2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sonunda eve geldik kızlar fakat yorgunluktan mıdır psikolojik midir bilmiyorum agrılarım var.. belim agrıyo ve ara ara karnım kasılıyo.. nst de agrı cıktı doktorum güzel ara ara agrıların var dedi su kanama hareketlerde azalma olursa gel dedi. ama 4 kg bebek ben nasıl normal yapacagım bilmiyorum.

hmmm..popo ve sırt hala hep hissettğm yerde yani bariz bi inme yok henüz..çok şükür...hayırlısı olsun teşekkürler cvp için :)

canım mesela benim poposu ve sırtı göbek deliğimin sol üstündeydi ilk kafasının döndüğü zamanlar. şimdi göbek deliğimin sol altından sırtını ve poposunu yaslıyor. göbek deliğimin ve göğsümün üstüne de bir el kadar yer var. doktor bebek heran gelebilir diyor. o şekilde yani.

stres yapma, sıkıntılı bir durum olsa söyle mutlaka doktorun riske atmaz. 4 kilo doğuran çok fazla insan var. Çatı müsait olmasaydı bilgilendirirdi seni doktorun. Allah yardımcın olsun, umarım çok sıkıntı yaşamadan sağlığıyla alırsın meleğini kucağına.

:)bende şimdi öyle diyorum canm iyiki gitmisim bitti gitti hersey şükür darisi sizin başınıza su gibi aksın bitsin hayirlisiyla

kızlar sırtında sancı hisseden varmı acaba benmi anormalim
sanki sırtıma elektrik veriliyo gibi oluyorum sancı girip çıkıyo bi süre sonra geçiyo
bide ağda yapmak doğumu tetikliyo denmiş bikini bölgesinemi yoksa bacağa filan yapmakta tetikliyomu

Insallah canim da daha çatı muayenesi olmadim sancilari bekliyorlar birseyler yapmak icin bu da telaslandiriyor beni acikcasi

neff1316 canım nasılsın minik defnemiz nasıl.Bak ne buldum instagramda 26.haftada 760 gr doğan ikizler var sayfa adı mucize ikizlerin annesi.Kocaman olmuşlar maşallah onları görünce defnemiz geldi aklıma İnşallah oda bizim bebişlerin ablası olacak

Amin canm insallahhhh allah hangisi hayırlısıyla onu nasıl etsin inan stres doğumu tetikliyor

Kizlar nstde sanci nasil belli oluyor benim bugune kadar hep 20lerdeydi dumduz çizgi, ,,,dun 60larda cikti ama yine dumduz çizgi ne demek oluyo sancim kasılmalar falan hic yok dr da normal diyp yolluyo

Kızlar merhaba. Takıp edıyorum hep ama yazmaya cok fırsatım olmuyor. Yarın sabah sezeryanla doğumum olacak. Dualarınızı beklıyorum. Oğlum olacak ismi Yağız İnşlh hep,mizah şaşalım bebeklerimizi kucağımıza alırız

Kizlar nstde sanci nasil belli oluyor benim bugune kadar hep 20lerdeydi dumduz çizgi, ,,,dun 60larda cikti ama yine dumduz çizgi ne demek oluyo sancim kasılmalar falan hic yok dr da normal diyp yolluyo

Mesela yirmiden baslayip yavas yavas artiyo atiyorum 60 da durup geri yavas yavas dusuyo tepe gibi oluyo bu gercek sanci oluyomus bugun ogrendim benim uc kez cikti bi kez de 100 e kadar cikti zaten cikarken anliyosun karnin sertlesip kasiliyo

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

Kızlar beninm sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum saat 17 de nişanım geldi ne yapmam ben şimdi sancımda pek yok

bildigim kadariyla nisan geldikten bir kac saat sonra da baslayabilir dogum, bir kac gun sonra da.. yani bir haftaya kalmaz bebek gelecek insallah, ama su anda cok paniklemene gerek yok bence.
kendini dinlemeye calis. suyun gelirse ya da sancilarin 10 dk da bir olmaya baslarsa hastanenin yolunu tutarsin. sancilarini saymak icin telefonuna uygulama yukleyebilirsin su an zamanin varken.

bir avazda, rahatca dogumun olur insallah, allah kurtarsin!

canım hiç telaş yapma ben doktoruma sordum 4100 - 4200 hatta 4.5 a kadar annenin yapısına göre normal yapıyoruz, önemli olan annenin durumu dedi. bir de tabi son haftalarda ölçümler yanılabiliyor bebek aşağı indiği için dedi... zaten doğum esnasında sorunlu bir durum görürsek hemen haber veriyoruz, gerekirse sezeryana dönüyoruz falan dedi... çok da rahattı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…