2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

ben iki kere çatı muayenesi oldum (hala doktor hastane seçemediğim için gittiğim her doktor bi kurcalıyor, çatıya bakıyor ) ilkinde hafif pembeli bi akıntı oldu, ikincisinde bişey olmadı. Kapı hala kapalı, açılma yumuşama da yok. Nişan değil yani. Tabi nişan nasıl oluyor onu henüz görmediğimden bilmiyorum, o konuda daha tecrübeli arkadaşlar bilgilendiriyor bizi..

ohh, ne güzel. Gözün aydın valla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Şimdi devin beyin keyfini beklicez demek ki :)

Günaydın kizlar. Simdi kontrol den ciktim. Nst.deyim. kizim 1.ayda tam bir kilo almis. 3471 gr olmus. Bas asagi gelis ve.normal icin.hersey yolunda. ama kanala.girmemis.daha. Haftaya çatı muayenesi yapacağım dedi. Gerci.belkide haftaya.doğurur sun.belki bile.dedi.doktor. insallah.cok bekletmez annesini yavrum. Zaten alerjik astim beni boguyor bir de kizim.baski yapıyor sabahlari nefes.alamıyorum.
Allah hepimizi.bir.avazda kurtarsin

Canım küçük çocukları bebeğe yaklaştırma, doktor küçük çocuklar bağışıklık sistemleri geliştiği için çok çeşirtli mikrop taşıyorlarmış henüz bebeğin aşıları tam değil yasakladı küçük çocuklarla irtibat kurmamızı de

Benim ilk bebegim 36.haftada 3.300du
4.40 gr 40 haftalikken sezaryen doğurmak zorunda kaldım
Hem kafası sigmadi
Hem catım dardi canım
3.800 u aşarsa bu catiyla zor demişti zaten Dr um...

yesilcan86 hiç sorma canım benim biz evleneli bi buçuk seneyi geçti esimle daha bana yeni alıştılar çocuklar ki onun kıskançlıgi da suruyo da kabullendiler en azından öyle deyim ilk zamanlar bana sen niye hep amcamın yanında geliyosun bile dediler inşallah alistiricam canım bizimkilere desem de boş ne yazık ki

neffcim dunden bu yana 60 gr mi aldi defnemiz? masallah ona!

enfeksiyonu ne durumda... antibiyotikler gosterdi mi ki etkisini henuz?
Evet canim yaa bende sasirdim duyunca cokta sevindim.
Enfeksiyon icin cuma gorusucem dr la. Ama hala sut vermiyorlarmis yani antibiyotik tedavisi devam ediyormus.
Bu arada senin kontrolde de seni gerrksoiz strese sokmuslar. Devin gayette normal kiloda bence.

benimde hafif pembeydi canm geçti çok şükür doktorda aynı şeyi söyledi kapı kapalı açılman yok muayeneden kaynaklı dedi
haftaya tekrar gidicem bakalım çıkacakmı sancı

cnm merhaba seninle günümüz aynı benimde pazartesi vardı kontrolüm 2745gr. olmuş bebeğim. normal bence seninkide. şekerinin olması bebeğin suyunu etkiledimi. bizim suyumuz gittikçe artıyo en son muayenede 33cm olmuştu. ama tekrardan detaylı ultrasona girdim perinatoloğa gittim şekerime tekrar bakıldı hiçbir sorun çıkmıyo. perinatolog tekrar şeker yüklemesi istedi ama onu yaptırtmadı doktorum açlık tokluk baktığımız için şekerinde hiçbir sorun yok dedi.Şeker suyun artmasına neden oluyomuş o yüzden merak ettim seninkini

Gunaydin anneler.. ay bu gece de dogmadi bizimki sanırım hazirani gorecegiz bu gidişle karnim bile inmedi asagiya durdukca kilo aliyo nasil dogcak bilmiyorum temelli hamile stresine girdim

Ayy bunu ogrenmem çok çok iyi oldu söylerim bunu çok sağol canım benim en azından kırılmazlar da

Kızlar bu arada bisey sorucam ben çatı muayenesi olmadım sancim olunca başkanı hastaneye gitmistik orda ebe muayene etti alttan acilman yok dedi catim dar olsa söylerdi demi bende hiç sormadim o kafayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…