2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar sünneti sormuşsunuz ben oğlumu 20 günlükken yatırmıştım çokta memnun kaldım 3 günde iyileşti, ve şuan iyi ki yaptirmisim diyorum
Merhaba ben de haziran annesi olucam inşallah bişey sormak istiyorum bebeginizi 20 gunlukken sünnet ettirdiginizde sıkıntı yaşadınız mi ben en çok alt bağlama olayını merak ediyorum sünnet olduğu için baglayamayiz da nasıl yaptınız acaba ?

bende ilk hafta içinde yaptırmayı planlıyorum canım. hastaneden çıktıktan birkaç gün sonra yaptırmak daha faydalıymış. bebek dış dünyaya geldiğinin farkına varıyormuş. diğer türlü hemen de yaptırabilirsin ama ben birkaç gün sonra yaptırmayı planlıyorum. Medical park gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. henüz doktor belirlemedik.

sağol canım cevabın için. aslında bizimkine doktor boyu da uzun olur dedi. şimdi o kiloya boyu da uzun olursa ufacık olur diye korkuyorum. o yüzden tecrübeli annelerden yorum almak istedim. gerçi hastaneye yakın avm var gerekirse gönderirim eşimi alır gelir de.

Gecti gitti iste canim. Emzirmede olur insallah tutabilirse bebisin

canım ben bunu özellikle araştırdım hatta bebek doktoruna da sordum. bebeğin ilk çişleri zaten iyileştirici özelliklere sahipmiş. benim kafamda hep mikrop kapar mı acaba diye düşünceler vardı. ama kesinlikle yapılması için en doğru zamanmış. sonuçta vurma tehlikesi de yok. büyüyünce ve hareket etmeye başlayınca daha sıkıntılı olabilir.

Günaydın arkadaşlar,
Saat 10'da sezeryan olacağım, köprü trafiği felç hastaneye ulaşmaya çalışıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım.
Muhtemelen cikmak uzeresin canim. Hadi miss kokulunu sende aliyorsun kucagina insallah.

Bende bi arkadasa vermistim. Prima kullanamayinca kalmisti.bencde stok yapmamak lazim.

Altini normal bagliyorsun. Ufak olunca sargili oluyor. Sargi olmazsa da ustune bisey kapatip oyle bezini bagliyorsun

Altını direk bağladiniz o zaman öyle mi ?

Normal bezi bağlayacaksın canım. O zaten ilk çişi orayı pişiriyor ve iyleşmesini kolaylastıryor demişti doktor hani hiç bir şey yapmana gerek yok...

gözün aydın canım

önemli değil canım çok kolaylık benim oğlumu sunnet için uyurken götürdüler. geldiğinde hala uyuyordu ve bu işlem 20 dk falan sürdü sanırım... İlk çişinde ağladı sadece okadar.
O günleri görürüm inşallah 38.40.Haftalara gelmek istiyorum artık ama doğumdan da korkuyorum Allah yardım etsin inşallah hepimize

Mrb kızlar öncelikle doğum yapanlar gözünüz aydın hayırlı olsn bende 37+5 günlük hamileyim bebeğim 10 gün önden gidiyor normal doğum istiyorum ama kilosu korkutuyor (3.550) benim gibi olup normal yapanlar var mı birde benim üç gündür acayip adet ağrılarım oluyor sert vuruyor baya sonra sabah uyanınca geciyor sizlerde de bu tarz ağrılar oluyormu

Doğum hikayem
33. Haftamda nst de sancılarım çıkınca doktor bu bebek 40 haftayı beklemez demişti. 35. Hafta kontrolümde ise plesantanın kireçlenmiş olduğunu bebeğin uzun durmayacağını söyledi. Nitekim doktordan eve geldik saat 22:00 de suyum geldi. Anlaşılmayacak gibi birşey asla değil. Hemen doktorumu aradım. Sancılar 6 saate başlar. Başlayınca hastanede buluşalım dedi. Saat 3 gibi sancılar dayanılmaz bir hal alınca hastanenin yolunu tuttuk. Hemen nöbetçi doktor muayene etti. 2 cm açılman var dedi. Doktorum hastanenin doktoru olmadığı için hemen haber verdiler. Sonrada odaya aldılar. Odaya gidince 40 dk daha sancı çektim ama ne sancı. Epidural diye yalvarıyorum tabi o ara. Ikınmak istiyorum. Nöbetçi dr tekrardan muayene etmeye geldi. Ne epidurali kafası görünüyo direkt doğumhaneye dedi. Az kalsın doktorum yetişemeyecekti. Ne lavman, ne suni sancı, ne epidural hiçbir şey almadan epizyo açılmadan sadece 3 minik yırtıkla (onlarda içerde) 04:47 de minik Tanem balık gibi içimden kayarak annesinin kucağına geldi. Herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum. Kucağınıza alınca herşey unutuluyo. Normal doğum asla kolay değil ama açık karın ameliyatından iyidir. bir sağlık probleminiz yoksa normal doğumu deneyin. Ayrıca doğal doğumu destekleyen, rutin epizyo açmayan, anneye ve bebeğe saygılı bir doktor bulmanızı öneririm. Kucak dolusu Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…