2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 bak bostan yere bozmuş moralini bazen şu sağlık çalışanları ileri geri konuşabiliyor gerçekten nefret ediyorum iyi bi azari hak ediyorlar o zaman
Neyse biz sevincimizi paylaşalım böbrek büyümesi için dediğim gibi ben bi daha hiç gitmedim karnimdan sıvı aldırdıktan sonra ama içim o kadar rahat ki çok fazla okudum bu durumla alakalı hepsinin geçmiş inşallah bizim kuzular da atlaticak eminim
neff1316 defneye bak sennn ne de güzel kilo alıyor yaa maşallah benim güzel kizima bence hiç biseyi yok kizcemizin gelişimini tamamlicak hiç bi sıkıntısı da cikmicak o sadece nazlı biraz o kadar annesine şimdiden naz yapiyo

Ohh çok sevindim gözün aydın canım benim :))

Ohh çok sevindim gözün aydın canım benim :))

saolun varolun kizlar. operim kocaman

Ooo super haber bu hadi gozun aydin sag salim alirsin kucagina umarim peki sen nasil hissediyorsun bebek hareketlerini yani mesela benim artik iyice altlari acitiyo gibi eskiden bukadar rahtsiz etmezdi asagiyi sen nasil hissediyorsub

Ooo super haber bu hadi gozun aydin sag salim alirsin kucagina umarim peki sen nasil hissediyorsun bebek hareketlerini yani mesela benim artik iyice altlari acitiyo gibi eskiden bukadar rahtsiz etmezdi asagiyi sen nasil hissediyorsub
Arada sırada pelvik kemigimde ağırlık hissediyorum özellikle de solda. Bir de çişim geldiğinde zor yürüyorum wc ye kadar. O zamanda ağrı yapıyor. Ama onun dışında çok ağrım yok benim.

Evet canim kesinlikle öyleymiş. Ilk dogumum normaldi ve zordu sezaryen olsa keske demistim ama anladim ki sezaryen psikolojisi daha zor

Canim buyk olasilikla nisan gelmis. Dogum bugunde baslayabilir bikac gun sonrada. Gece ozellikle takip et sancilarin bslayabilir.
Evet canim oyleymis ama acilmam yokmus henuz bakalm ne zamab gelicek dua edin,allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah..

Günaydın annisler zamn daraliyor doktorumun bana verdiği doğum zamanına tam 21 gün kaldı Ne güzel bi heycanmis
Çantalar hazır ,oda hazır ,sepetimiz yarın geliyor

Kuzumuda hayırlısıyla kucagima alayim daha ne isterim ki
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Günaydın güzel anneler
Biz taşındık malum kızlar burda eltimin çocukları var ve küçük olan bebeği şimdiden kıskanıyor öğlenleri beraber uyuyoruz benimle uyuyor bebek beşiğinde yatacak biz gene beraber yaticaz diyo şimdiden ne yapsam bilemedim diğeri de bebegime görkem demiyo istediği zaman diyebiliyor tabi yorgan diyor ismi kiskanclikta tavan yaptılar bu ara hele elimden geldiğince sevdirmeye çalışıyorum umarım gelince de böyle olmaz
Maşallah ona bak kendi kendine dayaniyo ne güzel az kalmış tarihte Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…