- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.881
Ben almadım normal sırt cantamı kullanıcam, neden ayrı bir canta alıyoruz hijyen vs için mi?Kızlar hepinizin fikirlerine ihtiyacım var bebek cantalarınızı nerden kaça aldınız
Arkadaşlar kesinleşti yarin sezaryene aliniyorum. Nisan bitmeden bi bebisimiz daha geliyor insallah. Bize dua edin lutfen cok tedirginim
Ayy ne.guzel yaa sana imrendim biliyor musun. Nedense bir.hafta sonra gelmicek.daha cok.bekletir gibime geliyor. Ya da ben inanamıyorum.oğluma zaman ayırma kısmı iyi olur gerçekten, o kadar uğraştım bari bi işe yarasın. 32. haftadan beri doğumun başladığını iddia ediyor doktorlar, ama çok şükür bu zamana geldik. yarından sonra 37 de bitiyor, bundan sonrası normal doğum zamanı zaten :) oğlumu kucağıma alma heyecanı bastı şimdi deSenin de süre yavaş yavaş geliyor gibi. Hayırlısıyla sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza inşallah
Selam kızlar en son kontrolüm de dr cuma alırız büyük ihtimalle demişti, yarin 37 haftalık oluyorum dua edin bana ve kızıma ne olur bu belirsizlik beni öldürecek...
Evet bende almadim canta. Yengem de normal sirt cantasi yeter diyor oda öyle yapıyor 8 aylik kizi var. Kiz kucakta canta sirtta daha rahatmis. Kolda zor olur diyorBen almadım normal sırt cantamı kullanıcam, neden ayrı bir canta alıyoruz hijyen vs için mi?
Kızlar hepinizin fikirlerine ihtiyacım var bebek cantalarınızı nerden kaça aldınız
Iyi akşamlar kızlar bende hala birsey yok dün bütün evi temizledim bana misin demedivalla bakalım pazartesi kontrolümüz var Dr ne diyecek
Ayy ne.guzel yaa sana imrendim biliyor musun. Nedense bir.hafta sonra gelmicek.daha cok.bekletir gibime geliyor. Ya da ben inanamıyorum.
Bu arada cepten yazarken berbat oluyor.peşinen özür diliyorum
ay geceleri de yatırmıyor sıpa. saga dön dürtüyor sola dön dürtüyor. resmen sırt üstü yan arası bi pozisyonda dön baba dönelim. bir de kıpırık kıpırık akşam. kıyamıyorum da yavrum sıkışıyor artık her halde. içim gidiyor hallerine. bi dogsa da o tekme atan minik pembe topuklarını öpsek koklasak mis kokularını.bana da öyle geliyorhaftalardır erken doğum erken doğum diye telaş yaptı doktorlar, hala hemen doğacak doğum başlamış diyip duruyorlar. Ben de doktorlara inat 42. haftaya kadar bekleyecek beni de heyecandan çatlatacak diye düşünüyorum. Sıpa resmen şimdiden parmağında oynatıyor bizi
Insallah canim sana cok guzel bir dogum hikayesi anlatirim :)Çok güzel bi dogumun olur inşallah, ay bi an önce iyileste banada moral ver
Benimde bugun oto koltugu ve arabasi geldi. Herseyi tamam. Foto yuklicem ama cepten yapamadim.
Neyse ben oto koltugunun bebek arabasina monte edildigi travel setlerden aldim. Bebisle bol bol gezmek istiyorum gebelikteki .gibi kisitlanmak istemiyorum çünkü. Umarim kizim da uyumlu olur
aman da aman saglıkla al evladını kucagına inşallah. artık takvim belli heyecan dorukta. tedirgin olma canım kendine ve bebegine güven. onu kucagına alacagın anı düşünmeye calısArkadaşlar kesinleşti yarin sezaryene aliniyorum. Nisan bitmeden bi bebisimiz daha geliyor insallah.Bize dua edin lutfen cok tedirginim
Insallah canim sana cok guzel bir dogum hikayesi anlatirim :)
canımcım ben de aylardır araştırıyorum bu konularda. bi ton para verip kısa bir süre kullanılacak bir şey almak istemedim. o yüzden uygun fiyatlı ama işimi de görecek ayrıca kücük olan arabamın kücük olan bagajına katlandıgında kolayca sıgacak hafif bir model olsun diye aradım da aradım.Bizde bebek arabasını travel sistrm aldık casual quantum modelini hiç aklımda yokken o model öylesine bakarken eşimde bende bi anda hayran kaldık ve aldık arabayı 3ay önce
En güzelini yapmışsın canım bende uygun fiyatlı bi model bakarız diye düşünüyodum ama benden çok eşim hevesli çıktı araba konusunda alıverdi beğenince bende hevesini kırmadımcanımcım ben de aylardır araştırıyorum bu konularda. bi ton para verip kısa bir süre kullanılacak bir şey almak istemedim. o yüzden uygun fiyatlı ama işimi de görecek ayrıca kücük olan arabamın kücük olan bagajına katlandıgında kolayca sıgacak hafif bir model olsun diye aradım da aradım.
en son nuna pepp alacaktım 900 tl çok geldi. 379 tl ye bu modelde karar kıldım. fiyat - kalite açısında tatmin edici geldi bana da. o yüzden bu kadar uzun sürdü araştırmam.
o dediğin model de çok güzel ama dediğim gibi ben uygun fiyatlı bişi istedim cünkü bebişlerin bazıları binmeyebiliyormus bir kaç aydan fazla süre kullanamicaksa gerek yok dedim ben. yoksa harika modeller var ben de bayıldım ama tuttum kendimi daha dogrusu eşim tuttu. iyi ki tutmuş
benimki beni tuttu işte. senin eşin de heves etmiş adamın hvesini kırmak olmazdı tabi. ben katlandıgında yer tutmamasına çok dikkat ettim ve bu arabanın en güzel özelliği baston olması aynı zamanda. dolayısı ile daha uzun süre kullanma ihtimali var. dediğin gibi koca koca arabalar alıp sonra onları kullanamayıp bastona dönenler cogunluktaymısEn güzelini yapmışsın canım bende uygun fiyatlı bi model bakarız diye düşünüyodum ama benden çok eşim hevesli çıktı araba konusunda alıverdi beğenince bende hevesini kırmadım
Senin bebiş severse arabayı belli bi zaman sonra farklı bir modele geçersin gerçi 6-7 aydan sonra baston olanlar daha kullanışlı oluyor diye biliyorum .
Ben o konuda geç bile kaldım daha geçen hafta bebek odamız geldi yerleştirdik ama yapılmadı gereken çook şey var dahaama saolsun annem koşuşturuyo herşeye ben çalıştığım için
ay hadi insallah mavitepecim. sen atlatmissin calisma isini. benimde 2 haftam 1 gunum kaldi artik. darisi basima olsun.evet evet, yarın son mesai artık, onun da yarısı NST ile geçecek. Geri kalanında da anca vedalaşır eşya toparlarım :) bitti gibi bişey yani :) bundan sonrası oğluma ait, keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek bakalım, beklemedeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?