2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet az kaldi insallah ama gunlerde gecmek bilmiyo 20 mayis dogum allhim hayirlisiyla kurtulsak

Canim benimki de yapmadi. Haftaya yaparım dedi. Belki de gerek kalmaz da haftaya dogurursun bile dedi. Ben de sabah dusumu alıp hazirlikli gitmistim ama yine de yapmadi diye memnun oldum. Ilk gittigimde sormuştum.Normal yapabilir miyim diye. Cati filan bakmadan sadece boyuma bakarak yaparsin demişti.

yok ya ben yapamam onu heralde
Ben afedersiniz taharet bile alamıyorum doğru dürüst egilemiyorum gobekten. Nasıl olacak yaa bilmem. Aslinda iyi olurdu epizyotomiye belki gerek kalmazdi.

Bu arada bebis mayis basi gelir dedi ay heyecan yaptim. Sabirsizlikla bekliyorum kızımı.bir an önce olsa da bitse doğum ya. Korkudan ziyade bende bu var. Sabırsızlık

Sağlıkla alırsın inşallah kucağına benim günüm de mayısın 2sinde bitiyor sat a göre

amin canım inşallah
hurma alcam bende bide internette ebru şallının hamile platesi videosu var bugün onu yapmayı düşünüyorum sende bak istersen
yalnız masajı anlamadım nasıl yapcaz
badem ywğı olur zeytinyağı olur, bn zeytinyağı kullanıyorum, youtube da perine masajı yazınca çıkıyo ilk video yanlış hatırlamıyosam, ayakta bi bacagını sandalyeye koyup da yapabilirsin, ya da duvara dayanıp çömelerek yapabilirsin ya da eşin de yapabilir sen uzanır pozisyonda, bacakların kendine çekik haldeyken, aslında başparmakla yapılıyo afedersin parmagını yağlayıp vajinaya yerleştiriyosun kalça kısmına doğru esneterek yarım daire çiziyosun içerde parmagınla, qma videoyu izleyince çok net anlıcaksın, bn anlatamadım galiba ya
linki bu

Kızlar, daha önce konuşmuştuk ama zamanlarımız yakın. hatırlatmak istedim okuyanlara da.

Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?

Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır.

Tabi bütün bunlar Allah u tealanın izni ile olan şeylerdir. Fatma ana otu defalarca aynı maksat için kullanılabilir. Siz faydasını gördüğünüze inanıyorsanız, başkalarının da faydalanması için verebilirsiniz.

Canim ben dr a sordum benim Dr umda aynı şeyi söyledi ben yapmıyorum sancin geldiğinde bakarız duruma göre karar veririz dedi.

Allah yardımcın olsun, sağlıcakla alırsın inşallah meleğini kucağına

Bizimde dün kontrolümüz vardı daha bebişim kanala girmemiş doktorum haftaya çatı muaynesine çağırdı.. Ben halbuki çok aşağıda hissediyodum oğlumu bel ağrılarımda başlamıştı ama kandırmış demekki bizi Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)

Kızlar bir fikir verin isim konusuna takıldım

Elif Ada
Elif Asel bal demek
Elif Dora doruk demek
Elif Zeren zeki demek
Elif Karen temiz demek ing.
Sizce hangisi olsun? Yada başka öneriniz var mı

canımcım bende durum aslında bir hafta kadar daha bekletebilmek üzerine, 32. haftadan beridir düzenli sancım var benim.
Bugün kontrolümüz vardı, NST bu sefer coştukca coştu! Doktorum da doğum nerdeyse başlamak üzere bu gece bile suyun gelebilir, normal tarihini beklemeyecek senin oğlan dedi. Hayırlısı olsun. Az değil artık haftamız.
Bugün yine çatı muayenesi oldum, bu defa baya kan geldi, üstüne pırtı pırtı kahverengili kırmızılı akıntı geldi. Hala gelmeye devam ediyor. Sümüksü değil o nedenle nişan olarak değerlendirmedim. Psikoljik midir bilmiyorum ama muayeneden beridir sanki hafif adet sancım da var gibi gibi. Beklemedeyiz bakalım
Ay oğlum gelicem diye haber veriyor, heyecan bastı

Sağlıkla alırsın inşallah kucağına benim günüm de mayısın 2sinde bitiyor sat a göre
amin. cümlemizin canım. senin günün dolmak üzere maşallah. benim aslında var ama.

babanesi 14 mayıs gibi gelebilirim dedi. sık dişini kızım dedi ama ben sıkamicam valla. bir an önce gelsin istiyorum. kv gelemiyor canı sagolsun. kızımın da öyle. gelişimi önde, geride olmasından iyidir değil mi? sanki kv çok kilo almış dedi gibi geldi telfonda . ya da ben evham yapıyorum. iyi de zayıf olsa daha mı iyiydi. neyse :))

ben kendim hallederim diye hazırladım kendimi. evelallah hallederim diyorum.
bol bol okuyorum yenidogan bakımı hakkında.
dogumdan sonra yalnız olacağım çünkü.

Aslında bol bol yürüyüşle egzersizle o kadar zor olmuyor inşallah kolay yaparsın doğumunu
amin canım. dışarı pek çıkıp yürümüyorum eriniyorum ama evde geziniyorum bol bol. insallah seytanın bacagını kırıp yürümeye de giderim. su cis dedi beni geriyor aslında. ayaga kalkınca agırlık hissediyorum asagıda ve cisim geliveriyor.

aynen benimki de kanala girmemiş ama bebiş dönmüş kafa aşagıda sükürler olsun. 1 ay önce yan duruyordu kızım.
kasılmalara mani olmasın kızımın gelmesi gecikmesin diye magnezyum alınımını bıraktım. doktoruma söylemedim ama. daha da geç olursa bu kız 4 kilo olur doguramam bu kez sezeryana döner diye korktum.
ben de senin gibi epey asagıda hissediyorum ama kanalda değilmiş zaten nefesim rahatlamadı asagı inmedi bebek o acıdan belliydi aslında.
ay insallah en kısa zamanda saglıkla hepimizi yavrularımıza kavusuruz

canım kanaman oldugunu doktoruna bildirdin mi ? sanki bana dogum basladı gibi geliyor.
oyy hadi hayırlısı ben de heyecan yaptım.
benim kız oynuyo benle. nst ler temiz cıkıyor ama hazırlık kasılmalarım var. sabahları değil aksama dogru ve gece oluyor.
hadi bakalım sanırım senin oglan bu kez geliyor

meraba kızlar 38+4 günümüz iki gün önce nişanım geldi ama açılmam falan yok.o gün böbrekte 4mm genişleme var dedi doktor.bugün tekrar doktora gittik genişleme 6 mm olmuş.salı tekrar gidicez eğer salı gününe kadar büyüme devam ederse sezeryanla alınacak bu büyümeyi gebeliğinde yaşayan oldu mu kızlar şimdiye kadar yoktu şimdi oldu çok üzülüyorumneyden kaynaklanıyo olablir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…