2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
tamam cnm ck tesekur ederım aslında ben gun be gun hamılelık dıye bır kıtap aldım hafta hafta bılgı verıyor sana ve boş alanlarda vr verdıgı bılgıler yanında oraya ultrason resımlerı yapıştıcmda yınede dedım frklı seyler vrmı dye sormustum

Lorenaa cim nasilsin, nerelerdesin? haber alamadik senden. bebis yakinda gelecekti sanki. yoksa geldi mi?
Mirandamm geldim geldim tatlımm Bebişte haftaya geliyor teyzesi inşallah. Sorma ya kayınvalidemler bizde. Çok yoğun ve sıkıcı günler. Birde ben birçok hazırlığı sonlara bırakmışım
Onlarla uğraşıyoruz. He tabi 20 gündür ağrıyan ama tedavisini doğum sonrasına bırakmak zorunda olduğumuz diş ağrısında anlatmadan geçmeyeyim
Çok zor geceler geçiriyorum ama az daha sabredeyim bakalım...
Sen nasılsın canım. Devin bey nasıllar. Ay ne az kaldı kavuşmalara Çok heyecanlıyım Mirandammm

İnsallah mirandacm.
Simdiki beklentim 1800 lere ulasmasi cunku o kiloada emzirme denemeleri basliyor
İlk o zaman kucagima aabilicem kizcemi. 800 gr kaldi cok degil insalah cabucak alir minnagim

Boyle oluncada insan icerliyor yahu kendini ona gore hazirliyor kendini. Neyse iki gun bari cok degil

Ayy canim agzindan bal akiyor.
Valla bizim kiz simdiden babaci sanki. Onun sesine daha cok tepki veriyor hep.
Bakalim bugun gittigimde nasil gorucem minnagimi.

Atlatır canım inşallah güvenimiz sonsuz kendi küçük yüreği kocamannn Defnemize.Atlatır herşeyin üstesinden gelir inşallah sen gönlünü ferah tut
İnsallah atlatir canimm. Bazen cok endiseleniyorum birakiop gelmek cok zor oluyor. Ama onun iyiligi icin hersey. Zaten orda suan benden iyi bakiyorlsr ona. Hemsirelerde cok sevgi dolu kizlar belli severek yapiyorlasr isini

Ay gun belli olunca heyecan daha bir artiyor.
İkizler bebesi olucak oglusun.
Bizim kizda normal tarihine gore ikizlerdi ama acelesi vardi iste
Hazirliklarida bitirmissin canim bi beklemesi kalmis artik.
Defnem iyi olucak canim birazcik enfeksiyonla ugrasiyor ptesiden beri insalalh cok surmeden atlarticak. Kilo alimi devam ediyor en buyuk tesellimiz 1000 gr i gorduk

Canim son hafta. Hadi bisey kalmadi.
Kv ler erken gelmicekti sanki niye oyle yaptilar ki. Cok kalmasalar bari
Kizcende baya skinti yapmislardi sanki sana.
Arada ugra canim haberrsiz birakma bizi

Ay canim bide dis agrisiyla ugrasiyordun dimi. Allah kolaylik versin canim.

neff1316 vay seni şişko kızz formuna dikkat ediyo annesi yaz geldi bikini giyincek o kılolar nereye saklanıcak maşşlh meleğe bundan sonra atlatır inşşlh koştuğu günleri abisiyle kavga ettiği günleri de görürsün inşşlh evi dağıtsın hepte gör sen kız cocuklarına babada bişe diyemiyoo nazlılar mağlumm

Bencede canım okadar yolu git gel mahvolurdun senin içinde ii olmuş hem surda cumaya ne kaldıki az daha sabır bende yarın görmeye gidicem aslan parcasını doğum hakkında konuşucaz bakalım ne diycek dr bendede heyecan cok fazla
maşallh kılosu vs herşeyi yerinde sağlıklı doğumlar inşlh

benim kv ucak biletini aldırttı vala bende kalabalık istemiyorum helede yatılı misafir yaz geldi diye yastık yorgan ne varsa kaldırdım şimdi evi topladım bisürü yatılı gelicek insan var napıcam bilmiyorum ne kadar doğum yapmış hasta rahatsız da olsan evin işi bana bakıyo olucak bide eltimin çocuğu hiç ayrılmaz dibinden onunda alıp gelicek kesin düşündükçe sinir oluyorum bide 2. Doğumum zaten tecrübesiz değilimki hem kendi annemde gelicek annemle bile konuştum en az 1 hafta kal bnle diye lohusa psikolojısı takıyorum bn herşeye zaten bakalım ne olucak inşşalh tahmınımden daha gzel gecer

Spinal sezaryen olan / olacak arkadaşlar nasil sakin kaldiniz ya? Dudaklarim hep uçuk doldu ya sıkıntı stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…