2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım her yenidoğanda var bu uyanamama sorunu genelde.sizde bi de sarılık olunca iyice ağırlaştırıyor uykusunu..her bebek farklı uyanıyor ama benim oğluş altını açınca uyanıyordu.dene istersen.birde yoğun bakım hemşireleri uyansa bile memede tekrar uyurlar ayaklarını gıdıklayın topuğunu sıkın ensesini okşayın diyorlardı.biraz uğraştırcak ama pes etmeden dene çünkü emip çiş yaparak atıyorlar sarılığı.geçmiş olsun.

Bu arada benim bebiş oldugu gibi sag tarafta. sanki sol tarafımı komple boşaltmış saga taşınmış çocuk
aynı şekilde olan var mı?
Merhaba cnm ya aynen bende öyleyim sanki bebiş hep sağda bide çok hareket etmiyor kımıldasın diye karnıma bi kaç tane vuruyom oda ya kolumı artık neresi bi kımıldatıyo o kadar :)

Merhaba cnm ya aynen bende öyleyim sanki bebiş hep sağda bide çok hareket etmiyor kımıldasın diye karnıma bi kaç tane vuruyom oda ya kolumı artık neresi bi kımıldatıyo o kadar :)
benimki sagda hareket ediyor..mesela hic sagima yatirmiyor. Iyi de hep sola yatamiyorum. Ağrıyor. Ay sende vurma karnina.kiyamam yerleri daraldı annesi. Kimildayamiyor yavrucak. Ben bi fincan kahve yaninda bi iki cikolata yiyince zaten icimde parende atıyor yavrucum.Aynısını tavsiye ederim.

Benim de sol tarafımda hep :) bazen inanılmaz yamuk bir hal alıyor :))) zaten doktorda ultrasonda bakarken sırtı poposu sol tarafımda gösterdi. Ayakları sağ yanlara uzatıyor :))
Benimde aynen sagda. Kasilma da hep sagda. En cok sag elim ve ayagim sisiyor yani.bebis nerede ise o taraf şişiyor ilginc bir sekilde. Karnimin sag yani aksama doğru yukselip toplanmaya başlıyor. Kiyamam yerleri daraldi ya.valla üzülüyorum bazen

Kedibochi valla kızlar bende doğumdan sonra napcam diye düşünüyorum, sizin normal doğum umudunuz yüksek benimki kesin sezeryan, kv yanımda ama evde 11 aylık bi bebeğimiz daha var eltimin kızı, kv hasta zaten ayakta zor duruyor kadincagiz, ben ameliyatli yatarken 2 çocuğa nasıl bakcak, Rabbim bana güç kuvvet versede 2 günden ayaklansam hemen

Kedibochi hic sıkma canini bebeginle başbaşa kaldigin icin daha cabuk hakim olursun annelige bende tam tersi senin yerinde olmayı tercih ederdim dogru duzGun diyalogum olmayan kv yada gorrumcem gelcek rahat edemicem bisey diyemicm felan iyi yanindan bakmak lazm

canım Allah kolaylık versin hepimize.senin niye mecburi sezeryandı?. ben de bi komplikasyon cıkmasın da normal dogurayım diye dua ediyorum. annem normal dogurursan hemen ayaklanırsın diye güç veriyor. insallahta öyle olur. ama bebişim geçen perşembe 3470 gr idi. ve doguma daha var. 4 kilo olursa bu cocugu nasıl dogururm bilemiyorum.

aslında haklısın. kv ya da görümce gelse iyi insanlar ama benim nazım geçmez ki onlara? keşke gelmeseler dicem bu seferde. insan ogluna yaranılmaz. ama işte dedim ya hormonlarım sanırım beni alıngan yaptı. şimdi daha iyiyim ama. kv de yazık garibim hep aklım sende kızım diyor. sagolsun. insallah kimseye ihtiyacım olmadan rahatca bakabilcem kızıma. bol bol okuyup bilgilenmeye çalışıyorum

ebru şallının hamile pilatesi videosu var canm internette bende yapcam güya hala yapamadım

Benim oğlumda iri bi bebek doğuma kadar 4 kiloyu bulur dedi dr ayrıca catim darmis doguramazmisim birde üstüne tüp bebek olunca hiç riske girmiyorlar, ha bunlar yetmez gibi oglusum ters teyzesi, iri olduğu için bundan sonra dönme ihtimalide pek mümkün değil. Bütün herkes ve hersey sezeryan olsun diye aralarında anlaşma yapmışlar gibi, umarım Allah yanımda olur ve yardım eder

Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe aniden çınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
yaa masallh sizee ne gZel sağlıkla buyusun pasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…