- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.941
bendede oldu canım aradım doktoru muayeneden kaynaklıBugun kahverengi lekelenmem olmus akinti ile karisik aceba bu muayneden kaynakli olabilirmi
gözün aydın canım Allah bağışlasın kızınıselam kızlar.uzun zamandır giremedim.doğum öncesi sürecimiz biraz zahmetli geçti.5 hafta kadar sancılarım oldu.açılma oldu ama bebekde bir hareket yoktu.son iki haftada bebiş boynuna 3 kere kordon dolayınca normal doğum olamadı.mecburen sezeryana alındık.bugün 15 günlük olduk.çok şükür bir problemimiz de yok.
ufak tefek sorunlar dışında kızımla gayet iyiyiz.umarım herkes iyidir.biz mayıs görünümlü nisan annesi olduk.inşallah herkesin bebeği zamanında gelir.
Nişan yada su gelmeyebilir düzenli olup olmadığını kontrol etmen gerekiyor eğer beş dk ya düşerse sıklığı ve ağrıların derecesi artarsa doğuruyosun demektir hayırlısıyla inşallah =)Kizlar adet sancisi gibi kasiklarimda agri var yaklaşık yirmi dk da bir girip cikiyo gibi dogum sancisi mi bu??? Ne nisan ne de suyum geldi ama
Nişan yada su gelmeyebilir düzenli olup olmadığını kontrol etmen gerekiyor eğer beş dk ya düşerse sıklığı ve ağrıların derecesi artarsa doğuruyosun demektir hayırlısıyla inşallah =)
Belinde olmayabilir canım.büyük tuvaletin gelmiş üşütmüşsün gibi olabilir.tuvaletini yaparsın geçmez.biraz geçer gibi olur sonra tekrar girer.ve ağrının derecesi artar.nişan ve su gelmeyebilir.benim ilkinde öyle olmuştu.şimdide bi arkadaşım doğuma gitti.bende acayip heyecanlandım.dün beraberdik.aramızda 1 hafta var.ay valla doğuranları duydukça heyecan basıyoBelden gelir diyorlar ya oyle bi bel agrim da yok sadece kasiklarimda hissediyorum derecesi dusuk sonra birden artiyo takip edecegim canim tesekkur ederim :) evde de yalnizim esim iste onu da arayip erkenden telaslandirmak istemedim
Canim kasikla mama verin bir iki kasik kadar... Sut icin sagmayi dene.. Zaten hepi topu bir kasik kadar gelecek ilk andaKızlar anne sütü gelmiyor.bebeğim aç çok acı ağlıyor .gaz ilacı kullanan var mı
Rica ederim =) Benim ilk doğumumda da kasiklarimda nisan gelmişti belim hiç ağrımadı her zaman belden gelmiyor.. hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına benimde nişanım geldi sanırım bende her an sancı bekliyorum artık =)Belden gelir diyorlar ya oyle bi bel agrim da yok sadece kasiklarimda hissediyorum derecesi dusuk sonra birden artiyo takip edecegim canim tesekkur ederim :) evde de yalnizim esim iste onu da arayip erkenden telaslandirmak istemedim
Bugun kahverengi lekelenmem olmus akinti ile karisik aceba bu muayneden kaynakli olabilirmi
Kizlar, dogumdan sonra hamgi pedler kullaniloyor? Normal istiyorum ama kismet sonucta. Hastsne mi veriyor pedleri yoksa biz mi goturuyoruz. Bizim adette kullsndigimiz pedler yeterli olur mu ki?[/QUOTE
İlk iki üç gün hasta bezi kullanmıştım ben hastaneden de hasta bezi istemişlerdi kanamanın yoğunluğuna göre yaniKizlar, dogumdan sonra hamgi pedler kullaniloyor? Normal istiyorum ama kismet sonucta. Hastsne mi veriyor pedleri yoksa biz mi goturuyoruz. Bizim adette kullsndigimiz pedler yeterli olur mu ki?
Belinde olmayabilir canım.büyük tuvaletin gelmiş üşütmüşsün gibi olabilir.tuvaletini yaparsın geçmez.biraz geçer gibi olur sonra tekrar girer.ve ağrının derecesi artar.nişan ve su gelmeyebilir.benim ilkinde öyle olmuştu.şimdide bi arkadaşım doğuma gitti.bende acayip heyecanlandım.dün beraberdik.aramızda 1 hafta var.ay valla doğuranları duydukça heyecan basıyo
Rica ederim =) Benim ilk doğumumda da kasiklarimda nisan gelmişti belim hiç ağrımadı her zaman belden gelmiyor.. hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına benimde nişanım geldi sanırım bende her an sancı bekliyorum artık =)
Pozisyon değiştirdiğinde uzandığında filan geçmiyorsa ve düzenli artış gösteriyorsa eğer yalancı değildir.hadi hayırlısı allah yardımcımız olsun inşallah =)Duşa girdim ciktim simdi canim hafif var belimde de aynen tuvaletim var gibi ama yok biliyorum sabah ciktim.. arada geliyo yukseliyo sonra sonuyo birden peki birden baslar mi boyle sabah falan bisi yokken
Nişan yok henuz annemde de gelmezmis ayy hadi hayirlisi olsun ikimize de allah kolaylik versin dayanilmaz gibi olunca gidecem doktora yalanci uyari degildir umarım
Beş yıl önce kizima 150 ye bebek arabası almıştık,70 e de 0-13 oto koltuğu. Şans işte hiç aklıma gelmezdi birbirine uyum sağlayacağı. Oto koltuğu bebek arabasına cuk diye oturdu.kızım bebek arabasında durmazdi,fazla kullanmadik.kısmet olursa bu kullanırsa 7-8 aydan sonra baston alacağım. Bir arkadaşıma misafirlige gittigimde kullanmıştım çok kullanışlı gelmiştiKizlar bebim tavsiyem baston pusetler, alabildiginiz en iyisini alin, hatta biz 5 yasina kadar tepe tepe kullandik, gecen sene civatası düştü taşımadı artık..ama tamir edip büyük kız kıskanıp binmek ister diye kullanıcam..Diğerleri ilk 6 ay yenidoğan bebeğin konforu için gerekli, en önemli artısı oto koltuğunu direk bebek arabasına takabilmek, uyurken kucağa alıp arabaya taşımak zorunda kalmazsınız ve size dönük yatırabilmek bebeği...malesef her iki işlevi de olan arabaların yeterinde hafif olmaları mümkün olmuyor, max 7 kilo olması en iyisi bir kucakta bebek bir elde araba taşımak gerekebiliyor. İlk yıldan sonra pek kullanma şansınız kalmıyor agır olanları, indir bindir zor iş, o yüzden çevrede varsa birileri onlardan almak en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?