- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.701
Cnm kaç kilo doğmuştu defnemizAy gun belli olunca heyecan daha bir artiyor.
İkizler bebesi olucak oglusun.
Bizim kizda normal tarihine gore ikizlerdi ama acelesi vardi iste
Hazirliklarida bitirmissin canim bi beklemesi kalmis artik.
Defnem iyi olucak canim birazcik enfeksiyonla ugrasiyor ptesiden beri insalalh cok surmeden atlarticak. Kilo alimi devam ediyor en buyuk tesellimiz 1000 gr i gorduk
Cnm nişan olabilirArkadaslar merhaba 36+3deyim bende.iki gündür koyu pihtili gibi sari renkte akintim var yumurta catladiginda gelen akinti gibi uzayan bir akinti. benim gibi olan varmi bu akinti normal mi
Nişan kanli yada pembemsi olmazmi ilk bebegim tecrubem yok bu konuda.agrim sizimda yok nst de normal amaCnm nişan olabilir
Benden 40.haftada gelmişti
İki güne doğurursun demişti Dr
Yumurta akı gibi di mi
Aman dikkat et ara Dr unu
Ama kadinlardan normalde adet yakinken gelen sarı renkli akinti gibiyse benim yukarida dediğimden farklı bsi canim
Kızlar merhaba, şimdi nst çektirdim ve daha hiç Sancı çıkmadı , 38+1 deyim . Sizlerin görünmeye başladı mı, Yada doğum yapanlar doğumdan ne kadar önce başlamıştı nst de sancılarınız
ay bana da benzer seyler soylediler. 2.8 kilo olmus dedi. benim diyabetim var, kizdi niye sekerine dikkat etmiyorsun diye. halbuki ediyorum gunde 4 defa olcuyorum ve olcumlerim hep limitlerin altinda. bebek cok buyumus dedi. ama belki de cok buyumemistir.. ben de anlayamadim. bizim hafta icin kadinlar kulubu takvimi de 2700 normal yaziyor ama.. ogleden sonra kendi doktoruma goturecegim raporu. bakalim o ne diyecek.Benim doğum tarihimde size yakın... Bugun doktora gittim... Ultrasona, nst ye girdim. Kilosunu 2.900 dedi. Sancı falan yok ama. Dönmus. Kafasını da bastırıyor dedi doktor. Her an gelebilir dedi. Her hafta gitcekmisiz.
canım bende bugün çatı muayenesi oldum sonra kanamam oldu aradım doktoru normal dediKızlar beninm sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum saat 17 de nişanım geldi ne yapmam ben şimdi sancımda pek yok
anaaaammmmm yedigi her sey yarasin o zaman kizcemize yaaa.. afiyet olsun, agzi tatlansin seker olsun ve de defneye kilo olsun. anneciginin kollarina kavussun!İnsallah mirandacm.
Simdiki beklentim 1800 lere ulasmasi cunku o kiloada emzirme denemeleri basliyor
İlk o zaman kucagima aabilicem kizcemi. 800 gr kaldi cok degil insalah cabucak alir minnagim
Mirandamm geldim geldim tatlımmBebişte haftaya geliyor teyzesi inşallah. Sorma ya kayınvalidemler bizde. Çok yoğun ve sıkıcı günler. Birde ben birçok hazırlığı sonlara bırakmışım
Onlarla uğraşıyoruz. He tabi 20 gündür ağrıyan ama tedavisini doğum sonrasına bırakmak zorunda olduğumuz diş ağrısında anlatmadan geçmeyeyim
Çok zor geceler geçiriyorum ama az daha sabredeyim bakalım...
Sen nasılsın canım. Devin bey nasıllar. Ay ne az kaldı kavuşmalaraÇok heyecanlıyım Mirandammm
arkadaşlar merhaba, ben şu anda 36+1 haftalığım, 14 ay önce açık myom ameliyat olduğum için doktorum 37 hafta dolduğunda sezaryena almak istiyor. Uterus rüptürü yani dikişlerin açılma riski var diyor, biz de korkuyoruz 37 hafta bebek için çok mu erken diye, 1 hafta daha beklemek istiyoruz ki 38 haftayı doldursun, 37 haftalık doğan bebek kuvöze girer mi, solunum sıkıntısı yaşar mı, çevrenizde böyle örnekler var mı? çok teşekkür ederim.
çok teşekkürler, inşallah öyle olur, çok endişeliyim, bir yandan rüptür riskini de göze alamıyorum tabii. Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.sanmiyorum canim, 37 haftalik bebek full term sayiliyor. ondan sonra degil sezeryan, normal dogum olsa bile kuveze girmez buyuk ihtimal.
sanirim bebegin bir sorunu yoksa 2 kiloyu askin bebekleri almiyorlar kuveze. ben su anda 35+2 haftalik gebeyim ve bugun ultrasonda bebegin nefes egzersizleri yaptigini ve dogarsa buyuk ihtimal kendi kendine nefes alabilecegini soylediler.
Valla bende bilmiorum tuvalete gitmeye korkar oldum resmen ama bizimki gayet acik ve net hareketli oldugu icin bi harekete gecmedim.bakalim gelismeleri gorucezallah allah nisan parca parca geliyor muymus oyle? yani benim bi bilgim yok yanlis anlama ve sakin panikleme. ama bence doktorunu arayabilirsin bu konu icin. bana burda hastanenin dogumhane nosunu verdiler. muhakkak bir ebe hemsire gorev yapiyor ve 7/24 arayabilirsin dediler. sana da benzer bir numara verdilerse bence ulasmayi dene.
bizim bebis 2.8 kilo olmus. biraz normalden buyuk dedi ultrasonu yapan tekniker kadin. benim gebelik diyabetim var. dikkat etmemissin sekerine falan filan diye kizdi ama ben dikkat ediyorum hep. gunde 4 kere olcuyorum sekerimi ve diyetisyenimde normal oldugunu soyledi. bebek benim de inmis asagiya ve pelvik kemigime dayanmis. 37 den sonra her an gelebilirmis. ayrica nefes alip verme egzersizleri de yapiyormus. yani su saniyeden sonra gelse bile buyuk ihtimal kendi kendine nefes alip verebilecek ve buyuk ihtimal kilosundan dolayi kuveze girmeyecek.
bizim tek sorunumuz bobrekler. daha once de normalden buyuk cikmisti. 5mm nin altinda olmasi gerekirken 6mm cikmisti 21. haftada. simdi 35+2 de 8mm cikti. iyice buyumus yani. 3 saat sonra kendi doktorumla randevum var. teknikerin verdigi raporu goturecegim. bakalim doktorum ne diyecek.
icimden bir ses sezeryanla erken alalim diyecek gibime geliyor ama insallah demez yaaa.. ben normal dogum olsun istiyorum.
Canım inşallah duzelicek doğumla bebeklerimizin böbrekleri ben bi daha hiç baktirmadim bobreklerine nasıl oldu diye bizim paşa da tutuyo mu tutmuyo mu hala cisini bu pasalar nazlı belli kiallah allah nisan parca parca geliyor muymus oyle? yani benim bi bilgim yok yanlis anlama ve sakin panikleme. ama bence doktorunu arayabilirsin bu konu icin. bana burda hastanenin dogumhane nosunu verdiler. muhakkak bir ebe hemsire gorev yapiyor ve 7/24 arayabilirsin dediler. sana da benzer bir numara verdilerse bence ulasmayi dene.
bizim bebis 2.8 kilo olmus. biraz normalden buyuk dedi ultrasonu yapan tekniker kadin. benim gebelik diyabetim var. dikkat etmemissin sekerine falan filan diye kizdi ama ben dikkat ediyorum hep. gunde 4 kere olcuyorum sekerimi ve diyetisyenimde normal oldugunu soyledi. bebek benim de inmis asagiya ve pelvik kemigime dayanmis. 37 den sonra her an gelebilirmis. ayrica nefes alip verme egzersizleri de yapiyormus. yani su saniyeden sonra gelse bile buyuk ihtimal kendi kendine nefes alip verebilecek ve buyuk ihtimal kilosundan dolayi kuveze girmeyecek.
bizim tek sorunumuz bobrekler. daha once de normalden buyuk cikmisti. 5mm nin altinda olmasi gerekirken 6mm cikmisti 21. haftada. simdi 35+2 de 8mm cikti. iyice buyumus yani. 3 saat sonra kendi doktorumla randevum var. teknikerin verdigi raporu goturecegim. bakalim doktorum ne diyecek.
icimden bir ses sezeryanla erken alalim diyecek gibime geliyor ama insallah demez yaaa.. ben normal dogum olsun istiyorum.
Benim bebeğim de 35+0 2710 gram çıktı hiçbi şey demedi dr çok mu fazlaymış benim diyabetim de yok üstelik :Oay bana da benzer seyler soylediler. 2.8 kilo olmus dedi. benim diyabetim var, kizdi niye sekerine dikkat etmiyorsun diye. halbuki ediyorum gunde 4 defa olcuyorum ve olcumlerim hep limitlerin altinda. bebek cok buyumus dedi. ama belki de cok buyumemistir.. ben de anlayamadim. bizim hafta icin kadinlar kulubu takvimi de 2700 normal yaziyor ama.. ogleden sonra kendi doktoruma goturecegim raporu. bakalim o ne diyecek.
bana da pelvik kemigine dayanmis dedi. 2 hafta sonra beklemeye baslayabilirsin bebegi dedi. ben artik yuruyuslere baslamayi planliyorum. sana bisi dedi mi doktor yuru ya da yurume gibi?
Valla bende bilmiorum tuvalete gitmeye korkar oldum resmen ama bizimki gayet acik ve net hareketli oldugu icin bi harekete gecmedim.bakalim gelismeleri gorucez
Sonuclari kendi doktorunada goster ama 2800e cok demesi bana biraz sacma geldi acikcasi gayet normal demeliydi bobrek konusundada cok panik yapma cunku ben biyerde 8.ayinda 15mm ustundeyse problem var diye okumustum doktorundan bilgi alinca mutlaka yaz banada ama icini ferah tut
Canım inşallah duzelicek doğumla bebeklerimizin böbrekleri ben bi daha hiç baktirmadim bobreklerine nasıl oldu diye bizim paşa da tutuyo mu tutmuyo mu hala cisini bu pasalar nazlı belli ki
Kilosu bana da normal geldi bakalım doktorun ne dicek haberdar et bizi mirandamm
Benim bebeğim de 35+0 2710 gram çıktı hiçbi şey demedi dr çok mu fazlaymış benim diyabetim de yok üstelik :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?