2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cati konusunda başka doktora görünüver derdim. Tup bebek olmasi da bence normal doguma mani değil. Bana da yasim ileri diye cogu doktor sezeryan muhtemel diyordu. Simdiki doktorumu arayip buldum. ama oglanin gelisi ters ers olunca birsey diyemiyorum canim. Bu durumda risk almamak en iyisi gibi duruyor. Ama endişelenme. Sezeryan eskisi gibi degilmis. 3.gunde ayaklananlar da varmis. Kv de de 3 gun idare ediverecek. Ondan sonra annesi evelallah bakacak evladina kendisi aslanlar gibi

kız sen nasıl bişeysinn öylee sanki 18 yaşında çocuk bayılıyorum burdaki bi kaç arkadaşın enerjisine ii geliyosunuz bana buraya girmesem bi eksiğim eşimede anlatıyorum bugün soruyo varmı doğuran diye en son sen kalcan diyo bana bu arada bnde coook sevdim yeni ifadeleri

bizim hiç belli olmuyo benim oğlan maç alıştırması yapıyo galiba bi sağda bi solda poposunu dayıyı habire göbeğime

allah yardımcın olsun hemen ayaklan inşşlh rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede

Sayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR

Cok kotu bir nobetci dr ve ebe deneyimi yasadim, az kalsin sezeryana giriyordum, kendi doktorum sagolsun normal yaptik dogumu sayesinde, (epidural normal) 29 nisan 12:23 3330 kg 49 cm dogdu kızım

Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu, evlatlarimizi bizlere bagislasin

Bu arada kacirdigim sayfalari henuz okuyamadim, umarim herkes iyidir :)

Kastin sezeryan meraklısı dr larsa çatın dar diyen dr un hiç bir menfaati yok dogumda çünkü kendisi yapmayacak doğumu, şuan devlet hastanesinde başka bi dr a gidiyorum ve normal doğumu teklif bile etmediler ki bilirsin devlet hastaneleri sezeryan taraflisi değiller pek, bebeğim icin ne uygunsa onu tercih ettik sadece, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Ay canım gözün aydın, kötü bi deneyim yasasanda sonuç güzel olmuş, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına inş.Üzülme canım benim 9 aydır bir iki tel la sordum kayınnam hayırlı olsun bile duymadım.Kendi annem gelicek ama inan becerebileceğimi bilsem hiç gelmesin diycem sağlamken gelsin vakit geçirelim.Ama ilk bir iki gün zor olur diyolar sende iyi düşün zorlanıcaksan çağır anneni bu konularda çekinme rahat ol.İnş sorunsuz atlatırızda bir an önce ayaklanırız.

Canım Allah yardımcın olsun.Ablamında tersti son anda dönmüş artık takdiri ilahi.inş sağlıcakla alırsın kucağına.Birde düşünme doğum sonrasını eltinde varmış az çok oda yardımcı olur kayınvalidenle birlikte.Sende hemen ayaklanırsın inş sağlıcakla kal.

Kardeş hayırlı olsun evladın bereketli ömrü olsun inş.Çok şükür atlatmışsın dr dan Allah razı olsun.Rabbim vijdanlı merhametli dr ebe hemşire sayılarını arttırsın.Bizlere de iyileri denk gelsin inş.Darısı başımıza:)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm gözün aydın bende ilk çocuğumda epidural normal doğum yapmıştm çok memnun kalmıştım bunda da bebeğin kafası bi yukaru çıkıyo bi aşağı iniyodu bakalım son ana kadar ne olck kısmet

Insallah çabucak iyileşirsin yesilcancim. Sezeryan olunca zaten üç gün falan hastane de kalınıyor galiba o sırada hemşireler yardımcı olacaktır. Kimisi de üç dört günde ayaklanıyor kendine geliyor. İnşallah eve çıktığında en azından bebeğini yatırıp kaldırabilecek, kendi kendine bakabilecek duruma gelmiş olursun. Ama olmazsanda eşin yardımcı olur. İşinden izin alabilecek değil mi?

Yirmilerin son günlerini yaşadığım şu günlerde 18 diye anılmak acayip nese verdi bugün bana! :))) çok saol!
Ayrıca üç günlük dünya beee. Ne diye uzelim di mi kendimizi? Bir deli bin akilliyi peşinden kostururmus. Ben hep deli olmayı seçtim. Icimdeki çocuk büyümesin istedim. Ama içimdeki bebek büyüdü. Küçük bi dana olmuş! :) doguma kadar 3.5 kilo olur dedi doktor. Çıksa da biraz da onunla oynasak :))

Kızımız gelmiş hoşgelmis! Analı babalı buyur, ömürlü olur inşallah.

Ben iyce depresyona giricem galiba. Hergun sabahında ağlamak istiyorum bugunde doyuramadim diye. Ettafta bunaltti dogurdun mu ? Dogurdun mu?. Daha gunum var desemde anlayan yok. Basta ben anlamiyorum ama beklemek istemiyorum. Korkum günümde gecerde 42 de dogurursam bide (((

Cnm korkma. Bol bol yuruyus yap. Cok faydasi oluyor. Ben oglumda hep yattim. 40 haftami doldurdugum halde gelmemisti bebek. Suni sanciyla normal dogum yaptim. Simdi 2.ye hamileyim. Bunda cok hareket ettim. Umitliyim zamaninda gelir kendi diye. Hareket etmek gerekiyor bol bol cocugun yerlesmesi icin.

Günaydın güzel anneler :)
P periatis gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün İnş
Ben de zamanında doğuramaz da suni sancı verirlerse diye korkuyorum inş 40. haftaya kalmaz hayırlısıyla doğururuz.
Dün gece rüyamda hastanede bir türlü oda beğenemiyordum. Tüm aile hastanede oradan oraya dolanıp durduk :)) kafaya oda nasıl olur diye takmanın bedeli :))

Ben 40.haftamı dolduruyorum yarın artık doğsun istiyorum hergün arayıp mesaj atıp "hala doğurmadın mı sen" diyenler yüzünden..ilk doğumumu da 42.haftanın sonunda yapmıştım söylesende kimse lafta anlamıyor ki insana ağız tadıyla hamilelik yaşatmıyorlar malesef

Eşimin 5 gün doğum izni var, 3 günü hastanede geçerse 2 gün kalıyor, aslinda 10 günlük yıllık izinden alacağı var onuda isteyecek ama verirlermi bilmiyoruz, verirlerse çok güzel çok rahat oluruz, eltimin kızına o bakar zaten eşimin hastası bizde benim oglanla ilgileniriz güzel olur

Donsede mecbur sezeryan canım sebep çok, eltim çalışıyor malesef evde değil, evde olsa dusunmezdim zaten, patronu izinde vermiyor, hayırlısı artık derdi veren dermanini hazırlamıştır, Allahima güveniyorum

Merhaba bayanlar. Doğum yapan çiçeği burnunda annelerimizi tebrik ediyorum. Ben de nasip olursa Mayıs annesi olacağım. Ara ara yazıp, çoğunlukla da okuyucu durumundayım burda.
Bir an önce doğurmak isteyenler var. Ben ise 39 dan önce doğmasın istiyorum. Çünkü daha iznim başlamadı ve izindeyken daha sinemaya gidip , cafelerde oturup biraz kafa dinlemek istiyorum. Biliyorum ki bebek geldikten sonra uzun süre sinemaya gidemeyeceğim. Tek başıma veya arkadaşlarımla bir yerlerde oturamayacagim. Bir an önce gelsin diye stres olmayın kesinlikle. Bu son rahat günlerinizi değerlendirin. ( 2. Çocuk olacak benim, deneyimledigim için öneride bulunmak istedim.) Tabi ki hiç birimizin bebişi 41. Haftadan sonraya da kalmasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…