- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.041
Allah yardımcın olsun canım Ya şafi çek bol bol inş en kısa zamanda biter sancıların sağlıcakla alırsın kucağına.Moralini yüksek tut.Kizlar acilmam hala uc cm bebek buyuk sezeryan da almiyorlar epidural de olamadim henuz nerdeyse on iki saattir sanci çekiyorum sabahi bekleyecekmisiz
Cis yaptigi filanda mi anlasiliyor. Bem.bisi anlamiyorum ya. En son.iste kafa olctu.bacak olctu kilosunu soyledi donmus.dogum pozisyonu almis dedi.o kadar. Gecen sefer.yine.tan.yatıyordu minik zillim neyseki pozisyon aldi annesjni mutlu etti.ay benim uykucu gelmeye karar verirse kuzum...
yoksa bunun cikacagi yok yani keyfi pek yerinde. carsamba gunu ultrasona gittim, tekniker kadin kalk diye durtukledi bizimkini. uyanikken gormek istedi. bizimki gozlerini acti, sarilll diye bi isedi, sonra dondu kicini yatti uyudu. pek bi keyif duskunu!
Haydi bakalim annesi biraz dinlenebilir sen.bu.arada.dinlen.enerji lazim olacak sana.Kizlar acilmam hala uc cm bebek buyuk sezeryan da almiyorlar epidural de olamadim henuz nerdeyse on iki saattir sanci çekiyorum sabahi bekleyecekmisiz
Gozun.aydin.canim allah anali.babali.büyütsün mis.kokulunu. bizim hasretimizi de rabbim hayırlısı ile dindirsin inşallahKızlar merhaba normalde cumartesi günü için gün almışth ama Bebişimiz bekleyemedi perşembe sabahı nişan geldi ve spinal sezeryan olduk allah dan cmtesi gününü beklememişşz Elis pisliğini yapmış ama yutmamış allaha Şükür ikimizde iiiyiz herkess allah kolay doğumlar versin
Kizlar acilmam hala uc cm bebek buyuk sezeryan da almiyorlar epidural de olamadim henuz nerdeyse on iki saattir sanci çekiyorum sabahi bekleyecekmisiz
O kadar sancıya inşallah hemen doğar canım sancı nasıl peki dayanılacak gibi miKizlar acilmam hala uc cm bebek buyuk sezeryan da almiyorlar epidural de olamadim henuz nerdeyse on iki saattir sanci çekiyorum sabahi bekleyecekmisiz
Bence normal doğumu bekle canım madem sıkıntı yok.doktorun biraz kolaycıkığa kaçmış.sancı çekeceksin tabiki normal olanı o zaten.korkutmasın boşa seni.belki basştce doğurcaksın ne biliyomuş.sezeryandada doğumdan sonra çok sancın oluyo.nornalde 3 günde ayağa kalkıyosun.Kızlar dün dr a gittim 2550 gr 49 cm mayısın 2. Haftası alalım dedi ben de beklesem normal olabilirmi diye sordum olur ama ben normalden yana çok değilim işte çok sancı çekersin normal doğumda epudral yapmayı uygun görmüyorum ama sezeryan da olur falan dedi aklım karıştı normal doğumda bana hastane haber verir gelirim dedi ama zamanında falan gelmez diye düşünüyorum eşim de normal olsun diyor ama kaygılarım var
Toparlanir annesi sen sıkıntı etme bolbol sutun olsun yarasin bebisine insallahHastaneden çıkışı yapıyoruz.2870 doğdu 2660 kg çıkış yaptık .3 günde çok vermis dedi doktor .anne sütü mama verdi.inş toplanır
Kızlar merhaba normalde cumartesi günü için gün almışth ama Bebişimiz bekleyemedi perşembe sabahı nişan geldi ve spinal sezeryan olduk allah dan cmtesi gününü beklememişşz Elis pisliğini yapmış ama yutmamış allaha Şükür ikimizde iiiyiz herkess allah kolay doğumlar versin
arkadaslar günaydın.. Minnak bir mayıs gorunumlu nisan bebisimiz daha oldu. 2450 gr bebegim :)yesilcan86 canim spinal sezaryen harika bir deneyim oldu sakin ol her sey cok rahat oluyor. Sansima ekip de cok iyiydi darisi başına insallah :)
Hayırlı sabahlar bayanlar:)Taze anneler hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.Rabbim ömürlerini bereketli eylesin sizlere bağışlasın.Sıra bize geliyo hayırlısıyla sağlıkla bizde alırız kucaklarımıza ins yavrularımızı.Hastaneden çıkışı yapıyoruz.2870 doğdu 2660 kg çıkış yaptık .3 günde çok vermis dedi doktor .anne sütü mama verdi.inş toplanır
Canım haberini bekliyoruz inş atlatmışsındır.Kizlar acilmam hala uc cm bebek buyuk sezeryan da almiyorlar epidural de olamadim henuz nerdeyse on iki saattir sanci çekiyorum sabahi bekleyecekmisiz
Slm tatlım bende buara pek giremedim oglum hastaydı temizlik falan derken yazamadım tabi doguramadıgım içinde iyce bunaldım daraldım pazartesi ya suni ya sezeryn olacm@dygctn04 @Strawberry_83 @yesim_figen @cigercikedisi @cancat @balliceviz @kzbnvemira @pambixcananarya @Derf @yagmur_damlasi kızlar nasılsınız yazmadınız bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?