2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar internetten plates topu sipariş etmiştim. Kargom geldi.. O kadar araştırdım ama bişi bulamadım. Hamile platesi . Hani doğumu kolaylaştırması için .. nerden bulabilirm .var mı plates yapan..Ya da dogumà yakın kullanan .

ahahhaah kabul ediyorum cok sabirsizim!

mayisin 13 unde izne cikiyorum. 14 unde bebek gelebilir bence. gayet uygundur gunu

ahahhaah kabul ediyorum cok sabirsizim!

mayisin 13 unde izne cikiyorum. 14 unde bebek gelebilir bence. gayet uygundur gunu
Mirandam seni takipte yim. Sen oglusu getirince bilem ki sıra bana geldi.... Oy allahım. Mayıs nisan à kaydı. Haziran mayis à kayacak belli ki.

Ay maşallah gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömrü olsun inşallah. Güzel günde gelmiş burda yazmış mıydın doğum yapınca ben mi kaçırdım yoksa. Normal doğum mu yaptın canım. Ben de iyiyim şükür sağolasın canım bekliyoruz bakalım darısı bize inşallah

Mirandam seni takipte yim. Sen oglusu getirince bilem ki sıra bana geldi.... Oy allahım. Mayıs nisan à kaydı. Haziran mayis à kayacak belli ki.
ay benim uykucu gelmeye karar verirse kuzum...
yoksa bunun cikacagi yok yani keyfi pek yerinde. carsamba gunu ultrasona gittim, tekniker kadin kalk diye durtukledi bizimkini. uyanikken gormek istedi. bizimki gozlerini acti, sarilll diye bi isedi, sonra dondu kicini yatti uyudu. pek bi keyif duskunu!

Canim dolasim sistemi etkileniyormus enfeksiyondan. Mide kanamasi riskide oluyormus. Serumla besleniyor siuan. Zaten hep sut yaninda serumlada besleniyordu.
Bugun dolasim sisytemide daha iyimis karin sisligide inmis. Tekrar az az sut vermeye baslamislar.
Kan tahlili yapmadilar ama dr suan iyi bebeginiz dedi. Bu zaten harika bi haberr oldu bize
Devinimizde saglikla dogucak insallah. Bobregide hic takma kafana baksana defneye kucucuk haliyle o problemli bobregi idare ediyor. Belki iyilesir bile

Canim hic bir skintin yoksa neden normal dogum yapmana izin vermiyupr ki dr un bana cok anlamsiz geldi drnun aciklamasi. Evet sanci cekiyoprsun dogumda kolay degil evet ama bebek dogdugu an hersey bitiyor. Dr a normal dogum icin beklemek zor geliyor bence. Sezeryan kolay temiz is kendi acisindan. Hasta yonunu dusunmuyor demek ki

ohh masallh prensese biran önce sağlığına kavuşsun inşşlh annesi dualarımızdasınız

Hosbulduk canim :)) iyiler canim cok sukur biraz gokdenizin bazi sıkıntıları var onin disinda bir sorun. Yok sen nasilsin :)
yaa ikizlerin mi var senin tatlım ne güzell masallah bebeklerine

Hayirli olsun canim bebegin.
Saglikla buyut insallah

Ay canimmm oyle guzel anlatmissin ki dogumunu. Oglumdaki dogum animi yasadim hissetiim her anini ozellikle en son bebisin gelisi onu gpordugun an. Ahhh anlatilmaz yasaniz. 100 yil gecse unutamayacagim bir an. Kizcemde korkularin endiselerim vardi o kadar buyulu yasayamadim o ani. Oglumun dogumu hep daha ozelolarak kalicak sanirim hafizamda.
Beni o gune gotudun canim.
Hep mutlulukla saglikla yasayin guzel mutlu ailenizde insallah

Ay canim cok guzel cok sevindim. İnsaallah dogduktan sonra da hic bir sorun olmadan alicaksin Nefesini kucagina

neff1316 inşallah canım rabbim hiç kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah NEFES hanım şuan bile alt tarafimda baskı yapıyor uyutmadi

Canım bol bol süt sahip stok yap defne ye eve gelince minik lazım olacak hem de sütun artar

Ay ne güzel kontrol é gidince öyle haberler alabiliomusun ben kara bi ekran şurası gözü burnu dedi de hiç bişi anlamadım. . Ankarada ne güzel renkli ultrasonda görmüştum. Tabİ ozaman 22 . Haftadaydim. Şimdi nasıl dà büyümüştür yavrucaklarimjz. Annneemmmmm büyümüş de çiş yapar uyurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…