2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar sürekli midem bulanıyor dün gece 4-5 kez kustum
ve kaç gündür ishalim
doğumun yakın olduğu anlamınamı geliyo bunlar
Başka kusman oldu mu?
3 kereden fazla kusmak sakıncalı diye biliyorum. Ustelik ishalin de var.hala devam ediyorsa bi doktora git bence

Benimde devlet hastanesinde oldu emin ol daha iyi ozel den. Anestezi uzmani gercekten uzman bi kere: ) bak masallah bende ne bel ne bas agrisi oldu

Ay hadi inşallah sevindim bak şimdi, benimki doğum hastanesi birde mutlaka secenek vardır dimi, içime su serptin

Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Mutlaka doktora gidip sarılık değerini ölçtür Canım. Işın tedavisi gerekiyor mu diye. Üç saat bir memeni emmediğinde o memeni sağ 30 ml süt olmalıymış. Daha azsa Bebek aç kaldığında sarılığı atamaz. Doktoruna danış, mama takviyesi öneriyorlar. Sütün henüz gelmemiş olabilir, sarılığı atlatıp sütün gelince kesersin mamayı. Doktorunla konuş tabi...

Allah şifa versin kardeş bol bol limon şerbeti iç.İnş kısa zamanda iyileşirsin.

Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım sariligini ihmal etme ama korkma da her bebek oluyo az ya da çok çünkü ölçtur sariligini ve bol bol emzir kuzuyu şimdiden geçmiş olsun canım benim
Allah şifa versin kardeş bol bol limon şerbeti iç.İnş kısa zamanda iyileşirsin.
Çok sağol canım inşallah tek isteğim bu içeride yavrum da çok rahatsız oluyo hissediyorum ve bu uzuyo beni

hamile pilatesi yapmadım ama hamile kalmadan önce sürekli pilates yapıyordum. hamilelikte genellikle yüzdüm. bu hafta doktoruma sordum pilates topu için birkaç taktik verdi.
büyük topun üzerine bacaklarını tam açarak otur. 180 dereceye yakın açabildiğin kadar yani. sonra yavaş yavaş sıçra topun üstünde. doğuma yakın yapman gerekiyor ama bebeğin kanala girişini kolaylaştırıyormuş.

yok canım sezeryan oldum.. Sağol tatlım amin inşallah Darısı hayırlısıyla tüm bekleyenlerin inşallah

Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe aniden çınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
hayırlı olsun Gülcüm Rabbim analı babalı büyütsün Çınarı kokla benim için

Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe aniden çınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
Cnm hayırlı ugurlu olsun bebisin inşallah ikinizde iyisinizdir. Neden aniden sezeryan oldu ki.

Kuzum bu da 2D ultrason du. Ben de 3D ye iki kere girdim resim almak için bebiş ikisinde de plasentasinin arkasına saklandı. Yine ağzını burnunu görmüştük ama yüzünde hep gölge vardı.
Ama gecen hafta çok net gördük. Buyudugunden mi tekniker mi iyiydi bilmiyorum. Kara olmasına rağmen burnu yanakları ördek dudakları o kadar belliydi ki!

Ay çok sevindim neffcim. Defne bebek tedaviye cevap vermiş demek ki maşallah maşallah ona. Hep böyle gider cabucacik buyur iyileşir inşallah.
Valla zaten sırf serumla kilo alışı devam ediyorsa sütle iyicene buyur herhalde. Annesi bi mesajım var defneye. De ki miranda teyzesi sabiiiirla bekliyor. Ama tombis tombis olunca yicekmis poponu senin de.

Slm tatlım bende buara pek giremedim oglum hastaydı temizlik falan derken yazamadım tabi doguramadıgım içinde iyce bunaldım daraldım pazartesi ya suni ya sezeryn olacm
Canım geçmiş olsun bitmiyo bu çocukların hastalıkları.kazasız belasız doğur inşallah canım.bizimde çarşamba muayene var.çatı muayeneside yapcak sanırım.biran evvel kurtuluruz bizde inşallah.

Ayyy ben daha yeni gördüm hikayeni cnm. Oysaki her gün hikayeni yazdın mi die özellikle senin için girdim kk ya. Ağlaya ağlaya okudum Rabbim bize de nasip etsin bebisimize sağ salim kavuşmayı inşallah.

Çişini yaptığı o kadar bariz ki!! Bana da tekniker gösterdi. Kucucuk kararti golge gibi oluyor. Bizimkinin bobregi büyük ya biraz o yüzden çok önemli çişini yapıyor olması. Biz çok sevindik bakarken!
Bi de ben detayliya girdim yine. 45 dk durduk ultrasonda. Uzun uzun gördüm vallahi bebeğimi. Iste o yüzden daha da heyecanlandım ya sherricim. Gelsin artık istiyorum yaa. Bebeğe benzemiş iyice. Yanaklarını öpüp koklamak poposunu ısırmak istiyorum. Valla izne ayrılmadan bile gelse olur

Canım çok sevindim darısı bize inşallah.neden sezeryan oldu canım.bizim yaramazda kordon dolamış boynuna.ama bir sefer olduğu için normal doğuma engel değil dedi doktor.senin kordondan dolayımı sezeryan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…