2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar acilmam hala uc cm bebek buyuk sezeryan da almiyorlar epidural de olamadim henuz nerdeyse on iki saattir sanci çekiyorum sabahi bekleyecekmisiz
Allah yardımcın olsun canım Ya şafi çek bol bol inş en kısa zamanda biter sancıların sağlıcakla alırsın kucağına.Moralini yüksek tut.

Kızlar merhaba normalde cumartesi günü için gün almışth ama Bebişimiz bekleyemedi perşembe sabahı nişan geldi ve spinal sezeryan olduk allah dan cmtesi gününü beklememişşz Elis pisliğini yapmış ama yutmamış allaha Şükür ikimizde iiiyiz herkess allah kolay doğumlar versin

Gece sutumuzu icmeye kalktik şöyle bir bakayim dedim :) Cis yaptigi filanda mi anlasiliyor. Bem.bisi anlamiyorum ya. En son.iste kafa olctu.bacak olctu kilosunu soyledi donmus.dogum pozisyonu almis dedi.o kadar. Gecen sefer.yine.tan.yatıyordu minik zillim neyseki pozisyon aldi annesjni mutlu etti.
Demek 13 mayista izne ayriliyorsun ve pasan 14. Unde.gelebilir? Hee çocuğa randevu.veriyor bak.hele

Kizlar acilmam hala uc cm bebek buyuk sezeryan da almiyorlar epidural de olamadim henuz nerdeyse on iki saattir sanci çekiyorum sabahi bekleyecekmisiz
Haydi bakalim annesi biraz dinlenebilir sen.bu.arada.dinlen.enerji lazim olacak sana.
Bir.avazda kavuşun yavruna inşallah.sende saviyorsun.sirani.hadi.bakalim nisanin son.bebisi

Gozun.aydin.canim allah anali.babali.büyütsün mis.kokulunu. bizim hasretimizi de rabbim hayırlısı ile dindirsin inşallah

Günaydın nisan mayıs anneleri :)
Uzun zamandır girmiyordum. Ara ara yazdıklarınızı okuyordum sadece. Bir bakayım dedim aman Allahım kimi güzel anneler kavuşmuş kuzularına. Allah sağlıkla hayırlısıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Biz bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun. Bir avazda hayırlısıyla kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza inş.
Doktorum yürüyüş, merdiven çıkma ve çömelme hareketi önerdi. 40 hafta bitene kadar bekleriz ama sonra bir seçeneğe karar veririz dedi. Ben 41-42 ye kadar yolu var diyordum ama doktor beklemeyecek. İnş o zamana kalmadan hayırlısıyla gelir Ela'm..
Moral olarak çok iyi ve çok rahatım çok şükür. Stres sıkıntım yok sadece kavuşma heyecanı sardı beni

Bence normal doğumu bekle canım madem sıkıntı yok.doktorun biraz kolaycıkığa kaçmış.sancı çekeceksin tabiki normal olanı o zaten.korkutmasın boşa seni.belki basştce doğurcaksın ne biliyomuş.sezeryandada doğumdan sonra çok sancın oluyo.nornalde 3 günde ayağa kalkıyosun.

Günaydın kızlar nisanı bitirdik artık hep ben Mayıs'ı görmem Nisan da kesin doğururum dıyordum ama doğuramadım bırde kızlar ozellıklede ılkse erken gelır derler :) bakalım bı hafta olur dıye ümit ediyorum takvımım de Bıttı daha kucucukken 5 hafta 6 hafta yazarken bu tqkvımlerde simdi 40 hafta yazıyor cok duygulandım zaman ne çabuk gectı :////

Günaydın güzel anneler. Dün doktordaydık. 10 gün öncesi değerlerle aynı gibi bebişim 1780 di 1885 olmuş boy 45 cm di aynı hala biraz moralim bozuldu 1 hafta sonra tekrar gitcem. Hep günüyle uyumlu olur ya da 3/4 gün önde çıkardı son haftalarda bu durum moralimi bozdu. Bişey yok aslında ama taktım işte

Hastaneden çıkışı yapıyoruz.2870 doğdu 2660 kg çıkış yaptık .3 günde çok vermis dedi doktor .anne sütü mama verdi.inş toplanır
Hayırlı sabahlar bayanlar:)Taze anneler hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.Rabbim ömürlerini bereketli eylesin sizlere bağışlasın.Sıra bize geliyo hayırlısıyla sağlıkla bizde alırız kucaklarımıza ins yavrularımızı.

Slm mayıs anneleri ben nisan annesiydim ama normal doğum beklediğim için mayıs annesine gectim diyebilirim 41. Haftanın içine girdik tembel çıktı bebisim doktorum çatı muayenesiyle iki gün önce doğumu başlayacağını söyledi kontrolün ertesi gün nisan geldi ve halada azar azar gelmeye devam ediyor sancı su falan hiç bisi yok gayet rahatim Dr uç güne gelmezse sezeryanla alacağını söyledi iri bebismis bende sezeryan olmak istemiyorum ama hayırlısı böyle olacak galiba doğum yapanlariniz olmuş gözümüz aydın hanımlar sutunuz bol olsun inşallah

Kızlar doğuranlar Rabbim sağlıkla huzurlu analı babalı büyütsün inşallah
Uç gündü geçmeyen bi gribim var bi turlu atlatamiyorum maalesef geceler uykusuz geçiyor bu yüzden bugün bi de sinüzit agrim tuttu bildiğiniz mahvoldum yataktan cikamiyorum dışarı dua edin de iyi olim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…