- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.921
afiyet olsun canım bol bol süt olsun. ben de aldım hurma günde 8-10 tane yiyorum.Valla ananas i ben bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum, benim tup Bebek ya herkes bana ananas ye diye tavsiyede bulunuyordu, şaşırdım bak şimdi
Maydanoz nane ve en önemlisi hurma kızlar tavsiye ederim, normal doğum yapcam diye babama irak tan hurma getirttim dr sezeryan dedi, yakın olsak size verirdim, doğurunca süt yapsın diye yerim artıkKedibochi
sizin araba da çok güzel. ben çok begendim onun gibi güzel çok araba vardı zor tuttum kendimi. benim yer sıkıntım var. kiradayım ve asansörsüz 3.kattayım . arabayı ya bagaja ve merdiven altında tutmayı düşündüm ama ilk zamanlar evde kullananlar da varmış. ana kucagı kaidesi gibi. nereye gidersem gideyim bebişottim evde benimle gelir hem.bende inşallah o bastona dönenlerden olmam inşallahşimdilik yer sıkıntımız yok ama ilerde taşınmamız gerekirse sorun yaratır bana arabanın büyüklüğü. ama biz en çok bu arabanın komple kılıflarının rengini değiştirebiliyomuşuz yani 2. çocuk erkek olursa servisi arayıp başka renk kılıf alabilirmişiz . ona aldandık sanırım biz
ben 100 liraya nike marka bir sırt çantası aldım. bol gözlü ve termos cebi (biberon için vs ) de olan....kol çantası çok ağır diye. ben normalde de ufak sırt çantası kullanırım h.sonu flnKızlar hepinizin fikirlerine ihtiyacım var bebek cantalarınızı nerden kaça aldınız
evet aslında bende sabırsızlıkla bekliyorum ama yeni anneler bebişleriyle ilgilenmekten fazla zaman bulamıyorlardır eminim.Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.Kızlar nasılsınız?Doğum yapan anneler tecrübelerini bizimle paylaşırsa iyi olur cidden belki korkularımıza iyi gelir:)Herkese bereketli sağlıklı günler olsun
Tşk ederim.hepimizin inşAllah gönlüne göre versin inşallah
miranda_1986 ve mavitepe kızlar ben de evde zaman geçiremem sanıyordum.
vakit nasıl geçiyor anlamıyorum şaşırdım bu işe
Kızlar şafak 3, sezeryan olacağım kismetse pazartesi, sizler ne durumdasiniz?
169 dan 109 a düşmüştü canım hala devam ediyo indirimAaa çok beğendim canım çantayı ben de bakayım hemennn fiyatı ne ??
Bende bazan sezeryani aklimdan gecirmiyorr degilim inanGünaydın 40.haftaya girmiş bulunmaktayiz Paşanın keyfi yerinde abisi gibi 41i devirecekmisiz gibi görünüyo bazen yat kessinler kavus bi an önce diyorum bazen bekle diyorum nasip kısmet artik
muayeneden sonra olan akıntıya normal diyorlar.gün içersinde takip et eğer birdaha olamazsa muayene kaynaklıdır.Bugun kahverengi lekelenmem olmus akinti ile karisik aceba bu muayneden kaynakli olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?