- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.381
Canim senin bebeğin artık büyümüş prameture olmaktan kurtulmuş koskocaman bir kuzu olmuş annesi :)Prematüre kilosu kaç oluyor kızlar? Doktorum bebeğimin 3100-3200 civarı doğacağını söyledi.
Bekliyorum canm koltuğun üstünde dakka sayıyorum dua ediyorum bakalim bizim kiz bu gece hayırlısıyla gelcekmi bütün belirtiler var bi suyum gelmedi ins herşeyin hayırlısı cumlemiz icin
Evet benim içinde öyle. Belki bende Mayıs Da bir hafta çalışırım sadece. İsim bitmezse ikinci haftası evden de çalışabilirim. Allahtan isim çok esnek.canim ben mayisin ilk haftasi ayrilacagim artik gitmek istemiyorum kalkmiyorum zoruma gidiyo ise gitmek
Az olduğundan demedim de canım, inşallah hayırlısıyla doğar. bebek bezlerine bakıyordum ne alsam diye çantaya koymak için. 1 beden ve prematüre mi alsam diye düşündüm. yoksa 1 beden ve 2 beden mi alsam? sizler ne yaptınız?
ıstanbulu hiç bilmiyorum canm malesefErkek bebek bekleyen arkadaşlar, yenidoğan sünneti yaptıracak olan var mı? Ben ilk oğluma yaptırdım ve çok memnun kaldım. Bu sefer İstanbul'da doktor bulmk zorundayım. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Doktor veya hastane adı?
Masallhhh ay ne guzel ya darisi bizim basimiza insalkhh nasil rahatladin mi biraz agirlik falan gitmistir gerci daha yeni dogum yaptin.. bende 38 + 3 de dogum yapcam sezeryan olcak nasil bebek gelismesi falan bi sikinti yok dimi allh hayirli etsin insallhhh evladiniKızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Maşallah size maşallahhh, Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle, çok sevndim, bni de gece uyku tutmamıştı, demek gerçek belirtilermiş, ayy çok güzel ya maşallah sizeKızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Merhaba arakdaşlar bende 36 haftayı bitirmek üzereyim ikinciyi bekliyoruz. sizin gruba katılmak istedim.. herkesin hamileliği umarım rahat ve sıkıntısız geçiyordur.
ıstanbulu hiç bilmiyorum canm malesef
peki doğar doğmaz sünnet ettirmek doğrumu doktormu önerdi bunu
benimde oğlum olacak inşallah merak ediyorum sünnet için dığru zaman ne diye
bizde doğduğunda yaptırcaz ilk 7 gün içinde yaptırmak bebek içinde çokk iimiş ve ilk süt çabuk ileşmesini sağlıyoBenim bebişim de erkek Ankaradayız 7. Gün yaptırmayı düşünüyoruz
allahım allahımmm nasıl gzel bir duygudur sağlıkla büyüsün prenses inşlhKızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
canm maşallah size darısı başımıza Allah hayırlı evlat etsin kızını kolaylıkla büyüt inşallahKızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
canım baktım şimdi internete 7. ve 10. günler arasında yaptırmak en sağlıklısı diyobizde doğduğunda yaptırcaz ilk 7 gün içinde yaptırmak bebek içinde çokk iimiş ve ilk süt çabuk ileşmesini sağlıyo
allahım allahımmm nasıl gzel bir duygudur sağlıkla büyüsün prenses inşlh
Ömürlü olsun bebeğin, sana da geçmiş olsun. Sütün de neşeniz de bol olur inşallah :)Kızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Kızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Ay biz uc paket bir numara iki paket iki numara stokladik fazla mi gelir ki hatta esime kalsa beser paket alacakti ben sonra aliriz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?