2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşım iki doğumunu da 36. Haftada yaptı, her ikisi de kuveze girmedi. Bebeğin gelişimi ile alakalı zaten riskli bir durum olsa doktor diğer risklerle ölçüp ona göre karar verir bence

selam kızlar.Doğum yapan arkadaşlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun inş.Bende dün çatı muyenesi oldum normal doğum görünüyo inş.Nst makinası çalışmadığı için giremedim ama bi haftaya yakındır adet ağrıları gibi ağrım var.Rabbim cümlemize yardım etsin.

Kızlar merhaba. Bu gün 40. Haftamızda bitti yarın 41 e basıyoruz. Bu gün doktorumuz çantanızla gelin demişti. Gittik kontrolleri yaptı. Herşey güzel Dedi benek iyice aşağıda, suyun da iyi Dedi. Sonra ebe ye gönderdi beni çatı kontrolü için. Hayatımda ilk defa bu kontrolü yaşadım. Ve dedim ki dur daha başındasın. Sonra doktorumuzla görüştü ve cumartesiye kadar bekleyelim Dedi. O gün de olmazsa bir 3 gün daha bekleyebiliriz en fazla Dedi. Bizim kız çok nazlı çıktı. Onu bırakın da ben çevredekilerin sorularından o kadar bıktım ki. Hayırlısıyla atlatalım inşallah

hayirli dogumlarin olsun insallah. masallah pek sabirliymissin. benim 40. haftam dolsa alin bu bebegi icimdeeeeen diye feryatlar yakardim herhalde :)
prenses saglikla gelir insallah.

Benimkinin gözleri hep kapalı annesi kılıklı uykucu :) doktordasın sanırım şuanda bizi haberdar et

Kız anneleri acaba isimlerini ne koyacak paylaşabilirlermi.bende ağustos da doğum yapcam inş.henüz bir isim bulamadık.sizlerden de fikir edinmek istedim.paylasirsaniz sevinirim kız anneleri.

Insallah canim ya ya hissedrsem falan diye gereksiz düşüncelere kapiliyorum

Ay o korku bende de var, benim nasil olacak sezeryan seklim henüz bilmiyorum ama sonuçta bi şekilde kesilecem, ya tam uyusmazsam ya etkisi geçince şiddetli sancılarım olursa diye kuruntu yapıyorum. İnan sezeryan normal dogumdan zor görünüyor gözüme

Benimkinin gözleri hep kapalı annesi kılıklı uykucu :) doktordasın sanırım şuanda bizi haberdar et
scl88 eryesil beata

kizlar simdi ciktim doktordan. bu sabah ultrasonu yapan teknikerin kafasi guzeldi herhalde! bosu bosuna azarlayacagi tutmus beni yok sekerine dikkat etmiyorsun cocuk buyumus falan diye.
Doktor gayet normal haftasina gore kilosu dedi. bu zamanlarda bebeklerin 100-200 gr ortalamanin ustunde ya da altinda olmasi olagan dedi. bobreklerinde buyukluge de cok takmadi. 5mm 24. haftaya gore dusunuyorsun sen dedi. 36. haftadasin, haftasina gore o kadar buyuk olmayabilir. bunu tekrar arastiricam ama endiselencek birsey goremiyorum dedi.
hersey gayet yolundaymis. mayis ortasindan sonra her an gelebilir dedi.

bu gunu de atlattik yani

Canim benden kaynakli derken sunu demek istedim. Hani plasenta yetersizligi gibi bir sebepten anne karninda buyuyememistir demek istedim. Yani kizcemin bi saglik sorunu olmazsa buyucek insallah. Zaten gectigimiz iki haftada karnimda buyudugunden daha cok buyudu
İnsallah guzel gunlerri olucak kizcemin

İyi akşamlar kızlar bugün catı muayanem vardı Haftaya carsambaya kadar beklicek oldu oldu kendi sancımla yoksa dedi sezeryana alıcak catım darmış ve kemik cıkıntım dısardaymıs böle olup normal yapan var ama senin zor dedi kastım baya kendimi cünkü bosa acı cektirip sezeryana almk istemiorum suni verip dedi yapabilcegine inanmıorum dedi senin bu catıyla 04.05.2016 da anne olucam nasipse inşallah

Ben olsam 05.05 yapardım

Aynen ara ara sankivuruyo. Ve hassas bir yer var oraya baskı yapiyo... Doktor çıkmaya çalışıyor acelesi var galiba dedi. 40. Haftayı beklemez dedi. Önemli değil zaten 2. Bebeğim. İlki 38+5 te gelmişti. B u da en gec öyle gelsin...

Arkadaşlar iyi akşamlar bugün doktor kpntrolümüz vardı 37+4 günlük olduk çok şükür bebeğim 3,300 kilo boyu 50 cm ve ben normal doğum istiyorım bebeğim çokmu kilolu olacak sizce daha 17 günümüz var normal doğum yapabilirmiyim sizce?

Canim benim de 38+2 de 4kg da normal dogum diyo doktorum.. dogum zamani karar veririz sezeryan dedi

Yok valla hiç bişi demedi. Sadece bundan sonra beklemedeyiz dedi.haftada bir gelcen dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…