- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.141
Masallah allah anali babali buyutsn canm kac+kacta dogduarkadaslar günaydın.. Minnak bir mayıs gorunumlu nisan bebisimiz daha oldu. 2450 gr bebegim :) @yesilcan86 canim spinal sezaryen harika bir deneyim oldu sakin ol her sey cok rahat oluyor. Sansima ekip de cok iyiydi darisi başına insallah :)
Canım ben de kullanıyorum hibor günde 1 defa dr a sordum sakıncası yok dediArkadaslar 37+5 sezeryan icin erkenmi benim bebegm 1 hafta geri cikiyor ( 33 haftadan sonraki olcumlerden buyana )
Kanpihtilasmam var igne kullaniuorm igneden sonra sancim tutar kanamam fazla olur diye 37+5 sectik riske atmamak icin ama korkuyorm erken olur bebegim sorun yasar diye kafam cok karisik
Evet canim en.hayirlisi bu demek ki. Allah saglikla aldirsin.kucaklarimizaKastin sezeryan meraklısı dr larsa çatın dar diyen dr un hiç bir menfaati yok dogumda çünkü kendisi yapmayacak doğumu, şuan devlet hastanesinde başka bi dr a gidiyorum ve normal doğumu teklif bile etmediler ki bilirsin devlet hastaneleri sezeryan taraflisi değiller pek, bebeğim icin ne uygunsa onu tercih ettik sadece, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Canim kaclik senn ignen benimki 6likCanım ben de kullanıyorum hibor günde 1 defa dr a sordum sakıncası yok dedi
bende kan sulandirici kullaniyorum enox 0,4.su an 37+4 gunlugum.doktorum 10-11 mayis gibi yani 39 .hafta gibi sezeryan yapacak kismetse..israrla ne zaman birakicam igneyi diye sormama ragmen son gune kadar kullanicaksiniz dedi.bende korkuyorum ameliyat sonrasi kanama durmaz diye.senin bebeginde bir sikinti olmaz telaslanma.cunku zaten 37.haftadan itibaren bebekler gelisimini tamamlamis oluyo.bu haftadan sonra artik kilo aliyolar sadeceCanim kaclik senn ignen benimki 6lik
Clexan
Dr 4 hastadan 3 unde.problem.olmadi 1nde kanamayi zor durdurduk rahmini alacaktik.az daha dedi bende korktum bide allah korusun kanpihtilasmasinda son haftalarda kayiplar daha fazla oldugndan korktum acikcasi erken alinmasi isime geldi ama.simdide.37+5 erkenmi olur diye.dusundm
canım geç döllenme olmuş olabilirmiBügünde doğuramadım kızlar 40 ı da devrdik takvım Bıttı yarın Dr kontrolum var Dr ne dıyecek acaba
Üzerinde 0.2 ml yazıyorCanim kaclik senn ignen benimki 6lik
Clexan
Dr 4 hastadan 3 unde.problem.olmadi 1nde kanamayi zor durdurduk rahmini alacaktik.az daha dedi bende korktum bide allah korusun kanpihtilasmasinda son haftalarda kayiplar daha fazla oldugndan korktum acikcasi erken alinmasi isime geldi ama.simdide.37+5 erkenmi olur diye.dusundm
bende kan sulandirici kullaniyorum enox 0,4.su an 37+4 gunlugum.doktorum 10-11 mayis gibi yani 39 .hafta gibi sezeryan yapacak kismetse..israrla ne zaman birakicam igneyi diye sormama ragmen son gune kadar kullanicaksiniz dedi.bende korkuyorum ameliyat sonrasi kanama durmaz diye.senin bebeginde bir sikinti olmaz telaslanma.cunku zaten 37.haftadan itibaren bebekler gelisimini tamamlamis oluyo.bu haftadan sonra artik kilo aliyolar sadece
Malesef benim de sezeryan olacak.solunum problemi olmaz umarim.olma ihtimali dusuk diye biliorum bu haftada.ama olsada allahin izniyle bir iki gunde gecerSendemi.sezeryan olacaksn canm
Benm dr ya 10 ya 16 sina alirim dedi yani ya 37+5 yada 38+4 de 11 15 arasi sehordisnda olavakms 38+4 de igmeden hemen sonra dogm falan baslar diye korktuk 37+5 i sectik.simdide korkuyorm dr sadexe kilo farkeder dedi ama ya solunm skntisi falan olirsa diye endise ediyorm bende ameliyattan 24 saat once yapacgm igneyi
Dra sordm 37 da olsa 40 da olsa herbebkte %10 risk var dedi solunum skntisi icin ama.erken olursa risk daha fazla olur gibi geliyor nezormus karar vermekMalesef benim de sezeryan olacak.solunum problemi olmaz umarim.olma ihtimali dusuk diye biliorum bu haftada.ama olsada allahin izniyle bir iki gunde gecer
Sayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Cok kotu bir nobetci dr ve ebe deneyimi yasadim, az kalsin sezeryana giriyordum, kendi doktorum sagolsun normal yaptik dogumu sayesinde, (epidural normal) 29 nisan 12:23 3330 kg 49 cm dogdu kızım
Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu, evlatlarimizi bizlere bagislasin
Bu arada kacirdigim sayfalari henuz okuyamadim, umarim herkes iyidir :)
Canım ben 33+4 te doğum yaptım oğlum solunum sıkıntısı yaşamadı.ayrıca akşam coraspin içip clexan 0.4 vurulup ertesi gün acil doğuma alındım.hayati tehlikemiz çok fazlaydı ama şükür sorun yaşamadık.40.hafta doğum yapıp bebekleri solunum sıkıntısı yaşayan anneler var.riskli dönemleri atlatmışsın zaten.illaki anne karnında 1 gün 1 gündür ama sizin için uygun olanına stres yapmadan karar ver.Dra sordm 37 da olsa 40 da olsa herbebkte %10 risk var dedi solunum skntisi icin ama.erken olursa risk daha fazla olur gibi geliyor nezormus karar vermek
masallah canmCanım ben 33+4 te doğum yaptım oğlum solunum sıkıntısı yaşamadı.ayrıca akşam coraspin içip clexan 0.4 vurulup ertesi gün acil doğuma alındım.hayati tehlikemiz çok fazlaydı ama şükür sorun yaşamadık.40.hafta doğum yapıp bebekleri solunum sıkıntısı yaşayan anneler var.riskli dönemleri atlatmışsın zaten.illaki anne karnında 1 gün 1 gündür ama sizin için uygun olanına stres yapmadan karar ver.
Gerçekten hiç bitmiyor tatlım iş güç dogum yaklaştı oglum hala öksürüyor inşallah yarın güzel haberlerle gelirimCanım geçmiş olsun bitmiyo bu çocukların hastalıkları.kazasız belasız doğur inşallah canım.bizimde çarşamba muayene var.çatı muayeneside yapcak sanırım.biran evvel kurtuluruz bizde inşallah.
Tatlım benim bebek kanala girmemiş çoj yukarda suni deniycem yarın eger kanala girdiyse yok girmediyse suniyle bile gelmez oyüzden sezeryan tercih edecegim zerre kadar sancım yok haftam ilerledi ne gelen var ne giden yarın beni neler bekliyor herşey netleşecek büyük ihtimalBende olmak istiyorum ama dr. Bir turlu ikna olmuyor. Vaktini bekleyecekmis. Bu zamana kadar geldim simdi dr de değiştiremiyorum. Beklemek ne zor
Hastanede geçen süreyi refakatçi olarak kullanamiyor musunuzEşimin 5 gün doğum izni var, 3 günü hastanede geçerse 2 gün kalıyor, aslinda 10 günlük yıllık izinden alacağı var onuda isteyecek ama verirlermi bilmiyoruz, verirlerse çok güzel çok rahat oluruz, eltimin kızına o bakar zaten eşimin hastası bizde benim oglanla ilgileniriz güzel olur
Girdi 12 gün kaldı canım.1935 gr 42 cm doğdu.1600 e düştü 1825 le çıktık küvezden.bizde plesentası ayrıldığı için acil ameliyata alındım.sezeryan doğum oldu.şu an tam 40. Günümüz 3 kiloya ulaştık boyuda 50 cm oldu.korkma diye yazdım ben çok kötü durumdaydım kanama bebek rahim tehlike altında gittim.sen planlı gideceksin ilaçlarını kesipte.son günlerinin tadını çıkar kafana takma:)masallah canm
Kuveze girmedimi peki kilosu boyu kacti
Bende hayati risk oldugu icin (kanama acisindan) korkuyorm oyuzden erken olan tarihi.sectim birde bebegmde aspirini biraktiktan sonra gerileme.basladi 1 hafta geriledi ondanda korktm biraz normalmi sezeryanmi oldu dogm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?