- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.601
Miranda inan ki bilgilerin nefes egzersizlerin çok teşekkürler o kadar iç rahatlatiyosun ki ve bunları bilmen çok güzel ama bunları bilen biriyle arkadaş olmak daha güzelbildigim kadariyla nisan geldikten bir kac saat sonra da baslayabilir dogum, bir kac gun sonra da.. yani bir haftaya kalmaz bebek gelecek insallah, ama su anda cok paniklemene gerek yok bence.
kendini dinlemeye calis. suyun gelirse ya da sancilarin 10 dk da bir olmaya baslarsa hastanenin yolunu tutarsin. sancilarini saymak icin telefonuna uygulama yukleyebilirsin su an zamanin varken.
bir avazda, rahatca dogumun olur insallah, allah kurtarsin!
valla beklemedeyim şuan bakalım ne olacakbildigim kadariyla nisan geldikten bir kac saat sonra da baslayabilir dogum, bir kac gun sonra da.. yani bir haftaya kalmaz bebek gelecek insallah, ama su anda cok paniklemene gerek yok bence.
kendini dinlemeye calis. suyun gelirse ya da sancilarin 10 dk da bir olmaya baslarsa hastanenin yolunu tutarsin. sancilarini saymak icin telefonuna uygulama yukleyebilirsin su an zamanin varken.
valla beklemedeyim şuan bakalım ne olacakbildigim kadariyla nisan geldikten bir kac saat sonra da baslayabilir dogum, bir kac gun sonra da.. yani bir haftaya kalmaz bebek gelecek insallah, ama su anda cok paniklemene gerek yok bence.
Canım benim bu arada bi avazda kolay doğumun olsun yazabildigin zamanlarda bizi habersiz bırakma olur muKızlar beninm sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum saat 17 de nişanım geldi ne yapmam ben şimdi sancımda pek yok
normal çizgi ile tepe arası 50 nin üstündeyse dogum sancısı var demek, bagladıklarında sıfırlamamışlar demekki ama nst de esas bebeğin durumu inceleniyor, kalp atışlarının sanırım 2 defa 150 nin üzerine çıkıp inmesi gerekiyor...tıp bilgisi çok olanlar yanlışım varsa düzeltsin lütfenKizlar nstde sanci nasil belli oluyor benim bugune kadar hep 20lerdeydi dumduz çizgi, ,,,dun 60larda cikti ama yine dumduz çizgi ne demek oluyo sancim kasılmalar falan hic yok dr da normal diyp yolluyo
cnm şuan evdeyim sancı nasıl oluyor onuda bilmiyorum öyle bekliyorum yavrum cumadan sonra gelsin diye dua ediyorum annem cuma gelecek bebek hareket ediyor ama sancı yok herhaldeCanım benim bu arada bi avazda kolay doğumun olsun yazabildigin zamanlarda bizi habersiz bırakma olur mu
sancılarını takip et canım, başladı mı? ben nisan geldigi gun 14 saat sonra dogum yaptim ilk dogumda, sanirim 5 saat kadar sonra sancilarim baslamisti, hastanede epidural takildi hemen..valla beklemedeyim şuan bakalım ne olacak
sancım yok diycem ama tamda emin değilim bebek tekme atıyosancılarını takip et canım, başladı mı? ben nisan geldigi gun 14 saat sonra dogum yaptim ilk dogumda, sanirim 5 saat kadar sonra sancilarim baslamisti, hastanede epidural takildi hemen..
canım hiç telaş yapma ben doktoruma sordum 4100 - 4200 hatta 4.5 a kadar annenin yapısına göre normal yapıyoruz, önemli olan annenin durumu dedi. bir de tabi son haftalarda ölçümler yanılabiliyor bebek aşağı indiği için dedi... zaten doğum esnasında sorunlu bir durum görürsek hemen haber veriyoruz, gerekirse sezeryana dönüyoruz falan dedi... çok da rahattı bu konuda
sancılarını takip et canım, başladı mı? ben nisan geldigi gun 14 saat sonra dogum yaptim ilk dogumda, sanirim 5 saat kadar sonra sancilarim baslamisti, hastanede epidural takildi hemen..
kesinlikle hissediyosun tatlımmm hissetmemen içten bile değil allahım sen hayırlı doğumlar nasip et hepimize inşlhAslinda bisi sorcam ben.. nst de sanci gorunuyo ama ben onu normal karnimin kasilmasi olarak hissediyorum dogum sancisi arttiginda yani yaklastiginda agriyi hissediyoruz demi belirgin oluyo yani
midem çok kötü canm yanıyo sürekli gaviscon içiyorum artık fayda etmiyo odamelekper34 miden nasıl? Mide ağrısı sirta vururdu galiba. Yel girmiş de olabilir. Geçmiş olsun
Kızlar merhaba. Takıp edıyorum hep ama yazmaya cok fırsatım olmuyor. Yarın sabah sezeryanla doğumum olacak. Dualarınızı beklıyorum. Oğlum olacak ismi Yağızİnşlh hep,mizah şaşalım bebeklerimizi kucağımıza alırız
Miranda inan ki bilgilerin nefes egzersizlerin çok teşekkürler o kadar iç rahatlatiyosun ki ve bunları bilmen çok güzel ama bunları bilen biriyle arkadaş olmak daha güzelinan ki o yalancı sancilarda bile ise yaradi ve beni rahatlattı
Şimdi bi soru daha normal doğum için yaptıklarımizi ve doktorun dediklerini yazalım mi kızlar yuruyus comelip kalkma gibi
Canim bozma moralini. Kilodan dolayi kuvoze girmez. Ciger gelistirici igne 34. Haftaya kadar yapiliyor diye biliyorum ben. Solunumda skinti olmazsa kuvoze alinmaz canim insallah. İyi dusun iyi olsunSelam kızlar ya moralim çok bozuk kızımın suyu gittikçe azaliyor ve dr cuma günü yuksek ihtimalle alicam dedi ve kilosu geçen hafta cuma günü 2538 di... dr kilosu az dedi ve ciğerleri için iğne yapilacakmiyim dedim hayır ben uygun görmüyorum vs dedi. Kuveze girer midedim bilemem dedi... ya kafam bi dünya oldu ya
Canim defnem biraz enfeksiyonla ugrasiyor. Anne sutu kesildi bi sureligine. Antibiyotik tedavisine baslandi. Sadece serumla besleniyor. Dr cogu bebegin ozellikle kucuk olanlarin enfeksiyon kaptiklarini ve cogunlukla atlattiklarini soyledi. İnsallah defnemde atlaticak. Kilo alimi devam ediyor en buyuk tesellimiz. 1000 gr oldu suan.neff1316 canım nasılsın minik defnemiz nasıl.Bak ne buldum instagramda 26.haftada 760 gr doğan ikizler var sayfa adı mucize ikizlerin annesi.Kocaman olmuşlar maşallah onları görünce defnemiz geldi aklıma İnşallah oda bizim bebişlerin ablası olacak
Canim defnem biraz enfeksiyonla ugrasiyor. Anne sutu kesildi bi sureligine. Antibiyotik tedavisine baslandi. Sadece serumla besleniyor. Dr cogu bebegin ozellikle kucuk olanlarin enfeksiyon kaptiklarini ve cogunlukla atlattiklarini soyledi. İnsallah defnemde atlaticak. Kilo alimi devam ediyor en buyuk tesellimiz. 1000 gr oldu suan.
İnsallah defnemizinde buyudugu gunleri goruruz canim. Cok sagol sordugun icin
Kizlar bana yardimci olurmusunuz yurtdisinda yasiyorum ve yanimda esimden baska kimse yok kizim bir ultrosana gore 35+4 bir baska ultrosana gore 36+3 gunluk gozukuyor.bugun sanirsam nisanim geldi sanirsam diyorum cunku ilk hamileligim sabahtan beri hastalancakmisim gibi agrim vardi belim ayaklarim saat 16 gibide nisanim geldi napmaliyim sizce
Kizlar bana yardimci olurmusunuz yurtdisinda yasiyorum ve yanimda esimden baska kimse yok kizim bir ultrosana gore 35+4 bir baska ultrosana gore 36+3 gunluk gozukuyor.bugun sanirsam nisanim geldi sanirsam diyorum cunku ilk hamileligim sabahtan beri hastalancakmisim gibi agrim vardi belim ayaklarim saat 16 gibide nisanim geldi napmaliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?