- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.761
kızlar bugün çatı muayenesi oldum herşey normal dedi çok şükür nstde sancıda çıkmadı
ama muayeneden sonra kanamam oldu kahverengi gibi
doktoru aradım muayeneden kaynaklı dedi
ama içim rahat değil sizin de oldumu çatı muayenesinden sonra kanama
nişan değildir bu dimi
Evet canim kesinlikle öyleymiş. Ilk dogumum normaldi ve zordu sezaryen olsa keske demistim ama anladim ki sezaryen psikolojisi daha zor
Dua edin kızlar yarın ameliyat vardr bana bıraktı spinal veya genel
@scl88eryesil @beata
kizlar simdi ciktim doktordan. bu sabah ultrasonu yapan teknikerin kafasi guzeldi herhalde! bosu bosuna azarlayacagi tutmus beni yok sekerine dikkat etmiyorsun cocuk buyumus falan diye.
Doktor gayet normal haftasina gore kilosu dedi. bu zamanlarda bebeklerin 100-200 gr ortalamanin ustunde ya da altinda olmasi olagan dedi. bobreklerinde buyukluge de cok takmadi. 5mm 24. haftaya gore dusunuyorsun sen dedi. 36. haftadasin, haftasina gore o kadar buyuk olmayabilir. bunu tekrar arastiricam ama endiselencek birsey goremiyorum dedi.
hersey gayet yolundaymis. mayis ortasindan sonra her an gelebilir dedi.
bu gunu de atlattik yani
Günaydın güzel anneler
Biz taşındık malum kızlar burda eltimin çocukları var ve küçük olan bebeği şimdiden kıskanıyor öğlenleri beraber uyuyoruz benimle uyuyor bebek beşiğinde yatacak biz gene beraber yaticaz diyo şimdiden ne yapsam bilemedim diğeri de bebegime görkem demiyo istediği zaman diyebiliyor tabi yorgan diyor ismi kiskanclikta tavan yaptılar bu ara hele elimden geldiğince sevdirmeye çalışıyorum umarım gelince de böyle olmaz
Çocuklar kıskanır canım yapcak bişey yok, hele de büyükler yanlarında bebekle adıyla felan ilgili olumsuz yorumlar yaptılar sa kiskancliklari daha da artar, bi senin alistirmanla olmazki, eltin kv felan da bu konuda destek olmalı. Çocuk dogunca muhtemelen başından ayrilmayacaklar ve sende bişey yaparlarmi şüphesiyle yanlarından ayrilmayacaksin kısır döngü olur. Hele de lohusa psikolojisiyle çok bunalirsin canım önlemini al, kv deyle konuş alistirsinlar hep bi yandan
Günaydın güzel anneler
Biz taşındık malum kızlar burda eltimin çocukları var ve küçük olan bebeği şimdiden kıskanıyor öğlenleri beraber uyuyoruz benimle uyuyor bebek beşiğinde yatacak biz gene beraber yaticaz diyo şimdiden ne yapsam bilemedim diğeri de bebegime görkem demiyo istediği zaman diyebiliyor tabi yorgan diyor ismi kiskanclikta tavan yaptılar bu ara hele elimden geldiğince sevdirmeye çalışıyorum umarım gelince de böyle olmaz
Maşallah ona bak kendi kendine dayaniyo ne güzel az kalmış tarihte Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim
Benim ilk bebegim 36.haftada 3.300duArkadaşlar iyi akşamlar bugün doktor kpntrolümüz vardı 37+4 günlük olduk çok şükür bebeğim 3,300 kilo boyu 50 cm ve ben normal doğum istiyorım bebeğim çokmu kilolu olacak sizce daha 17 günümüz var normal doğum yapabilirmiyim sizce?
Bizim günümüz aynı canım.daha bende doğurmadım.dün kontrolüm vardı.nstde sancı çıktı.bebekte inmiş gibi hissediyorum.bu hafta sancın olursa gel dedi olmazsa haftaya bidaha gitcez bakalım.Herkesedogum yapan varmi guzel anneler
Evet hiç dikkat etmemistim ona.ben de kısmetse 1.6.16 istiyorum4.5.6 olmuş buda güzel tarih, yani bana hoş geldi @bkalp
Evet canim yaa bende sasirdim duyunca cokta sevindim.
neffcim dunden bu yana 60 gr mi aldi defnemiz? masallah ona!
enfeksiyonu ne durumda... antibiyotikler gosterdi mi ki etkisini henuz?
benimde hafif pembeydi canm geçti çok şükür doktorda aynı şeyi söyledi kapı kapalı açılman yok muayeneden kaynaklı dediben iki kere çatı muayenesi oldum (hala doktor hastane seçemediğim için gittiğim her doktor bi kurcalıyor, çatıya bakıyor) ilkinde hafif pembeli bi akıntı oldu, ikincisinde bişey olmadı. Kapı hala kapalı, açılma yumuşama da yok. Nişan değil yani. Tabi nişan nasıl oluyor onu henüz görmediğimden bilmiyorum, o konuda daha tecrübeli arkadaşlar bilgilendiriyor bizi..
ay bana da benzer seyler soylediler. 2.8 kilo olmus dedi. benim diyabetim var, kizdi niye sekerine dikkat etmiyorsun diye. halbuki ediyorum gunde 4 defa olcuyorum ve olcumlerim hep limitlerin altinda. bebek cok buyumus dedi. ama belki de cok buyumemistir.. ben de anlayamadim. bizim hafta icin kadinlar kulubu takvimi de 2700 normal yaziyor ama.. ogleden sonra kendi doktoruma goturecegim raporu. bakalim o ne diyecek.
bana da pelvik kemigine dayanmis dedi. 2 hafta sonra beklemeye baslayabilirsin bebegi dedi. ben artik yuruyuslere baslamayi planliyorum. sana bisi dedi mi doktor yuru ya da yurume gibi?
sümüksü bir yapısı vardı ortasında da kan benekleri
nişan değildi demekki canımama henuz doğurmadım cnm
Ayy bunu ogrenmem çok çok iyi oldu söylerim bunu çok sağol canım benim en azından kırılmazlar daCanım küçük çocukları bebeğe yaklaştırma, doktor küçük çocuklar bağışıklık sistemleri geliştiği için çok çeşirtli mikrop taşıyorlarmış henüz bebeğin aşıları tam değil yasakladı küçük çocuklarla irtibat kurmamızı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?