2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim doğum tarihimde size yakın... Bugun doktora gittim... Ultrasona, nst ye girdim. Kilosunu 2.900 dedi. Sancı falan yok ama. Dönmus. Kafasını da bastırıyor dedi doktor. Her an gelebilir dedi. Her hafta gitcekmisiz.

1 aydir istanbula Annemin yanına geldim. Kocişi Balıkesir de biraktim. Oglusla ananenin evinde bol bol yatiyoz.esenler Medipol e gidiyoruz. Orda dogum yapicam.Medipol de doğum yapan yada orası hakkında bilgisi olan var mı. Doğum ve doğum sonrası ile ilgili.

Slm arkadaşlar 2 sabahtir atletimin gogus bolumunde sari Nohut buyuklugumde leke var. Sut mu geliyor noluyor anlamadim var mi bnm giib olan. Daha cantam hazir değil

Kizlar merhaba acil bi sorum olucak,39+1deyim acaba nisanim mi geldi bilmiyorum, hic agrim sizim yok ama peceteyle silerken pihti seklinde kan gordum ama cok az ,nisan gelince nasil geliyor,kac gun sonra dogum olur?cevaplar icin simdiden tesekkurler..

Sağol canim cevabın için benim hep düz çizgi bakalım yarın yine var nst

merhaba kızlar, bugün benim kasıklarım ağrıyor en son 31 haftalıkken olmuştu korkmuştum karnım aşırı sert bir de

Hrhehe dogru kizcem yaza hazirlik yapiyor formunu koruyor
Minnak ya evin kiymetlisi nazlisi olucak gibi birazda fazla simarigi

Spinal sezaryen olan / olacak arkadaşlar nasil sakin kaldiniz ya? Dudaklarim hep uçuk doldu ya sıkıntı stresten
Bende cok korkuyordum. Birde ameliyathanede cocuk dr unun gelkmesini bekledim yarim saatten fazla. Ama sonuc olarak bisey hissetmiyceksin ve bebegini gorebilceksin. Guzel seyker dusun cabucak olup biticek.

Canim buyk olasilikla nisan gelmis. Dogum bugunde baslayabilir bikac gun sonrada. Gece ozellikle takip et sancilarin bslayabilir.

Merhaba güzel hamişler ❤ Artık sona, daha doğrusu yeni bir baslangica yaklastik Allah im hepimize sağlıkl bebişler ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤ Bebeğimin yatakodamızdaki köşesinden ve hamilelik cekimlerimizden sizlere de fikir olması açısından paylasımda bulunmak istedim

Eklentiler

• 20160419_165902-01.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 122

Canim hic sanmıyorum anneden ya da babadan kaynakli olmasini ben.. ve gerçekten ben buna inaniyorum defne buyuyecek ve citi piti bi genc kiz olacak herseyi de normal olacak. .

Bak sana bi ornek vereyim down sendromlu bi bebek biliyorum o kadar guzel akilli ki kirmizi balik sarkisini hareketleriyle soyler soylemez yapmaya basliyordu daha bir yas iki ay yasindayken.. belki normal bebekler o yasta onun gibi yapamaz ve ogrenemezler ama o gayet yapiyo :) ogrenmesi de hizli ki defne ondan daha sansli herseyi normal sadece minnak :) o guclu bi bebek dayanacak herseye eminim

Selam kizlar herkese mutlu gunler dogum yapanlarin gozu aydin rabbim saglikli uzun omurler versin dogum yapicaklarada kolauly dogumlar olsun insallah

canım sen naptın? Sıkıntıların vardı, ne durumdasın? umarım her şey yolundadır, belli bir tarih var mı doğum için?

Merhabalar spinal de igneyi belden mi yapıyorlar tavsiye eder misiniz sonrasında rahatsız olma ihtimali var mı acaba
sirt kismdan belden biraz yukarisndn yaptilar kola vurulan igne kadar hatta daha hafif hisettm bn sonrasi zaten aninda uyusuyor belden asagi ameliyattn sonra 3 saat sonra yavastn aciliyr uyusukklk

Benim doğum tarihimde size yakın... Bugun doktora gittim... Ultrasona, nst ye girdim. Kilosunu 2.900 dedi. Sancı falan yok ama. Dönmus. Kafasını da bastırıyor dedi doktor. Her an gelebilir dedi. Her hafta gitcekmisiz.

Gayet guzel gozukuyor kilosu bende bebek 28. Haftada donmustu peki doktor kafasini bastiriyo dediginde sen ne hissediyosun cunku son bi kac gundur artik cidden asagi kisimda benim canimi acitiyor hateketleri cok ama cok asagida agrili gibi hareketlerini hissediyorum sendede varmi bu canim

Arkadaslar merhaba 36+3deyim bende.iki gündür koyu pihtili gibi sari renkte akintim var yumurta catladiginda gelen akinti gibi uzayan bir akinti. benim gibi olan varmi bu akinti normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…