2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
maşallah size gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin canım hayırlı uzun ömrü olsun inşallah

Merhaba kızlar. Saat 12 yi geçti bu gün 39+5 gün olduk . Yanı 40. Hafta bitmek üzere. Bizim kızın hala gelmeye niyeti yok. O kadar bunaldım ki artık kucağıma almak istiyorum yüzünü görmek istiyorum. Böyle uzayınca tedirgin oluyorum. Hergün herkesten gelen soruları cevaplamaktan bunaldım. Bu gün var mı birşey, doğurdun mu, bu gün doğurcak gibi mısın.... Çarşamba doktorumuz çantanızla gelin Dedi bakalımne olacak. Doktorumuza göre herşey süper hiç bir sorun yok. 41. Haftaya kadar bekleyebiliriz bile Dedi. İlk doğum olduğu için sancı Nasıl gelecek falan onun heyecanı da var. Hayırlısıyla sağlıkla doğuralım kızlar

Canim doktorum banada 4 kiloyu bulur demisti ama ben 3-5 kilo arasi diye 1 paket 1 beden aldim için de 50 tane.var. sence elimde mi kalır ? İlk gunler cok bez.kirletiyorlarmis ama

Canim keske gününün dolmasindan 10.gun.gec.soylese.idin. Bi.blogta okumustum. Seni cok.iyi anliyorum benim daha 37 bitiyor ama ben bile.sabırsızlanıyorum. allah en kısa zamanda saglikla aldirsin evlatlarimizi kucagimiza. Heyecan ve.sabirsizlik dorukta

Canim doktorum banada 4 kiloyu bulur demisti ama ben 3-5 kilo arasi diye 1 paket 1 beden aldim için de 50 tane.var. sence elimde mi kalır ? İlk gunler cok bez.kirletiyorlarmis ama

Yok canım 50 tane 1 hafta gitmez bile, eltimin kızına ben baktım ya ondan biliyorum günde 8-10 tane bez degistirirdik ilk zamanlar, 1 haftada da 5 kg olmaz zaten bebisin, bundan sonrakileri 2 beden alırsın

Doğru diyorsun cnm o hatamız oldu. 36. Haftadan itibaren doktorumuz her an olabilir, buyursun gelsin gibi laflar edince e tabi bizde heyecan tavan durumda soranlar ne Zaman diyince biz de hep her an olabilirmiş dedik. 4 hafta geçiyor o lafın üstünden. İnşallah kucağımıza alaşım dua ediyorum

Ay biz uc paket bir numara iki paket iki numara stokladik fazla mi gelir ki hatta esime kalsa beser paket alacakti ben sonra aliriz dedim
Canim oglum 3600 oldu bir numarayi cok az kullandik biz bir paket anca kullanmisimdir. Birde primanin mavi paketini kullanamadik alerji yapti kizardi hep popusu bacaklari. Huggies kullandik 3 numaraya kadar. Sonrqada priman premium care kullandik. İlk alti ay cok hizli buyuyorlar. Birde bu alerji durumlarindan bez stokuna dikkat etmek lazim

ıstanbulu hiç bilmiyorum canm malesef
peki doğar doğmaz sünnet ettirmek doğrumu doktormu önerdi bunu
benimde oğlum olacak inşallah merak ediyorum sünnet için dığru zaman ne diye
Ben 3.5 aylikken yaptirdim canim. Dr um eger bebekken yaptiricaksaniz 6 ayliktan once yaptirin demisti bize. Cok cabukta iyilesmisti

Gozun aydin tatlim. O an sezeryan cok iyi fikir gibi geliyor ama dogumdan sonra hemen kalkip bebisinle'ilgilenince iyiki normal olmus doyorsun.
Cok sukur sende atlattin simdi bebisinle ilgilen misler gibi opup kokla benim icinde

Bende oglumu 41 haftalik dogurmustum son zamani beklemek iyice zorluyor insani dedighin gibi birde cevrene anlatmak ayri bir dert
Vaktini bilir onlar canim

Can'ım Nasıl sevindim ben demiştim açılman olmuştur diye neyseki sağsalim güzel bi doğum olmuş gözünaydın rabbim bize de nasip etsin inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Yok allaha şükürler olsun agliyo uyuyo okadar benim gogsumun ucu yok emziremiyorum becerir zatende zavallı mama yiyor kesinlikle yanınıza çok bise almayın biberon alın ama ben yararını gördüm sagol canm

Gozun aydin tatlim. O an sezeryan cok iyi fikir gibi geliyor ama dogumdan sonra hemen kalkip bebisinle'ilgilenince iyiki normal olmus doyorsun.
Cok sukur sende atlattin simdi bebisinle ilgilen misler gibi opup kokla benim icinde
Aynen yalvardim yakardimiki kez epidural yaptilar ama acim hiç dinmedi anestezi uzmanı bile şaşırdı çok zordu ama şükür bitti vajinal dikisler falan hiç korkulcak gibi değil öperim tabi defnemizide biz çok operiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…