2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnsallah cabuk atlatir canim. Normalde cok harekeytliyi simdi sanirim ilaclardan hep uyuyor.
İlk enfeksiyonu ogrendigimiz gun yani dun cok uzulmus korkmustuk. Aksam ziyaretimizde benim minnacik bedenli kucuk kizcem gozunu acti gulumsedi tekrar uyudu. Ne zaman onun icin uzulsem endiselensem hep kebdini hatirlatan ve bizi rahatlatan bi hareketi oldu defnemin.
Kucucuk bedeniyle bizi avutuyor hep. O yuzden cok guclu benim kizcem diyorum atlaticak herseyi insallah

neff1316 minnak defnemiz onuda atlatır böyle güçlü annesi varken .aynı şehirde yaşayıp tanışma imkanı mı olsaydı keşke:))
Ayni sehirde olmasakta sizin desteginiz oyle yakinki bana.
Uzuntumu sevincimi herseyimi sizle paylasinca rahatliyorum kendime kizima daha fazla guvenim geliyor.
Cunku bazi anlar cok zorlaniyuorum. Bide su aptal google fazla soru soruyuorum beni gereksiz strese sokuyor. Bi dahada bakmam zaten. Hersey Allah tan. Ben dua ile sabirla kizcemi bekliycem. Gun gelicek evimizde gulucukler sacicak Allahin izniyle. Sonra hep beraber bu gunleri tatli anilar olarak konusucaz. Bebislerimizin ek gida seruvenlerini konusucaz daha ilk emeklemelerini ilk adimlarini.. Daha cok uzun guzel bi yolumuz var

Kiyamam sana neffcim. Bu çektiğin cefalarin sefası sonradan gelir inşallah. Defne bebek buyur de en kısa zamanda annesine kavuşur. Sağlıkla sihhatle buyur inşallah Defne kızımız. Gönüllerimizin sultanı oldu o bizim. Yaş günlerini kutlayacağız birlikte daha. Okullu yapacağız çocuklarımızı. Hep olacak bunlar. Yavaş yavaş. Bak kilosunu görsün diye bekliyorduk şükür 1 kilo olmuş. Sırada 2 kilo olduğunu görmek var. Umutla sevgiyle bekliyoruz

Umarim seninde cok ama cok kolay bi dogumun olur ve sag saglim saglikli alirsin bebegini kucagina am dogurursam hemen yazicam sana soz
Ay evet ben de ilk başta çok sinir oluyordum niye ilgilenmiyorlar diye. Ama artık alıştım galiba. Kendi kendime araştirdim öğrendim herşeyi :)) arada özel kliniklere gidip girdim ultrasona. Hem oglusumu gördüm hem de resim çektirdim üç beş :))

Ama ben hiç paniklemiyorum doğum için. Olsa da ogluma kavuşsam artık diye gün sayıyorum.

Insallah hepimizin dogumlari su gibi, kolaycana, bir avazda dogururuz b

O günler yakındır canım merak etme kızın ve sen çok güclüsünüz. Dediğin gibi mesefaler ne kadar uzak olsada kalbimiz duamız hep yanında ....

Günaydınn bende bekliyorum bakalım yarın catı muayenen var figen hanımda hala özgür hanımdasın dimi cnm kac kilo oldu bebişin
Evet Can'ım özgür hanım sağılsın çok moral verdi bize , Bebek en perşembe 2800 olmuştu bu hafta 3 kg olmuştur normali bekliyoruz eğer sancım olmazsa suniden yana bakalım yarın ne diyecek

Cok çok sağol canım benim inan ki yardımın dokunuyor bu bilgiler içinde ayrıca teşekkürler

Günaydın kızlar, şuan boşlukta kalmış gibiyim, bugün dr randevumuz vardı, az önce hastaneden aradilar dr rahatsizlanmis cuma günü gelin dediler, oğlumu görecektim ben, kilosunu ogrenecektim, doğum tarihimiz belli olacaktı. Bi anda kalakaldim böyle. Neyse artık sağlık olsun, yinede iyiki aradilar ya 45 km yolu gidip geri dönmek zorunda kalsaydik, buna da şükür dimi, kendi kendimi teselli ediyim

neff1316 geçmiş olsun inşallah tez vakitte kuzumuz bunu da atlaticak ben eminim canım benim bak kilosu artıyor günden güne bi bakmışsın kucağında minik Defnemiz
Eltimin kızı 32 .haftada doğdu ve gelişimini bile tamamlamıştı o da hastaneden başka hastaneye sevk ettiler bi kuvoz dönemi ve bizim küçük kız hayata tutundu evet zor zamanlar geçirdiler ama şimdi öyle bi kizce ki gorme neffim yemek seçmez abisine ablalık yapar ve kendi yasitindan hiç geri kalmadı şimdi tek kavgamiz amcasını bolusemiyoruz bak sende defneyle babayı bolusemiycen o günleri de goruceksin o benim dicek

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

Canım öncelikle tebrik ederim, hamile olduğunu görünce çok sevindim,
senin nicki de erken hamilelik belirtilerinden hatırlıyorum, düşününce buldum ben de baya bir dönem o topiki günlük takip ettim.
Online olarak bir albüm sitesi var mı bilmiyorum, ama ben eski usul bi albüm aldım, her olayı ultrason resmini, veya bebeği ilgilendiren ne varsa fotoğrafçıdan baskı alıp o albüme koydum. Belki bi fikir verir sana da

Kizlar nstde sanci nasil belli oluyor benim bugune kadar hep 20lerdeydi dumduz çizgi, ,,,dun 60larda cikti ama yine dumduz çizgi ne demek oluyo sancim kasılmalar falan hic yok dr da normal diyp yolluyo

benden önce cevaplayan olmuştur mutlaka, tepe tepe oluyor sancılar, her 10 dakikada bir gibi mesela, düz düz ilerleyip tepe yapıyor, sonra tekrar düzeliyor. hatta değer yüksekse üstü kesik düz çizgi oluyor. sen o ara hissediyorsun zaten karnın bi sert gibi oluyor. Ağrı hissetmedim ben hiç, ama doğum başladığında ağrıyla birlikte oluyor mu onu bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun canım, şimdiye belki de kucağına almışsındır meleğini. Umarım sağlıklı bir bebek olur ve sen hemencik toparlayıp paşayı beslersin bol sütünle :)

Atlatır canım inşallah güvenimiz sonsuz kendi küçük yüreği kocamannn Defnemize.Atlatır herşeyin üstesinden gelir inşallah sen gönlünü ferah tut

Kızlar Dr dan geldik şimdi
34.hafta muayenesi
1 hafta önde çıktı ultrason
2.536 gr maşallah tosunuma
32.haftada 2.20 gr çıkmıştı oğlum
2 haftada 500 gr almış :)
Nst de normal çıktı
Suyu kan dolaşımı...her şey yolunda
Sezaryen tarihimiz netleşti
27 mayis
Artık geri sayım başladı
Doğum yapan bütün arkadaslara gebelere bebislere kocamaaann sevgiler
NicksizYumurta sana da ayrıca hayırlı olsun cnm
Geçmişi okuyamadim
Daha kim doğum yaptıysa Rabbim hayırlı etsin
Hepimizin yardımcısı olsun
Kuvezdeki bebisler de bir an önce sağlıkla evlerinde bebislere kavussun inşallah
neff1316 nasıl oldun cnm Defne nası
S sevim1991 sen nasılsın
Unuttuğum kim varsa Özür
Nice zaman oldu giremedim..
Çocuğun ve benim eksiklerimiz bitti gibi
Dolap alıncak sadece
N11 den bi dolu siparis verdim hallettim nerdeyse her şeyi
Alt açma bezi (hem bebeğe hem bana ameliyat sonrası icin)
Biberon
Lactamil&humana (anne sütü icin)
Mesane Pedi
Üni baby saf pamuk ve sudan Yenidoğan ıslak mendil
Hastane çıkisi (2 adet)
...
....
Yaz yaz bitmicek sanırım

Günaydın güzel yoldaşlarım
Ne az kaldı vuslata. Bizim şafak 7
Hem heyecan hem korkular sardı beni. Spinal sezeryan olacağım inşallah.
Bu arada kayınvalidemler geldi saolsunlar ama benim için hiç iyi olmadı. Son zamanlarımda evde hep bir kalabalık curcuna hengame çokta istediğim bişey değildi açıkcası. Burayada çok sık gelemiyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Herkesler iyidir inşallah. Bebişler gelmeye başladımı
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…