2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe aniden çınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
Aaaaaa mehmet çınar imiz geldi miiiiii! Küçük aricik bak sen yaaaa. Süpriz mi yaptı annesine!
Analı babalı buyur ömürlü olur inşallah mgulcum. Sana da çok geçmiş olsun insallah dikişlerin en kısa zamanda iyileşir. Vaktin gücün olduğunda doğum hikayeni yaz bize. Kendi adıma çok merak ediyorum :) öpüyoruz ikinizi de kocaman!
r

Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe aniden çınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika

Ay canım benim çok geçmiş olsun ve gözün aydın,Rabbim saglikli sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Slm kızlar doğuma 20 gün kaldı biz işi perşembe gunu bıraktık ve anca kızımın kiyafetlerini utuledim dolabını yerlestirdim aksama da çantaları mızi hazirlicamm. Bu ne rahatlıksa! Haftaiçi de halıları yikama ya vericem koltuklari yıkatcam evi temizleticem e malum kızım uzun yoldan geliyor. Mis gibi olsun evimiz. Tabi bu arada prensesim acele edip gelmezse. Bu da kızımın dolabı giydirmek nasip etsin allahim inşallah.

Eklentiler

• 20160430_153333.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 155
Slm tatlım bende buara pek giremedim oglum hastaydı temizlik falan derken yazamadım tabi doguramadıgım içinde iyce bunaldım daraldım pazartesi ya suni ya sezeryn olacm
Bende olmak istiyorum ama dr. Bir turlu ikna olmuyor. Vaktini bekleyecekmis. Bu zamana kadar geldim simdi dr de değiştiremiyorum. Beklemek ne zor

Canım kaygılanma Rabbim onu korur.Sen dinlen iyileş bir an önce bebişi sağlam karşıla:)
Kardeş hayırlı olsun bebişin hoşgeldi:)Rabbim ömrünü bereketli etsin.Sağlıkla kalın bizede dua et.

Canım benim ya gorunce nasıl mutlu oldum bilemezsiniz demek çınar pasa da annesini bekletmeden geldi ne güzel Rabbim onla birlikte analı babalı sağlıklı huzurlu bir omur versin

ben de sabırsızlıkla bekliyorum inan ama sanki 1 hafta on günden once yine gelmicek gibime geliyor.
sanki önümüzdeki haftasonu gelecek gibi. neden böyle hissediyorum bilmiyorum. keşke daha erken gelse. ben de tek başıma annelik işini kıvırabilcek miyim bilmiyorum.
bi yandan yalnız olacağım için rahatım diyorum ama bi yandan da kv min beni yalnız bırakması daha dogrusu 14 mayıstan önce gelemem deyişine alınıyorum ne yalan diyeyim. öte yandan kendi annem bile gelemezken onun gelememesine de bişi diyemiyorum. karmaşık duygular içindeyim. ikisinin de ilk torunları değil ya.
resmen ötelendim sanki ya

Bu arada benim bebiş oldugu gibi sag tarafta. sanki sol tarafımı komple boşaltmış saga taşınmış çocuk
aynı şekilde olan var mı?

Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

Emzirme ixin tomrisin emzirme notlari var. Google a bu sekilde yazip bakarsan cok faydali olacagina inaniyorum. Sariligi da bri an once gecsin insallah

amiiin. Benim 10 gun var hala ortada hastane cantasi yok. Hala ev temizletecegim. Resmi sure dolmasina ragmen isleri bitiremedigim icin hala ofise gidiyorum ara ara. Daha beterleri var senden )

Bazen tek basina sakin sakin vakit gecirmek daha iyi oluyor. Insanin gozune her sey batiyor bu donem. Bize de kimse gelemiyor ama uzulmuyorum cunku kv veya annesiyle dogumdan sonra tatsizlik yasayan kisi yok. Biz hem hassas oluyoruz hem de onlar bu bilmez modunda oluyorlar sanirim biraz o da insani rahatsiz ediyor. Bosver bebisin karnindaki son gunlerinin tadini cikar

Ablama da annem gelememisti. Özelikle lohusayken çok uzulmustu ablam. Annemi arayıp arayıp ağlardı. Tabi o psikoloji acayip bişi. Ama herşey insanlar için değil mi?
Şimdi sherricim, durum belli. Kimseyi zorlayamiyoruz ne yazık ki. Bundan sonra vermen gereken karar şu: bu durum için kendimi üzüp anneligimin ilk günlerini kendimi otelenmis ve değer verilmemiş hissederek mi geçireceğim, yoksa zorluklar karşıma çıksa da ben bu çocuğu severek isteyerek doguruyorum. Hiç kimse bile olmasa ben ona yeterim diyerek kendimi güçlü hissederek mi geçireceğim.
Bence rahatsız olduğumuz durumu degistiremedigimiz zaman yapmamız gereken bakış açımızı değiştirmek. Çünkü hayatta hiç bir şey kolay değil. Ama herşeyin güzel bir yanı muhakkak var. Önemli olan onu görebilmek.
Annenler olsa da olmasa da sen harika bir anne olacaksın. Bu her halinden belli.
Öperim seni kocaman kocaman!! anaaaaaam yeni emoticonlar çıkmış ya laa!!

Hosbulduk canim :)) iyiler canim cok sukur biraz gokdenizin bazi sıkıntıları var onin disinda bir sorun. Yok sen nasilsin :)

benim 32. haftadan beri doğumun başladığını idda ediyor doktorlar, 37 bitti bugün şükür. Bekliyorum bence bizimki baya haziranı görecek gibi bu gidişle

kesinlikle haklısın ama dediğin gibi ekstra hassas olmaya başladım. dedigin gibi tatsızlık yaşanacagına böyle olması daha iyi.
tey tey kızım geliyo emoticon çok güzel kullanmam lazımdı

ay aynen ya bu psikoloji acayip. kendimi gariban hissediyorum gereksiz yere elbette ben bu çocugu ne anneme ne kv me hatta kocama bile güvenerek yapmadım. tabi ki yardımına hayır demem eşimin ve bu konuda onu dşünerek yapmadığımı ona demem ama gercek aslında bu
kesinlikle ben ona yeterim diye motive ediyorum kendimi ama işte bi alınganlıktır arada oluyor.
bu emoları ben de çok sevdim. bak bu mesela sen devini emzirme koltugunda emzirirken
ben de seni öpüyorum. sözlerin bana güç ve umut verdi

Bu arada benim bebiş oldugu gibi sag tarafta. sanki sol tarafımı komple boşaltmış saga taşınmış çocuk
aynı şekilde olan var mı?

Benim de sol tarafımda hep :) bazen inanılmaz yamuk bir hal alıyor :))) zaten doktorda ultrasonda bakarken sırtı poposu sol tarafımda gösterdi. Ayakları sağ yanlara uzatıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…