2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim ben mayisin ilk haftasi ayrilacagim artik gitmek istemiyorum kalkmiyorum zoruma gidiyo ise gitmek
Evet benim içinde öyle. Belki bende Mayıs Da bir hafta çalışırım sadece. İsim bitmezse ikinci haftası evden de çalışabilirim. Allahtan isim çok esnek.
Bir de hazırlıkların hepsini bitirdim yaa. Bitirmeseydim onlarla ugrasirdim. Bir tek temizlik kaldı ama onu da ben yapmıcam. Yardım alicam. Annem de başında durucak.

Erkek bebek bekleyen arkadaşlar, yenidoğan sünneti yaptıracak olan var mı? Ben ilk oğluma yaptırdım ve çok memnun kaldım. Bu sefer İstanbul'da doktor bulmk zorundayım. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Doktor veya hastane adı?

Hmm bende kilosunu az buldun sandım canım pardon. Benim bebek biraz iri, dr 4 kg bulur aşağı yukarı dedi o yüzden prima 2 beden aldım 3_6 kg yazıyor, sana 1 bedende olur oda 3-5 kg yaziyodu, prematüre ayrımı olur bilmiyorum acikcasi canım

ıstanbulu hiç bilmiyorum canm malesef
peki doğar doğmaz sünnet ettirmek doğrumu doktormu önerdi bunu
benimde oğlum olacak inşallah merak ediyorum sünnet için dığru zaman ne diye

Kızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun

Masallhhh ay ne guzel ya darisi bizim basimiza insalkhh nasil rahatladin mi biraz agirlik falan gitmistir gerci daha yeni dogum yaptin.. bende 38 + 3 de dogum yapcam sezeryan olcak nasil bebek gelismesi falan bi sikinti yok dimi allh hayirli etsin insallhhh evladini

Maşallah size maşallahhh, Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle, çok sevndim, bni de gece uyku tutmamıştı, demek gerçek belirtilermiş, ayy çok güzel ya maşallah size

Merhaba arakdaşlar bende 36 haftayı bitirmek üzereyim ikinciyi bekliyoruz. sizin gruba katılmak istedim.. herkesin hamileliği umarım rahat ve sıkıntısız geçiyordur.
ıstanbulu hiç bilmiyorum canm malesef
peki doğar doğmaz sünnet ettirmek doğrumu doktormu önerdi bunu
benimde oğlum olacak inşallah merak ediyorum sünnet için dığru zaman ne diye
Benim bebişim de erkek Ankaradayız 7. Gün yaptırmayı düşünüyoruz
bizde doğduğunda yaptırcaz ilk 7 gün içinde yaptırmak bebek içinde çokk iimiş ve ilk süt çabuk ileşmesini sağlıyo

allahım allahımmm nasıl gzel bir duygudur sağlıkla büyüsün prenses inşlh

canm maşallah size darısı başımıza Allah hayırlı evlat etsin kızını kolaylıkla büyüt inşallah

canım baktım şimdi internete 7. ve 10. günler arasında yaptırmak en sağlıklısı diyo

Ömürlü olsun bebeğin, sana da geçmiş olsun. Sütün de neşeniz de bol olur inşallah :)

Şükür güzel haber geldi sonunda, bi cennet kokusu daha melegiyle buluştu, canım benim Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ay biz uc paket bir numara iki paket iki numara stokladik fazla mi gelir ki hatta esime kalsa beser paket alacakti ben sonra aliriz dedim

Canim bebisin kilosuna göre değişir bu, benim dr 4 kilo civarı doğar dediği için 1 beden den 1 paket bile almaya cesaret edemedim, en büyük boyundan 2 beden aldım hızlı kilo alma ihtimalleri yüksek çünkü, bez de stok yapma taraftari değilim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…