- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.901
Canim hic sorma.bir.suredir.fena tembellik var.
Sabahlari kahvalti sonrasi yürüyordum yarim saat. Bir ara havalar cok isininca aksama aldim ama aksam da cikasim gelmiyor. Çünkü gece uyutmuyor kizim gündüz yatip uyuyorum bende. Birde.cisim gelir diye de 20 dk.dan fazla yuriyemitorum zaten. Cis herseye engel. Ah keske kanala.girmesi icin kmlerce.yürüye bilsem.
Kilo konusunda söylediklerin cok iyi geldi canım sagol. Gebeliklerini 3 ya da 4 kilo ile.tamamladigi icin hava atan.bir takim fit anneler canımı sıkıyor.gecen biri ile de kuaforde tanidim. Bebegimin.kilosu neyseki.iyi dedim ay bende 3.5 kilo.dogurdum demez mi. Bebekten baska.kilo almamia oysaki sağlıklı degl bu dedigim halde ki normal kiloda hamile kalmis resmen homini.yemissin sen demeye getirdi.
Eher saglik.sorunu yoksa gebeler ustundeki bu.fit olma.takıntısı bence.haksizlik.
Siz fitsiniz biz.degiliz napalim.dimi ama.
Of yazda geliyor sanirim gardrobum komple degisecek.bu.yaz. neyse analikbi cok seyi.goze almakmis anladim
İnşallah canim. Bebisi kanala.indirmesi kaldi
Su tembelligi atmam lazim. Gerci evde harektliyim ama.yurumuyorum
icine az bulgur attin mi super kisir oldu... mercimek koftesi de fena degil.. ay ben de yicem nane falan filan :) :) :)azmettim yarından itibaren yürüyüşleri,maydonoz - nane - dereotu üçlüsü yemeyi ve merdiven inip çıkma konusunda kendimi daha çok motive edicem
ay şekerim haklısın valla. diyetisyenler beni de kasıyor. hiç gitmedim ama gidenleri biliyorum. o liste olayı varya beni bu kadar kasan bir şey daha yoktur her halde.amaaaan Sherricim taktigin seye bak... bosver gitsin yaaaa... ben de 96 kiloyum hem de kisacik boyumla! ayrica gebeligimde degil daha oncesinde aldim bu kiloyu. hem de nedeni gercekten ne yaptigini bilmeyen diyetisyenler!! cunku ben ilk diyetisyene girdigim gun 68 kiloydum ve 18 kilo fazlami vermeye gitmistim. simdi o 18 kilo, 46 kilo oldu beni ac birakan, temmuz ortasi tir tir usumemi saglayan, sayelerinde kac kere dusup bayildigim diyetisyenler yuzunden! ayrica kac bin dolarlar yatirdim bu ise anlatamam sana. bu kadar sacma derecede kilomu takmasaydim, hem daha zengin, hem daha guzel, hem de daha saglikliydim ayol
gebe kalinca da gelen giden laf soktu bana, hamileyken de 20 kilo alirsin sen simdi yataklara sigmazsin diye. 1 kilo alamadim daha. mide bulantisiydi diyabetti bilmem ne derken... herkes konusuyor hem de bos bos konusuyor. her insanin beden yapisi farkli. kilo hastalik olusturunca zaten bas bas bagiriyor yiyemezsin diye. hasta etmezse de ye gitsin yaaa. uc gunluk dunya! hayatta 3 zevk var bildigim: biri gezmek, oburu yemek, oteki de kocam ayiptir soylemesihic birinden de olamam valla!
benim yine bir arkadasim burda 4 kilo aldi gebeliginde, dogumdan sonra da hepsini verdi hic almamis gibi oldu. ama kiz 9 ay kustu!!!! ben 5 ay kustum gina geldi, o nasil 9 ay dayandi hayret ettim. oyle olcagina homini girtlak yemegi tercih ederim. biz kadinlarin bu kilo takintisi cok fazla. ve hatta gereksiz. mutlu olmak icin zayif olmaya ihtiyacimiz yok aslinda.
ayrica yine diyorum o aldigin kilolarin hic biri senin degil, emanet. kilo yerlesince farkli oluyor. seninki emzirince eriyivericek.
ayy alemsin yaicine az bulgur attin mi super kisir oldu... mercimek koftesi de fena degil.. ay ben de yicem nane falan filan :) :) :)
bi de ananas dogumu tetikliyomus. kayinvalidemin yalancisiyim. bana tum gebeligimde yedirtmedi
ay şekerim haklısın valla. diyetisyenler beni de kasıyor. hiç gitmedim ama gidenleri biliyorum. o liste olayı varya beni bu kadar kasan bir şey daha yoktur her halde.
ben bir ara kk da toplamda tam 17 kg vermiş bi kadınım. yaa. motivasyon süperdi o zamanlar. işte onu da kaybedince 72 ile hamile kaldım ve mide bulantısı vs de olmayınca, yeme konusunda da kendimi kısmayınca - cok yemememe ragmen sanki haksızlık gibi geldi ve kasmadım - ve sonuc bu.
bence sende bebişten sonra kilo verebilirsin. bu tür hikayeleri çok duydum inan bana. ben de kendimi bildim bileli çabi tabir edilen snıftan oldum
hayatta bana zevk veren o üç şey aynen bende de var canım ve aynen üçü de vazgeçilmez. her istediğimizi yiyip ama nerede durdugumuzu bilerekte kilo verebiliriz. imkansız değil aslında. sadece biraz motivasyon ve moral. işte o moral çok önemli.
bebikolarımız o morali bize vericekler inanıyorum. beni bu hamilelikte birazda hassas yaptı ya. zaten kg konusunda hassastım iyi ce hassas oldum. 38 haftalık bebegim 3,5 kilo civarı diye nerdeyse bebegi şişirmişsin dicekler yani. hıh
ayy alemsin ya
kısıra da bayılırım. geçen gittim esmer ince bulgur aldım. evi yeşillikle doldurudm. hem zaten bulgurda da bol bol folik asit var. yiyelim beslenelim bacım
ananası ben epeydir yiyorum. o etkisini ben de duymuştum ama tık yok şeker.aynı şeyi hurma için de diyorlar. onu da yiyorum bol bol. bu arada senin dediğin koca etkisini de uygulamaya calısıyorum. gerci ben kendimi bu halde begenmezken kocama yanaşmak zor ama neyseki onda bi çekince yok beklediğim kadar
laf aramızda onu da çok özledim yaa
ay al benden de o kadar yaaa... kocamla yanliz kalmak istiyorum artik bebis izin vermiyor
tam ortami ayarladik, basliyor benim ki tak tak icerde yumruklara tekmelere. ayol ben de konsantre falan kalmiyor. acayibime gidiyor. resmen biri bizi gozetliyor!
yarim saatte uyumuyor ki bizim yaramaz. hele de karanlik cokunce. baykus gibi ayakta. sade kendi ayakta olsa o da iyi, beni de uyandiriyor
icine az bulgur attin mi super kisir oldu... mercimek koftesi de fena degil.. ay ben de yicem nane falan filan :) :) :)
bi de ananas dogumu tetikliyomus. kayinvalidemin yalancisiyim. bana tum gebeligimde yedirtmedi
Canim simdilik mama ver ac kalmasin kan sekeri duser yoksa..bende bugun metsil diye gaz damlasi aldim insallah faydasini gorurumKızlar anne sütü gelmiyor.bebeğim aç çok acı ağlıyor .gaz ilacı kullanan var mı
Yarasın yesilcancim. Bana hurma yasak şekerim olduğu için. Ananas dan da çok emin değilim ama kayinvalide yeme diye yemeedim gebelik boyunca. Lakin çok özlediğim maydanoz dereotu ve naneyi bol bol yiyorum artık :))Valla ananas i ben bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum, benim tup Bebek ya herkes bana ananas ye diye tavsiyede bulunuyordu, şaşırdım bak şimdi
Maydanoz nane ve en önemlisi hurma kızlar tavsiye ederim, normal doğum yapcam diye babama irak tan hurma getirttim dr sezeryan dedi, yakın olsak size verirdim, doğurunca süt yapsın diye yerim artıkKedibochi
ay hadi insallah mavitepecim. sen atlatmissin calisma isini. benimde 2 haftam 1 gunum kaldi artik. darisi basima olsun.
sonra gelsin ogluslarimiz, anneleri bebek sevsin! :)
E tabi sezeryandaki gibi işini bitirip çıkamayacak, normalde de zaten doktorun yaptığı tek iş son anda gelip bebeği çıkarmak, ona bile üşeniyorlar.Kızlar dün dr a gittim 2550 gr 49 cm mayısın 2. Haftası alalım dedi ben de beklesem normal olabilirmi diye sordum olur ama ben normalden yana çok değilim işte çok sancı çekersin normal doğumda epudral yapmayı uygun görmüyorum ama sezeryan da olur falan dedi aklım karıştı normal doğumda bana hastane haber verir gelirim dedi ama zamanında falan gelmez diye düşünüyorum eşim de normal olsun diyor ama kaygılarım var
Canim simdilik mama ver ac kalmasin kan sekeri duser yoksa..bende bugun metsil diye gaz damlasi aldim insallah faydasini gorurum
oo o zaman senin evde oyalanacak seylerin var... benim yapilacak bir foto cekimim kaldi. onu da bu pazar hava kotu olmazsa halledecegiz insallah.
gerci ben oda kurmadim daha bebek icin. bi tane fazla odam var simdilik annem orada kaliyor. icinde 6 cekmeceli sifonyerim vardi, annem uc cekmecesini bosaltip bebise ayirdi. kendi odama da bir besik attim, yanina da sallanan bir koltuk. simdilik boyle idare edecegiz.
tasinmaya niyetlenmistik, yeni evimizde kurarim odasini diyordum ama simdiki evimiz satilmayinca daha buyugune de gecemedik. neyse isi cikmadi en azindan
benimki beni tuttu işte. senin eşin de heves etmiş adamın hvesini kırmak olmazdı tabi. ben katlandıgında yer tutmamasına çok dikkat ettim ve bu arabanın en güzel özelliği baston olması aynı zamanda. dolayısı ile daha uzun süre kullanma ihtimali var. dediğin gibi koca koca arabalar alıp sonra onları kullanamayıp bastona dönenler cogunluktaymıs
bu konuda resmen exper oldum araştıra araştıra. sorma
Canım bizim kullanmadığımız şey kalmamıştı kızımda bitek metsilden fayda bulmuştuk.inşallah senin oğluşlarada fayda sağlar.Canim simdilik mama ver ac kalmasin kan sekeri duser yoksa..bende bugun metsil diye gaz damlasi aldim insallah faydasini gorurum
Yarasın yesilcancim. Bana hurma yasak şekerim olduğu için. Ananas dan da çok emin değilim ama kayinvalide yeme diye yemeedim gebelik boyunca. Lakin çok özlediğim maydanoz dereotu ve naneyi bol bol yiyorum artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?