2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende bugun doktora gittim ntsler temiz cikiyor doktorum da normali destekliyor bir sknti olmadigi surece bekleriz 41. haftaya kadar dedi. 3 kilo olmus bebegim. Allah herkese kolay dogumlar versin. Bebegim simdilik bas asagi duruyor. Bu da olumlu bir gelisme sanirim. 38. Haftada tekrar ultrasonla bakacak bir de alttan bakalim dedi ins bu da kolay gecer

Benim kendi doktorum haftasını beklemez erken gelir ama hastalık oluşturacak bir sorun yok görünüyor şuanda dedi.ama başka bir doktorada gidiyorum ben başından beri o da normal doğum yapamayacağımı hiçbir doktorun bu riski almayacağını söyledi sinirim bozulduğu için nedenini bile sormadan teşekkür ettim çıktım.kendi doktorumu dinleme kararı aldım sadece.o da suyun fazla olmadı normal doğuma engel değil dedi.

Suyun fazla olmasının sebepleri araştırıldı önce bunlarda bebeğin midesi böbreği solunum yolu problemlerinden birinin olabilmesi,yarık dudak olması gibi sebeplerden olabiliyormuş ama perinatoloji doktoruna gittim çok şükür hiçbir problem çıkmadı. Bu saydıklarımın dışında birde sebebi belli olmayan suyun fazla olma durumu varmış benimkide büyük ihtimalle o diyo doktorumuz. Ama erken doğum riskimiz var şimdi yarında doğum iznine ayrılıcam.heran gelebilirmiş kızımız :) ama şu saatten sonra gelmesi pekte erken doğuma girmez herhangibir sağlık sorunuyla karşılaşmayız dedi doktorumuz.

ayni fikirdeyim hayatim. su saniyeden sonra gelirlerse kendi baslarina nefes alip verebilecekleri ve kilolari da uygun olduklari icin hic bir sorun yasayacaklarini dusunmuyorum. sen de en kotusunu dusunup kendini uzme. seni takip eden doktorun bir sorun olmayacagini soylemis. bunu soyleyip de niye riske atsin doktor kendini? sonucta sorun olursa herkes ilk ona yonelecek.. o yuzden genelde doktorlar en kotu ihtimali anlatiyorlar once. eger doktorun rahatsa, sen de rahat ol. kizin hayirlisiyla gelir insallah

ben iki hafta daha calisacagim. doktoruma sordum, sorun yok calis dedi. o ustune durmayinca ben de durmadim. mayis in 13 u son gunu isimde. gerci biraz yoruluyorum ama isim cok rahat. zaten son hafta dayanamazsam, evden calisir ise hic gelmem bile diye dusundum. bakalim ne zaman tesrif edecek kucuk pasamiz

Kendi doktorumla konuşunca rahatladım zaten canım .sezeryan hamilelikten önce bile çok korktuğum birşeydi ama olursada o ihtimalede hazırladım kendimi yapılacak bişy yok :)

Benimde normalde 1haftam daha var raporum için ama suyumun fazlalığından dolayı pek oturup kalkamıyorum çok fazla şiş hissediyorum artık birde işe gidiş yolu biraz yoruyo beni ay sonu diye 1haftada kafa izni verdim kendime patronda sıkıntı yapmadığı için evde annemde orda burda gezerek geçiriyim dedim son haftalarımı sabah erken uyanmak işkence oldu artık bana birde akşama kadar masa başında ellerim ayaklarım çok şişiyo 2haftadır .

ay evet ben de o konulardan rahatsizim. ozellikle gecen hafta ayaklarim cok kotu sisiyordu. is yerinde yedigim bir kraker var biraz tuzlu, onu kesince az rahat ettim ama yine de tum gun oturmak zor oluyor.
bir de sabahlari surunerek kalkiyorum resmen yaa... ama evde oturursam da hic zaman gecmicekmis gibi geliyor. cunku hafta sonlari oyle oluyor. hazirliklari erken tamamlamayaydik iyiydi.

Arkadaşlar kesinleşti yarin sezaryene aliniyorum. Nisan bitmeden bi bebisimiz daha geliyor insallah. Bize dua edin lutfen cok tedirginim
maşallhh bi meleğimiz daha geliyo ne gzel sağlıkla gelsin bol bol sütlü günleriniz olsun

Ben o konuda geç bile kaldım daha geçen hafta bebek odamız geldi yerleştirdik ama yapılmadı gereken çook şey var daha ama saolsun annem koşuşturuyo herşeye ben çalıştığım için

evet evet, yarın son mesai artık, onun da yarısı NST ile geçecek. Geri kalanında da anca vedalaşır eşya toparlarım :) bitti gibi bişey yani :) bundan sonrası oğluma ait, keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek bakalım, beklemedeyiz :)

Canim hic sorma.bir.suredir.fena tembellik var.
Sabahlari kahvalti sonrasi yürüyordum yarim saat. Bir ara havalar cok isininca aksama aldim ama aksam da cikasim gelmiyor. Çünkü gece uyutmuyor kizim gündüz yatip uyuyorum bende. Birde.cisim gelir diye de 20 dk.dan fazla yuriyemitorum zaten. Cis herseye engel. Ah keske kanala.girmesi icin kmlerce.yürüye bilsem.
Kilo konusunda söylediklerin cok iyi geldi canım sagol. Gebeliklerini 3 ya da 4 kilo ile.tamamladigi icin hava atan.bir takim fit anneler canımı sıkıyor.gecen biri ile de kuaforde tanidim. Bebegimin.kilosu neyseki.iyi dedim ay bende 3.5 kilo.dogurdum demez mi. Bebekten baska.kilo almamia oysaki sağlıklı degl bu dedigim halde ki normal kiloda hamile kalmis resmen homini.yemissin sen demeye getirdi.
Eher saglik.sorunu yoksa gebeler ustundeki bu.fit olma.takıntısı bence.haksizlik.
Siz fitsiniz biz.degiliz napalim.dimi ama.
Of yazda geliyor sanirim gardrobum komple degisecek.bu.yaz. neyse analikbi cok seyi.goze almakmis anladim

Rabbim kolaylığını verir inşallah bi de inşallah normal doğum olur da çabuk kalkarsın ayağa hem daha rahat hareket edersin
İnşallah canim. Bebisi kanala.indirmesi kaldi
Su tembelligi atmam lazim. Gerci evde harektliyim ama.yurumuyorum

oğluma zaman ayırma kısmı iyi olur gerçekten, o kadar uğraştım bari bi işe yarasın. 32. haftadan beri doğumun başladığını iddia ediyor doktorlar, ama çok şükür bu zamana geldik. yarından sonra 37 de bitiyor, bundan sonrası normal doğum zamanı zaten :) oğlumu kucağıma alma heyecanı bastı şimdi de Senin de süre yavaş yavaş geliyor gibi. Hayırlısıyla sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza inşallah

Ben o konuda geç bile kaldım daha geçen hafta bebek odamız geldi yerleştirdik ama yapılmadı gereken çook şey var daha ama saolsun annem koşuşturuyo herşeye ben çalıştığım için
Benimde bugun oto koltugu ve arabasi geldi. Herseyi tamam. Foto yuklicem ama cepten yapamadim.
Neyse ben oto koltugunun bebek arabasina monte edildigi travel setlerden aldim. Bebisle bol bol gezmek istiyorum gebelikteki .gibi kisitlanmak istemiyorum çünkü. Umarim kizim da uyumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…