- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.781
Benim doktor da ayrı bir çatı muayenesi yapmamıştı ilk doğumda, şimdi de yapmadı henuz.. Ama hamile olmadan kontrole gittiğimizde şöyle bir yüzüme bakıp senin çatın müsait normal doğum yaparsın demişti. Artık kalça genişliğimi siz düşünün... Bu arada 3. Eskişehirli de benim herhalde mayıs annelerindeKızlar bu arada bisey sorucam ben çatı muayenesi olmadım sancim olunca başkanı hastaneye gitmistik orda ebe muayene etti alttan acilman yok dedi catim dar olsa söylerdi demi bende hiç sormadim o kafayla
Gerçekten sabır istiyormuş Can'ım.hayirli dogumlarin olsun insallah. masallah pek sabirliymissin. benim 40. haftam dolsa alin bu bebegi icimdeeeeen diye feryatlar yakardim herhalde :)
prenses saglikla gelir insallah.
Benimde 3 cm açılma var ama ne sancı var ne ağrım ilk doğumum da 42.haftanın sonunda olmuştu Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenim de bugun dr randevum vardı artık her uc günde bir gidiyoruz açılma bi cm pazartesiden beri aynı nst de normal sancim yok bekliyoruz bakalım ilk dogumum da 41. Haftada olmuştu bu da öyle olacak sanırım
Bende eskişehirliyim bende bendeBenim doktor da ayrı bir çatı muayenesi yapmamıştı ilk doğumda, şimdi de yapmadı henuz.. Ama hamile olmadan kontrole gittiğimizde şöyle bir yüzüme bakıp senin çatın müsait normal doğum yaparsın demişti. Artık kalça genişliğimi siz düşünün... Bu arada 3. Eskişehirli de benim herhalde mayıs annelerinde
Arkadaşlar bende 38+1 haftalık oldum benm dr çatı muaynesi hala yapmıyor ancak doğum başladığında yaparım o anda belli olur herşey diyor ben şimdi sana çatın dar yada geniş diyemem doğum başladığında herşey net belli olur diyor anlamadım ben bu işten
Arkadaşlar bende 38+1 haftalık oldum benm dr çatı muaynesi hala yapmıyor ancak doğum başladığında yaparım o anda belli olur herşey diyor ben şimdi sana çatın dar yada geniş diyemem doğum başladığında herşey net belli olur diyor anlamadım ben bu işten
Canm merhaba ben 39 haftalık oldum ama yaptırma taraftarı hiç değildim belki doğumumu tetikler diye, çünkü herşey kendiliğinden başlasın istiyorm ama doktor da sanırım nst ve ultrason sonuçlarına göre harwket ederek bakmak istedi, çünkü sancılarım çıkıyo bebeğin kafası da aşağıda baya, ve dayanmış durumda her an doğum olabilir diye, ama bilemiyorm, her doktorun tarzı farklı ama bnce kafana takma keşke yapsa falan diye, çünkü doğum başladığında mesela çatın dar olsa bile, sezaryen olmak zorunda kalsan da, o arada zamanı olacak doktorun bu kararı vermenize, inşalkah hayırlısı olur hepimiz için:)Arkadaşlar bende 38+1 haftalık oldum benm dr çatı muaynesi hala yapmıyor ancak doğum başladığında yaparım o anda belli olur herşey diyor ben şimdi sana çatın dar yada geniş diyemem doğum başladığında herşey net belli olur diyor anlamadım ben bu işten
amin canım inşallahmavitepe melekper34 arkadaşlar merhaba bn de biraz önce çatı muayenesi oldum da, doktora da sordum pilates topuna oturmak, kalçayla daireler çizerek hafif hareketler yapmak doğuma yardımcı olur dedi, ve bide normal doğum yapan birkaç arkadaşım zeytinyağı vb vitaminli yağlarla perine masajı yapmak da doğumu kolaylaştırabiliyormuş ve bide her gün 7 tane hurma yemekAllah ın izniyle kolaylaştırıyormuş doğumu, Allah sağlıkla hepimizin kucagına almasını nasip etsin meleklerimizi amin :)
Sanırım masaj vajinanın biraz içerisine yapılıyoramin canım inşallah
hurma alcam bende bide internette ebru şallının hamile platesi videosu var bugün onu yapmayı düşünüyorum sende bak istersen
yalnız masajı anlamadım nasıl yapcaz
canım benimde bebek çok yukarda duruyo mideme baskı yapıyo ayaklarıyla kaburgalarıma vuruyo çok rahatsız edici gerçekten ama senin için daha zor panik atağın varmış Allah yardımcın olsun az kaldı kucağımıza alıp rahatlayacağız inşallahArkadaslar bisey sorcam size benim bebegim tam midemin araya cikiyo yani gaburga arasindaki bosluga cikiyo ve ben cok kotu oluyorum bende panik atak var bu yuzden korkuyorum ve kotu oluyorum sizlere tuhaf gelebilir bu durum ama ben resmen karnimdan rahatsiz oluyorumustelik iki tane dogum yaptim ama onlarda panik atagim yoktu off cok zor bi durum gercekten
en iyisini yapmış doktorun bende keşke yaptırmasaydım hem canım çok yandı hemde kanamam oldu ne gerek varki bunlara çatım darsa doğum sırasında belli olur sezeryana alırlar zaten gereksiz bencedeArkadaşlar bende 38+1 haftalık oldum benm dr çatı muaynesi hala yapmıyor ancak doğum başladığında yaparım o anda belli olur herşey diyor ben şimdi sana çatın dar yada geniş diyemem doğum başladığında herşey net belli olur diyor anlamadım ben bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?