- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.641
İnsallah cabuk atlatir canim. Normalde cok harekeytliyi simdi sanirim ilaclardan hep uyuyor.neffcim gecmis olsun canim. insallah defne bebek hemen atlatacak enfeksiyonu. ilaclari yarasin kucuk kuzumuza...
demek 1 kg oldu Defne bebek.. cok cok buyusun insallah, tombiscik olsun, yanaklari al al olsun annesi.
kac gundur aklimdasiniz, yazmak istiyorum ama yazamiyorum. durumunuz nedir bilmedigimiz icin, her gun insallah neff yazmistir bize diye giriyorum. ama hep kalbimizdesiniz!
Ayni sehirde olmasakta sizin desteginiz oyle yakinki bana.neff1316 minnak defnemiz onuda atlatır böyle güçlü annesi varken .aynı şehirde yaşayıp tanışma imkanı mı olsaydı keşke:))
Kiyamam sana neffcim. Bu çektiğin cefalarin sefası sonradan gelir inşallah. Defne bebek buyur de en kısa zamanda annesine kavuşur. Sağlıkla sihhatle buyur inşallah Defne kızımız. Gönüllerimizin sultanı oldu o bizim. Yaş günlerini kutlayacağız birlikte daha. Okullu yapacağız çocuklarımızı. Hep olacak bunlar. Yavaş yavaş. Bak kilosunu görsün diye bekliyorduk şükür 1 kilo olmuş. Sırada 2 kilo olduğunu görmek var. Umutla sevgiyle bekliyoruzİnsallah cabuk atlatir canim. Normalde cok harekeytliyi simdi sanirim ilaclardan hep uyuyor.
İlk enfeksiyonu ogrendigimiz gun yani dun cok uzulmus korkmustuk. Aksam ziyaretimizde benim minnacik bedenli kucuk kizcem gozunu acti gulumsedi tekrar uyudu. Ne zaman onun icin uzulsem endiselensem hep kebdini hatirlatan ve bizi rahatlatan bi hareketi oldu defnemin.
Kucucuk bedeniyle bizi avutuyor hep. O yuzden cok guclu benim kizcem diyorum atlaticak herseyi insallah
Evet bende cok okudum ama ona kavusmaya yaklastikca insan daha panik oluyo simdi annemin tabagimda kalan son parcayi bile neden zorla yedirdigini anlar gibiyim valla ben turkiyedeki sisteme bakinca burda cok allaha emanet cocuk doguruyormusuz gibi hissediyorum ben norvecte yasiyorum bu arada
Ay evet ben de ilk başta çok sinir oluyordum niye ilgilenmiyorlar diye. Ama artık alıştım galiba. Kendi kendime araştirdim öğrendim herşeyi :)) arada özel kliniklere gidip girdim ultrasona. Hem oglusumu gördüm hem de resim çektirdim üç beş :))Umarim seninde cok ama cok kolay bi dogumun olur ve sag saglim saglikli alirsin bebegini kucagina am dogurursam hemen yazicam sana soz
Ben contracker diye bir uygulama indirdim Android telefonuma.Nasıl bir uygulama bu ismini söyleyebilir misiniz rica etsem?
Bilmiyorum ki hayatım. Yuruyuslerini azalt belki daha çok durur içerde. Ama o geleceği zaman gelir. Beklemez :)Sanirsam dinlenerrk biraz daha gununu uzatabilirim degilmi??
Ayni sehirde olmasakta sizin desteginiz oyle yakinki bana.
Uzuntumu sevincimi herseyimi sizle paylasinca rahatliyorum kendime kizima daha fazla guvenim geliyor.
Cunku bazi anlar cok zorlaniyuorum. Bide su aptal google fazla soru soruyuorum beni gereksiz strese sokuyor. Bi dahada bakmam zaten. Hersey Allah tan. Ben dua ile sabirla kizcemi bekliycem. Gun gelicek evimizde gulucukler sacicak Allahin izniyle. Sonra hep beraber bu gunleri tatli anilar olarak konusucaz. Bebislerimizin ek gida seruvenlerini konusucaz daha ilk emeklemelerini ilk adimlarini.. Daha cok uzun guzel bi yolumuz var
Teşekkürler tatlımBende yuklu birtane contraction timer adinda oldukca kolay bunu kullanabilirsin canim
Evet Can'ım özgür hanım sağılsın çok moral verdi bize , Bebek en perşembe 2800 olmuştu bu hafta 3 kg olmuştur normali bekliyoruz eğer sancım olmazsa suniden yana bakalım yarın ne diyecekGünaydınn bende bekliyorum bakalım yarın catı muayenen var figen hanımda hala özgür hanımdasın dimi cnm kac kilo oldu bebişin
Cok çok sağol canım benim inan ki yardımın dokunuyor bu bilgiler içinde ayrıca teşekkürlercanim benim, elimden bir sey geliyor da yardimci oluyorsam ne mutlu bana.
bu arada dogumu tetikleyen bir kac sey var bildigim ama bunlari yapmadan once lutfen benim sozume guvenmeyin sadece. doktorunuza da danisin. cunku ne de olsa ben ilk defa anne olacagim ve okuduklarimin dogru oldugunu dusunsem de her hamilelikte farkli tepkiler yaratabilir. ve ben kimseyi ya da bebegini tehlikeye atmak istemem...
1. korunmasiz iliski. eslerimizin spermleri bizim serviksimizin acilmasini sagladigi icin dogumu baslatabiliyormus.
2. papatya cayi da oksitosin gorevi goruyor ve dogumu hizlandiriyor. sadece papatya olup karisik olmamasina dikkat etmek lazim.
3. maydonoz, dereotu, nane gibi bitkiler adet sancisina yardimci oldugu gibi kasilmalara, sancilarin artmasina ve doguma yardimci oluyor.
4. sirta ve bele yapilan masajlar dogumu hizlandiriyormus. ayni sekilde ayak bilegimizdeki cikintiya yapilan masaj da. bunun tam olarak medikal nedenini bilmiyorum ama ben masaja gittigimde masoz buralara kesinlikle dokunmadi.
5. acili ve baharatli yemekler.
6. yercekimi - yuruyus ya da pilates topunun ustunde durma, squat hareketleri.
7. goguslere yapilan masaj da yardimci oluyormus doguma.
arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Kızlar beninm sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum saat 17 de nişanım geldi ne yapmam ben şimdi sancımda pek yok
Kizlar nstde sanci nasil belli oluyor benim bugune kadar hep 20lerdeydi dumduz çizgi, ,,,dun 60larda cikti ama yine dumduz çizgi ne demek oluyo sancim kasılmalar falan hic yok dr da normal diyp yolluyo
Kızlar merhaba. Takıp edıyorum hep ama yazmaya cok fırsatım olmuyor. Yarın sabah sezeryanla doğumum olacak. Dualarınızı beklıyorum. Oğlum olacak ismi Yağızİnşlh hep,mizah şaşalım bebeklerimizi kucağımıza alırız
Atlatır canım inşallah güvenimiz sonsuz kendi küçük yüreği kocamannn Defnemize.Atlatır herşeyin üstesinden gelir inşallah sen gönlünü ferah tutCanim defnem biraz enfeksiyonla ugrasiyor. Anne sutu kesildi bi sureligine. Antibiyotik tedavisine baslandi. Sadece serumla besleniyor. Dr cogu bebegin ozellikle kucuk olanlarin enfeksiyon kaptiklarini ve cogunlukla atlattiklarini soyledi. İnsallah defnemde atlaticak. Kilo alimi devam ediyor en buyuk tesellimiz. 1000 gr oldu suan.
İnsallah defnemizinde buyudugu gunleri goruruz canim. Cok sagol sordugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?