2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Kanama doktorun yanında oldu ne kadar oldu olmadı gördü, bu kadarı normal muayeneden kaynaklı o dedi. Suyun gelirse hastaneye git dedi. 38. hafta olmadan burda riske atıp seni doğurtamam dedi. Devlet hastanesindeki ortamı gördüm, zorunlu olursam mecburi giderim ama mümkünse gitmek istemiyorum. O da ayrı bir sorun, şu halde bir de hastane arıyorum. Zaten ağrı sancı da hissetmiyorum, nasıl iş anlamadım
Ayyh! Hayırlısı artık diyip geçiyorum, bu gidişle oraya buraya koşturmaktan yolda doğacak çocuk

Kızlar çok ağrım var . 2.870 kg doğdu.emmiyor bugün daha yazamiyim.spinal sezaryan la oldu

canım gözün aydın, hayırlı olsun,
ağrıların da bir an önce geçer toparlanırsın inşallah. Bebişin kilosu da iyi gibi sanki, annesinin tatlı sütünü bırakmaz, merak etme öğrenir emmeyi :)

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bizim tosbaa 2700 gr olmuş. Normal dedi doktor. NST tabi ki yine aynı.
Bugünkü NST sonucumu ekleyim, 32. haftadan beri tepecik tepecik, bu sefer daha bi dalga dalga çıktı. NST sonucuna göre bir hafta 10 güne doğurursun muhtemelen, zamanını beklemeyecek ufaklık dedi doktor. Bekliyoruz bakalım, hayırlısı olsun Zamanı az çok geldi artık..

allah allah.
kanama olunca genelde ciddiye alırlar. gerçi muayene esnasında olmuş. eve gelince devam ettiğini de biliyor mu doktor?
hay allah daha hastaneye karar veremedin mi ? acıkcası ben de doktorumun hastanesini begenmiyorum doktorum da biraz deli ama yine de bana güven veren en azından en çok güven vereni o.
bugünki kontrol sonunda sizi normal doguma bekleriz dedi omuzlarıma elleriyle dokunarak. sanki oturmya da bekleriz der gibi gülüyordu

neyse bence içine en çok sinen bi özel hastaneye gidip görün canım. kanaman hala devam ediyorsa. yine de sen bilirsin.

ooo valla deprem şeysi gibi dalgalı dalgalı. benimki dümdüz hiçbişi çıkmıyor. hayırlısyla gelsin kızanımız

Ben daha eve gitmedim ki hala mesai bitsin diye bekliyorum, galiba doktorum hala işe geldiğimi unuttu gitti Neyse yarın son zaten istesem de istemesem de yasal süre doldu, bundan sonrası oğluma ait
Şimdi kanama vs hiç bişey yok bir iki kere böyle pırtı pırtı kahverengili geldi, durdu. Yarım saatte bir kontrol ediyorum, şükür geçti bişey gelmedi. Ama temkinliyim, teşekkür ederim canım

Benimkide yaaam kutap gibi dumduz
Aceba dr bir hafta 10 güne dogurur demis ya ben sanirim cikinca okula yazdiracam. :))

Kızlar bir fikir verin isim konusuna takıldım

Elif Ada
Elif Asel bal demek
Elif Dora doruk demek
Elif Zeren zeki demek
Elif Karen temiz demek ing.
Sizce hangisi olsun? Yada başka öneriniz var mı

Kizim olsaydi Elif Lena koyacaktim. Lena bizim icin bizden biri demek.

Tabi canım aslında sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kilosu hiç sorun değil ben kızımı 4.100 gr doğurdum çok zor oldu o yüzden fazla kilolu olmasí da iyi değil..yanında birinin olması toparlanman için iyi olur elin ayağın olacak birinin olması yoksa annelik içgüdüsüyle yapıyorsun herşeyi zaten =) benimde su içmeye gidecek mecalim yok ama doğumum kolay olsun diye nerdeyse 1 km yürüyorum yani =)

ohh, ne güzel. Gözün aydın valla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Şimdi devin beyin keyfini beklicez demek ki :)
Saol sekerim. su son haftalar ne zormus mavitepecim yaaa.

valla bugun ise geldim. bir de ustune labratuvara inmem gerekti. oraya girmeden de ayakkabimiza esd strap diye bir sey bagliyoruz elektroniklere zarar verememesi icin. sabahtan beri ters donmus bocek gibi ayaklarima ulasacagimda baglayacagim diye ugrasiyorum.

isin komik yani su anda bayagi bayagi keske bir hafta daha calissam da bitse diyorum ama iznimi iki hafta daha calismak uzere ayarladim. simdi de efeligime sigdirip tukurdugumu yalayamiyorum. keske buyuk konusmasaydim yaa!
sen naptin? izne bu hafta ayriliyorsun galiba degil mi??

Canım,ben ilk gebeliğimde yaşadım.gebelikten belli bir süre sonra eski halime döndüm.hiç endişelenme.çok normal bi durum.bebek baskı yaptığı için oluyor

peki antibiyotik tedavisiyle nicin sut vermiyorlar? ya da mama falan mi veriyorlar? hani biz antibiyotigi tok karnina aliriz ya hep, garipsedim herhalde o yuzden..

aman neyse, defne kizimiz gun be gun buyusunde! o zaten annesini gordu mu yuzu bile guluyor. memeyi gordu mu dayanamaz likir likir iciverir :)

Devin icinde bosuna endiselendirdiler beni. yok cok buyuk yok cok kucuk. eeehhhh rahat birakin su bebekleri yaaaa!

ay sen hala calısıodun dimi. ay ben dayanamazdım her halde. ayaklarım devamlı tabure üstünde. asagı salınca şişiyor. işyerinde olsam ayagımı uzatma imkanım yoktu. iyi ki calısmıyordum 32 den sonra valla. işyeri neyse de işe varmak gelmek sıkıntı olurdu. iyi dayanıyorsunuz. sen belli ki izne çıkar çıkmaz doguracan. en azından oglunla daha cok zaman gecirmiş olursun. iyi olur
ben aynı işe dönmicem için sorun yoktu. 32 bile dolmamıstı aldım izni.

Benimkide yaaam kutap gibi dumduz
Aceba dr bir hafta 10 güne dogurur demis ya ben sanirim cikinca okula yazdiracam. :))
benim de nst ler dümdüz ama bakarsın haftaya dogurursun dedi. bi ultrasona bakarak. ne alttan muayene etti ne bişi. neye göre öyle dedi bilmiyorum. inşallah 1 haftaya dogururum. bi diş işim kalmıştı, kaplamam düşmüştü yenisini bekliyorum sanırım onu taktıramadan doguracam. amaaan olsun. ben de kızımla giderim dişçiye
yaa bende işte öyle zor olmasın diye dedim. 4 kilo olunca yaşta 38 olunca belki sezeryan yapalım diyebilirler. evde bakanım olmayınca sezeryan benim için daha da zor olur. cunku hemen ayaklanmam ve bebegime bakmam gerekli.
evde kimsem olmayacak yardım edecek evet beni de endişelendiren o. yemek filan derdiyle ugraşmam zor olacak. eşim de şu anda evden çalışıyor ama yeni bir işe girme durumu var. o evde olsaydı iyi olurdu da oda olmayınca tek kalacam iyice yalnız.yoksa bebegime bakarım ama yemekti ev işiydi o işler kalacak gibime geliyor. bakalım allah yardım eder ya. nedense tek kalmaktan o kadar da korkmuyorm.

aynen bende göbeğimin büyüklüğünden dolayı çok zorluk çekiyorum
benimde 11 mayıs dedi doğum için ama sancı çıkmıyo hiç ne zaman görünür acaba nstde sancı
bende hem korku hem sabırsızlık hemde bıkkınlık var canım hamilelik cidden çok zormuş yatmak kalkmak hepsi işkence gibi
inşallah sağ salim gelir oğluşumda bütün sıkıntıları unutturur annesine

valla hayatim ben yurt disinda yasiyorum simdi raporuma baktim amniyotik sivisi icin "normal index" yazmislar. volumunu vermemisler detayli bir sekilde. dun sormustum teknikere amniyon sivisi nasil diye, haftasiyla uyumlu dediler. oyle cok ya da az demedi.

sekere gore degistigini bilmiyordum bile.

peki suyun artmasi kotu birseymiymis ki? hani az olunca erken aliyorlar bebegi de. cok oldugunda ne gibi sorun yasaniyormus?

canım miranda_1986 nın devininde de aynı sorun vardı hatta onunki 8 mm di sanırım.
doktoru sorun yok hafasına göre normal demiş. senin hafta 38 yani endişe etmemen lazım sanki
iki günde 2 mm büyümüş cnm ya o yuzden de taktım kafaya.salı günü tekrar kontrol olcak büyüme devamsa alıncak bebek.sonra tedavi uygulancakmıs nasıl olcak neyden kaynaklı bakılcakmış

denesemmi acaba yaa ilk doğumya çok korkuyorum doğum zor olur diye
her yolu denemem lazım kolay bi doğum için

bilemiyorum ki benim sata göre dogum 17 mayıs ama mayıs bası gelir dedi. sanırım kilosuna bakarak böyle dedi. benim kız 3471 gr olmuş bile. yani dogum için hazır. bi kanala girmemiş minik zillim. nst ye 32 den beri her hafta giriyorum. sıfır sancı.
sabah saatlerinde giriyorum ama. akşam ya da gece girsem sancı cıkar. cünkü ögleden sonra karnım inip çıkmaya kasılmaya baslıyo. hele geceleri işkence. kzıım da kıpır kıpır geceleri yatırmıyo beni hep. rahatsız oluo yeri daraldı diye gibime geliyo. bi gelse de hem annesi rahatlasa hem kendisi. ben de bıktım hamilelikten ne yalan söliyim 24 kilo aldım ve 96 kilo oldum. 100 kilo olacam bu gidişle ve bu bi kabus ! sabah kalkınca topuklarıma igne batırıolar sanki. kalkmak yatmak işkence . her anlamda bende bıkkın ve sabırsızım anlican.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…