2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın anneler, anne adayları ve tatliş bebişler.
bugün erkenden kalktım. gece uyuyabildiğimden değil. erken güne başlamak iyidir diye. hem yürüyüş yapacam ya. gaz vermem lazım kendime.
gece uykusu zor cünkü kızım sadece sola yatmama izin veriyor saga döndügüm an kafa kol bacak her şeyiyle dalıyor
dogunca soracam ben ona
afiyet olsun canım bol bol süt olsun. ben de aldım hurma günde 8-10 tane yiyorum.
az once kahvaltıda dereotu maydonoz vs de yedim. bakalım...

sizin araba da çok güzel. ben çok begendim onun gibi güzel çok araba vardı zor tuttum kendimi. benim yer sıkıntım var. kiradayım ve asansörsüz 3.kattayım . arabayı ya bagaja ve merdiven altında tutmayı düşündüm ama ilk zamanlar evde kullananlar da varmış. ana kucagı kaidesi gibi. nereye gidersem gideyim bebişottim evde benimle gelir hem.
mor sipairş etmiştim pembe geldi. gittigidiyorda haddini bildirdim satıcıya neyseki kız bebek ama oglan olursa da pembeyi kullanrım. napalım gerçi eşim arabam mavi diye mavi niye almadın diyo oda aldıktan sonra sölüyo aman
baston gerekirse alırsın canım onlarda çok pahalı değil. 100 tl den baslıor fiyatları

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.Kızlar nasılsınız?Doğum yapan anneler tecrübelerini bizimle paylaşırsa iyi olur cidden belki korkularımıza iyi gelir:)Herkese bereketli sağlıklı günler olsun
evet aslında bende sabırsızlıkla bekliyorum ama yeni anneler bebişleriyle ilgilenmekten fazla zaman bulamıyorlardır eminim.
nette pozitif dogum hikayelerini paylaşan anneler de var. arada okumanı tavsiye ederim.

Günaydın kizlar.. geceleri sol tarafima yatamiyorum bi kac gundur nefesim tikanmis halde uyaniyorum. Sag tarafima yatinca rahatim ama anlamadim.. dolaşım solunum problemim var sanırım

miranda_1986 ve mavitepe kızlar ben de evde zaman geçiremem sanıyordum.
vakit nasıl geçiyor anlamıyorum şaşırdım bu işe

bende de o korku var şimdi, işe gelip gitmeye alıştım, evde zaman geçmez diye düşünüyorum hep, bebek olsa zaman geçer ve muhtemelen yetmez bile, ama bi başıma akşama kadar napcam ki

selam kızlar.uzun zamandır giremedim.doğum öncesi sürecimiz biraz zahmetli geçti.5 hafta kadar sancılarım oldu.açılma oldu ama bebekde bir hareket yoktu.son iki haftada bebiş boynuna 3 kere kordon dolayınca normal doğum olamadı.mecburen sezeryana alındık.bugün 15 günlük olduk.çok şükür bir problemimiz de yok.
ufak tefek sorunlar dışında kızımla gayet iyiyiz.umarım herkes iyidir.biz mayıs görünümlü nisan annesi olduk.inşallah herkesin bebeği zamanında gelir.

Kizlar adet sancisi gibi kasiklarimda agri var yaklaşık yirmi dk da bir girip cikiyo gibi dogum sancisi mi bu??? Ne nisan ne de suyum geldi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…