- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.661
tamam cnm ck tesekur ederım aslında ben gun be gun hamılelık dıye bır kıtap aldım hafta hafta bılgı verıyor sana ve boş alanlarda vr verdıgı bılgıler yanında oraya ultrason resımlerı yapıştıcmda yınede dedım frklı seyler vrmı dye sormustumCanım öncelikle tebrik ederim, hamile olduğunu görünce çok sevindim,
senin nicki de erken hamilelik belirtilerinden hatırlıyorum, düşününce buldumben de baya bir dönem o topiki günlük takip ettim.
Online olarak bir albüm sitesi var mı bilmiyorum, ama ben eski usul bi albüm aldım, her olayı ultrason resmini, veya bebeği ilgilendiren ne varsa fotoğrafçıdan baskı alıp o albüme koydum. Belki bi fikir verir sana da
Mirandamm geldim geldim tatlımmLorenaa cim nasilsin, nerelerdesin? haber alamadik senden. bebis yakinda gelecekti sanki. yoksa geldi mi?
İnsallah mirandacm.Kiyamam sana neffcim. Bu çektiğin cefalarin sefası sonradan gelir inşallah. Defne bebek buyur de en kısa zamanda annesine kavuşur. Sağlıkla sihhatle buyur inşallah Defne kızımız. Gönüllerimizin sultanı oldu o bizim. Yaş günlerini kutlayacağız birlikte daha. Okullu yapacağız çocuklarımızı. Hep olacak bunlar. Yavaş yavaş. Bak kilosunu görsün diye bekliyorduk şükür 1 kilo olmuş. Sırada 2 kilo olduğunu görmek var. Umutla sevgiyle bekliyoruz
Canimmneff1316 inşallah csnim inşallah niyeyse her yazdığını. Okuduğumda tüylerin diken diken oluyor
Biliyorum canimO günler yakındır canım merak etme kızın ve sen çok güclüsünüz. Dediğin gibi mesefaler ne kadar uzak olsada kalbimiz duamız hep yanında ....
Boyle oluncada insan icerliyor yahu kendini ona gore hazirliyor kendini. Neyse iki gun bari cok degilGünaydın kızlar, şuan boşlukta kalmış gibiyim, bugün dr randevumuz vardı, az önce hastaneden aradilar dr rahatsizlanmis cuma günü gelin dediler, oğlumu görecektim ben, kilosunu ogrenecektim, doğum tarihimiz belli olacaktı. Bi anda kalakaldim böyle. Neyse artık sağlık olsun, yinede iyiki aradilar ya 45 km yolu gidip geri dönmek zorunda kalsaydik, buna da şükür dimi, kendi kendimi teselli ediyim
Ayy canim agzindan bal akiyor.neff1316 geçmiş olsun inşallah tez vakitte kuzumuz bunu da atlaticak ben eminim canım benim bak kilosu artıyor günden güne bi bakmışsın kucağında minik Defnemiz
Eltimin kızı 32 .haftada doğdu ve gelişimini bile tamamlamıştı o da hastaneden başka hastaneye sevk ettiler bi kuvoz dönemi ve bizim küçük kız hayata tutundu evet zor zamanlar geçirdiler ama şimdi öyle bi kizce ki gorme neffim yemek seçmez abisine ablalık yapar ve kendi yasitindan hiç geri kalmadı şimdi tek kavgamiz amcasını bolusemiyoruz bak sende defneyle babayı bolusemiycen o günleri de goruceksin o benim dicek
Ay evet ben de ilk başta çok sinir oluyordum niye ilgilenmiyorlar diye. Ama artık alıştım galiba. Kendi kendime araştirdim öğrendim herşeyi :)) arada özel kliniklere gidip girdim ultrasona. Hem oglusumu gördüm hem de resim çektirdim üç beş :))
Ama ben hiç paniklemiyorum doğum için. Olsa da ogluma kavuşsam artık diye gün sayıyorum.
Insallah hepimizin dogumlari su gibi, kolaycana, bir avazda dogururuz b[/QUOTE
Valla bende okuya okuya teknik olmasada bir dogum doktoru kdar bilgilendim artik ama insan kendinde yasayinca bi degisik oluyo terzi kendi sokugunu dikemez hesabi mesela nisan dun gece bida geldi digerine gore azdi ama olsun bakalim daha kac kere gelcek ama gorunuse gore ben dogurmam bugun ondan senden ultrason cdvabi bekliyorum
İnsallah atlatir canimm. Bazen cok endiseleniyorum birakiop gelmek cok zor oluyor. Ama onun iyiligi icin hersey. Zaten orda suan benden iyi bakiyorlsr ona. Hemsirelerde cok sevgi dolu kizlar belli severek yapiyorlasr isiniAtlatır canım inşallah güvenimiz sonsuz kendi küçük yüreği kocamannn Defnemize.Atlatır herşeyin üstesinden gelir inşallah sen gönlünü ferah tut
Ay gun belli olunca heyecan daha bir artiyor.Kızlar Dr dan geldik şimdi
34.hafta muayenesi
1 hafta önde çıktı ultrason
2.536 gr maşallah tosunuma
32.haftada 2.20 gr çıkmıştı oğlum
2 haftada 500 gr almış :)
Nst de normal çıktı
Suyu kan dolaşımı...her şey yolunda
Sezaryen tarihimiz netleşti
27 mayis
Artık geri sayım başladı
Doğum yapan bütün arkadaslara gebelere bebislere kocamaaann sevgiler
@NicksizYumurta sana da ayrıca hayırlı olsun cnm
Geçmişi okuyamadim
Daha kim doğum yaptıysa Rabbim hayırlı etsin
Hepimizin yardımcısı olsun
Kuvezdeki bebisler de bir an önce sağlıkla evlerinde bebislere kavussun inşallah
neff1316 nasıl oldun cnm Defne nası
S sevim1991 sen nasılsın
Unuttuğum kim varsa Özür
Nice zaman oldu giremedim..
Çocuğun ve benim eksiklerimiz bitti gibi
Dolap alıncak sadece
N11 den bi dolu siparis verdim hallettim nerdeyse her şeyi
Alt açma bezi (hem bebeğe hem bana ameliyat sonrası icin)
Biberon
Lactamil&humana (anne sütü icin)
Mesane Pedi
Üni baby saf pamuk ve sudan Yenidoğan ıslak mendil
Hastane çıkisi (2 adet)
...
....
Yaz yaz bitmicek sanırım
Canim son hafta. Hadi bisey kalmadi.Günaydın güzel yoldaşlarım
Ne az kaldı vuslata. Bizim şafak 7
Hem heyecan hem korkular sardı beni. Spinal sezeryan olacağım inşallah.
Bu arada kayınvalidemler geldi saolsunlar ama benim için hiç iyi olmadı. Son zamanlarımda evde hep bir kalabalık curcuna hengame çokta istediğim bişey değildi açıkcası. Burayada çok sık gelemiyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Herkesler iyidir inşallah. Bebişler gelmeye başladımı
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize
Ay canim bide dis agrisiyla ugrasiyordun dimi. Allah kolaylik versin canim.Mirandamm geldim geldim tatlımmBebişte haftaya geliyor teyzesi inşallah. Sorma ya kayınvalidemler bizde. Çok yoğun ve sıkıcı günler. Birde ben birçok hazırlığı sonlara bırakmışım
Onlarla uğraşıyoruz. He tabi 20 gündür ağrıyan ama tedavisini doğum sonrasına bırakmak zorunda olduğumuz diş ağrısında anlatmadan geçmeyeyim
Çok zor geceler geçiriyorum ama az daha sabredeyim bakalım...
Sen nasılsın canım. Devin bey nasıllar. Ay ne az kaldı kavuşmalaraÇok heyecanlıyım Mirandammm
Bencede canım okadar yolu git gel mahvolurdun senin içinde ii olmuş hem surda cumaya ne kaldıki az daha sabır bende yarın görmeye gidicem aslan parcasını doğum hakkında konuşucaz bakalım ne diycek dr bendede heyecan cok fazlaGünaydın kızlar, şuan boşlukta kalmış gibiyim, bugün dr randevumuz vardı, az önce hastaneden aradilar dr rahatsizlanmis cuma günü gelin dediler, oğlumu görecektim ben, kilosunu ogrenecektim, doğum tarihimiz belli olacaktı. Bi anda kalakaldim böyle. Neyse artık sağlık olsun, yinede iyiki aradilar ya 45 km yolu gidip geri dönmek zorunda kalsaydik, buna da şükür dimi, kendi kendimi teselli ediyim
maşallh kılosu vs herşeyi yerinde sağlıklı doğumlar inşlhKızlar Dr dan geldik şimdi
34.hafta muayenesi
1 hafta önde çıktı ultrason
2.536 gr maşallah tosunuma
32.haftada 2.20 gr çıkmıştı oğlum
2 haftada 500 gr almış :)
Nst de normal çıktı
Suyu kan dolaşımı...her şey yolunda
Sezaryen tarihimiz netleşti
27 mayis
Artık geri sayım başladı
Doğum yapan bütün arkadaslara gebelere bebislere kocamaaann sevgiler
@NicksizYumurta sana da ayrıca hayırlı olsun cnm
Geçmişi okuyamadim
Daha kim doğum yaptıysa Rabbim hayırlı etsin
Hepimizin yardımcısı olsun
Kuvezdeki bebisler de bir an önce sağlıkla evlerinde bebislere kavussun inşallah
neff1316 nasıl oldun cnm Defne nası
S sevim1991 sen nasılsın
Unuttuğum kim varsa Özür
Nice zaman oldu giremedim..
Çocuğun ve benim eksiklerimiz bitti gibi
Dolap alıncak sadece
N11 den bi dolu siparis verdim hallettim nerdeyse her şeyi
Alt açma bezi (hem bebeğe hem bana ameliyat sonrası icin)
Biberon
Lactamil&humana (anne sütü icin)
Mesane Pedi
Üni baby saf pamuk ve sudan Yenidoğan ıslak mendil
Hastane çıkisi (2 adet)
...
....
Yaz yaz bitmicek sanırım
benim kv ucak biletini aldırttı vala bende kalabalık istemiyorum helede yatılı misafir yaz geldi diye yastık yorgan ne varsa kaldırdım şimdi evi topladım bisürü yatılı gelicek insan var napıcam bilmiyorum ne kadar doğum yapmış hasta rahatsız da olsan evin işi bana bakıyo olucak bide eltimin çocuğu hiç ayrılmaz dibinden onunda alıp gelicek kesin düşündükçe sinir oluyorum bide 2. Doğumum zaten tecrübesiz değilimki hem kendi annemde gelicek annemle bile konuştum en az 1 hafta kal bnle diye lohusa psikolojısı takıyorum bn herşeye zaten bakalım ne olucak inşşalh tahmınımden daha gzel gecerGünaydın güzel yoldaşlarım
Ne az kaldı vuslata. Bizim şafak 7
Hem heyecan hem korkular sardı beni. Spinal sezeryan olacağım inşallah.
Bu arada kayınvalidemler geldi saolsunlar ama benim için hiç iyi olmadı. Son zamanlarımda evde hep bir kalabalık curcuna hengame çokta istediğim bişey değildi açıkcası. Burayada çok sık gelemiyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Herkesler iyidir inşallah. Bebişler gelmeye başladımı
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize
yaa ne gzel bi düşünce bende doğurunca hazıran annelerine yapıyım bu jestiNisan anneleri olarak biz atlattik darisi size :) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?