- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.452
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.121
Doğurmak istiyorum artıııııııkk...
Cati konusunda başka doktora görünüver derdim. Tup bebek olmasi da bence normal doguma mani değil. Bana da yasim ileri diye cogu doktor sezeryan muhtemel diyordu. Simdiki doktorumu arayip buldum. ama oglanin gelisi ters ers olunca birsey diyemiyorum canim. Bu durumda risk almamak en iyisi gibi duruyor. Ama endişelenme. Sezeryan eskisi gibi degilmis. 3.gunde ayaklananlar da varmis. Kv de de 3 gun idare ediverecek. Ondan sonra annesi evelallah bakacak evladina kendisi aslanlar gibiBenim oğlumda iri bi bebek doğuma kadar 4 kiloyu bulur dedi dr ayrıca catim darmis doguramazmisim birde üstüne tüp bebek olunca hiç riske girmiyorlar, ha bunlar yetmez gibi oglusum ters teyzesi, iri olduğu için bundan sonra dönme ihtimalide pek mümkün değil. Bütün herkes ve hersey sezeryan olsun diye aralarında anlaşma yapmışlar gibi, umarım Allah yanımda olur ve yardım eder
kız sen nasıl bişeysinn öylee sanki 18 yaşında çocuk bayılıyorum burdaki bi kaç arkadaşın enerjisine ii geliyosunuz bana buraya girmesem bi eksiğim eşimede anlatıyorum bugün soruyo varmı doğuran diye en son sen kalcan diyo bana bu arada bnde coook sevdim yeni ifadeleriAblama da annem gelememisti. Özelikle lohusayken çok uzulmustu ablam. Annemi arayıp arayıp ağlardı. Tabi o psikoloji acayip bişi. Ama herşey insanlar için değil mi?
Şimdi sherricim, durum belli. Kimseyi zorlayamiyoruz ne yazık ki. Bundan sonra vermen gereken karar şu: bu durum için kendimi üzüp anneligimin ilk günlerini kendimi otelenmis ve değer verilmemiş hissederek mi geçireceğim, yoksa zorluklar karşıma çıksa da ben bu çocuğu severek isteyerek doguruyorum. Hiç kimse bile olmasa ben ona yeterim diyerek kendimi güçlü hissederek mi geçireceğim.
Bence rahatsız olduğumuz durumu degistiremedigimiz zaman yapmamız gereken bakış açımızı değiştirmek. Çünkü hayatta hiç bir şey kolay değil. Ama herşeyin güzel bir yanı muhakkak var. Önemli olan onu görebilmek.
Annenler olsa da olmasa da sen harika bir anne olacaksın. Bu her halinden belli.
Öperim seni kocaman kocaman!!anaaaaaam yeni emoticonlar çıkmış ya laa!!
bizim hiç belli olmuyo benim oğlan maç alıştırması yapıyo galiba bi sağda bi solda poposunu dayıyı habire göbeğimebenimki sagda hareket ediyor..mesela hic sagima yatirmiyor. Iyi de hep sola yatamiyorum. Ağrıyor. Ay sende vurma karnina.kiyamam yerleri daraldı annesi. Kimildayamiyor yavrucak. Ben bi fincan kahve yaninda bi iki cikolata yiyince zaten icimde parende atıyor yavrucum.Aynısını tavsiye ederim.
allah yardımcın olsun hemen ayaklan inşşlh rabbim sağlık sıhhat versin ikinizedeKedibochi valla kızlar bende doğumdan sonra napcam diye düşünüyorum, sizin normal doğum umudunuz yüksek benimki kesin sezeryan, kv yanımda ama evde 11 aylık bi bebeğimiz daha var eltimin kızı, kv hasta zaten ayakta zor duruyor kadincagiz, ben ameliyatli yatarken 2 çocuğa nasıl bakcak, Rabbim bana güç kuvvet versede 2 günden ayaklansam hemen
Cati konusunda başka doktora görünüver derdim. Tup bebek olmasi da bence normal doguma mani değil. Bana da yasim ileri diye cogu doktor sezeryan muhtemel diyordu. Simdiki doktorumu arayip buldum. ama oglanin gelisi ters ers olunca birsey diyemiyorum canim. Bu durumda risk almamak en iyisi gibi duruyor. Ama endişelenme. Sezeryan eskisi gibi degilmis. 3.gunde ayaklananlar da varmis. Kv de de 3 gun idare ediverecek. Ondan sonra annesi evelallah bakacak evladina kendisi aslanlar gibi
Ay canım gözün aydın, kötü bi deneyim yasasanda sonuç güzel olmuş, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahSayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Cok kotu bir nobetci dr ve ebe deneyimi yasadim, az kalsin sezeryana giriyordum, kendi doktorum sagolsun normal yaptik dogumu sayesinde, (epidural normal) 29 nisan 12:23 3330 kg 49 cm dogdu kızım
Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu, evlatlarimizi bizlere bagislasin
Bu arada kacirdigim sayfalari henuz okuyamadim, umarim herkes iyidir :)
Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına inş.Üzülme canım benim 9 aydır bir iki tel la sordum kayınnam hayırlı olsun bile duymadım.Kendi annem gelicek ama inan becerebileceğimi bilsem hiç gelmesin diycem sağlamken gelsin vakit geçirelim.Ama ilk bir iki gün zor olur diyolar sende iyi düşün zorlanıcaksan çağır anneni bu konularda çekinme rahat ol.İnş sorunsuz atlatırızda bir an önce ayaklanırız.ben de sabırsızlıkla bekliyorum inan ama sanki 1 hafta on günden once yine gelmicek gibime geliyor.
sanki önümüzdeki haftasonu gelecek gibi. neden böyle hissediyorum bilmiyorum. keşke daha erken gelse. ben de tek başıma annelik işini kıvırabilcek miyim bilmiyorum.
bi yandan yalnız olacağım için rahatım diyorum ama bi yandan da kv min beni yalnız bırakması daha dogrusu 14 mayıstan önce gelemem deyişine alınıyorum ne yalan diyeyim. öte yandan kendi annem bile gelemezken onun gelememesine de bişi diyemiyorum. karmaşık duygular içindeyim. ikisinin de ilk torunları değil ya.
resmen ötelendim sanki ya
Canım Allah yardımcın olsun.Ablamında tersti son anda dönmüş artık takdiri ilahi.inş sağlıcakla alırsın kucağına.Birde düşünme doğum sonrasını eltinde varmış az çok oda yardımcı olur kayınvalidenle birlikte.Sende hemen ayaklanırsın inş sağlıcakla kal.Benim oğlumda iri bi bebek doğuma kadar 4 kiloyu bulur dedi dr ayrıca catim darmis doguramazmisim birde üstüne tüp bebek olunca hiç riske girmiyorlar, ha bunlar yetmez gibi oglusum ters teyzesi, iri olduğu için bundan sonra dönme ihtimalide pek mümkün değil. Bütün herkes ve hersey sezeryan olsun diye aralarında anlaşma yapmışlar gibi, umarım Allah yanımda olur ve yardım eder
Kardeş hayırlı olsun evladın bereketli ömrü olsun inş.Çok şükür atlatmışsın dr dan Allah razı olsun.Rabbim vijdanlı merhametli dr ebe hemşire sayılarını arttırsın.Bizlere de iyileri denk gelsin inş.Darısı başımıza:)Sayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Cok kotu bir nobetci dr ve ebe deneyimi yasadim, az kalsin sezeryana giriyordum, kendi doktorum sagolsun normal yaptik dogumu sayesinde, (epidural normal) 29 nisan 12:23 3330 kg 49 cm dogdu kızım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm gözün aydın bende ilk çocuğumda epidural normal doğum yapmıştm çok memnun kalmıştım bunda da bebeğin kafası bi yukaru çıkıyo bi aşağı iniyodu bakalım son ana kadar ne olck kısmetSayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Insallah çabucak iyileşirsin yesilcancim. Sezeryan olunca zaten üç gün falan hastane de kalınıyor galiba o sırada hemşireler yardımcı olacaktır. Kimisi de üç dört günde ayaklanıyor kendine geliyor. İnşallah eve çıktığında en azından bebeğini yatırıp kaldırabilecek, kendi kendine bakabilecek duruma gelmiş olursun. Ama olmazsanda eşin yardımcı olur. İşinden izin alabilecek değil mi?Kedibochi valla kızlar bende doğumdan sonra napcam diye düşünüyorum, sizin normal doğum umudunuz yüksek benimki kesin sezeryan, kv yanımda ama evde 11 aylık bi bebeğimiz daha var eltimin kızı, kv hasta zaten ayakta zor duruyor kadincagiz, ben ameliyatli yatarken 2 çocuğa nasıl bakcak, Rabbim bana güç kuvvet versede 2 günden ayaklansam hemen
Yirmilerin son günlerini yaşadığım şu günlerde 18 diye anılmak acayip nese verdi bugün bana! :))) çok saol!kız sen nasıl bişeysinn öylee sanki 18 yaşında çocuk bayılıyorum burdaki bi kaç arkadaşın enerjisine ii geliyosunuz bana buraya girmesem bi eksiğim eşimede anlatıyorum bugün soruyo varmı doğuran diye en son sen kalcan diyo bana bu arada bnde coook sevdim yeni ifadeleri
Kızımız gelmiş hoşgelmis! Analı babalı buyur, ömürlü olur inşallah.Sayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Cnm korkma. Bol bol yuruyus yap. Cok faydasi oluyor. Ben oglumda hep yattim. 40 haftami doldurdugum halde gelmemisti bebek. Suni sanciyla normal dogum yaptim. Simdi 2.ye hamileyim. Bunda cok hareket ettim. Umitliyim zamaninda gelir kendi diye. Hareket etmek gerekiyor bol bol cocugun yerlesmesi icin.Ben iyce depresyona giricem galiba. Hergun sabahında ağlamak istiyorum bugunde doyuramadim diye. Ettafta bunaltti dogurdun mu ? Dogurdun mu?. Daha gunum var desemde anlayan yok. Basta ben anlamiyorum ama beklemek istemiyorum. Korkum günümde gecerde 42 de dogurursam bide(((
Ben 40.haftamı dolduruyorum yarın artık doğsun istiyorum hergün arayıp mesaj atıp "hala doğurmadın mı sen" diyenler yüzünden..ilk doğumumu da 42.haftanın sonunda yapmıştım söylesende kimse lafta anlamıyor ki insana ağız tadıyla hamilelik yaşatmıyorlar malesefBen iyce depresyona giricem galiba. Hergun sabahında ağlamak istiyorum bugunde doyuramadim diye. Ettafta bunaltti dogurdun mu ? Dogurdun mu?. Daha gunum var desemde anlayan yok. Basta ben anlamiyorum ama beklemek istemiyorum. Korkum günümde gecerde 42 de dogurursam bide(((
Insallah çabucak iyileşirsin yesilcancim. Sezeryan olunca zaten üç gün falan hastane de kalınıyor galiba o sırada hemşireler yardımcı olacaktır. Kimisi de üç dört günde ayaklanıyor kendine geliyor. İnşallah eve çıktığında en azından bebeğini yatırıp kaldırabilecek, kendi kendine bakabilecek duruma gelmiş olursun. Ama olmazsanda eşin yardımcı olur. İşinden izin alabilecek değil mi?
Canım Allah yardımcın olsun.Ablamında tersti son anda dönmüş artık takdiri ilahi.inş sağlıcakla alırsın kucağına.Birde düşünme doğum sonrasını eltinde varmış az çok oda yardımcı olur kayınvalidenle birlikte.Sende hemen ayaklanırsın inş sağlıcakla kal.
Kardeş hayırlı olsun evladın bereketli ömrü olsun inş.Çok şükür atlatmışsın dr dan Allah razı olsun.Rabbim vijdanlı merhametli dr ebe hemşire sayılarını arttırsın.Bizlere de iyileri denk gelsin inş.Darısı başımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?