- 4 Eylül 2015
- 219
- 440
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.401
maşallah size gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin canım hayırlı uzun ömrü olsun inşallahKızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Canim doktorum banada 4 kiloyu bulur demisti ama ben 3-5 kilo arasi diye 1 paket 1 beden aldim için de 50 tane.var. sence elimde mi kalır ? İlk gunler cok bez.kirletiyorlarmis amaCanim bebisin kilosuna göre değişir bu, benim dr 4 kilo civarı doğar dediği için 1 beden den 1 paket bile almaya cesaret edemedim, en büyük boyundan 2 beden aldım hızlı kilo alma ihtimalleri yüksek çünkü, bez de stok yapma taraftari değilim ben
Canim keske gününün dolmasindan 10.gun.gec.soylese.idin. Bi.blogta okumustum. Seni cok.iyi anliyorum benim daha 37 bitiyor ama ben bile.sabırsızlanıyorum. allah en kısa zamanda saglikla aldirsin evlatlarimizi kucagimiza. Heyecan ve.sabirsizlik doruktaMerhaba kızlar. Saat 12 yi geçti bu gün 39+5 gün olduk . Yanı 40. Hafta bitmek üzere. Bizim kızın hala gelmeye niyeti yok. O kadar bunaldım ki artık kucağıma almak istiyorum yüzünü görmek istiyorum. Böyle uzayınca tedirgin oluyorum. Hergün herkesten gelen soruları cevaplamaktan bunaldım. Bu gün var mı birşey, doğurdun mu, bu gün doğurcak gibi mısın.... Çarşamba doktorumuz çantanızla gelin Dedi bakalımne olacak. Doktorumuza göre herşey süper hiç bir sorun yok. 41. Haftaya kadar bekleyebiliriz bile Dedi. İlk doğum olduğu için sancı Nasıl gelecek falan onun heyecanı da var. Hayırlısıyla sağlıkla doğuralım kızlar
Canim doktorum banada 4 kiloyu bulur demisti ama ben 3-5 kilo arasi diye 1 paket 1 beden aldim için de 50 tane.var. sence elimde mi kalır ? İlk gunler cok bez.kirletiyorlarmis ama
Doğru diyorsun cnm o hatamız oldu. 36. Haftadan itibaren doktorumuz her an olabilir, buyursun gelsin gibi laflar edince e tabi bizde heyecan tavan durumda soranlar ne Zaman diyince biz de hep her an olabilirmiş dedik. 4 hafta geçiyor o lafın üstünden. İnşallah kucağımıza alaşım dua ediyorumCanim keske gününün dolmasindan 10.gun.gec.soylese.idin. Bi.blogta okumustum. Seni cok.iyi anliyorum benim daha 37 bitiyor ama ben bile.sabırsızlanıyorum. allah en kısa zamanda saglikla aldirsin evlatlarimizi kucagimiza. Heyecan ve.sabirsizlik dorukta
Canim oglum 3600 oldu bir numarayi cok az kullandik biz bir paket anca kullanmisimdir. Birde primanin mavi paketini kullanamadik alerji yapti kizardi hep popusu bacaklari. Huggies kullandik 3 numaraya kadar. Sonrqada priman premium care kullandik. İlk alti ay cok hizli buyuyorlar. Birde bu alerji durumlarindan bez stokuna dikkat etmek lazimAy biz uc paket bir numara iki paket iki numara stokladik fazla mi gelir ki hatta esime kalsa beser paket alacakti ben sonra aliriz dedim
Ben 3.5 aylikken yaptirdim canim. Dr um eger bebekken yaptiricaksaniz 6 ayliktan once yaptirin demisti bize. Cok cabukta iyilesmistiıstanbulu hiç bilmiyorum canm malesef
peki doğar doğmaz sünnet ettirmek doğrumu doktormu önerdi bunu
benimde oğlum olacak inşallah merak ediyorum sünnet için dığru zaman ne diye
Gozun aydin tatlim. O an sezeryan cok iyi fikir gibi geliyor ama dogumdan sonra hemen kalkip bebisinle'ilgilenince iyiki normal olmus doyorsun.Kızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Bende oglumu 41 haftalik dogurmustum son zamani beklemek iyice zorluyor insani dedighin gibi birde cevrene anlatmak ayri bir dertMerhaba kızlar. Saat 12 yi geçti bu gün 39+5 gün olduk . Yanı 40. Hafta bitmek üzere. Bizim kızın hala gelmeye niyeti yok. O kadar bunaldım ki artık kucağıma almak istiyorum yüzünü görmek istiyorum. Böyle uzayınca tedirgin oluyorum. Hergün herkesten gelen soruları cevaplamaktan bunaldım. Bu gün var mı birşey, doğurdun mu, bu gün doğurcak gibi mısın.... Çarşamba doktorumuz çantanızla gelin Dedi bakalımne olacak. Doktorumuza göre herşey süper hiç bir sorun yok. 41. Haftaya kadar bekleyebiliriz bile Dedi. İlk doğum olduğu için sancı Nasıl gelecek falan onun heyecanı da var. Hayırlısıyla sağlıkla doğuralım kızlar
Hayirli olsun simdidenKızlar Ağustos tan beri hep sizi takip ediyorum bazen yazıyorum da ama sohbetlerinize katılamıyordum yarın sezaryenle ikinci bebeğimi kucağıma alacağım bir ayetel kürsü veya. Yasin okuyabilirmisiniz
Kızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Yok allaha şükürler olsun agliyo uyuyo okadar benim gogsumun ucu yok emziremiyorum becerir zatende zavallı mama yiyor kesinlikle yanınıza çok bise almayın biberon alın ama ben yararını gördüm sagol canmMasallhhh ay ne guzel ya darisi bizim basimiza insalkhh nasil rahatladin mi biraz agirlik falan gitmistir gerci daha yeni dogum yaptin.. bende 38 + 3 de dogum yapcam sezeryan olcak nasil bebek gelismesi falan bi sikinti yok dimi allh hayirli etsin insallhhh evladini
Aynen yalvardim yakardimiki kez epidural yaptilar ama acim hiç dinmedi anestezi uzmanı bile şaşırdı çok zordu ama şükür bitti vajinal dikisler falan hiç korkulcak gibi değil öperim tabi defnemizide biz çok operiz:)Gozun aydin tatlim. O an sezeryan cok iyi fikir gibi geliyor ama dogumdan sonra hemen kalkip bebisinle'ilgilenince iyiki normal olmus doyorsun.
Cok sukur sende atlattin simdi bebisinle ilgilen misler gibi opup kokla benim icinde
Ayyycanm benim sagol darisi hepinizin basinaaaaaaCan'ım Nasıl sevindim ben demiştim açılman olmuştur diye neyseki sağsalim güzel bi doğum olmuş gözünaydın rabbim bize de nasip etsin inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?