- 29 Ağustos 2015
- 539
- 936
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.681
bosa stres yapiyorsn bende spinal oldum cok rahatti bebek nasil dogdu anlamadm bile 15 dk surduSpinal sezaryen olan / olacak arkadaşlar nasil sakin kaldiniz ya? Dudaklarim hep uçuk doldu ya sıkıntı stresten
Benim doğum tarihimde size yakın... Bugun doktora gittim... Ultrasona, nst ye girdim. Kilosunu 2.900 dedi. Sancı falan yok ama. Dönmus. Kafasını da bastırıyor dedi doktor. Her an gelebilir dedi. Her hafta gitcekmisiz.canaim ben de yurt disindayim ve benim de sana benzer bir hikayem var. oglumun bobrekleri buyuk oldugu icin ben daha cok girdim herhalde ultrasona ama ilk verilen tarih 30 mayis ikincisi ise 26 mayis. seninle tarihlerimiz yakin demek ki. ama uzulme hic bebeklerimiz yeterince buyudu. belki kilosu biraz az olur ama kendi kendilerine nefes alip verebilirler ve buyuk ihtimal kuveze de girmezler.
benim yarin ultrasonum var, sen o zamana kadar dogum yapmazsan, yazarim sana bebegim kac kg. seninki de ona yaklasik olur herhalde.
bir de benim burada doktor mezurayla olcuyor rahmimi. haftasina uyumlu oluyormus. mesela benim 34 haftalikken rahmim de 34 cm cikmisti. sana da bu sekilde bilgi verdiler mi hic?
Insallah canim ya ya hissedrsem falan diye gereksiz düşüncelere kapiliyorumbosa stres yapiyorsn bende spinal oldum cok rahatti bebek nasil dogdu anlamadm bile 15 dk surdu
benden önce cevaplayan olmuştur mutlaka, tepe tepe oluyor sancılar, her 10 dakikada bir gibi mesela, düz düz ilerleyip tepe yapıyor, sonra tekrar düzeliyor. hatta değer yüksekse üstü kesik düz çizgi oluyor. sen o ara hissediyorsun zaten karnın bi sert gibi oluyor. Ağrı hissetmedim ben hiç, ama doğum başladığında ağrıyla birlikte oluyor mu onu bilmiyorum.
Hrhehe dogru kizcem yaza hazirlik yapiyor formunu koruyorneff1316 vay seni şişko kızz formuna dikkat ediyo annesi yaz geldi bikini giyincek o kılolar nereye saklanıcak maşşlh meleğe bundan sonra atlatır inşşlh koştuğu günleri abisiyle kavga ettiği günleri de görürsün inşşlh evi dağıtsın hepte gör sen kız cocuklarına babada bişe diyemiyoo nazlılar mağlumm
Merhabalar spinal de igneyi belden mi yapıyorlar tavsiye eder misiniz sonrasında rahatsız olma ihtimali var mı acababosa stres yapiyorsn bende spinal oldum cok rahatti bebek nasil dogdu anlamadm bile 15 dk surdu
Bende cok korkuyordum. Birde ameliyathanede cocuk dr unun gelkmesini bekledim yarim saatten fazla. Ama sonuc olarak bisey hissetmiyceksin ve bebegini gorebilceksin. Guzel seyker dusun cabucak olup biticek.Spinal sezaryen olan / olacak arkadaşlar nasil sakin kaldiniz ya? Dudaklarim hep uçuk doldu ya sıkıntı stresten
Canim buyk olasilikla nisan gelmis. Dogum bugunde baslayabilir bikac gun sonrada. Gece ozellikle takip et sancilarin bslayabilir.Kizlar merhaba acil bi sorum olucak,39+1deyim acaba nisanim mi geldi bilmiyorum, hic agrim sizim yok ama peceteyle silerken pihti seklinde kan gordum ama cok az ,nisan gelince nasil geliyor,kac gun sonra dogum olur?cevaplar icin simdiden tesekkurler..
Canim bende her seferinde soruyorum dr a. Oda hep ayni cevabi veriyor banaanne karninda gelisememe sebebi bulunamayabilirmis. Suandaki amac hayatta kalabilmesi. Kendi beslenip nefes alabilmesi. Gelisim geriligi bitaz daha buyuyunce arastirilcakmius yani 1-2 yaslarinda bunla ilgili sonuc alabilirmisiz. Bu tarz bebekler yasitlarina yakalayamiyormus genelde. Ekstra bi rahatsizliugi var mi bilinmiyor suan yok gibi ama belli degil canim. Hep ayni duayi edfiyorum insallah benden kaynakli sebeplerle buyuyememistir. İnsallah onda genetik bi bozukluk sorun yoktur.
Haftasdina gorede aslinda premature 34 haftalik dogdugu icin. Ama kilosuna gore gelisimi hareketliligi ictigi sut miktari bile daha iyi. Mesela emme refleksi gelismis emmek istiyor surekli. En biuyuk avantajimiz zaten iyi bi haftada dogmasi. Kucuk ama buyuk kizcem
Selam kizlar herkese mutlu gunler dogum yapanlarin gozu aydin rabbim saglikli uzun omurler versin dogum yapicaklarada kolauly dogumlar olsun insallah
sirt kismdan belden biraz yukarisndn yaptilar kola vurulan igne kadar hatta daha hafif hisettm bn sonrasi zaten aninda uyusuyor belden asagi ameliyattn sonra 3 saat sonra yavastn aciliyr uyusukklkMerhabalar spinal de igneyi belden mi yapıyorlar tavsiye eder misiniz sonrasında rahatsız olma ihtimali var mı acaba
Benim doğum tarihimde size yakın... Bugun doktora gittim... Ultrasona, nst ye girdim. Kilosunu 2.900 dedi. Sancı falan yok ama. Dönmus. Kafasını da bastırıyor dedi doktor. Her an gelebilir dedi. Her hafta gitcekmisiz.
Boyle oluncada insan icerliyor yahu kendini ona gore hazirliyor kendini. Neyse iki gun bari cok degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?