2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy ne.guzel yaa sana imrendim biliyor musun. Nedense bir.hafta sonra gelmicek.daha cok.bekletir gibime geliyor. Ya da ben inanamıyorum.
Bu arada cepten yazarken berbat oluyor.peşinen özür diliyorum

Ben almadım normal sırt cantamı kullanıcam, neden ayrı bir canta alıyoruz hijyen vs için mi?
Evet bende almadim canta. Yengem de normal sirt cantasi yeter diyor oda öyle yapıyor 8 aylik kizi var. Kiz kucakta canta sirtta daha rahatmis. Kolda zor olur diyor

Kızlar hepinizin fikirlerine ihtiyacım var bebek cantalarınızı nerden kaça aldınız

Ben çok beğenerek almadım çantayı kv begendi geniş diye kirmadim aldım minico dan 28 tl ydi canım. Doğumdan sonra güzel bi canta düşünüyorum ama ve civil de var bi kac tane gözüme kestirdigim kampanyaya da girmiş bi bak istersen

Ayy ne.guzel yaa sana imrendim biliyor musun. Nedense bir.hafta sonra gelmicek.daha cok.bekletir gibime geliyor. Ya da ben inanamıyorum.
Bu arada cepten yazarken berbat oluyor.peşinen özür diliyorum

bana da öyle geliyor haftalardır erken doğum erken doğum diye telaş yaptı doktorlar, hala hemen doğacak doğum başlamış diyip duruyorlar. Ben de doktorlara inat 42. haftaya kadar bekleyecek beni de heyecandan çatlatacak diye düşünüyorum. Sıpa resmen şimdiden parmağında oynatıyor bizi

ay geceleri de yatırmıyor sıpa. saga dön dürtüyor sola dön dürtüyor. resmen sırt üstü yan arası bi pozisyonda dön baba dönelim. bir de kıpırık kıpırık akşam. kıyamıyorum da yavrum sıkışıyor artık her halde. içim gidiyor hallerine. bi dogsa da o tekme atan minik pembe topuklarını öpsek koklasak mis kokularını.
cok bekletmeseler bari dediğin gibi.

Bizde bebek arabasını travel sistrm aldık casual quantum modelini hiç aklımda yokken o model öylesine bakarken eşimde bende bi anda hayran kaldık ve aldık arabayı 3ay önce

Arkadaşlar kesinleşti yarin sezaryene aliniyorum. Nisan bitmeden bi bebisimiz daha geliyor insallah. Bize dua edin lutfen cok tedirginim
aman da aman saglıkla al evladını kucagına inşallah. artık takvim belli heyecan dorukta. tedirgin olma canım kendine ve bebegine güven. onu kucagına alacagın anı düşünmeye calıs

Bizde bebek arabasını travel sistrm aldık casual quantum modelini hiç aklımda yokken o model öylesine bakarken eşimde bende bi anda hayran kaldık ve aldık arabayı 3ay önce
canımcım ben de aylardır araştırıyorum bu konularda. bi ton para verip kısa bir süre kullanılacak bir şey almak istemedim. o yüzden uygun fiyatlı ama işimi de görecek ayrıca kücük olan arabamın kücük olan bagajına katlandıgında kolayca sıgacak hafif bir model olsun diye aradım da aradım.
en son nuna pepp alacaktım 900 tl çok geldi. 379 tl ye bu modelde karar kıldım. fiyat - kalite açısında tatmin edici geldi bana da. o yüzden bu kadar uzun sürdü araştırmam.
o dediğin model de çok güzel ama dediğim gibi ben uygun fiyatlı bişi istedim cünkü bebişlerin bazıları binmeyebiliyormus bir kaç aydan fazla süre kullanamicaksa gerek yok dedim ben. yoksa harika modeller var ben de bayıldım ama tuttum kendimi daha dogrusu eşim tuttu. iyi ki tutmuş
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby2go-light-travel-sistem-bebek-arabasi-mavi-220389376

En güzelini yapmışsın canım bende uygun fiyatlı bi model bakarız diye düşünüyodum ama benden çok eşim hevesli çıktı araba konusunda alıverdi beğenince bende hevesini kırmadım

Senin bebiş severse arabayı belli bi zaman sonra farklı bir modele geçersin gerçi 6-7 aydan sonra baston olanlar daha kullanışlı oluyor diye biliyorum .

benimki beni tuttu işte. senin eşin de heves etmiş adamın hvesini kırmak olmazdı tabi. ben katlandıgında yer tutmamasına çok dikkat ettim ve bu arabanın en güzel özelliği baston olması aynı zamanda. dolayısı ile daha uzun süre kullanma ihtimali var. dediğin gibi koca koca arabalar alıp sonra onları kullanamayıp bastona dönenler cogunluktaymıs
bu konuda resmen exper oldum araştıra araştıra. sorma

Ben o konuda geç bile kaldım daha geçen hafta bebek odamız geldi yerleştirdik ama yapılmadı gereken çook şey var daha ama saolsun annem koşuşturuyo herşeye ben çalıştığım için

oo o zaman senin evde oyalanacak seylerin var... benim yapilacak bir foto cekimim kaldi. onu da bu pazar hava kotu olmazsa halledecegiz insallah.
gerci ben oda kurmadim daha bebek icin. bi tane fazla odam var simdilik annem orada kaliyor. icinde 6 cekmeceli sifonyerim vardi, annem uc cekmecesini bosaltip bebise ayirdi. kendi odama da bir besik attim, yanina da sallanan bir koltuk. simdilik boyle idare edecegiz.
tasinmaya niyetlenmistik, yeni evimizde kurarim odasini diyordum ama simdiki evimiz satilmayinca daha buyugune de gecemedik. neyse isi cikmadi en azindan

ay hadi insallah mavitepecim. sen atlatmissin calisma isini. benimde 2 haftam 1 gunum kaldi artik. darisi basima olsun.

sonra gelsin ogluslarimiz, anneleri bebek sevsin! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…