- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.441
Merhaba ben de haziran annesi olucam inşallah bişey sormak istiyorum bebeginizi 20 gunlukken sünnet ettirdiginizde sıkıntı yaşadınız mi ben en çok alt bağlama olayını merak ediyorum sünnet olduğu için baglayamayiz da nasıl yaptınız acaba ?Günaydın kızlar sünneti sormuşsunuz ben oğlumu 20 günlükken yatırmıştım çokta memnun kaldım 3 günde iyileşti, ve şuan iyi ki yaptirmisim diyorum
Erkek bebek bekleyen arkadaşlar, yenidoğan sünneti yaptıracak olan var mı? Ben ilk oğluma yaptırdım ve çok memnun kaldım. Bu sefer İstanbul'da doktor bulmk zorundayım. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Doktor veya hastane adı?
Hmm bende kilosunu az buldun sandım canım pardon. Benim bebek biraz iri, dr 4 kg bulur aşağı yukarı dedi o yüzden prima 2 beden aldım 3_6 kg yazıyor, sana 1 bedende olur oda 3-5 kg yaziyodu, prematüre ayrımı olur bilmiyorum acikcasi canım
Gecti gitti iste canim. Emzirmede olur insallah tutabilirse bebisinAynen yalvardim yakardimiki kez epidural yaptilar ama acim hiç dinmedi anestezi uzmanı bile şaşırdı çok zordu ama şükür bitti vajinal dikisler falan hiç korkulcak gibi değil öperim tabi defnemizide biz çok operiz:)
Merhaba ben de haziran annesi olucam inşallah bişey sormak istiyorum bebeginizi 20 gunlukken sünnet ettirdiginizde sıkıntı yaşadınız mi ben en çok alt bağlama olayını merak ediyorum sünnet olduğu için baglayamayiz da nasıl yaptınız acaba ?
Muhtemelen cikmak uzeresin canim. Hadi miss kokulunu sende aliyorsun kucagina insallah.Günaydın arkadaşlar,
Saat 10'da sezeryan olacağım, köprü trafiği felç hastaneye ulaşmaya çalışıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım.
Bende bi arkadasa vermistim. Prima kullanamayinca kalmisti.bencde stok yapmamak lazim.ben migros kampanyasından koca bir paket 1 numara aldım, içinde de 46lık 3 paket var. Kullanılırsa kullanılır, kullanılmazsa gider hastaneye bırakırım, yenidoğan bebeklerde kullanırlar diye düşündüm, verecek birileri illa ki olur. Açılmamış paket olacak, verilir birilerine. Bir taraftan da abartmamak lazım aslında, sonuçta her bakkal market eczanede var bebek bezi. Acil durumda iki dakikaya ulaşılabilir.
Altini normal bagliyorsun. Ufak olunca sargili oluyor. Sargi olmazsa da ustune bisey kapatip oyle bezini bagliyorsunMerhaba ben de haziran annesi olucam inşallah bişey sormak istiyorum bebeginizi 20 gunlukken sünnet ettirdiginizde sıkıntı yaşadınız mi ben en çok alt bağlama olayını merak ediyorum sünnet olduğu için baglayamayiz da nasıl yaptınız acaba ?
Altını direk bağladiniz o zaman öyle mi ?canım ben bunu özellikle araştırdım hatta bebek doktoruna da sordum. bebeğin ilk çişleri zaten iyileştirici özelliklere sahipmiş. benim kafamda hep mikrop kapar mı acaba diye düşünceler vardı. ama kesinlikle yapılması için en doğru zamanmış. sonuçta vurma tehlikesi de yok. büyüyünce ve hareket etmeye başlayınca daha sıkıntılı olabilir.
Merhaba ben de haziran annesi olucam inşallah bişey sormak istiyorum bebeginizi 20 gunlukken sünnet ettirdiginizde sıkıntı yaşadınız mi ben en çok alt bağlama olayını merak ediyorum sünnet olduğu için baglayamayiz da nasıl yaptınız acaba ?
Teşekkür ederim kızlar cevaplarıniz için.
Altını direk bağladiniz o zaman öyle mi ?
gözün aydın canımKızlar allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dün sabaha kadar bekledim acilmam beş altı cm olmuş nstye girdim cikmamla suyum geldi allahtan gece brklemisim suni sanci yemeden ...onda girdigim hastaneden bese dogru prensesimi normal dogumla dunyaya getirdim bi ara yalvariyodum herkese allah rizasi icin beni sezeryana alin diye neyse nitekim kizim bugun 38 +4te dünyaya geldi allah hepinizin yardımcısı olsun dün bugün beni merak eden herkesten allah razı olsun
O günleri görürüm inşallah 38.40.Haftalara gelmek istiyorum artık ama doğumdan da korkuyorum Allah yardım etsin inşallah hepimizeönemli değil canım çok kolaylık benim oğlumu sunnet için uyurken götürdüler. geldiğinde hala uyuyordu ve bu işlem 20 dk falan sürdü sanırım... İlk çişinde ağladı sadece okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?