zaten üzerinde kilo aralıkları da yazıyor. birde ilk aydn çabucak kilo almaya başlıyorlar. 1 numaradan sadece bir paket al stok yapma
Ben 2 beden aldım canım primanın ama bizimkinin kilosu 4 ü bulur belki geçer bile sen istersen 1 al.Az olduğundan demedim de canım, inşallah hayırlısıyla doğar. bebek bezlerine bakıyordum ne alsam diye çantaya koymak için. 1 beden ve prematüre mi alsam diye düşündüm. yoksa 1 beden ve 2 beden mi alsam? sizler ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?