2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın arkadaşlar nasılsınız doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Oğlumun 23 nisan gösterisi vardı bu hafta çok güzel bir hafta oldu ama pazar sabahı bir kalktık kızımda kıpırdama yok. beni çok korkuttu. şükür sonradan normale döndü sanırım çok yordum..

salı günü nts var. Bu hafta son günler iş yerimde çok mutlu yum hemencik gelse cuma...

ben düşünüyorum canım, ama doğar doğmaz değil de bi 3 aylık olunca falan. İstanbulu bilmem, ben ankara düşünüyorum, senin aracılığında sormuş olayım, ankarada güvenilir bir yer bilen var mı?

Benim bebişim de erkek Ankaradayız 7. Gün yaptırmayı düşünüyoruz

peki nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz? Planladığınız bir yer var mı güvenilir? ben 3 ay civarında yaptırmak istiyorum, büyüyümce de arkadaşlarıyla düğün yaparız, iyi anılar kalır aklında.

Gunaydin herkese

Hayırlı olsun canm Allah anali babali büyütsün

Doğuma gidenlere de Allah kolaylık versin inşallah

tebrik ederim canım ve de çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin prensesi
sakin sakin bekleyebilmek zor bişey olsa gerek, ayrıca hayran kaldım.
Hayırlısıyla sağlıkla biz de bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Canım Çukurambar Koru hastanesinde yaptırmayı düşünüyoruz doğum da orada olacak zaten ünş. iyi ürologları varmış 1000 gibi de bi fiyatı. 7. Gün sünnetmiş sünnet ettirmek o yüzden böyle düşündük aynen dediğin gibi sonra da düğününü yaparız inş.

Canim doktorum banada 4 kiloyu bulur demisti ama ben 3-5 kilo arasi diye 1 paket 1 beden aldim için de 50 tane.var. sence elimde mi kalır ? İlk gunler cok bez.kirletiyorlarmis ama

ben migros kampanyasından koca bir paket 1 numara aldım, içinde de 46lık 3 paket var. Kullanılırsa kullanılır, kullanılmazsa gider hastaneye bırakırım, yenidoğan bebeklerde kullanırlar diye düşündüm, verecek birileri illa ki olur. Açılmamış paket olacak, verilir birilerine. Bir taraftan da abartmamak lazım aslında, sonuçta her bakkal market eczanede var bebek bezi. Acil durumda iki dakikaya ulaşılabilir.

Günaydın arkadaşlar,
Saat 10'da sezeryan olacağım, köprü trafiği felç hastaneye ulaşmaya çalışıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım.

oyy, bi sıkıntı olmaz inşallah, yetişirsin. şimdiden kolay gelsin, sorunsuz alırsın inşallah bebeğini kucağına dualarımız seninle, ve tüm doğurmak üzere olan annelerle :)

bi aksilik olmazsa ben şehir dışında doğum yapmayı planlıyorum, 7. gün bebeği alıp ankaraya getirmek biraz sıkıntı olabilir. Anca 40 ı çıkınca getirebilirim, ya da o civarda. Ama doğum olayı sıkıntıya girerse atlayıp ankaraya gideceğim doğum için, o zaman değerlendiririm 7. gün olayını.
Koru hastanesini yazdım bi köşeye, çok teşekkür ederim.

Yok allaha şükürler olsun agliyo uyuyo okadar benim gogsumun ucu yok emziremiyorum becerir zatende zavallı mama yiyor kesinlikle yanınıza çok bise almayın biberon alın ama ben yararını gördüm sagol canm
Canim bu silikon meme uclarindan verdiler mi hastanede onu dene yada sut sagma makinesi vakumluyor ya o cikariyir meme ucunu oyle belirginlestirip vermeyi dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…