- 4 Kasım 2015
- 276
- 376
- 18
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.421
Günaydın arkadaşlar,
Saat 10'da sezeryan olacağım, köprü trafiği felç hastaneye ulaşmaya çalışıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım.
Erkek bebek bekleyen arkadaşlar, yenidoğan sünneti yaptıracak olan var mı? Ben ilk oğluma yaptırdım ve çok memnun kaldım. Bu sefer İstanbul'da doktor bulmk zorundayım. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Doktor veya hastane adı?
Benim bebişim de erkek Ankaradayız 7. Gün yaptırmayı düşünüyoruz
Kızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Kızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
Sağlıklı sıhatli doğumun olsun inşallah.Kızlar Ağustos tan beri hep sizi takip ediyorum bazen yazıyorum da ama sohbetlerinize katılamıyordum yarın sezaryenle ikinci bebeğimi kucağıma alacağım bir ayetel kürsü veya. Yasin okuyabilirmisiniz
Canım Çukurambar Koru hastanesinde yaptırmayı düşünüyoruz doğum da orada olacak zaten ünş. iyi ürologları varmış 1000 gibi de bi fiyatı. 7. Gün sünnetmiş sünnet ettirmek o yüzden böyle düşündük aynen dediğin gibi sonra da düğününü yaparız inş.peki nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz? Planladığınız bir yer var mı güvenilir? ben 3 ay civarında yaptırmak istiyorum, büyüyümce de arkadaşlarıyla düğün yaparız, iyi anılar kalır aklında.
Canim doktorum banada 4 kiloyu bulur demisti ama ben 3-5 kilo arasi diye 1 paket 1 beden aldim için de 50 tane.var. sence elimde mi kalır ? İlk gunler cok bez.kirletiyorlarmis ama
Günaydın arkadaşlar,
Saat 10'da sezeryan olacağım, köprü trafiği felç hastaneye ulaşmaya çalışıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım.
Canım Çukurambar Koru hastanesinde yaptırmayı düşünüyoruz doğum da orada olacak zaten ünş. iyi ürologları varmış 1000 gibi de bi fiyatı. 7. Gün sünnetmiş sünnet ettirmek o yüzden böyle düşündük aynen dediğin gibi sonra da düğününü yaparız inş.
Canim bu silikon meme uclarindan verdiler mi hastanede onu dene yada sut sagma makinesi vakumluyor ya o cikariyir meme ucunu oyle belirginlestirip vermeyi dene...Yok allaha şükürler olsun agliyo uyuyo okadar benim gogsumun ucu yok emziremiyorum becerir zatende zavallı mama yiyor kesinlikle yanınıza çok bise almayın biberon alın ama ben yararını gördüm sagol canm
Dualarımız seninle canım sağsağlim kucağına alırsın yavrunu inşGünaydın arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?