- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.741
Ohh çok sevindim gözün aydın canım benim :))scl88 eryesil @beata
kizlar simdi ciktim doktordan. bu sabah ultrasonu yapan teknikerin kafasi guzeldi herhalde! bosu bosuna azarlayacagi tutmus beni yok sekerine dikkat etmiyorsun cocuk buyumus falan diye.
Doktor gayet normal haftasina gore kilosu dedi. bu zamanlarda bebeklerin 100-200 gr ortalamanin ustunde ya da altinda olmasi olagan dedi. bobreklerinde buyukluge de cok takmadi. 5mm 24. haftaya gore dusunuyorsun sen dedi. 36. haftadasin, haftasina gore o kadar buyuk olmayabilir. bunu tekrar arastiricam ama endiselencek birsey goremiyorum dedi.
hersey gayet yolundaymis. mayis ortasindan sonra her an gelebilir dedi.
bu gunu de atlattik yani
miranda_1986 bak bostan yere bozmuş moralini bazen şu sağlık çalışanları ileri geri konuşabiliyor gerçekten nefret ediyorum iyi bi azari hak ediyorlar o zaman
Neyse biz sevincimizi paylaşalım böbrek büyümesi için dediğim gibi ben bi daha hiç gitmedim karnimdan sıvı aldırdıktan sonra ama içim o kadar rahat ki çok fazla okudum bu durumla alakalı hepsinin geçmiş inşallah bizim kuzular da atlaticak eminim
neff1316 defneye bak sennn ne de güzel kilo alıyor yaa maşallah benim güzel kizima bence hiç biseyi yok kizcemizin gelişimini tamamlicak hiç bi sıkıntısı da cikmicak o sadece nazlı biraz o kadar annesine şimdiden naz yapiyo
Ohh çok sevindim gözün aydın canım benim :))
Allah yardimcin olsun...Dua edin kızlar yarın ameliyat vardr bana bıraktı spinal veya genel
scl88 eryesil @beata
kizlar simdi ciktim doktordan. bu sabah ultrasonu yapan teknikerin kafasi guzeldi herhalde! bosu bosuna azarlayacagi tutmus beni yok sekerine dikkat etmiyorsun cocuk buyumus falan diye.
Doktor gayet normal haftasina gore kilosu dedi. bu zamanlarda bebeklerin 100-200 gr ortalamanin ustunde ya da altinda olmasi olagan dedi. bobreklerinde buyukluge de cok takmadi. 5mm 24. haftaya gore dusunuyorsun sen dedi. 36. haftadasin, haftasina gore o kadar buyuk olmayabilir. bunu tekrar arastiricam ama endiselencek birsey goremiyorum dedi.
hersey gayet yolundaymis. mayis ortasindan sonra her an gelebilir dedi.
bu gunu de atlattik yani
Teşekkür ederim canımsirt kismdan belden biraz yukarisndn yaptilar kola vurulan igne kadar hatta daha hafif hisettm bn sonrasi zaten aninda uyusuyor belden asagi ameliyattn sonra 3 saat sonra yavastn aciliyr uyusukklk
Idare ediyoruz canim sukur tarih bekliyoruz cuma gunu belirlenebilir bakalim :)canım sen naptın? Sıkıntıların vardı, ne durumdasın? umarım her şey yolundadır, belli bir tarih var mı doğum için?
Cnm bebek çantası almadm ben de daha nasıl bşi aldınnKızlar artık hastane çantamız,yatağımız hazır.Uzun aramalar sonucu içime sinen bebek çantasınıda jokerden uygun fiyata buldum aldım.Hiçbir eksiğimiz kalmadı,heyecanlı beklemedeyiz
Arada sırada pelvik kemigimde ağırlık hissediyorum özellikle de solda. Bir de çişim geldiğinde zor yürüyorum wc ye kadar. O zamanda ağrı yapıyor. Ama onun dışında çok ağrım yok benim.Ooo super haber bu hadi gozun aydin sag salim alirsin kucagina umarim peki sen nasil hissediyorsun bebek hareketlerini yani mesela benim artik iyice altlari acitiyo gibi eskiden bukadar rahtsiz etmezdi asagiyi sen nasil hissediyorsub
Evet canim kesinlikle öyleymiş. Ilk dogumum normaldi ve zordu sezaryen olsa keske demistim ama anladim ki sezaryen psikolojisi daha zorAy o korku bende de var, benim nasil olacak sezeryan seklim henüz bilmiyorum ama sonuçta bi şekilde kesilecem, ya tam uyusmazsam ya etkisi geçince şiddetli sancılarım olursa diye kuruntu yapıyorum. İnan sezeryan normal dogumdan zor görünüyor gözüme
Evet canim oyleymis ama acilmam yokmus henuz bakalm ne zamab gelicek dua edin,allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah..Canim buyk olasilikla nisan gelmis. Dogum bugunde baslayabilir bikac gun sonrada. Gece ozellikle takip et sancilarin bslayabilir.
sümüksü bir yapısı vardı ortasında da kan beneklericanım bende bugün çatı muayenesi oldum sonra kanamam oldu aradım doktoru normal dedi
sen gelen kanın nişan olduğunu nasıl anladın
ama henuz doğurmadım cnmcanım bende bugün çatı muayenesi oldum sonra kanamam oldu aradım doktoru normal dedi
sen gelen kanın nişan olduğunu nasıl anladın
Doğum yapan değil ama hastaneye yatışı yapilan var :)Herkesedogum yapan varmi guzel anneler
Maşallah ona bak kendi kendine dayaniyo ne güzel az kalmış tarihte Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benimMerhaba kızlar bizde cumartesi günü için doğum tarihi aldık geçen hafta dikişler alınmıştı ama Bebişimiz gelmedi hala günümüzüde doldurmak üzereyiz ve Bebişimiz iri o yüzden 30 nisan cumartesi spinal sezeryan olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?