2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar acikligim uc cm bulmus en nefret ettigim aciklik muayenesi oldu epidural diye yalvariyorum bi cm daha bekleyecekmisiz

Rabbim yavrunu sana bagislasin hayırlı sağlıklı ömür versin.cok güzel anlatmissin bizde rahatça atlatiriz inş.

ağlayarak okudum canım ne kadar güzel anlatmışsın doğumunu darısı bizim başımıza inşallah
bebeğin uzun ömürlü olsun çok öpüyorum ikinizide
Amin kızlar cok tesekkur ederim benimkinden daha güzel doğumlar sizin olsun inşallah

Kizlar acikligim uc cm bulmus en nefret ettigim aciklik muayenesi oldu epidural diye yalvariyorum bi cm daha bekleyecekmisiz
Canım sabret 3cm olduktan sonra kolaylaşıyor benim birkac saat sonra sancılar sıklaşınca 8cm olmuştu. Allah bir avazda kurtarsın ne sen cok yorul ne de bebeğin. her sey yolunda gitsin ve minigini sağlıkla al kucağına Allah yardımcın olsun

Canım ben normalde de pek kabız falan olmam ama dogumdan birkac gün önce bağırsaklarda degisiklik vardi. Bi de anlatmistim zaten o gece kızım cok garip hareket etti. Her zamankinden farklıydı. Sanki gelmek istedigini belli etti de annesi işi sakaya vurdu gibi olduaslında bana enerji de geldi birkac tane hediye hazirlamam gerekiyordu yarim kalmisti onu falan bi çırpıda yaptım bitirdim sanırım bu belirtiler bana uydu

kızlar sürekli midem bulanıyor dün gece 4-5 kez kustum
ve kaç gündür ishalim
doğumun yakın olduğu anlamınamı geliyo bunlar

Eveet sonu güzel olacak herşeye değer

bugün yürüyüşte yaptım bi sürü yemekte pazar da onları yerleştirme de. eşimin çok sevdigi ACI BİBER fidelerini mi aşlamadım. onları mı sulamadım oyy çok yoruldum çöktüm şimdi. bugün gündüz uykusu uyumadım gece uyuyayım diye bakalım bizim kız müsade edecek mi
ay ben kadın filan tutamam ya. eşim istersen birini tutalım dedi. benim içime sinmiyo illa kendim ypacam. kadın gelse bile arkasından bi yol da ben geçerdim her halde temiz olmamışta diyemem ben. kuaforüm geçen saçlarımı mahvetti. yeni eleman içine etti resmen saçlarımı. çingene gibi boyadı
ama gidip şikayet edeceğime röflelerimi kendim hallettim. sevmiyorum gidip şikayetlernmeyi. elimi ayagımı çekiyorum ben.
o kadar cam sildim temizlk yaptım bi yagmur hoop tüm pencereler başa döndü. eskisi gibi degilim ama yine de iş yapmadan duramıyorum. hele bugün kendimi epey yordum valla.
ben de rahat olabilmeyi isterdim ama annemin kızıyım çok görülmez
bebiş gelince de umarım rahat olaiblirim. cünkü uykuma dikkat etmek istiyorum sütüm olsun diye. bir de evde yalnız olacağım bir yardımcım da olmayacak.

ya ben bişi soracam. arada kasılmalarım oluyor benim. hazırlık kasılmaları. karnımın inip çıkmasından top gibi olmasından anlıyorum. ama ne zaman başlayıp bitiyor pek çözemiyorum. bi süre okşuyorum geçiyor. gerçek dogum sancılarını da anlamazsam diye korkuyorum. contractor ugulamasını indirdim ama ne zaman gelir sancı ne zaman gider anlamicam sanırım ben ya. poff

Kizlar merhabaa carsamba gunu nisanim gelmisti ve simdi 8den beri belimde ayaga kalktigimda sanki kirilicakmis gibi buyuk bir baski ve kasiklarimda ,asagida da bebegin basi cok siddetli baski yapiyor gibi yurumekte zorluk ekicek kadar resmen,boyle olan var mi dogum belirtisi mi bu cok heyecanliyim,sancilar ne zaman baslar ,ya da doguma boyle olup giden filan var mi,ne zaman gelir minik kizim acaba bu durumdan sonra...39+3um suan

ay sekerim benim kadin gelip gidiyor her hafta. annem diyor ki arkasindan yatagina altina bak bakalim supurmus mu... ben diyorum bakma bakma! gormedigim rahatsiz etmiyor beni :) ama fena yapmiyor herhalde. toza fena derecede alerjim var benim. toz biraksa tikanir nefes alamazdim. idare ediyor iste. o yuzden cok da dipine kosesine bakmiyorum.
ben camlari da cok az temizliyorum yaaa. ama napiyim. 24. kattayim ben. zaten obur tarafini temizleyemiyorum ki. anca icini. o da cok arada sirada biri eliyle dokunmamissa temiz duruyor. ama bebek gelmeden bi sildiricem. sonra unuturm cunku...
ben bir tek mutfagimi temizletmiyorum kadinlara. orada yemek yaptigim icin cok hoslanmiyorum. kendim bilmek istiyorum yani temiz oldugunu. tezgahlarimi, dolaplarimi, mikrodalgami, firinimi falan hep kendim silerim. bizim kadin bir tek yerleri supurup siliyor mutfakta.

kasilmalara gelince, ben daha su braxton hicks olayini bile yasamadim. hic kasilmiyorum ayol ben. benimki tembel olup 41. haftayi bekleyecek herhalde!
ama yine okudugum kadariyla soylemek gerekirse aralarinda cok fark varmis. braxton hicks kasilmalari dedigin gibi karindan, top gibi kasilip gevsiyormus ve her kadin hissetmezmis bile bunu. ayrica pozisyon degistirdiginde, vucudunu hydrate ettiginde falan hep azaliyormus. ama gercek kasilmalar hem karindan hem belden giriyormus. anladigim kadariyla cok daha sancili. yani ne zaman girip ciktigini bilebilirsin. bir de o pozisyon degistirmekle falan gecmiyormus. yani bayagi belli ediyor olmasi lazim kendini.

ben de arada hic bisi hissetmiyorum dogurdugumu anlamicam galiba diye panikliyorum (sanirim bu yeni anne panigi).. sonra annem diyor ki ooooooooooyle bi anlarsin ki hiiic meraklanma. bence de asil kasilmalari yasadigimizda rahatlikla anlayabilecegiz. ben dogumun evrelerini de uygulamalar sayesinde takip edebilecegimizi dusunuyorum. herhalde sadece zamani degil daha sherricim.

ay ama gelsin artik yaaaaa....

kızlar benim kızımda 3.800 gram olmuş ultrasona görede 39+5..nst de sancım cikiyo ama hiç açılma yokmuş haftaya çarşambaya gün verdi muayene için 4 kiloyu geçerse sezeryan yaparız dedi ama içim rahat diil allah yardımcımız olsun böyle durumda olan varmı

Kızlar ıyı akşamlar nasılsınız benım 1 saattır vajınama acayıp baskı var bebek harekete ettikçe resmen çıkacak gıbı hıssedıyorum sureklı tuvaletım var gıbı ınt baktım bebek dogum kanalına yerlesıyormus oyle yazıyor bu belırtılere acaba yerleatıkten sonra be kadar zamanda doğar kı bılen var mı nasıl oldugunu bunun ıcın hastaneye gürmeye gerek yok dımı suan

ben varim hala beklemedeyiz

Canım bugün benimde çok oldu dk başı tuvalete gittim zor yürüdüm.şimdi iyim bşraz.sende sancını filan takip et.şuan gerek yok bence gitmeye

NicksizYumurta canımmmm gözünaydın olsunnn cok güzel dogum hikayen en kısa zamanda dahada iyi olun insallah prensesinle cok öptüm carsamba bizde sanırım sezeryana alınıyoruz sancı gelmezse o güne kadar bakalkm

İyi aksamlar kızlar çarşamba günü 39+1 de spinal anestezi ile sezeryan olucam tabi o güne kadar beklemedeyiz normal için sancımı hic acılmam yok catım dar ve kemik cıkıntım var catı muayanesi pek iyi gecmedi suni istemiyorum normal için bir umut yine bekliyoruz ...genel anesteziyi tavsiye etmedi doktorum önerileriniz varmı acaba öncesi ameliyat sonrası için spinal için ?

Ne.bileyimbaskasini.evimin.mahreminde düşünemiyorum ya. Belki de alismak.lazim.bu temizlikci isine. Bebek ev isleri.ve is.ust uste.gelince yardimci lazim olacak.
Benimde son 8 -10 gündür filan anlıyorum. Öncesinde bende de.yoktu. dur.yahu, sabret kiza bak.izne cikmamis.bebisi.gelsin.diye.sabirsizlaniyor.
Biz napak.he.biz.napak..beklioz.elimiz karnimizda. Kolunu.bacagini yakalayınca seviyorum bende karnimi disardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…