- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.581
hmmm..popo ve sırt hala hep hissettğm yerde yani bariz bi inme yok henüz..çok şükür...hayırlısı olsun teşekkürler cvp için :)
Sonunda eve geldik kızlar fakat yorgunluktan mıdır psikolojik midir bilmiyorum agrılarım var.. belim agrıyo ve ara ara karnım kasılıyo.. nst de agrı cıktı doktorum güzel ara ara agrıların var dedi su kanama hareketlerde azalma olursa gel dedi. ama 4 kg bebek ben nasıl normal yapacagım bilmiyorum.
Kizlar hastanedeyim hala bebegim biraz buyuk cikti 4 kilo gorunuyo.. nasil dogcak bilmiyorum doktorum normal bekliyoruz son anda dusunuruz sezeryan diyor.. nst mizi begenmedi simdi tekrar cekincez bakalim
:)bende şimdi öyle diyorum canm iyiki gitmisim bitti gitti hersey şükür darisi sizin başınıza su gibi aksın bitsin hayirlisiylacanım öncelikle bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun.
ben dün sormuştum burdan, çoğunluk ağda yaptırdıktan sonra doğurmuş. bende karar verdim, perşembe ağda yaptırmaya. cuma günü kontrolüm var en azından doğurursam hastaneye zaten gitmiş olacağım.
doktorum da doğur zaten artık diyor. bakalım ne olavak. riske atıyorum
stres yapma, sıkıntılı bir durum olsa söyle mutlaka doktorun riske atmaz. 4 kilo doğuran çok fazla insan var. Çatı müsait olmasaydı bilgilendirirdi seni doktorun. Allah yardımcın olsun, umarım çok sıkıntı yaşamadan sağlığıyla alırsın meleğini kucağına.
Hadi hayırlı haberlerini ver canım, Rabbim yar ve yardimcin olsun
Amin canm insallahhhh allah hangisi hayırlısıyla onu nasıl etsin inan stres doğumu tetikliyorkızlar kafam bin parçaya bölündü sanki, dün kontrol için gittim nst ye girdim önce cihaz hemen sinyal vermeye başladı hemşireler geldi, sancıların başlamış hemen poliklinikteki doktora göster sonucunu dedi, kendi doktorumdan önce poliklinikteki doktor baktı hemen serum takılsın, ilk hamileliği sezeryan olan hastalardı nst de sancı istemediğimiz bir durum, erken doğum görünüyor demezmi, nst sancı serun, tekrar nst sancı yine serum, benim yanımda kimse yok annem adanada eşim nusaybinde görevli, evde 3,5 yaşında bir oğlum daha var ne yapacağımı bilemedim, yatış verdi ben kabul etmedim yatışı formları imzalayıp çıktım. bu sabah kendi doktoruma gittim sancılar önemsenecek derecede değil, 10 dakikada 3 defa olan ve karnının tamamını geren sancılar bizim için doğum belirtisidir, bendeki sancıların doğuma hazırlık olan yalancı kasılmalar olduğunu söyledi, önemli olan 37. haftayı doldurmak o nedenle nisandan sonra her an bebeği alabiliriz demezmi, bense olmaz 12 mayısta eşim anca döner görevden 12 mayıstan önce almayın dedim ama o kadar bekletemeyiz dedi. şimdi allaha dua ediyorum bebeğim babasının gelişini beklesin öyle dünyaya gelsin ama hayırlısı, rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Kizlar nstde sanci nasil belli oluyor benim bugune kadar hep 20lerdeydi dumduz çizgi, ,,,dun 60larda cikti ama yine dumduz çizgi ne demek oluyo sancim kasılmalar falan hic yok dr da normal diyp yolluyo
Kızlar beninm sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum saat 17 de nişanım geldi ne yapmam ben şimdi sancımda pek yok
Kızlar beninm sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum saat 17 de nişanım geldi ne yapmam ben şimdi sancımda pek yok
canım hiç telaş yapma ben doktoruma sordum 4100 - 4200 hatta 4.5 a kadar annenin yapısına göre normal yapıyoruz, önemli olan annenin durumu dedi. bir de tabi son haftalarda ölçümler yanılabiliyor bebek aşağı indiği için dedi... zaten doğum esnasında sorunlu bir durum görürsek hemen haber veriyoruz, gerekirse sezeryana dönüyoruz falan dedi... çok da rahattı bu konudaSonunda eve geldik kızlar fakat yorgunluktan mıdır psikolojik midir bilmiyorum agrılarım var.. belim agrıyo ve ara ara karnım kasılıyo.. nst de agrı cıktı doktorum güzel ara ara agrıların var dedi su kanama hareketlerde azalma olursa gel dedi. ama 4 kg bebek ben nasıl normal yapacagım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?