2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

hayatim bildigim kadariyla herkes de nisan geliyor ama bazilarimiz bunu farkedemeyebiliyor. o yuzden illa ki nisanini bekleme. bir kac gun once gecenin korunde afadersin cisini yaparken kayip cikmis olabilir.

sancilarini saymaya calis. hani basliyor, pik yapiyor sonra duruyor ya, bir baslangiicindan obur baslangicina kadar dakika tut. eger 10-15 dk da bire indiyse hastaneye gidebilirsin suyun gelmese bile.
ayrica bunu yapan uygulamalarda var. ben android te contracker diye bir sey indirdim. sancin basladiginda butona tikliyorsun sadece. o kendi kendine hesapliyor sana gosteriyor sanci araliklarini.

yalanci sanci da bol sivi tuketince azaliyor benim bildigim kadariyla. susuz kalanlarin nst de daha cok sancisi cikiyormus. bir iki bardak su ic, eger rahatlamazsan yalanci sanci diye bakma bu ise. tetikte olmanin zaten faydasi var zarari yok.

bir avazda kolay dogumun olsun insallah!

anali, babali buyusun, saglikli olsun insallah! sen de iyilesmissindir herhalde bu surede ama yine de gecmis olsun diyelim adettendir :)
darisi artik bizlerin basina.

ay o kurutulmus meyveler beni cok kotu etkiliyor. kuru kayisi, incir, hurma hic bir sey yiyemiyorum hemen sekerim firliyor. hatta kucuk boyutlarda cikolata yesem bile o kadar cok cikmiyor!

Eşimi sıkı sıkı tembihledim valla, dogumun ilk günü bişey anlamam ama ıkıncı günü çikolatalı kocaman bi pasta istiyorum dedim, ay ne özledim ya tatlı yemeyi, onceden bu kadar istegim yoktu tatlıya karşı noldu anlamadım, yasaklar beni kendine çekiyor resmen

NicksizYumurta canım inşallah ela bahar eve gelince evine de bahar gelecek okurken bile içim bir tuhaf oldu ama sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim insallah

Hepinize cooook tesekkur ederim canlarım yaaAllah hepimize anneligini doya doya hakkını vererek yasamayı nasip etsin Hayırlı evlatlar, doğru, dürüst, vicdanlı insanlar yetistirmek nasip olsun. Anneliğin güzel olduğunu tahmin ederdim ama bu kadar güzel olacağını hiç aklımdan bile gecirmemistim
miranda_1986 teyzesi hele bi gelsin kızım evine de kucagimdan indirmeyecegim sanırım senin icin de mis kokusunu cekerim içime öperim kuzumu
Allah bekleyenleri yavrusuna kolayca dogru zamanda kavustursun inşallah

evet aslında bende sabırsızlıkla bekliyorum ama yeni anneler bebişleriyle ilgilenmekten fazla zaman bulamıyorlardır eminim.
nette pozitif dogum hikayelerini paylaşan anneler de var. arada okumanı tavsiye ederim.
Okuyorum canım ya nerdeyse ezberledim:))) evet haklısın bebislerle uhrasiyolardir Allah kolaylik versin onlarada.

aahhahaha ben sisko oldugum icin bogazima cok duskunum. ilk gun icin esime civik civik bir yumurtayla sabah kahvaltisi, oglene acik bufe sushi ve aksamina da cheesecake in tumu. dilimle ugrasamicam :)))

Hastanedeyim yatisim yapildi iki cm açıklığım var sancim da vat

Rabbim yavrunu sana bagislasin hayırlı sağlıklı ömür versin.cok güzel anlatmissin bizde rahatça atlatiriz inş.

Babymall den aldım canim kraftin bi modeli 100 tlydi
baktım ben kraft ta ama mağaxadan mağazaya değiiliyo modeller demkki bulamadım hiç aklıma yatan

Ben almadım normal sırt cantamı kullanıcam, neden ayrı bir canta alıyoruz hijyen vs için mi?
yooo sadece ihtiyaç oluyo canım benim cantalarım ufak olur hep sığamam içine diye almak istiyorum bitane

Evet bende almadim canta. Yengem de normal sirt cantasi yeter diyor oda öyle yapıyor 8 aylik kizi var. Kiz kucakta canta sirtta daha rahatmis. Kolda zor olur diyor
aslında sırt cantasıda gzel fikir cunki oğlum arabasına bindirmeZ bebeği kanguru alıcam mecburen bebeğe sırt cantası daha mantıklı gibi

benmde oğlumda kv zoruyla aldığım cantam var ama onu kullanmak istemiyorum bunda

ben 100 liraya nike marka bir sırt çantası aldım. bol gözlü ve termos cebi (biberon için vs ) de olan....kol çantası çok ağır diye. ben normalde de ufak sırt çantası kullanırım h.sonu fln
fiyatıda çok uygunmuş güle güle kullan canım

Eki Görüntüle 1823128
ben bunu aldım canım civilde indirim vardı pierre cardin
içi filan geniş kullanışlı başka modellerde var
muhakkak bakıcam canım inşşlh gönlüme yatanı bulurum

Kizlar adet sancisi gibi kasiklarimda agri var yaklaşık yirmi dk da bir girip cikiyo gibi dogum sancisi mi bu??? Ne nisan ne de suyum geldi ama
vala yazalı baya olmuş ama düzenli ve dakkasında gelen sancılar doğum sancısı diye biliyorum ben

inanki ağlıyarak okudum ne gzel herşeye iyi tarafından bakmıssın ve pozitif bi doğum hikayen olmuş bebeğine geçmiş olsun inşşalh biran önce evinizee dönersiniz bol sütlü günleriniz olsun ela baharla inşlh

ağlayarak okudum canım ne kadar güzel anlatmışsın doğumunu darısı bizim başımıza inşallah
bebeğin uzun ömürlü olsun çok öpüyorum ikinizide

Deneyimli anneler... yeni dogum yapmis tazecikler...
Dogumun belirtileri nelerdir diye bir okuyayim dedim, asagidaki yaziyla karsilastim. sizce dogruluk payi nedir?

Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir. Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir. Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…